Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Seyyan kuzum olur inş minnak çamaşırları yıkayacağın zamnalar inş minnak :1:
Amin cnm Rabbim hepimizin huzurunu narttırsın inş.
Sönmezim saol cnm
Kıslar hepinize iyi geceler gidem de yatam ben
Yarın iş var malum

Seyyan sen hangi ildeydin? Merak ettim

Sönmezim saol cnm
Yarın iş var malum

canım sende sağollll.....seyyan bildiğim kadarıyla bursada......kendine iyi bak tatlım hayırlı geceler.....

inşallahhhhhhhhhh bitanemmmmmmm..rabbim bütün kadınlara nasip etsinnnn.minik minik ayyyy içim bi hoş oldu....
senin yumoş iğneleri nasıl gidiyorrrrrrrrrrr.kontrol yarın mı???????????inşallah tedavin sağlıklı hayırlı bebişle taçlanırrr.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:
iğnelre devam.hergün yapıyorum bilirsin sende göbişten.ilk kontrol yarın.o yüzden heyecan var biraz.inş.bebişle sonuçlanır canım ya.çok umutluyum.çok pozitifim ve çok mutluyum.ve böyle devam etsin istiyorum.çünkü olumsuz olunca biliyosun insan biraz zor toparlıyor.ama hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.bu sefer Rabbim ol diyecek diyorum inşaallah hayırlısıyla.
Sönmezim saol cnm
Yarın iş var malum

ay sen kaçırmışsın şimdi ben yazıcam muhat okuyunca gene gıcık olcak çünkü bu topikte çok BURSALI vaaaaaaaaaaaaaaaaaar.BURSADAYIM.
nere kayboldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kaybolmadım çay döktüm kendime içermisin

Seninde tickerına maşallah yaaaa 41 kere hemde
Banda dua edin ya bende inş öyle uzun yıllar hayırlı insan ile hayırlı bir evlilîk yaşarım inş :16:

sağol bebeğim al senin olsunnnnnnnnnn tickerlar sana feda olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..........

inşallah canımmmmmm..evlenmiş olmak için evlenmeeeeeeeee tatlım..rabbim hayırlı merhametli namuslu inançlı güveneceğin sevebileceğin içinin ısındığı görünce kalbinin yerinde çıkacakmış gibi çarptığı bir eş nasip etsinnnnn.......

hoşgeldin canım ya...... bu muhat yine yok bugün hiç girmemiş.merak ediyorum.sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hazırlıklar.biz duaları hatimleri bitirince sana mesaj atacaz ya sen annenden bakabileceksin değilmi.

iğnelre devam.hergün yapıyorum bilirsin sende göbişten.ilk kontrol yarın.o yüzden heyecan var biraz.inş.bebişle sonuçlanır canım ya.çok umutluyum.çok pozitifim ve çok mutluyum.ve böyle devam etsin istiyorum.çünkü olumsuz olunca biliyosun insan biraz zor toparlıyor.ama hiç olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.bu sefer Rabbim ol diyecek diyorum inşaallah hayırlısıyla.
Aminnnnnnnnnnnnn canımmmmm...pozitif olmak çok önemliii..hep böyle ol..eşinle akşam yürüyüşlerine devam ama lodos var dedin demi....üşütme sakın.....iğneleri bilmem mi 4 kez yaptımmmmmmmm......Allah mutluluğunu bebişle eşinle sevdiklerinle daim etsinnnnn
ay sen kaçırmışsın şimdi ben yazıcam muhat okuyunca gene gıcık olcak çünkü bu topikte çok BURSALI vaaaaaaaaaaaaaaaaaar.BURSADAYIM.

heeeeeeeeeeee bursalııııııııııııııııııııı.....
kaybolmadım çay döktüm kendime içermisin
canım biz çay faslını bitirdik meyve faslıda bitti..şimdi çay içersem uyuyamam yarın iş var malum ..ama sana afiyet şeker olsunnnnnn.....
çok fazlada çay kahve içmemeye çalışşşşşşşşşşşş bitanemmmmmm........

