Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Regl misin canım..Biz senle geçen ay aynı anlarda mı olmuştuk,hatırlıyo musun.Ben bu ay olmak istemiyorum artık :50: :50: :50: İşi vardır belki oyüzden girememiştir..

Gel valla ne iyi olur,sarmada tek başına keyifli olmuyo ki..Amin Seyyancım,ya benim ateşim düşmüyo,niye ateşim var ki hala :26:

Rabbim tüm arkadaşlarımıza,iyilikler afiyetler versin canım,inşaallah inşaallah bizim topiğimiz dostluğumuz bi başka,nazar değmesin..

40 yaşında mısın canım,maşaallah,Rabbim tüm yaşlarımızı hayırlı eylesin,inşaallah sana ve hepimize evlatlarımızı torunlarımızı hayırlısıyla ve sağlıkla görmemizi nasip etsin..
evet canım regliyim.aynı anlarda olmuştuk ama ben bu ay erken oldum.18 inde olmam gerekiyodu.seninde günlerin yani geçmiş bile olabilir.inşaaaaaaaaaaaallah geçmiştir.inşaaaaaaaaaaaaaaalah hastalanmazsı inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaallah hamişsindir.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr yawwwwwwww sizden ayrılmak çoooooooook zor saat 12 ye geldi benim yatmam 1 i bulur ben çıkayım inşallah yarın bütün kızlar toplanırızzzzzzz......kendinize iyi bakın...Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnn....
:17::17::17::17::17::17::17:sizi seviyooooo bennnnnnnnnn....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

varan 4 olduuuuuuuuuuuuuuuuu seyyannnnnnnnnnnnnnnnnnn......
artık 4 tede çıkamıyosuuuuuuuuuuuuuuuun:52:
Hanımlar nasilsiniz iyisiniz demi :) netim kotası doldu cepten giritorum.ama bunun kotasi DA bitmesin. Insafsizlar amma konusmussunuz :) dualarima hiz vermeye çalıştıkça ağırlık çöküyor :( ama bitireceğim insaallah.var mi güzel haber. Şeytani geçmiş olsun.Noldu sana dunurum. Sönmez sen nasılsın karsiladamiyoruz:(

kız hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin.seni merak ediyodum bende.ay şükür bi geldin.

Canım benim :38: İnşaallah seneye bu zamanlar,bebeğin hayırlısıyla kucağında olur,uyuyo olur melekler gibi yanında...İşte o zaman,41 yaşınla birlikte sanada meleğine de 41 kere maşaallah deriz,Rabbim çifter çifter sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... :16:

Seyyanın dediği gibi bende mahcup oldum biraz,ama ben yinede abla demek istemiyorum sana,ama istersen deriz canım :54:

inşallah eslemcimmm aminnnnnnnnn....seneye bu zamanlarr kucağımda olsa ne güzel olurdu..41 kere maşallahhhhhhh derdik ne güzell...

hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh......

iyiyim muhatcımmmmmm ....çok şükürrrrrrr....rabbim dualarını bitirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnn......evet karşılaşamıyoruz tatlım yaa....

seyyan ve eslemcim ben yaşımı yazdım ama bana resmi falan davranın diye değil ben memnunum bu davranışınızdan...ayrıca benim bir çok işl arkadaşım sizlerin yaşındaaaa..sorun yok isterseniz yaşımı duymamış olun....başa saralımmmmmmm. .dııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........mahcup olacak bişey yokki.......
abla demek isterseniz deyin ama lütfen resmi davranmayınnnnnnnnnn banaaaaaaa ağlarım bakkk :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım ben istesemde resmi davranamam zaten,abla falan da demiyorum,Sönmez'sin sen benim için öyle kalıcaksın :27:

Seyyan kaç yaşındaymış ki merak ettim :2:

evet seyyan yaaa 4 kez deyincede çıkamaz oldummmmmmm

ama muhat geldiii onu görünce kalayım dedimmmmmmmmmm..görüşemiyoz zaten...

ayrıca benden önce çıkacam diyen turkuaz hala burdaaaa....

turkuaz yarın işe gidemeyecezzzzzzzzzzzz......:52::52::52::52:

Canım ben istesemde resmi davranamam zaten,abla falan da demiyorum,Sönmez'sin sen benim için öyle kalıcaksın :27:

evet ya sönmezim bennnnnnnnnnn..sönmeyeyim deeeee hiçççççççççç anne olmadan en azındannnnnnnnnn....

seyyan 33 yaşındaymış ya sennnnnn

evet canım regliyim.aynı anlarda olmuştuk ama ben bu ay erken oldum.18 inde olmam gerekiyodu.seninde günlerin yani geçmiş bile olabilir.inşaaaaaaaaaaaallah geçmiştir.inşaaaaaaaaaaaaaaalah hastalanmazsı inşaaaaaaaaaaaaaaaaaaallah hamişsindir.

