Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

sağol canım allah razı olsun senden
salı gunu ıcın sabırsızlanıyorum canım ya

hayirlisi olsun canim hakkinda bakalim bebisimiz gosterecekmi meyve suyu ic yada cikolata ye tatlim gitmedende gostersin bidik:16:

krizantem melek için okduum gördün dimii
ayşecim hatimde eksik var mııı yine okuruz...

gordum canim Allah razi olsun

ema reyyan duru1616+supriz arkadaslarim rabbim hepinizden razi olsun rabbim insallah kucaklarinizi doldursun bebeleriniz size ve vatana hayirli evlat olsun peygamberimize layik bir ummet olsunlar insallah:16:

hayirlisi olsun canim hakkinda bakalim bebisimiz gosterecekmi meyve suyu ic yada cikolata ye tatlim gitmedende gostersin bidik:16:

gordum canim Allah razi olsun

ema reyyan duru1616+supriz arkadaslarim rabbim hepinizden razi olsun rabbim insallah kucaklarinizi doldursun bebeleriniz size ve vatana hayirli evlat olsun peygamberimize layik bir ummet olsunlar insallah:16:

evet canım ya ıns unutmam saydklarını tuketmeyı
sende hala hıssetmıyorsun demı canım

merhaba canım ben ıyıym sen nasılsın

ben iyiyim canim sen nasilsin bugun aklimdan seni gecirdim gelmeseydin ozel atacaktim artik hersey yolundami prenses rahat duruyormu yerinde?

merhaba canım nasılsın bizler iyi bebişimiz napıyor kiii

evet birde kaç çocuk var çocuk yapma çalışmaları nasıl gdiiyor da sorabilirler...

afiyet olsun bebişimiz olsun ....bebişte severmi ki

ay geçmiş olsun....o sıkıntı bende de var ama soğuktan olduğunu sanmıyorum...

şükür kızlar bende iyiyim prenseste iyi.yatıyorum sürekli..boyle yata yata zamanda geçmiyo :5:

evet canım ya ıns unutmam saydklarını tuketmeyı
sende hala hıssetmıyorsun demı canım

yok canim hissetmiyorum ama gecen iki gundur karnimda karinca yuruyor sanki oyle bisey hissettim ama benim minnosmudur bilemedim:1:
şükür kızlar bende iyiyim prenseste iyi.yatıyorum sürekli..boyle yata yata zamanda geçmiyo :5:

aman iyi olun tatlim rabbim zamaninda dogum yapmayi nasip etsin insallah :16:gececek canim bugunlerde insallah

yok canim hissetmiyorum ama gecen iki gundur karnimda karinca yuruyor sanki oyle bisey hissettim ama benim minnosmudur bilemedim:1:

aman iyi olun tatlim rabbim zamaninda dogum yapmayi nasip etsin insallah :16:gececek canim bugunlerde insallah

inşallah cnm zamanında dogum yaparım.. sen nasılsın cnm halsizligın vardı gectımı

Merhabalar güzel candan hanımefendiler,neler yaptınız herkes iyi mi?Daha yazdıklarınızı okuyamadım biraz göz gezdireceğim şimdi.Hiç müjdesi olan varmı :emir_bebek:? Ben az önce bütün duaları tamamladım,bu defa 5 yasin okunacaktı değil mi arkadaşlar?

inş cnm rabbim hepimize nasıp etsın..
kızlar bebeginize biseyler aldınız mı?

ben daha birsey almadim canim

inşallah cnm zamanında dogum yaparım.. sen nasılsın cnm halsizligın vardı gectımı

gecti canim cok sukur megersem benim aldigim kan ilaci ters tepki yapmis bana doktora gidince yenisini isteyecegim :1:

amin canım amin Allah razı olsun hepinizden.
Rabbim sizlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş.
leylek amca artık yolu bulsunda getirsin bebeği dime amaaa.:16:

senin avatarın bana küçüklüğümü hatırlatıyor.:16::24: hatta daha önce yazdım ama sanırım sen görmedin:34:
evet kuzum getirsin artık:46::46::46:bu leylek amcan ben hangi topikte konuşuyorsam konuştuğum konuşmadığım kim varsa herkesin göbişine hayırlısıyla meleğini yollasın rabbim:16:daha önce görmedim canım kusura bakma atlamışım :30:
çook sevindim....eşlerimiz bizim her kahrımızı çekiyor.....bazen haksızlıklarımız...oluyor birbirimize karşı ama önemli olan....doğru yolu bulmakkk...:46:

iyi canım sen nasılsın...aminn tez zamanda hepimiz meleklerimize kavuşalım...

