- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seyyan kuzum olur inş minnak çamaşırları yıkayacağın zamnalar inş minnak
Amin cnm Rabbim hepimizin huzurunu narttırsın inş.
Sönmezim saol cnm
Kıslar hepinize iyi geceler gidem de yatam ben
Yarın iş var malum
Seyyan sen hangi ildeydin? Merak ettim
nere kayboldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iğnelre devam.hergün yapıyorum bilirsin sende göbişten.ilk kontrol yarın.o yüzden heyecan var biraz.inş.bebişle sonuçlanır canım ya.çok umutluyum.çok pozitifim ve çok mutluyum.ve böyle devam etsin istiyorum.çünkü olumsuz olunca biliyosun insan biraz zor toparlıyor.ama hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.bu sefer Rabbim ol diyecek diyorum inşaallah hayırlısıyla.inşallahhhhhhhhhh bitanemmmmmmm..rabbim bütün kadınlara nasip etsinnnn.minik minik ayyyy içim bi hoş oldu....
senin yumoş iğneleri nasıl gidiyorrrrrrrrrrr.kontrol yarın mı???????????inşallah tedavin sağlıklı hayırlı bebişle taçlanırrr.....![]()
ay sen kaçırmışsın şimdi ben yazıcam muhat okuyunca gene gıcık olcak çünkü bu topikte çok BURSALI vaaaaaaaaaaaaaaaaaar.BURSADAYIM.Seyyan kuzum olur inş minnak çamaşırları yıkayacağın zamnalar inş minnak
Amin cnm Rabbim hepimizin huzurunu narttırsın inş.
Sönmezim saol cnm
Kıslar hepinize iyi geceler gidem de yatam ben
Yarın iş var malum
Seyyan sen hangi ildeydin? Merak ettim
nere kayboldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Seninde tickerına maşallah yaaaa 41 kere hemde
Banda dua edin ya bende inş öyle uzun yıllar hayırlı insan ile hayırlı bir evlilîk yaşarım inş![]()
canım biz çay faslını bitirdik meyve faslıda bitti..şimdi çay içersem uyuyamam yarın iş var malum ..ama sana afiyet şeker olsunnnnnn.....iğnelre devam.hergün yapıyorum bilirsin sende göbişten.ilk kontrol yarın.o yüzden heyecan var biraz.inş.bebişle sonuçlanır canım ya.çok umutluyum.çok pozitifim ve çok mutluyum.ve böyle devam etsin istiyorum.çünkü olumsuz olunca biliyosun insan biraz zor toparlıyor.ama hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.bu sefer Rabbim ol diyecek diyorum inşaallah hayırlısıyla.
Aminnnnnnnnnnnnn canımmmmm...pozitif olmak çok önemliii..hep böyle ol..eşinle akşam yürüyüşlerine devam ama lodos var dedin demi....üşütme sakın.....iğneleri bilmem mi 4 kez yaptımmmmmmmm......Allah mutluluğunu bebişle eşinle sevdiklerinle daim etsinnnnn
ay sen kaçırmışsın şimdi ben yazıcam muhat okuyunca gene gıcık olcak çünkü bu topikte çok BURSALI vaaaaaaaaaaaaaaaaaar.BURSADAYIM.
heeeeeeeeeeee bursalııııııııııııııııııııı.....
kaybolmadım çay döktüm kendime içermisin
Canlarım size bakıyom hala yatmadım![]()
Seyyan ve sönmez sizler bana çok dua ediyorsunuz taam mı![]()
Hayırlı insan ile hayırlı bir ömür sürdürebileceğimiz bir evlilik için
Rabbim sizlerinde yuvacıkını inş hayırlı ve sağlıklı bebişlerle doldursun inş.
Biri bacağınıza biri eteğinize biri elinize yapışsın inşşşşşş![]()
Birini yedirin birini uyutun birine ders yaptırın inşşşşşş
Allah ım kabul etsin tüm dualarımızı hayırlısı inş. Amin amin amin
canım biz çay faslını bitirdik meyve faslıda bitti..şimdi çay içersem uyuyamam yarın iş var malum ..ama sana afiyet şeker olsunnnnnn.....
çok fazlada çay kahve içmemeye çalışşşşşşşşşşşş bitanemmmmmm........
aminnnnnnnnnnnnnnn...
turkuazcım canımmmmmmmmmmmm sana hayırlı bir eş için dua etmem mi canımmmmmmm..
rabbim inşallah kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnn dualarımızı..kaç yaşındasın tatlımmmmm.......
amaaaaaaan 30 mu abla dicen kızım sen bana ben 33 yaşımı doldurmak üzreyim nabeeeeer30 cuk benim yaşımcuk yazdım küçük duraun diye
Allah dan tipim küçük gösteriyormuşşş
Amin cnm inş.
