Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

selam kizlaar...nasilsiniz???antisosialden hala gaber yokmu??noludu bu kiza yaa cok merakdayim,insallah iyi olsun yuvasida huzurlu olsun bebekleri olsun

Candostlarım benim Allah hepinizden razı olsun beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin nete girip yazamadım.

Ne olduğunu anlamadığım bir gün geçirdim.Hamile miydim düşük mü yaptım kürtaj mı oldum...

O kadar kafam bulanıktı ki perşembe günü.1 ay gecikmeli regl oldum ve 20 günü geçti ama hala devam ediyor kanama.Doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan testi yapıldı sonuç negatif rahim kendini gebeliğe hazırlamış ama bebiş tutunamamış kürtaj adı altında temizledi ama anneme imza attırmışlar neden buna ihtiyaç duyuldu anlamadım biopsi yapıldı sonuç 15 gün sonra çıkacak ne yaşadım hala da anlam veremedim.

Bugün daha iyiyim hamdolsun sizler nasılsınız

geçmiş olsun canımm :29:

Candostlarım benim Allah hepinizden razı olsun beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin nete girip yazamadım.

Ne olduğunu anlamadığım bir gün geçirdim.Hamile miydim düşük mü yaptım kürtaj mı oldum...

O kadar kafam bulanıktı ki perşembe günü.1 ay gecikmeli regl oldum ve 20 günü geçti ama hala devam ediyor kanama.Doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan testi yapıldı sonuç negatif rahim kendini gebeliğe hazırlamış ama bebiş tutunamamış kürtaj adı altında temizledi ama anneme imza attırmışlar neden buna ihtiyaç duyuldu anlamadım biopsi yapıldı sonuç 15 gün sonra çıkacak ne yaşadım hala da anlam veremedim.

yani canım çok geçmiş olsun ama galiba düşük yapmışsın sen hatta öyle gibi galibası fazla.ama olsun.üzülme sakın vardır bundada bir hayır.inş.en kısa zamanda bebişine kavuşursun ve unutursun tüm yaşadığın olumsuzlukları.

Emacım,tekrar geçmiş olsun;şimdi iyi olduğunu bilmek çok güzel,seni seviyoruz canım arkadaşım :29: :29:

Evet kızlar 2038 yılında da birbirimize dünüür diye şakalaşmalarımız,gerçekliğe adım atmış olur belki hehee :27: :27: :27:

Son düzenleme:
selam kizlaar...nasilsiniz???antisosialden hala gaber yokmu??noludu bu kiza yaa cok merakdayim,insallah iyi olsun yuvasida huzurlu olsun bebekleri olsun

a. s.canım sen nasılsın.yok canım hiç bir haber antisocialden.bizde çok meraktayız.inş.güzel şeylerle döner yine.geçici sıkıntılardır umarım.

Emacım,tekrar geçmiş olsun;şimdi iyi olduğunu çok güzel,seni seviyoruz canım arkadaşım :29: :29:

Evet kızlar 2038 yılında da birbirimize dünüür diye şakalaşmalarımız,gerçekliğe adım atmış olur belki hehee :27: :27: :27:

eslem canım inşaallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Aleykümselam hoşgeldin canım :38:

Haber yok daha,Sönmez iletişim kurmaya çalışacaktı,inşaallah hayırlı haberler verir bize,bende çok merak ediyorum,inşaallah herşey yolundadır,Rabbim yardımcısı olsun hayırlı kapılar açsın :31: :31: :31:

geçmiş olsun canımm :29:

Allah razı olsun canım benim :16:

yani canım çok geçmiş olsun ama galiba düşük yapmışsın sen hatta öyle gibi galibası fazla.ama olsun.üzülme sakın vardır bundada bir hayır.inş.en kısa zamanda bebişine kavuşursun ve unutursun tüm yaşadığın olumsuzlukları.