iyi ayşe sen nasılsın...ben yarısını okudum bugün tamamlarım cüzümü...süpriz yapmazsa ayıp olurduu yani...senin adına sevindim...allah mutluluğunuzu daim etsin...

ayy deli mi bunlarr ne işe yarıyor... bilmiyorsan yönlendir...ben burdakilere kızıyordum...yinede hepsi aynıı deneme tahtasıı yapmadan şifayı bulamıyacaz heral...parayıda al işinide yapp ama nerde....allah yardımcımız olsun...

ohh maşşallahh...benden tüpte 6 çıkmıştı..ay zaten gerekli olan bir yumurta bir sperm ama...hala kavuşamadılar...:19:

iyi canım sen nasılsın....güzel haberler olucak inşalalhh eslemden bekliyoruz....

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......:21:

aminnn inşalalhh...:46:

sağlıklı ve kaliteli olur inşallahh.....:34:iyi haberler le gelll

iyi sen nasılsın...vayyy o da mı iflas ettii...inşallahhh hayırlısyla bitirirsin...allah kolaylık versin yarişta ki arkadaşlara...

yaşın önemi yok...allah sağlık versin...bende 30 a girdiğimde bir tuhaf oldum...galiba iyiden iyiye olgunlaşıyoruz...düşüncelerim bile değişti bir durgunluk varr ....bebişlerimiz gelsin ...bizi hareketlendirsin inşallahh..:49:

boşverrr bizi hiçbişey tutamaz...bende göstermiyormuşum ...bence gösteriyorum neyse polimik yapamıcamm...sana bi koca lazım o da bu gece lazım:1: ay şarkı vardıı herkesler bilir...

aminnn güzel günlerin olsun...alalhh iyi merhametli anlayışlı seni seven sana bağlı olan birini nasip etsin..

iyi canım...senin sinirlerinle aran iyi değil galiba...haklısında banzen sinirlenmeyelim desek bile insanın üstüne üstüne gelir...bulur seni yanii...gıcık mı bunlarr...allah iyilerle karşılaştırsın...doğru zaman doğru insan doğru tedavilerimiz olsun hepimizin inşalllahh.

hadii hayırlısı allah yolunu açık etsin...hiçbir fikrim yok....
sağol bitanem allah razı olsun cümlemizin inşallah:16::16::16:
Dua ile olacak is degil bunlar..
neyse bol sans size..

rabbim hepimize hayırlısını versin inşaallah... merakla bekliyorum işte... kanda baktırmak için merkeze gitmemiz lazım oda ancak pazatesi olur dolayısı ile günüm eçmiş olur pazar sınavım var onun için çıkınca pazartesi baktırabilirim ayyyyyyyyy dua edin olur mu hayırlısı ile bi daha hastaneye gitmemize gerek kalmadan gelmiş olsun bebek arkadaşlarınkinide getirsin arkasından inşaallah....
DUYDUK DUYMADIK DEMEYİN ÖSYM YENİ Bİ KARARLA KK YA ÜYE KADINLARA YOPİKTE KONUŞULANLARLA İLGİLİ SORU SORACAĞINI YAYINLAMIŞ:))))))))))))))))))) YANİ BENİM GİBİLERİN ÜMİDİ İŞTE:1::1::1::1::1::1::1::1::1: Eşim her gün söyleniyo bu kadar çalışmayla mı gircen sınava diye

inşallah hem sınavını geçersin hemde bebeğin seninle olur canım :46::46:dularım sizlerle:16::16:

Selam kızlar nasılsınız?Geçmişi okuyamadım,var mı güzel haberler.Seyyan doktora gidecekti noldu acaba.

Ben biraz daha iyiyim hamdolsun.

Selam hatunlar,
Iyiniz demi:)hamisi adaylari cogalmis maaşallah.
Kocam sen hamilesin bu ay diyo:) Yarin günüm ama hâlâ belirti yok
seyyan dr ne dedi canim.
Kays sorsunlar biz çalıştık deriz:)

Selam hatunlar,
seyyan dr ne dedi canim.

Aleykümselam canım,hafif ateşim var hala,biraz daha iyiyim bugün hamdolsun..

