Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:) ay annesi kendine yer aciyodur o.

anamm demekki ben hamileysem biri Daha hamile:) boyle iletişim kuruyilar:)

amin canim. 2 kez olacakmisim gibi ağrım oldu ama tık yok:)
Bana BUYUK sürpriz olacak olursa eğer.dr bu ay dediydi.
Hatunlar ben çıkayım artik.
Ösym beni affetmez sonra:)

aman çık çok kaldın zaten.kız kazan diye elimden ne gelirse yapçam.elimden dua gelir tabide.inş.önce bebişine seviniriz sonrada bursaya gelmene..heee hee heeee:52:

ooooooooo biz o zaman dünürler topiği açarız:46::46::46:

Neden olmasın şekerim onu da açarız inşallah :)

evet canım bende de aynı şekilde oldu.kırmızıyı gördüm.zaten ihtimal vermiyodum.11 yıl olmadı diye geçen ramazan ayıydı.neyse kırmızıyı görünce başladım temizliğe koltuk falan yıkadım ..sonra sökülmedim falan ama yine de ihtimal vermedim.bayramın birinvi günü öğrendim ki hamişmişim düşük yapmışım.:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:o zaman sevinbmiştim demekki çocuğum olabiliyo diye ama şimdi daha çok üzülüyorum:14:

üzülme sakın şimdi üzülme zamanı değil salı günü herşey çok güzel olacak inşallah mercimekleri alıp geleceksin bizde senin için halay çekecez inşallah.Ve kaybettiğin meleğinde seni cennette bekleyecek inşallah canımmm

Turkuazzzzzzzzzzzzzz hoşgeldin canım nasılsınnnnnn

Muhat inşaallah dediğin gibidir canım,işin garibi bende de adet sancısı yok....Ama ben;sen ve Kaysdan umutluyum,inşaallah hayırlı haberi verirsiniz...Bu arada Allah zihin açıklığı versin,iyi geceler :38:

Turkuaz canım hoşgeldin iyi geceler :3:

Son düzenleme:
İyi gceler Ema cnm hoşgeldin.
Çok geçmiş oldun. Kaç gündür aklaım geliyordun bak demek ki bu sıkıntından dolayı.
İyisin inş şimdi?
Cnm senin olduğuna bir nevi kürtaj derler. Kuzum bebek olduğunda kürtajdaki kazıma işlemi gübi bir işlemdir bu. Kalınlaian rahim duvarı kendini atamadığından dolayo yapılır. Kazınırlen rahim kendini yenileyip normale dönebilsin cnm.
İmza olayıda ht yapılan prosedürel bir işlemdir. Hastaya işlem esnasında bişi olursa sorunluluk almak istemez doktorlar. Kürtaj olarak işelm geçtiği içinde her küraj işleminde oluğu gibi imza almışlar.
Kenni çok yormamaya çalış cnm. :54:

Muhat inşaallah dediğin gibidir canım,işin garibi bende de adet sancısı yok....Ama ben;sen ve Kaysdan umutluyum,inşaallah hayırlı haberi verirsiniz...Bu arada Allah zihin açıklığı versin,iyi geceler :38:

Turkuaz canım hoşgeldin iyi geceler :3:

peki bendeeeeeeeeeeeen :14:umutlu değilmisiiiiiiiiiiin:4:

Kızlar Fatihalarımızı gönderelim inşaallah..Rabbim rahmetiyle muamele etsin.Cennetinde Cemalini nasip etsin :5: :5: :5:

484198_10151560470050350_968018615_n.jpg

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
:14::14::14:
İyi gceler Ema cnm hoşgeldin.
Çok geçmiş oldun. Kaç gündür aklaım geliyordun bak demek ki bu sıkıntından dolayı.
İyisin inş şimdi?
Cnm senin olduğuna bir nevi kürtaj derler. Kuzum bebek olduğunda kürtajdaki kazıma işlemi gübi bir işlemdir bu. Kalınlaian rahim duvarı kendini atamadığından dolayo yapılır. Kazınırlen rahim kendini yenileyip normale dönebilsin cnm.
İmza olayıda ht yapılan prosedürel bir işlemdir. Hastaya işlem esnasında bişi olursa sorunluluk almak istemez doktorlar. Kürtaj olarak işelm geçtiği içinde her küraj işleminde oluğu gibi imza almışlar.
Kenni çok yormamaya çalış cnm. :54:

Allah razı olsun canım benim.İyiyim hamdolsun dinleniyorum kanama kaç gün sürer acaba.

Bu arada sen nasılsın canımcım herşey yolunda inşallah

Kızlar ben çok duygulandım ya Muhsin Yazıcıoğlu için,dile kolay 4 sene olmuş;o gün hala aklımdadır ne kadar çok ağlamıştım,yine bi tuhaf oldum,ne adaletsiz dünya :5: :5:

Ben çıkayım en iyisi,hayırlı geceler hepinize,öpüyorum,Allaha emanetsiniz :16: :16:

Yarın yeni haftanın başlangıcı,aynı zamanda bu ayın da son günleri;inşaallah vereceğimiz müjdelerin de başlangıcı olur :49: :49:

Görüşmek üzere inşaallah :54: :54: :54:

Hoşbulduk canlarımmm
Benim biraz morqlim bozuk.
Ev baktım bugün pahalı bayağı aşıyor benim bitçemi. Moralim bozuldu ama umutlu olmaya çalışıyorum. Rabbim yardım etsin inş.
Eskileri hatırladım biraz. Bugün biri ile karşılaştım eski boşandığım kişiyide tanıyan.
Öle moralim bozuldu işte.
Ben hiç mutlu olamıcam diye düşünüyorum. Hep böle mutlu olanlara bakarak mı geçecek ömrüm.
Offff ne bilim böle işte. İçimi anlatmam çok zor dökemiyom. Ağladım ağladım uyuyamadım ne bilim :5:

peki bendeeeeeeeeeeeen :14:umutlu değilmisiiiiiiiiiiin:4:

Kuzum senin zaten belli diye şeyetmedim :17: Mercimeklerin cee dedi sana,gideceksin alıcaksın geliceksin,büyüyecekler içinde,Allahın izniyle sen çifte sevinç yaşatacaksın bize ikizlerinle :21: :21: :16: :16:

Çıktım ben görüşürükkkk :27: :54: :54: :54:

aman çık çok kaldın zaten.kız kazan diye elimden ne gelirse yapçam.elimden dua gelir tabide.inş.önce bebişine seviniriz sonrada bursaya gelmene..heee hee heeee:52:

Dua et tabi sonra dugun yapmaya dünür görmeye teyyyy BURAYA gelmek zorunda kalirsin:)
Hadi annisler Muccccccuk
Seyyan suan ne dusunursen yumurtaların kendine onu kodlar.
Senin bedenine tekrar gelecekler ve cilli, şişko, herşeye aglayan,her gördüğünü canı çeken, eşine zırt birt küsen biri haline getirecekler seni:)
Ayyy Seyyan aynı hamisi olursak göbek yarısı yaparız benim gobegim senin göbeğini gecer vb.:)

Kuzum senin zaten belli diye şeyetmedim :17: Mercimeklerin cee dedi sana,gideceksin alıcaksın geliceksin,büyüyecekler içinde,Allahın izniyle sen çifte sevinç yaşatacaksın bize ikizlerinle :21: :21: :16: :16:

Çıktım ben görüşürükkkk :27: :54: :54: :54:

dört köşe oldum sevinçten şimdi.inşaallah canım inşaallah.hadi bende çıkıyorum kızlar hepiniz Allha emanet olun.sizi seviyoruuuum:16::16:turkuazcım,emacım,muhatım ,eslemimhepinize herkese hayırlı geceler.