Öyle mi dersin seyyanım ben anlam verememiştim ama annem bana imza attırdılar deyince daha çok karıştı kafam hayırlsı olsun hakkımızda 2.çocuğu da gönderdik desene.Canım tedavin inşallah çok ama çok güzel geçer ve mercimeklerine kavuşursun :)

Muhat eslem ve kays sizden umutluyuz bakalım inşallah regl olmazsınız

Ve bu aydan ümidini kesen diğer arkadaşlarım sizlerinde önümüzdeki ay güzel haberlerinizi alırız inşallah

helal olsun olurmu öyle şey.geçmiş olsun kanama halsizlik yapar sende dikkat et ...bebiş tutunmadığı için mi temizlemişler...o zamaan kürtaj yaparlar...imzaya gelince doğacak olumsuzluklar içindir...tüp tedavisi tutmazsa diye de atıyosun...hımm herşey 15 gün sonra belli olucak yanii..inşalalhh hayırlsııı...bundan sonra atılacak iyi adımlara vesile olur...

Emacım,tekrar geçmiş olsun;şimdi iyi olduğunu bilmek çok güzel,seni seviyoruz canım arkadaşım :29: :29:

Canımmmm bende seni ve hepinizi çok seviyorum :16::16::16:Ben seninle dünürdüm unutmaaaaa sakınnnnn canımcım

Hoşgeldin canım hala haber yokmuş demek inşallah iyidir ve güzel haberlerini alırız.Bu arada kartopu nasıl

a.s. nasılsın bizler iyii...geçen sayfalarda kediciği gördüğüm ...uzaktan güzel gözüküyor.:1:.alıntı yapmştım sonrasında kaybolduu...aklımdan çıkmışşş...
amin canım ...rabbim herkesin yuvasını huzurlu kılsın...:21:inşalalh aramıza döner....

helal olsun olurmu öyle şey.geçmiş olsun kanama halsizlik yapar sende dikkat et ...bebiş tutunmadığı için mi temizlemişler...o zamaan kürtaj yaparlar...imzaya gelince doğacak olumsuzluklar içindir...tüp tedavisi tutmazsa diye de atıyosun...hımm herşey 15 gün sonra belli olucak yanii..inşalalhh hayırlsııı...bundan sonra atılacak iyi adımlara vesile olur...

Allah razı olsun canım.Doğumdan sonra doktora gitmeye bile çekiniyordum açıkcası daha çok korkuyorum artık.İnş hayırlı sonuçlar çıkar zaman da geçmez oldu.İnş hepimiz için güzel günler yakında canım

Unutur muyum hiiçç,ilk dünürüm sensinn :52: :16: :52:

Sonra da zaten 3 tane doğurcam,kime kısmetse artık :23: :1: :1:

ben talibim ikiz olcak ya benimkiler.dünürümün biri muhatçım diğeride sen ol.senin üçüncüyüde muhatın ikinciye verirsek sende muhatla dünür olursun.:23:

kim duydu eşin mi:26:

Sen duydun mu canim:)
2 gundur cok yorgundum bide regl olcam olmiycam durumu azcik germiş mis gibi oldum geldim:) eşim uyuyordu mutfakta pinekliyorum gene.
Hanımlar benim sınavına DA az kaldı. Bu aralar 12 den sonra sk gitmeyebilirim.

ben talibim ikiz olcak ya benimkiler.dünürümün biri muhatçım diğeride sen ol.senin üçüncüyüde muhatın ikinciye verirsek sende muhatla dünür olursun.:23:

Ne güzel ayarladın kız hemen şipşak,sevdim ben bu işi tamam olur :27: :27:

4. ve 5. çocuğu da doğurabilirim gelen tekliflere göre,haberiniz olsun :23: :1: :1:

2 gundur cok yorgundum bide regl olcam olmiycam durumu azcik germiş mis gibi oldum geldim:) eşim uyuyordu mutfakta pinekliyorum gene.

duymadım canım.senin şu sınavın geçsede rahatlasak ya.ne zaman sınavın okuyalım bişiler de bursaya gel biran önce dimi ama.yora yora Allah vere demişler.getircem seni ben bursaya:10:

Emacim cok geçmiş olsun.
Anlamın dogumundada anneme imza artırdılar onemli bisi degil takma kafana canim.
Bana DA bebek gibi geldi.
Zaten cok geç hasta olmustun degil mi

sıhhatler olsun...:23:

Back
X