- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
evet canım regliyim.aynı anlarda olmuştuk ama ben bu ay erken oldum.18 inde olmam gerekiyodu.seninde günlerin yani geçmiş bile olabilir.inşaaaaaaaaaaaallah geçmiştir.inşaaaaaaaaaaaaaaalah hastalanmazsı inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaallah hamişsindir.Regl misin canım..Biz senle geçen ay aynı anlarda mı olmuştuk,hatırlıyo musun.Ben bu ay olmak istemiyorum artık![]()
![]()
İşi vardır belki oyüzden girememiştir..
Gel valla ne iyi olur,sarmada tek başına keyifli olmuyo ki..Amin Seyyancım,ya benim ateşim düşmüyo,niye ateşim var ki hala :26:
Rabbim tüm arkadaşlarımıza,iyilikler afiyetler versin canım,inşaallah inşaallah bizim topiğimiz dostluğumuz bi başka,nazar değmesin..
40 yaşında mısın canım,maşaallah,Rabbim tüm yaşlarımızı hayırlı eylesin,inşaallah sana ve hepimize evlatlarımızı torunlarımızı hayırlısıyla ve sağlıkla görmemizi nasip etsin..
artık 4 tede çıkamıyosuuuuuuuuuuuuuuuunkızlarrrrrrrrrrrrrrr yawwwwwwww sizden ayrılmak çoooooooook zor saat 12 ye geldi benim yatmam 1 i bulur ben çıkayım inşallah yarın bütün kızlar toplanırızzzzzzz......kendinize iyi bakın...Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnn....
sizi seviyooooo bennnnnnnnnn....
varan 4 olduuuuuuuuuuuuuuuuu seyyannnnnnnnnnnnnnnnnnn......

Hanımlar nasilsiniz iyisiniz demi :) netim kotası doldu cepten giritorum.ama bunun kotasi DA bitmesin. Insafsizlar amma konusmussunuz :) dualarima hiz vermeye çalıştıkça ağırlık çöküyorama bitireceğim insaallah.var mi güzel haber. Şeytani geçmiş olsun.Noldu sana dunurum. Sönmez sen nasılsın karsiladamiyoruz
![]()
kız hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin.seni merak ediyodum bende.ay şükür bi geldin.