Hoşbulduk canlarımmm
Ev baktım bugün pahalı bayağı aşıyor benim bitçemi. Moralim bozuldu ama umutlu olmaya çalışıyorum. Rabbim yardım etsin inş.
Eskileri hatırladım biraz. Bugün biri ile karşılaştım eski boşandığım kişiyide tanıyan.
Ben hiç mutlu olamıcam diye düşünüyorum. Hep böle mutlu olanlara bakarak mı geçecek ömrüm.
Offff ne bilim böle işte. İçimi anlatmam çok zor dökemiyom. Ağladım ağladım uyuyamadım ne bilim :5:

Canım tam çıkıyodum,mesajını görünce yazmadan edemedim...Keşke yakınımda olsan da,dertleşsek uzun uzun...

Kıyamam üzülme nolur...:38: Sen öyle mutlu olacaksın ki,yaşadığın şeylerin hiçbirisini hatırlamayacaksın bile,öyle biri çıkacak ki karşına,acılarına bile gülüp geçmeyi öğreneceksin,geçmişe dönüp baktığında sana acı çektirenleri hatırlayıp kızmak yerine;eşine kızacaksın neden daha önce bulmadın beni diye :3: Sen herşeyin en güzelini hakediyosun,muhakkak Rabbim dualarımıza karşılık verecek ve en güzel zamanda seninde hayırlı haberlerini alıcaz,en güzel sevinçlerini burda bizimle paylaşıcaksın yine :21: Sıkma canını,Rabbim kalbine ferahlık versin,işlerini yoluna koysun,yarin yardımcın olsun :16: Ne zaman dosta ihtiyaç duyarsan unutma sakın,burdayım,burdayız... :29: Öpüyorum Allaha emanetsin canım benim :16: :54: :54: :54:

Kızlar ben çok duygulandım ya Muhsin Yazıcıoğlu için,dile kolay 4 sene olmuş;o gün hala aklımdadır ne kadar çok ağlamıştım,yine bi tuhaf oldum,ne adaletsiz dünya :5: :5:

Ben çıkayım en iyisi,hayırlı geceler hepinize,öpüyorum,Allaha emanetsiniz :16: :16:

Yarın yeni haftanın başlangıcı,aynı zamanda bu ayın da son günleri;inşaallah vereceğimiz müjdelerin de başlangıcı olur :49: :49:

Görüşmek üzere inşaallah :54: :54: :54:

4 sene demek ne çabuk geçmiş ben o zamanlar göksuna yakın bir yerde öğretmenlik yapıyordum her yere resimlerini asmışlardı çok ağlamıştım.

Bence de sen çık ve hiç birşey için üzülme stres yapma güzelce uyu dinlen bakalım sabah ola hayrola canımcım hayırlı geceler :16:

Hoşbulduk canlarımmm

Neden öyle olumsuz düşünüyorsun canım yaaa :((( Dualarımız hep seninle en yakın zamanda sende mutlu huzurlu bir yuva kuracaksın ve tatlı mı tatlı evlatların olacak inşallah ve bu zor günler geride kalacak Allah'ın izniyle.Birazcık ağlayabilirsin ama çok ağlama yıpratma kendini

Dua et tabi sonra dugun yapmaya dünür görmeye teyyyy BURAYA gelmek zorunda kalirsin:)
Hadi annisler Muccccccuk
Seyyan suan ne dusunursen yumurtaların kendine onu kodlar.
Senin bedenine tekrar gelecekler ve cilli, şişko, herşeye aglayan,her gördüğünü canı çeken, eşine zırt birt küsen biri haline getirecekler seni:)
Ayyy Seyyan aynı hamisi olursak göbek yarısı yaparız benim gobegim senin göbeğini gecer vb.:)

beni o hale getiren o mercimekleri ben yerim.ayyy canlarım benim ya seviyom ben onları.:16::16:kesin geçer senin göbiş dünür benimkini .:49:hadi öptüm seni:54:

dört köşe oldum sevinçten şimdi.inşaallah canım inşaallah.hadi bende çıkıyorum kızlar hepiniz Allha emanet olun.sizi seviyoruuuum:16::16:turkuazcım,emacım,muhatım ,eslemimhepinize herkese hayırlı geceler.