Evlenmiş bışanmış biri olarak anne olma içgüdüm hala çok ağır basıyor![]()
canım bu topikten öyle bir kez çıkıyorum demekle çıkılmıyor yaaaaaaaaaaaaa..örnek bennnn en az 4 kez çıkıyorum demeden çıkamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa......seviyorummmmmmmmmmm bu kızları yaaaaaaaaaaaaaaawwwww....
yavaş yavaş kızlar geliyor ama ben çıkak zorunda kalacammmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
yoık canım normalde türk kahvesini çok severim ve çok içerim şimdi günde sadece bir kez içiyorum oda tam bitirmiyorum.nefsimi körlemek için.içmeyince başım tutuyor migren varda bende.şimdi ilaçta içemem.çayıda fazla içmiyorum.dikkat ediyorum bu konularda canım.ama yinede düşümdüğün ve uyardığın için sağolasın canım.
30 cuk benim yaşımcuk yazdım küçük duraun diye
Allah dan tipim küçük gösteriyormuşşş
Amin cnm inş.
Evlenmiş bışanmış biri olarak anne olma içgüdüm hala çok ağır basıyor![]()
selam kızlar,
eslemcim sen nasılsın???dualardandolayı mı giremeyeceksin????
....
neyin varbu arda yarışma bilgilerimizi alıp ona göre mi yarışcan :
D
zaten eslemde giremicekmiş artık.valla canım sıkıldı.bende diyodum kendi kendime bende girmicem yaaaaaaaaaaaaaa diye[/COLOR]
geçmiş olsun....allah şifanı versin tez zamanda...çift bebişlerin olsun...ilaç gibii gelir...![]()
kızlar duydunuz mu bilmem ama bana bir arkadaş 70 bin tane 'lem yelid' okursan kısa sürede Allah muhakkak bebek nasip eder demişti.ben bitirdiğim gün bebeğimi gördüm.kısa sürede ve tek başına okuman gerekiyormuş.hemen olmasa bile Allah muhakkak bir çocuk verir dedi yer gök dua üstüne denemek isterseniz diye paylaşmak istedim.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allah şifa versin canım görüşrüüz sende Aeo![]()
ya kızlar dünden beri canım çok sıkkın.birşey sormak istiyorum size.bilen yardımcı olsun,yada bilene yönlendirin beni nolur :26:
Mrb kızlar dün kan testi yatırmaya gittim adet günümdü doktor kaç günün geçti dedi ben geçmedi dedim dr o zaman çıkmaz dedi ben çıkar dedim o çıkmaz dedi ben çıkar dedim resmen inatlastik siz yapin çıkmazsa tekrar yaparım dedim tamam dedi sizce çıkmaz mi yarın öğle sonu sonucu alacam ama merak ettim
Kıssss seyyanım çok imteniyom senin tickerına ya. Maşallah 41 kere kaç yıllık evlisin sen ne güzel. İnş bende hayırlısı ile hayırlı bir insan ile öyle uzun yıllar önür boyu yaşarım evliliğimi![]()
selam kizlaar...nasilsiniz ben iyim cok sukurkocayla aramiz iyi yani idare eder,zaten hey heylerim tepemde bide bugun hastaneye gittik,konusmaya tutmadiya...dedim yeni tedavide ne yapacaksiniz?yuksek dozda ilac verecez dedi..uyuz kari kan fihtilasmasini sordum 5 6 dusuk yaptiktan sonra diyo yaa...bekleyim 5 6 dusugum olsun sonunda aaa sende kan pihitlasmasi var diyecek...deli oldum yaaa,rahimdeki polip e bakacaklar ne alemde diye...bidahaki denemeye yuksek doz ilac verelim dedi...gerek yok bidaha olmuycak burda dedim, 5 6 dusuk yaptiktan sonra sizin arastirmanizi beklemiycem dedim oooww diyo zilli...ay kizlar hala sinirim gecmedi yaa,benim bebeyimi koymadan oncede varidi bu niye bakmadiniz dedim ses yok.cok sinirliyim kizlar benden boyle iyim merak etmeyin canlartim benim
muhat eslem nurusima,asbelove,kays,antikdeniz,ecrinnn07,ayşecim,süpriz06,asenat,hayalot ,esma,ema,emcs,bahar...........adını yazamadığım melek anneleri kendinize iyi bakın özlendiniz.....
hoşgeldin canım ya...... bu muhat yine yok bugün hiç girmemiş.merak ediyorum.sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hazırlıklar.biz duaları hatimleri bitirince sana mesaj atacaz ya sen annenden bakabileceksin değilmi.
eslemmmmmmmmmm esmacvs hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
canımmmmmmmm rabbim tedavini hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsınnn..tek dileğim bu sizler için tabi hamişliğiniz sağlıkla devam etsin ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz kucağımıza alalımmmmmmmmmmm........
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşaallah
inşallah sende anne olucaksın canımmmm.....yaşın daha çok genççç..ben oldum bak 40.ama kimse 40 olduğuma inanmıyor....
aynen benimde tipim küçük gösteriiyormuşşşşşş....herşeyin hayırlısı bitanemm......anne olma içgüdüsü hiçççççççç bitmeyecekkkkkkkkkkk....
![]()