Canım bende Pazar sabahı karın ağrısı çektim biraz ama devamı gelmedi.Ateşim korkutuyo beni sadece.
Aslında ben hep regl olduğum zaman yazıyorum buraya,bi ara geçmişe bakayım bulurum belki ne zaman olduğumu.Benim bu sefer 14 gün sürmüştü Seyyancım....
Ağzından bal damlıyo,Rabbim inşaallah nasip etmiştir canım ya amin inşaallah.Hepimiz verelim o müjdeleri inşaallah..

kızlar ne duası yapabilceğim bişi varsa bende yaparım :)

Hoşgeldin canım..Biz burda haftada birkaç kişiye,Yasin Suresi,Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime ve Ya Varis çekiyoruz,Rabbim kabul etsin....Okumak istersen Seyyanla görüşebilirsin,nete girmende bir süre yada engel var mı,girebilir misin herzaman?

inşallah eslemcimmm aminnnnnnnnn....seneye bu zamanlarr kucağımda olsa ne güzel olurdu..41 kere maşallahhhhhhh derdik ne güzell...

hayırlısı olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh......

Aminn güzel düşün olacak inşaallah canım,ikizlerin olur belki,onları uyutunca buraya girer kaçamak yaparsın,imdaat yetişemiyorum diye dert yanarsın belkide bize :10: Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin tez zamanda cümlemize...

selam kizlaar...nasilsiniz ben iyim cok sukurkocayla aramiz iyi yani idare eder,zaten hey heylerim tepemde bide bugun hastaneye gittik,konusmaya tutmadiya...dedim yeni tedavide ne yapacaksiniz?yuksek dozda ilac verecez dedi..uyuz kari kan fihtilasmasini sordum 5 6 dusuk yaptiktan sonra diyo yaa...bekleyim 5 6 dusugum olsun sonunda aaa sende kan pihitlasmasi var diyecek...deli oldum yaaa,rahimdeki polip e bakacaklar ne alemde diye...bidahaki denemeye yuksek doz ilac verelim dedi...gerek yok bidaha olmuycak burda dedim, 5 6 dusuk yaptiktan sonra sizin arastirmanizi beklemiycem dedim oooww diyo zilli...ay kizlar hala sinirim gecmedi yaa,benim bebeyimi koymadan oncede varidi bu niye bakmadiniz dedim ses yok.cok sinirliyim kizlar benden boyle iyim merak etmeyin canlartim benim
Helal sana KIZ diline sağlık
Canım beni mi sordun,hala aynıyım ateşim var düşmüyo nedense Muhat...Bende seni sordhum ceza aldın sandım,sen nasılsın.Dualar ne alemde,benimki az kaldı inşaallah...
canim az kaldı sanki ama hiç halim yok. Enerji sıkıntısı var:) 14 cuzum ve 41dualarimdan eksiklerine var yeni başladım munciye den 100 okudum henüz.
iyiyim muhatcımmmmmm ....çok şükürrrrrrr....rabbim dualarını bitirmeyi nasip etsinnnnnnnnnnnn......evet karşılaşamıyoruz tatlım yaa....

seyyan ve eslemcim ben yaşımı yazdım ama bana resmi falan davranın diye değil ben memnunum bu davranışınızdan...ayrıca benim bir çok işl arkadaşım sizlerin yaşındaaaa..sorun yok isterseniz yaşımı duymamış olun....başa saralımmmmmmm. .dııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..........mahcup olacak bişey yokki.......
abla demek isterseniz deyin ama lütfen resmi davranmayınnnnnnnnnn banaaaaaaa ağlarım bakkk :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

anam ne aglatiyo bunlar seni. 0 ver hepsine sönmez.aman benim halam 43 yaşında doğum yaptı 40 artık genç bi rakam.öncedenmis onlar:)

yok hayır hergün 7den sonra girebilirim ben nete hoşbulduk bu arada sağol.. bana tam olarak ne zaman hangi duayı ne niyetle okuyacağımı söylerseniz seve seve okurum....:)

Hosbulduk canim. Yazdıklarınizi begenemiyorum nedense tel de görünmüyor. Eslemez ve nurusimada ne var yok. Birinin test günüydü. Nasil sonuçlar gecer not var mi:)
nurusima ameliyuet olacaktı naptı bilmiyorum.ama eslemliva hamiledir inş.

33
evet seyyan yaaa 4 kez deyincede çıkamaz oldummmmmmm

ama muhat geldiii onu görünce kalayım dedimmmmmmmmmm..görüşemiyoz zaten...

ayrıca benden önce çıkacam diyen turkuaz hala burdaaaa....

turkuaz yarın işe gidemeyecezzzzzzzzzzzz......:52::52::52::52:

evet bende çıkacaktım erken yatıp erken kalkıyorumda bu aralar ama muhatımı görünce kalıverdim

Helal sana KIZ diline sağlık

canim az kaldı sanki ama hiç halim yok. Enerji sıkıntısı var:) 14 cuzum ve 41dualarimdan eksiklerine var yeni başladım munciye den 100 okudum henüz.

anam ne aglatiyo bunlar seni. 0 ver hepsine sönmez.aman benim halam 43 yaşında doğum yaptı 40 artık genç bi rakam.öncedenmis onlar:)

vereyim değil mi muhatımmm yaaa sıfırı.....ama kıyamamki bennnnn....muhatım Allah nazardan sakınsın inşallah en çok sevindiğim bu yaşta yumoş rezervim çok iyi....çok şükür ondan sorun yaşamadım yaşamamda inşallah.......bu arada tefriciyeni bugün bitirdim ve sana içimden öyle geldi bir oğlancık diledim rabbimden sağlıklı hayırlııı..inşallah kabul eder rabbimmmmmmmmmmm...