Ay hadi hayırlısı,inşaallah kocana malum oluyodur inşaallah hamilesindir canım. :21:

Evde idrar testin varsa yapsana,benim evde yok.Bakalım bu ay bize ne getirecek :26:

Kim hamileymiş canım,okuyamadım geçmişi :52:

Son düzenleme:
Kızlar bende çıkayım,durmakta zorlandım biraz...

Seyyancım ben dualarımı okumuştum yazdım buraya ama listede göremedim,gözünden kaçtı heralde canım...10 Yasin,500 Enbiya Suresi 90.Ayet-i Kerime,1414de Ya Varis(iki kişilik)....Canım bide yeni gelen arkadaş,duaları soruyo,nete girmesinde sıkıntı yokmuş :34:

Görüşmek üzere,dualarınızdan eksik etmeyin :16:
canım defterime yazdım ama daha listeyi güncellemdim.birazdan güncelleyim yayınlıcam canım.
cok sagol cnm benim birazda malum gunun stresi varimis yeni anladim simdi sut doktuk,iyiz sukur olsun...ama doktora sinirim gecmedi hala,bes dk.gec kalmisizda onun hesabini soruyo,nasilsiniz demiyoda..cnm valla burda ogle doktorlarin eline dusmisizki Allah yoluna hayattayiz...benimkucuk gorumcemin guatrinda problem vardi,dr.lar bisey yok diyip diyip yolladi.turliyede bi gitmis doktora kanser baslangici.ordaki testlerini kagitlarini alip geldi bunlarin yuzune carpinca,sok oldular,sonrda daha exta ilgi arastirma ameliyat oldu guatrini aldilar,hadi turkiyede doktora gitmeseydi bu kiz ne olucakti??k.babam kalp krizi geciromus,ev doktoru bozuntusu filim cekmeden etmeden ne anlarsin bisey yok diyo en sonunda adam nerdeyse oluyoduda kalp krizi geciriyosun diyo,adam daha once atlatmis krizleri...esiminde kalbinde agri varidi gitti,diyoki ev doktoru,babanda kalp krizi var diyemi kalbinin agridigini dusunuyosun,zorla filmini ne cektirdi kas agrisiymis sukur bisey cikmadi...yani bu doktorlardan ben daha ne bekleyimki,basindan hataydi benim burda tedavi olmam....polipe bakacaklar profsor yapacak...benim doktorumda daha ilac ayari yapiyo ne var ne yok bakalimda demiyoda...Rabbim hayirlisini versin insallah...bidahaki denememi memorial sislide yaptirmayi dusunuyoruz insallah...
evet canım tıp konusunda türkiye gerçekten çok iyi durumda.hayılısıyla sende türkiyede başlıyacağın tedavinde güzel sonuçlar alır ve son olur.
cnm ben cikiyorum..esime ekmek yapacagim:6:maglum baris imzaladik...:74:
ayyyy ne güzel.barışınız ömür boyu sürsün canım.inş bu yaşadığınız sorun son olur.ve hep mutlu ve sonrada çocuklu devam edrsiniz hayatınıza.
seyyan gelmemis galiba daha yumoslarina bakacaklardi bugun....hadi seyyan gel ve deki simdilik 15 yumos varimis...insallah coook coook coook coook kaliteli yumoslarin olsun.sonra oda bolunsun karninda ikiz olsun,insalllah
evet canım yumoşlarım iyiymiş.amaaaaa neyazıkki 15 değil 5 yumoş var.ama en azından güzel beş yumoş.bunada razıyım ve mutluyum.çünkü benim için önemli olan kaliteli ve güzel olmaları.
Merhabalar güzel candan hanımefendiler,neler yaptınız herkes iyi mi?Daha yazdıklarınızı okuyamadım biraz göz gezdireceğim şimdi.Hiç müjdesi olan varmı :emir_bebek:? Ben az önce bütün duaları tamamladım,bu defa 5 yasin okunacaktı değil mi arkadaşlar?
Allah kabul etsin.evet 5 yasin okunacaktı.
Selam hatunlar,
seyyan dr ne dedi canim.

canım doktor herşey güzel dedi.fazla yumoş yok ama güzelciklermiş.ayyyyyyyyyy senin eşinin içine doğan benimde içime hep doğuyor.inş.hamiş haberini verirsin canım yaa.:49:

Back
X