çook sevindim....eşlerimiz bizim her kahrımızı çekiyor.....bazen haksızlıklarımız...oluyor birbirimize karşı ama önemli olan....doğru yolu bulmakkk...
iyi canım sen nasılsın...aminn tez zamanda hepimiz meleklerimize kavuşalım...
iyi ayşe sen nasılsın...ben yarısını okudum bugün tamamlarım cüzümü...süpriz yapmazsa ayıp olurduu yani...senin adına sevindim...allah mutluluğunuzu daim etsin...
ayy deli mi bunlarr ne işe yarıyor... bilmiyorsan yönlendir...ben burdakilere kızıyordum...yinede hepsi aynıı deneme tahtasıı yapmadan şifayı bulamıyacaz heral...parayıda al işinide yapp ama nerde....allah yardımcımız olsun...
ohh maşşallahh...benden tüpte 6 çıkmıştı..ay zaten gerekli olan bir yumurta bir sperm ama...hala kavuşamadılar...
iyi canım sen nasılsın....güzel haberler olucak inşalalhh eslemden bekliyoruz....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......
aminnn inşalalhh...
sağlıklı ve kaliteli olur inşallahh.....

iyi haberler le gelll
iyi sen nasılsın...vayyy o da mı iflas ettii...inşallahhh hayırlısyla bitirirsin...allah kolaylık versin yarişta ki arkadaşlara...
yaşın önemi yok...allah sağlık versin...bende 30 a girdiğimde bir tuhaf oldum...galiba iyiden iyiye olgunlaşıyoruz...düşüncelerim bile değişti bir durgunluk varr ....bebişlerimiz gelsin ...bizi hareketlendirsin inşallahh..
boşverrr bizi hiçbişey tutamaz...bende göstermiyormuşum ...bence gösteriyorum neyse polimik yapamıcamm...sana bi koca lazım o da bu gece lazım

ay şarkı vardıı herkesler bilir...
aminnn güzel günlerin olsun...alalhh iyi merhametli anlayışlı seni seven sana bağlı olan birini nasip etsin..
iyi canım...senin sinirlerinle aran iyi değil galiba...haklısında banzen sinirlenmeyelim desek bile insanın üstüne üstüne gelir...bulur seni yanii...gıcık mı bunlarr...allah iyilerle karşılaştırsın...doğru zaman doğru insan doğru tedavilerimiz olsun hepimizin inşalllahh.
hadii hayırlısı allah yolunu açık etsin...hiçbir fikrim yok....