Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Kızlar bende çıkayım,durmakta zorlandım biraz...

Seyyancım ben dualarımı okumuştum yazdım buraya ama listede göremedim,gözünden kaçtı heralde canım...10 Yasin,500 Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime,1414de Ya Varis(iki kişilik)....Canım bide yeni gelen arkadaş,duaları soruyo,nete girmesinde sıkıntı yokmuş :34:

Görüşmek üzere,dualarınızdan eksik etmeyin :16:

Hanımlar telden zorlandım bayag eklentilerde gitti:) eslemez yasine yogunlas hasta olmadan. Sönmez hocam masaallah.tedavinden önce bana ozelden mesaj atar misin? Şeytani senin tedavi nasil igne yaptılar mi gene.kızlar bunun kotasida bitmesin hadi sizde yatağa:)

canım tedavim ne zaman olacak belli değilki belki seneye belki yaza....maddi duruma ve psikolojime bağlı...
ama kilo vermeden bu işe başlamayacammmmmmmmmm........

hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrr..Allah'a emanet olunnnnnnnnnnnnnnnnnn....:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

yeni güne :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhh

canm bende duydum ama manası ne ki doğmamiş doğurulmamişsa garip geldi biraz

canım bana da ilk garip gelmişti ama o doğmamış demek.allah doğmamıştır ama insanların neslinin devam etmesini sağlar demişti anlatan arkadaş bence vakit bulursan yap tabi inanarak

hmmm olabilir ben bugün başlarım inşALLAHHHH:16::16:

anlamını doğmamış doğrmamış ama hikmetinden sual olmaz Mevla mın

neyin vesile olacağını bilemeyiz

inşallah tüm isteyenlerle ALLAH ım tez zamanda verir bebeklerini

canım şifanın nerden geleceği hiç belli olmaz Allah belki nasibi burdan verecek

kızlar duydunuz mu bilmem ama bana bir arkadaş 70 bin tane 'lem yelid' okursan kısa sürede allah muhakkak bebek nasip eder demişti.ben bitirdiğim gün bebeğimi gördüm.kısa sürede ve tek başına okuman gerekiyormuş.hemen olmasa bile allah muhakkak bir çocuk verir dedi yer gök dua üstüne denemek isterseniz diye paylaşmak istedim.

mrb arkadaşım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin. Peki bu duayı kaç günde tamamlamak gerkiyor.

Canım bence istediğin yerde çektir bişey derlerse bilmiyordum burda çektirmem gerektiğini dersin....ayrıca rahim filmini adetin bitimi ile 1 haftalık süre içinde çektirmen lazım tatlım..geciktirme ...ilaçla adet oluyormuşsun adetin bitince 1 hafta içinde karar ver çektir..inşallah tüplerin açıktır sorun yoktur......canım ayşe035 te pkoluydu ama şimdi hamişşş hemde aşılamaylaaaaaaaaa inşallah sende olursun canımmmmmmmmmm...:49::49:
tamam canım çok sağol ben bi araştırım şu aşılama işini buyuk ihtimal zeynep kamilde yaptırmıcam hsg çekimide dahil:26:ama bi arkadaş sen yinede raparunu çıkar elinde dursun dedi oyuzden adet olana kadar raparu çıkartım belli yerlerlede konuşım bakım bi netten nereler uygun fiyatlı:25:ayşemde öyleymiş evet demişti inşallah allahım rabbım ona kolay doğum nasip etsın:16:dualarım sızlerle:54:
turkuazcımmm geçmiş olsun canımmmmmmmmmm kendine dikkat et canımmm....

nekadarzor hemen kaçtın mı yaaaaaaaaa???? iyi olmanıza sevindim canım rabbim bozmasın.....

antisocialden haber var mıııııııııııııı yaaaaaaaaaaaaaa çok merak ediyorum ulaşabilen var mı????

