Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Candostlarım benim Allah hepinizden razı olsun beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin nete girip yazamadım.
Ne olduğunu anlamadığım bir gün geçirdim.Hamile miydim düşük mü yaptım kürtaj mı oldum...
O kadar kafam bulanıktı ki perşembe günü.1 ay gecikmeli regl oldum ve 20 günü geçti ama hala devam ediyor kanama.Doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan testi yapıldı sonuç negatif rahim kendini gebeliğe hazırlamış ama bebiş tutunamamış kürtaj adı altında temizledi ama anneme imza attırmışlar neden buna ihtiyaç duyuldu anlamadım biopsi yapıldı sonuç 15 gün sonra çıkacak ne yaşadım hala da anlam veremedim.
Bugün daha iyiyim hamdolsun sizler nasılsınız
Candostlarım benim Allah hepinizden razı olsun beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin nete girip yazamadım.
Ne olduğunu anlamadığım bir gün geçirdim.Hamile miydim düşük mü yaptım kürtaj mı oldum...
O kadar kafam bulanıktı ki perşembe günü.1 ay gecikmeli regl oldum ve 20 günü geçti ama hala devam ediyor kanama.Doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan testi yapıldı sonuç negatif rahim kendini gebeliğe hazırlamış ama bebiş tutunamamış kürtaj adı altında temizledi ama anneme imza attırmışlar neden buna ihtiyaç duyuldu anlamadım biopsi yapıldı sonuç 15 gün sonra çıkacak ne yaşadım hala da anlam veremedim.
selam kizlaar...nasilsiniz???antisosialden hala gaber yokmu??noludu bu kiza yaa cok merakdayim,insallah iyi olsun yuvasida huzurlu olsun bebekleri olsun
Emacım,tekrar geçmiş olsun;şimdi iyi olduğunu çok güzel,seni seviyoruz canım arkadaşım![]()
Evet kızlar 2038 yılında da birbirimize dünüür diye şakalaşmalarımız,gerçekliğe adım atmış olur belki hehee![]()
![]()
![]()
selam kizlaar...nasilsiniz???antisosialden hala gaber yokmu??noludu bu kiza yaa cok merakdayim,insallah iyi olsun yuvasida huzurlu olsun bebekleri olsun
geçmiş olsun canımm![]()
yani canım çok geçmiş olsun ama galiba düşük yapmışsın sen hatta öyle gibi galibası fazla.ama olsun.üzülme sakın vardır bundada bir hayır.inş.en kısa zamanda bebişine kavuşursun ve unutursun tüm yaşadığın olumsuzlukları.
helal olsun olurmu öyle şey.geçmiş olsun kanama halsizlik yapar sende dikkat et ...bebiş tutunmadığı için mi temizlemişler...o zamaan kürtaj yaparlar...imzaya gelince doğacak olumsuzluklar içindir...tüp tedavisi tutmazsa diye de atıyosun...hımm herşey 15 gün sonra belli olucak yanii..inşalalhh hayırlsııı...bundan sonra atılacak iyi adımlara vesile olur...Candostlarım benim Allah hepinizden razı olsun beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin nete girip yazamadım.
Emacım,tekrar geçmiş olsun;şimdi iyi olduğunu bilmek çok güzel,seni seviyoruz canım arkadaşım![]()
Evet kızlar 2038 yılında da birbirimize dünüür diye şakalaşmalarımız,gerçekliğe adım atmış olur belki hehee![]()
![]()
![]()
a.s. nasılsın bizler iyii...geçen sayfalarda kediciği gördüğüm ...uzaktan güzel gözüküyor.selam kizlaar...nasilsiniz???antisosialden hala gaber yokmu??noludu bu kiza yaa cok merakdayim,insallah iyi olsun yuvasida huzurlu olsun bebekleri olsun
helal olsun olurmu öyle şey.geçmiş olsun kanama halsizlik yapar sende dikkat et ...bebiş tutunmadığı için mi temizlemişler...o zamaan kürtaj yaparlar...imzaya gelince doğacak olumsuzluklar içindir...tüp tedavisi tutmazsa diye de atıyosun...hımm herşey 15 gün sonra belli olucak yanii..inşalalhh hayırlsııı...bundan sonra atılacak iyi adımlara vesile olur...
Canımmmm bende seni ve hepinizi çok seviyorumBen seninle dünürdüm unutmaaaaa sakınnnnn canımcım
Unutur muyum hiiçç,ilk dünürüm sensinn![]()
![]()
Sonra da zaten 3 tane doğurcam,kime kısmetse artık![]()
![]()
![]()
kim duydu eşin mi:26:
ben talibim ikiz olcak ya benimkiler.dünürümün biri muhatçım diğeride sen ol.senin üçüncüyüde muhatın ikinciye verirsek sende muhatla dünür olursun.![]()
Sen duydun mu canim:)
2 gundur cok yorgundum bide regl olcam olmiycam durumu azcik germiş mis gibi oldum geldim:) eşim uyuyordu mutfakta pinekliyorum gene.
Hanımlar benim sınavına DA az kaldı. Bu aralar 12 den sonra sk gitmeyebilirim.
ben talibim ikiz olcak ya benimkiler.dünürümün biri muhatçım diğeride sen ol.senin üçüncüyüde muhatın ikinciye verirsek sende muhatla dünür olursun.![]()
Sen duydun mu canim:)
2 gundur cok yorgundum bide regl olcam olmiycam durumu azcik germiş mis gibi oldum geldim:) eşim uyuyordu mutfakta pinekliyorum gene.
Hanımlar benim sınavına DA az kaldı. Bu aralar 12 den sonra sk gitmeyebilirim.