Canlarım size bakıyom hala yatmadım :1:

Seyyan ve sönmez sizler bana çok dua ediyorsunuz taam mı :34:
Hayırlı insan ile hayırlı bir ömür sürdürebileceğimiz bir evlilik için :34:
Rabbim sizlerinde yuvacıkını inş hayırlı ve sağlıklı bebişlerle doldursun inş.
Biri bacağınıza biri eteğinize biri elinize yapışsın inşşşşşş :1:
Birini yedirin birini uyutun birine ders yaptırın inşşşşşş
Allah ım kabul etsin tüm dualarımızı hayırlısı inş. Amin amin amin

Canlarım size bakıyom hala yatmadım :1:

Seyyan ve sönmez sizler bana çok dua ediyorsunuz taam mı :34:
Hayırlı insan ile hayırlı bir ömür sürdürebileceğimiz bir evlilik için :34:
Rabbim sizlerinde yuvacıkını inş hayırlı ve sağlıklı bebişlerle doldursun inş.
Biri bacağınıza biri eteğinize biri elinize yapışsın inşşşşşş :1:
Birini yedirin birini uyutun birine ders yaptırın inşşşşşş
Allah ım kabul etsin tüm dualarımızı hayırlısı inş. Amin amin amin

aminnnnnnnnnnnnnnn...
turkuazcım canımmmmmmmmmmmm sana hayırlı bir eş için dua etmem mi canımmmmmmm..
rabbim inşallah kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnn dualarımızı..kaç yaşındasın tatlımmmmm.......

canım biz çay faslını bitirdik meyve faslıda bitti..şimdi çay içersem uyuyamam yarın iş var malum ..ama sana afiyet şeker olsunnnnnn.....
çok fazlada çay kahve içmemeye çalışşşşşşşşşşşş bitanemmmmmm........

yoık canım normalde türk kahvesini çok severim ve çok içerim şimdi günde sadece bir kez içiyorum oda tam bitirmiyorum.nefsimi körlemek için.içmeyince başım tutuyor migren varda bende.şimdi ilaçta içemem.çayıda fazla içmiyorum.dikkat ediyorum bu konularda canım.ama yinede düşümdüğün ve uyardığın için sağolasın canım.

aminnnnnnnnnnnnnnn...
turkuazcım canımmmmmmmmmmmm sana hayırlı bir eş için dua etmem mi canımmmmmmm..
rabbim inşallah kabul etsinnnnnnnnnnnnnnnn dualarımızı..kaç yaşındasın tatlımmmmm.......

30 cuk benim yaşım :1: cuk yazdım küçük duraun diye :1:
Allah dan tipim küçük gösteriyormuşşş :1:
Amin cnm inş.
Evlenmiş bışanmış biri olarak anne olma içgüdüm hala çok ağır basıyor :34:

canım bu topikten öyle bir kez çıkıyorum demekle çıkılmıyor yaaaaaaaaaaaaa..örnek bennnn en az 4 kez çıkıyorum demeden çıkamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa......seviyorummmmmmmmmmm bu kızları yaaaaaaaaaaaaaaawwwww....

yavaş yavaş kızlar geliyor ama ben çıkak zorunda kalacammmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa:27::27::27::27::27:

Amin cnm inş.
amaaaaaaan 30 mu abla dicen kızım sen bana ben 33 yaşımı doldurmak üzreyim nabeeeeer
canım bu topikten öyle bir kez çıkıyorum demekle çıkılmıyor yaaaaaaaaaaaaa..örnek bennnn en az 4 kez çıkıyorum demeden çıkamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa......seviyorummmmmmmmmmm bu kızları yaaaaaaaaaaaaaaawwwww....