muhat eslem nurusima,asbelove,kays,antikdeniz,ecrinnn07,ayşecim,süpriz06,asenat,hayalot ,esma,ema,emcs,bahar...........adını yazamadığım melek anneleri kendinize iyi bakın özlendiniz.....
:54::54::54::54::54::54:
30 cuk benim yaşım :1: cuk yazdım küçük duraun diye :1:
Allah dan tipim küçük gösteriyormuşşş :1:
Amin cnm inş.
Evlenmiş bışanmış biri olarak anne olma içgüdüm hala çok ağır basıyor :34:

rabbım hayırlı zamanda güzel anlayışlı bir eş karşına çıkarsın canım :16:boy boy bebeleriniz olsun:46::46::46:

kızlar herkese günaydın.nasılsın iyisinizdir inşallah herkes.
seyyancıım ben bu liste için dualarımı bitirdim.

ayrıca bugünlerde adet olacağım için yeni liste için de 5 tane yasin 100 tane enbiya süresi ve 1000 tane y a varis de okudum.yeni listeye eklersin diye.allah tez zamanda kucaklarımızı bebeişlerle doldursun. inşallah...

nasılsınız
benım sınavıma 4gun kaldı ve hazırlanamadan gırecegım dualarınızı eksık etmeyın lutfen
seyyancım ben yenı okuyacak olurmu dıye lısteyı guncellıyorum umreye yetısmez çünkü eksık çok
turkuazcım canım esım hatırladı dogum gunumu
o gun annem bendeydı esım alısverıse gıtmıstı geldıgınde ellerıne baktım yıyeceklerden baska bısey yoktu ıctenıce sınır olmustum
5 dk oturdu bızımle sonra çıktı 5 dk sonra kapı çalındı actım pastayla ıcerı gırdı kapının onunde hazırlamıs pastayı
çok mutlu oldum rabbım bın kere razı olsun ondan

kızlar herkese günaydın.nasılsın iyisinizdir inşallah herkes.
seyyancıım ben bu liste için dualarımı bitirdim.

ayrıca bugünlerde adet olacağım için yeni liste için de 5 tane yasin 100 tane enbiya süresi ve 1000 tane y a varis de okudum.yeni listeye eklersin diye.allah tez zamanda kucaklarımızı bebeişlerle doldursun. inşallah...

gunaydn canım ben ıyıyım hamdolsun sen nasılsın

İmran bin Husayn (radiyallahü anh) hazretleri, Efendiler Efendisi (aleyhissalâtü vesselam)’ın şöyle buyurduğunu rivayet ediyor:

Her kim varlığını Hakk’a ibadete ve O’nun yolunda hizmete adarsa, Cenab-ı Allah da o kulunun her ihtiyacını karşılar ve onu hiç ummadığı yerlerden rızıklandırır.
Kim de tamamen dünyaya dalar, Rabbini unutursa, Allah da onu dünya yurdunun mihnetleri ve meşakkatleriyle başbaşa bırakır
.

canım öncelikle iyi olmana çok sevindim.eşinle de ranızın düzelmesine sevindim.tedavi işine gelince.1.si polip işini mutlaka çözmelisin.2.si kan pıhtılaşmasına baktırmalısın.ki bunları sende farkındasın.eğer bu gittiğin yer bunlara cevap veremiyorsa başka yere gitmeslisin.türkiyede tedavi ihtimalin var mı canım.eğer yoksa daha iyi bir yer bul bulunduğun şehirde yada ülkede.hollanda daydın sen dimi.neyse bunlardan önce moralini yüksek tut.güçlü ve kararlı ol.stres yapma neolur.biliyorum bazen insanın elinde olmuyor ama en azında denemeye çalış.kartopu nasıl.teyzesi için öp onu kııııııııııııııııız.