Hayırlı geceler seyyanım bizde seni çok seviyoruz canımmm:16:

Hoşbulduk canlarımmm

Canim buna uzulunur mu hiç.
Ayaktayım, yikilmadim olmuş ışte.
Rabbimin sana ne mutluluklar hazirladigini bilemeyiz.
Işte ondan sadece iste.
Hep böyle kalacak sanıyorsun demi kalmaycak.sonra bisi anlatayim canim sana.vaktim yok.Cok yakinimin basindan geçen bisi.
Tam bittim, derken gözden kaybolacak kadar yükselen,
Sevdiği kizi görücü gönderdiği kisilerin 1 yalanı yüzünden kaybeden birinin daha hayırlı bi evliliğini.
Hayatta birçok yol var ve hepsindede iyi yada kotu bi kutu var. Bahtimiza ne cikarsa artik.

canım bugün ne oldu biliyomusun.nmazdan sonra dua ederken sen geldin aklıma.adını bilmesemde rmuzunu söyleyerek dua ettim senin içim.Rabbim bilir nasılsa.içime doğdu heralde sıkıntın.ama sakın üzülme.geçmişe de takılma.herşey güzel olacak bundan sonraki hayatında.güzel düşün ,güzeli çağır.olumsuz düşünüp kendini de üzme.ben inanıyorum ki bundan sonra çok güzel ve mutlu bir hayatın olacak.dualrımız seninle sakın unutma.ne zaman ihtiyaç duyarsan dualarımızla yanındayız.seni seviyoruz canım benim.gözyaşlarını akıtma onlar çok yakında mutluluktan akacak zaten...

İyi geceler kızlar
Kendînize çok iyi bakın
Yarın hayrola
İyi dilekleriniz dualarınız için Allah razı olsun

canım bugün ne oldu biliyomusun.nmazdan sonra dua ederken sen geldin aklıma.adını bilmesemde rmuzunu söyleyerek dua ettim senin içim.Rabbim bilir nasılsa.içime doğdu heralde sıkıntın.ama sakın üzülme.geçmişe de takılma.herşey güzel olacak bundan sonraki hayatında.güzel düşün ,güzeli çağır.olumsuz düşünüp kendini de üzme.ben inanıyorum ki bundan sonra çok güzel ve mutlu bir hayatın olacak.dualrımız seninle sakın unutma.ne zaman ihtiyaç duyarsan dualarımızla yanındayız.seni seviyoruz canım benim.gözyaşlarını akıtma onlar çok yakında mutluluktan akacak zaten...

günaydın herkeseeeee (kimse yok ama :1: ):3::3::29:
hayırlı bir hafta olsun inşşşşşşşşşşşş hepimize, hayırlı haberler aldığımız hafta olsun.
ayı inş 3 tane hamiş ile kapatalım (içimden 3 sayısı geldi nedense :1:)

seyyan Allah ım bin kere razı olsun inş. ettiğin dualar sana inş katbe kat fazlasıyla gerş dönsün. inş bu ay hamiş kal. sevinçden havaya zıpla :emir_bebek::16:
inş herşey çok güzel ve herşeyden önemlisi hayırlı ve gönlüme göre olur. sıkıntım sana ayan olmuş galiba canım.
amannn ne bilim hayat ne kadar zor ya, kötü olanda biz insanlar zorlaştırıyoruz en çokda :50:

ema canım habersiz bırakma bizi lütfen. dinlen bol bol. çabucak topla canım kendini :16:

Back
X