yavaş yavaş kızlar geliyor ama ben çıkak zorunda kalacammmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaaaaa:27::27::27::27::27:

o kızlarda seni seviyor.tamam başladın çıkıyorum demeye.varan1

yoık canım normalde türk kahvesini çok severim ve çok içerim şimdi günde sadece bir kez içiyorum oda tam bitirmiyorum.nefsimi körlemek için.içmeyince başım tutuyor migren varda bende.şimdi ilaçta içemem.çayıda fazla içmiyorum.dikkat ediyorum bu konularda canım.ama yinede düşümdüğün ve uyardığın için sağolasın canım.

canımmmmmmmm rabbim tedavini hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsınnn..tek dileğim bu sizler için tabi hamişliğiniz sağlıkla devam etsin ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz kucağımıza alalımmmmmmmmmmm........

Amin cnm inş.

inşallah sende anne olucaksın canımmmm.....yaşın daha çok genççç..ben oldum bak 40.ama kimse 40 olduğuma inanmıyor....
aynen benimde tipim küçük gösteriiyormuşşşşşş:52::52::52:....herşeyin hayırlısı bitanemm......anne olma içgüdüsü hiçççççççç bitmeyecekkkkkkkkkkk....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

selam kızlar,
eslemcim sen nasılsın???dualardandolayı mı giremeyeceksin????

Ve aleykümselam canım.Yok canım onlar öyle böyle yetişir Allahın izniyle,rahatsızım biraz canım keyfim yok pek.

....

neyin var:( bu arda yarışma bilgilerimizi alıp ona göre mi yarışcan ::DD

Sorma Muhatcım rahatsızım kaç gündür,toparlayamadım bi..Yok kuzum ya geçersiniz siz beni zaten,benimde çok az kaldı bakalım,Rabbim kolaylık versin hepimize.

zaten eslemde giremicekmiş artık.valla canım sıkıldı.bende diyodum kendi kendime bende girmicem yaaaaaaaaaaaaaa diye:19:[/COLOR]

Kendimi iyi hissedince girerim yine eskisi gibi canım,dağılmasın inşaallah topiğimiz.

geçmiş olsun....allah şifanı versin tez zamanda...çift bebişlerin olsun...ilaç gibii gelir...:1:

Allah razi olsun canım sağolasın,amin amin inşaallah hayırlısıyla hepimize nasip olsun.

kızlar duydunuz mu bilmem ama bana bir arkadaş 70 bin tane 'lem yelid' okursan kısa sürede Allah muhakkak bebek nasip eder demişti.ben bitirdiğim gün bebeğimi gördüm.kısa sürede ve tek başına okuman gerekiyormuş.hemen olmasa bile Allah muhakkak bir çocuk verir dedi yer gök dua üstüne denemek isterseniz diye paylaşmak istedim.

Bende burda duydum daha önce ve yapıcam Allahın izni ile,sağolasın sende canım.Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine Allah şifa versin canım görüşrüüz sende Aeo:16::3:

Allah razi olsun Baharcım çok sağolasın...Nehir bebeğimiz nasıl,öpüyorum onu da seni de,kokla bizim için,meleğin yanındayken bizler içinde dua ediver canım.

ya kızlar dünden beri canım çok sıkkın.birşey sormak istiyorum size. :( bilen yardımcı olsun,yada bilene yönlendirin beni nolur :26:

Hayırdır canım,inşaallah aşılmayacak büyük bir sıkıntı değildir.

Mrb kızlar dün kan testi yatırmaya gittim adet günümdü doktor kaç günün geçti dedi ben geçmedi dedim dr o zaman çıkmaz dedi ben çıkar dedim o çıkmaz dedi ben çıkar dedim resmen inatlastik siz yapin çıkmazsa tekrar yaparım dedim tamam dedi sizce çıkmaz mi yarın öğle sonu sonucu alacam ama merak ettim

İnşaallah yarın bizlere hayırlı haberler verirsin canım,Rabbim gönlünüze göre nasip etsin.