cok sagol cnm benim birazda malum gunun stresi varimis yeni anladim simdi sut doktuk,iyiz sukur olsun...ama doktora sinirim gecmedi hala,bes dk.gec kalmisizda onun hesabini soruyo,nasilsiniz demiyoda..cnm valla burda ogle doktorlarin eline dusmisizki Allah yoluna hayattayiz...benimkucuk gorumcemin guatrinda problem vardi,dr.lar bisey yok diyip diyip yolladi.turliyede bi gitmis doktora kanser baslangici.ordaki testlerini kagitlarini alip geldi bunlarin yuzune carpinca,sok oldular,sonrda daha exta ilgi arastirma ameliyat oldu guatrini aldilar,hadi turkiyede doktora gitmeseydi bu kiz ne olucakti??k.babam kalp krizi geciromus,ev doktoru bozuntusu filim cekmeden etmeden ne anlarsin bisey yok diyo en sonunda adam nerdeyse oluyoduda kalp krizi geciriyosun diyo,adam daha once atlatmis krizleri...esiminde kalbinde agri varidi gitti,diyoki ev doktoru,babanda kalp krizi var diyemi kalbinin agridigini dusunuyosun,zorla filmini ne cektirdi kas agrisiymis sukur bisey cikmadi...yani bu doktorlardan ben daha ne bekleyimki,basindan hataydi benim burda tedavi olmam....polipe bakacaklar profsor yapacak...benim doktorumda daha ilac ayari yapiyo ne var ne yok bakalimda demiyoda...Rabbim hayirlisini versin insallah...bidahaki denememi memorial sislide yaptirmayi dusunuyoruz insallah...

İmran bin Husayn (radiyallahü anh) hazretleri, Efendiler Efendisi (aleyhissalâtü vesselam)’ın şöyle buyurduğunu rivayet ediyor:

Her kim varlığını Hakk’a ibadete ve O’nun yolunda hizmete adarsa, Cenab-ı Allah da o kulunun her ihtiyacını karşılar ve onu hiç ummadığı yerlerden rızıklandırır.
Kim de tamamen dünyaya dalar, Rabbini unutursa, Allah da onu dünya yurdunun mihnetleri ve meşakkatleriyle başbaşa bırakır
.

biz bizi unuttugumusda bile Rabbim bizi unutmuyor her daim yanimizda...biz aciz kuluz Rabbim yardim etsin insallah yolumuzu sasirtmasin..amiiin

cok sagol cnm benim birazda malum gunun stresi varimis yeni anladim simdi sut doktuk,iyiz sukur olsun...ama doktora sinirim gecmedi hala,bes dk.gec kalmisizda onun hesabini soruyo,nasilsiniz demiyoda..cnm valla burda ogle doktorlarin eline dusmisizki Allah yoluna hayattayiz...benimkucuk gorumcemin guatrinda problem vardi,dr.lar bisey yok diyip diyip yolladi.turliyede bi gitmis doktora kanser baslangici.ordaki testlerini kagitlarini alip geldi bunlarin yuzune carpinca,sok oldular,sonrda daha exta ilgi arastirma ameliyat oldu guatrini aldilar,hadi turkiyede doktora gitmeseydi bu kiz ne olucakti??k.babam kalp krizi geciromus,ev doktoru bozuntusu filim cekmeden etmeden ne anlarsin bisey yok diyo en sonunda adam nerdeyse oluyoduda kalp krizi geciriyosun diyo,adam daha once atlatmis krizleri...esiminde kalbinde agri varidi gitti,diyoki ev doktoru,babanda kalp krizi var diyemi kalbinin agridigini dusunuyosun,zorla filmini ne cektirdi kas agrisiymis sukur bisey cikmadi...yani bu doktorlardan ben daha ne bekleyimki,basindan hataydi benim burda tedavi olmam....polipe bakacaklar profsor yapacak...benim doktorumda daha ilac ayari yapiyo ne var ne yok bakalimda demiyoda...Rabbim hayirlisini versin insallah...bidahaki denememi memorial sislide yaptirmayi dusunuyoruz insallah...

ayy sınır oldum okuyunca nasıl dr bunlar ya
rabbım sızlerı korusun yar ve yardımcınız olsun canım ya

kizlar kefir icmeye basladim bugun 2.gun ama biraz sor gidiyor cok faydaliymis...bide icince acayip tok tutuyo zayiflatir haaaaa....icen varmi......ben maglum doneme girdim bugun sukurki yasinleri okumustum...yarismanin dualari hala duruyo oldugu yerde...kizlar hastayken ihlas,tevriciyye,tevhid,okunurmu?????/okuyummu ???

Back
X