2 gün sonrada benim günüm var. Son reglimiz olsun insaallah.

evet ya sönmezim bennnnnnnnnnn..sönmeyeyim deeeee hiçççççççççç anne olmadan en azındannnnnnnnnn....

seyyan 33 yaşındaymış ya sennnnnn

Evet Sönmezsin,en güzel anne adaylarından birisin hemde :21:

88'liyim canım ben,25 oluyorum dimi :2:

O enerji bende kaç gündür yok zaten,toparlayamadım bi türlü,şimdi bile öyle zor duruyorum ki...14 cüzün mü kaldı?Benimde duruyo cüzlerim...Yasinden sadece 1 hatim yapabildim..Münciyeye hiç başlamadım..Ayetel Kürsiden 100 okudum..Tefriciye bitmek üzere sayılır...İhlas Hatmi,9 hatim oldu,1 tane kaldı sadece...Tevhidde 7000 kaldı...Adet olmadan tesbihleri bitireyim diyorum,cüzleri eşimde okuyabilir adetken ama özellikle Tefriciye ve diğer tesbihleri kendim çekmek istiyorum..

kızlar çıkıyorummmmmmmmm bu kesinnnn artık ....

yine görüşelim inşallahhhh..kendinize iyi bakın ....eslem hamile haberi ver inşallah hayırlısylaaaaaaa..

eslem,muhat seyyan turkuaz mzgnn kendinize iyi bakınnnnnnnnn......

canlar size bir sorum var kelime-i tevhid adetliyken okunuyor mu????????????????***

vereyim değil mi muhatımmm yaaa sıfırı.....ama kıyamamki bennnnn....muhatım Allah nazardan sakınsın inşallah en çok sevindiğim bu yaşta yumoş rezervim çok iyi....çok şükür ondan sorun yaşamadım yaşamamda inşallah.......bu arada tefriciyeni bugün bitirdim ve sana içimden öyle geldi bir oğlancık diledim rabbimden sağlıklı hayırlııı..inşallah kabul eder rabbimmmmmmmmmmm...

benim malesef yumurta rezervim çok parlak değildi.en fazla 5 oluyodu.bakalım yarın ne çıkacak.

yok hayır hergün 7den sonra girebilirim ben nete hoşbulduk bu arada sağol.. bana tam olarak ne zaman hangi duayı ne niyetle okuyacağımı söylerseniz seve seve okurum....:)

Canım ne zaman gireceğin önemli değilde,şimdi herkese sıra sıra okuyoruz burda...Olur da nete gelmende sıkıntı varsa,gelemezsen eksik kalmasın dualar,kimsenin hakkına girmeyelim diye sordum...Nete girmende sıkıntı yoksa,çok güzel.....

Yasin okuyabilirsin istersen...Ama listeyle Seyyan arkadaşımız ilgileniyo,ben şimdi bişe demiyim onla görüşsen daha iyi olur canım..

kızlaaaaaaaaaar kociş başımda beni tehdit ediyo.çık yoksa kapatırım diye.gıcık:27:ayyyyyyyyy gıcık:27:o yüzden çıkmak zorundayım.birdaha böyle geç gelmeyin yaaaaaaaa.hadi hepinizi öpüyoruuuuuum.seviyoruuuuuuuuuuuum.hayırlı gecelr.

eslemliva ,sen,ve sonrada beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:49::49::49:arkadan herkes sırayla:49::49::49::49::49:sonra bebişler için dua topiğinde buluşuruz:46::46:

kızlar çıkıyorummmmmmmmm bu kesinnnn artık ....

yine görüşelim inşallahhhh..kendinize iyi bakın ....eslem hamile haberi ver inşallah hayırlısylaaaaaaa..

eslem,muhat seyyan turkuaz mzgnn kendinize iyi bakınnnnnnnnn......

canlar size bir sorum var kelime-i tevhid adetliyken okunuyor mu????????????????***

Ay kızlar inşaallah ya inşaallah,umut dünyası vardır belkide Rabbim bilir.Şimdi yoksa bile en kısa zamanda olacak inanıyorum...

Sönmezcim okuyabilirsin evet ama hatime katılmaz canım...

Hanımlar telden zorlandım bayag eklentilerde gitti:) eslemez yasine yogunlas hasta olmadan. Sönmez hocam masaallah.tedavinden önce bana ozelden mesaj atar misin? Seyyan senin tedavi nasil igne yaptılar mi gene.kızlar bunun kotasida bitmesin hadi sizde yatağa:)

Son düzenleme:
Back
X