Kıssss seyyanım çok imteniyom senin tickerına ya. Maşallah 41 kere kaç yıllık evlisin sen ne güzel. İnş bende hayırlısı ile hayırlı bir insan ile öyle uzun yıllar önür boyu yaşarım evliliğimi :16:

Rabbim o güzel gönlüne göre herşeyin en hayırlısını nasip etsin..

selam kizlaar...nasilsiniz ben iyim cok sukurkocayla aramiz iyi yani idare eder,zaten hey heylerim tepemde bide bugun hastaneye gittik,konusmaya tutmadiya...dedim yeni tedavide ne yapacaksiniz?yuksek dozda ilac verecez dedi..uyuz kari kan fihtilasmasini sordum 5 6 dusuk yaptiktan sonra diyo yaa...bekleyim 5 6 dusugum olsun sonunda aaa sende kan pihitlasmasi var diyecek...deli oldum yaaa,rahimdeki polip e bakacaklar ne alemde diye...bidahaki denemeye yuksek doz ilac verelim dedi...gerek yok bidaha olmuycak burda dedim, 5 6 dusuk yaptiktan sonra sizin arastirmanizi beklemiycem dedim oooww diyo zilli...ay kizlar hala sinirim gecmedi yaa,benim bebeyimi koymadan oncede varidi bu niye bakmadiniz dedim ses yok.cok sinirliyim kizlar benden boyle iyim merak etmeyin canlartim benim

Ve aleykümselam canım.Ne anlar onlar bizim halimizden,sıkma canını.Rabbim yardımcınız olsun,eşinizle aranızdaki muhabbeti artırsın.Onlar bizim en büyük destekçimiz,bugünleri eşlerimizle bol bol dua ederek atlatıcaz inşaallah.

muhat eslem nurusima,asbelove,kays,antikdeniz,ecrinnn07,ayşecim,süpriz06,asenat,hayalot ,esma,ema,emcs,bahar...........adını yazamadığım melek anneleri kendinize iyi bakın özlendiniz.....

Sende özlendinnn..

hoşgeldin canım ya...... bu muhat yine yok bugün hiç girmemiş.merak ediyorum.sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor hazırlıklar.biz duaları hatimleri bitirince sana mesaj atacaz ya sen annenden bakabileceksin değilmi.

Hoşbuldum canım..Canım sorma geçmedi daha ya,kaç gündür böyleyim,Rabbim afiyet versin...Hazırlık pek bişey yapamadım,şu durumu bi atlatayım başlıcam nasipse...Sarma sarılcak,yardıma gelin de beraber saralım.....Canım ben nasipse ay sonuna giderim,yada en geç bu ay sonu.Daha görüşürüz.Annemlerde de girebilirim evet net var,ben onları ayrı ayrı kağıda da yazıcam ya,geç kalınmasa daha iyi olur Seyyancım...Nasipse bu hatimlerimiz biterse,onlar Oradayken herkes devam etmek isterse başka hatimlerde yapılabilir daha.Rabbim kabul etsin...Muhat ceza mı aldı yine,niye gelmedi bugün hiç.

eslemmmmmmmmmm esmacvs hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Hoşbuldum canım nasılsın?

canımmmmmmmm rabbim tedavini hayırlısıyla pozitif sonuçlandırsınnn..tek dileğim bu sizler için tabi hamişliğiniz sağlıkla devam etsin ve sağlıklı hayırlı bebişlerimiz kucağımıza alalımmmmmmmmmmm........

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşaallah

inşallah sende anne olucaksın canımmmm.....yaşın daha çok genççç..ben oldum bak 40.ama kimse 40 olduğuma inanmıyor....
aynen benimde tipim küçük gösteriiyormuşşşşşş:52::52::52:....herşeyin hayırlısı bitanemm......anne olma içgüdüsü hiçççççççç bitmeyecekkkkkkkkkkk....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay çok şaşırdım seni hiç 40 yaşında tahmin etmemiştim.bide utandım şimdi nebileyim böyle yaşıtımmış gibi konuştum ya.ay kusura bakma neolur hocam

Back
X