Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

şuan bizde de çok okumak isteyen var. rağbet çok. eğer duaya rağbet azalırsa katılırm tabi aranıza ama şuan dua takibini de ben yapıyorum. o kadar zamanım olmaz. ama aklımda olsun. sizden arkadaşlar geldi zaten bizi topiğe. duamızı görünce, onlar söyledi duanızı. bir bakıyım dedim sizin yöntem nasılmış diye. Allah dualarınızı kabul etsin. herkesin muradını versin. iyi geceler.

hoşgeldin mrbb bizinki bitince ben gelirim demştim bak sen önce davrandınn sen geldin hoş geldinnn:)))

kızlar ksura bakmayın uzun zamandır yoktum geçen hafta cenazemiz vardı neyse ben de kahverengi leke geldi hemen 1 damla falan hatta ben hasta oldum sandım ped stoğu yaptım lakin bir damladan sonra hiç gelmedi regl günüm de geçti sat 11 şubat dı 35 günde regl oluyom sizce kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi bebekim benimle midir?

başınız sağolsun canımm ..olabilirr tabiii herkesde farklı farklııı oluyor en güzeli doktora gitmen inşş bebiş vardır ...

kızlar ksura bakmayın uzun zamandır yoktum geçen hafta cenazemiz vardı neyse ben de kahverengi leke geldi hemen 1 damla falan hatta ben hasta oldum sandım ped stoğu yaptım lakin bir damladan sonra hiç gelmedi regl günüm de geçti sat 11 şubat dı 35 günde regl oluyom sizce kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir mi bebekim benimle midir?

başınız sağolsun canım.günün baya geçmiş.inşaallah bebişin seninledir.bir an önce tahlil yapıp doktora gitmeni tavsiye ederim canım.hadi bize hayırlı ve güzel haberlerle gel:49:

cnm basiniz sagolsun. bazilarinda kahverengi oluyomus yerlesme kanamasi insallah senin bebisinde yerlesmistir guzel habberlerini bekliyoruz...

kızlarr ben rüyamdaa dün gecee çok alakasız ama bir koca poşet dolusuu kıyma gördümmm:1::1::1::1:hatta rüyamda kocama dioorum bu bizim mi diee oda hiç bana cevap vermiooo bagırararak uyandım çok etkilendimmm
Canim verecek adaginiz mi var. Saat kaç gibi gordun bu ryyayi
ay şükür geldin.:21::21::21:
Seyyan KIZ bakıyorum topikte olmuyosun bi bakiyorum cok yazmissin.benim tel seni kıskanıyor:) Daha sk guncellerim.
Canim basinsagolsun.
Inşaallah bebektir canim.
Bu arada hâlâ hasta olmadim.ama olacak gibiyim.

Seyyan KIZ bakıyorum topikte olmuyosun bi bakiyorum cok yazmissin.benim tel seni kıskanıyor:) Daha sk guncellerim.

Canim basinsagolsun.

yazıcam şimdi gene senin tel yapacak gıcıklığını göremicen:41::28:.özele mesaj attım o yüzden canım

Canim basinsagolsun.

sabah gördümm canım bilmiyorum ki öle olabilir mi acaba aslında hatırladığım kadarıyla adak yokk ama koca bir poşet kıymaydııı:)

Seyyan cep sms attım bari o geldi mi.
Cidden bu tel seni kiskandi.
Nasılsın canim

Canim yasinlerim bitti ta ilk gün bitmişti. Birinciliği turkuaza kaptirdim:)

Seyyan cep sms attım bari o geldi mi.
Cidden bu tel seni kiskandi.
Nasılsın canim

Canim yasinlerim bitti ta ilk gün bitmişti. Birinciliği turkuaza kaptirdim:)

canım aldım mesajını.dışarıdaydım.yeni geldik sayılır.20:30 da çatlatma iğnesini vurdurdum.hadi hayırlısı.sende daha regl olmamışsın.ilk hamişimiz sensin demekkiiiiiiiiiiiiiiiii:49:ama senin bu tel kesin beni çekemiyo.şimdi bu yazdığımıda görmezsen daha nediyim yaaaaaaaaaaaaaa:24:

Seyyan oh be sonunda:)
Canim Yarin bebeklerini alacaksın yani:)canim regl olacakmışim gibi oldum ama hâlâ yok:) Ayyy ne düşüncemi bilmiyorum:S

Seyyan oh be sonunda:)
Canim Yarin bebeklerini alacaksın yani:)canim regl olacakmışim gibi oldum ama hâlâ yok:) Ayyy ne düşüncemi bilmiyorum:S

şükür kavuşturana..........yarın değilde salı sabahı 08:00 da toplayacaklar canım.sonra döllenmeye bırakılacaklar haftasonuda benim mercimeklri yerleştirirler heralde.mercimekleri dedim kız ikiz mi olcak acabaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

şükür kavuşturana..........yarın değilde salı sabahı 08:00 da toplayacaklar canım.sonra döllenmeye bırakılacaklar haftasonuda benim mercimeklri yerleştirirler heralde.mercimekleri dedim kız ikiz mi olcak acabaaaaaaaaaaaaa:emir_bebek::emir_bebek:

Ayyy hadi insaallah 2 olsun:)
Canim Yarin tekrar hatirlat duamizi edelim bizde.
Sürpriz nasil oldun canim

Son düzenleme:
canım senin şu regl meselesi kafana takma.sakin ol.düşünmemeye çalış ve yarın değilde biriki gün daha bekle sonra test yap.inşaallah Rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir de alırız haberini.:46::46::46:

canım senin şu regl meselesi kafana takma.sakin ol.düşünmemeye çalış ve yarın değilde biriki gün daha bekle sonra test yap.inşaallah Rabbim hayırlısıyla nasip etmiştir de alırız haberini.:46::46::46:

Canim takmiyorum heycan yapıyorum hep senin yüzünden:)seni haziran anneleri topiginde şikayet ettim zaten:D

Back
X