Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım,çok geçmiş olsun,dikkat et kendine,Rabbim şifa versin
Merhaba canım,iyi haftalar
Hayırlısı be canım,inşaallah diğer ay alıcaz o haberi,hem diğer ay dualarımızda ulaşmış olacak inşaallah![]()
Canım bende belirsizlik devam ediyor.Geçen hafta hep adet sancılarım vardı..Cuma pembemsi bi akıntı geldi,devamı gelmiyodu ki dün gece yine çook az leke şeklinde oldu,bugün hala tık yok,adet ağrılarımda yok..Hayırlısı olsun hakkımızda...
Senin testininde Çarşambaya kalmasında vardır bir hikmet,belki bugün çıkmayacaktı,inşaallah Çarşamba günü alırsınız hayırlı haberi,Rabbim gönlünüze göre versin..
Elindeki yarayı vakit kaybetmeden göster canım,başka bi taraflarına sıçramasın Allah korusun..Dualarımız tabiki seninle.Şafi olan Rabbim,şifalar ihsan eylesin..Estağfurullahe ne sıkması,burdaki herkes çok değerli ve özelNe güzel canım,bu hafta bende varım dualarda,hadi bakalım hayırlısı,ilk müjdeyi sen ver Çarşamba günü,sonra ard arda vermeye başlayım inşaallah
![]()
![]()
Ve aleykümselam canım,elhamdülillah canım,inşaallah herşey daha da güzel olacak
Rabbim kabul etsin,amiinn ecmain Allah razi olsun canımcım![]()
Böyle hikayeler duydukça bize hem moral hemde umut oluyo,çok sağolasın canımRabbim bebeğini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin,ailenize uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin
![]()
üzülme canım olur nasip olduktan sonra herşeyy yolunu bulur...bende ev ararken gezmediğimiz emlakçı kalmadı adamlar hep hallederiz dediklerini yapmıyorlarr ...sana başka ev sahiplerine başka konuşuyorlarr ..amaç seni ikna etmek...tamda böyle bişey oldu biz o evii vazgeçtikk..son gün..geri dönüm eşyaları toplayıp gelecez...eşimde bende kara kara düşünüyoruz..kaldığımız misafirhaneden bile çıkış yaptıkk..imzalarıı atıcaktık o gün...pürüz çıkınca olmadı...eşime dediğim laf bu elbet bi müslümana denk geliriz...arabayla turlarken gözüme boş ev denk geldi..numarayı aradık..derken evi gördük ve ev sahibinden kiraladık...eksik yanı var ama...baktıklarımıza göre çook iyi idi..lüks yerlerde oturmuyoruz tabii gönlüm hep onlarda ama bütçe gerçekten sıkıyor.....belkii sanada gönlüne göre allah nasip eder yada denk getirir...
evet canımm
pek kaliteli olcağını sanmıyorum
kasığıma bıcak gibi ağrı saplanıyor
bide karnımın altında ağrı var
iltihap var bilmiyorum
canım geçen sene tam geliyodu
bu yıl 2 kez yaptım
ilk yaptığım çok düzenli değildi herhalde ondan tam 42.günde geldi
düzenli yaptığımdada 34. günde
yumurta takibi yaptırdığım ay çatlatma iğnesine rağmen 33.günde gelmiştigelemeyesice
canım biz şu an kullanmıyoruz
klomen ve proxede devam
ama 6 ayımızı tamamladık
nisanın başında test vermemiz gerekiyor
aydos 22 nisana mesaj tarihi vermiş
anca çıkar sonuç
zaten eşim kullanmam diyor
doktorum mesajıona bakarsanda
eğer yükselme yoksa
tese ile tüp yapalım demiş
eğer varsa devam ederiz demiş
ama %24 düzelme olmuştu 3 ayda benim ümidim var
siz dna yaptırmışmıydınız
eşim keçiboynuzu vb.içiyor mu
Candostlarım benim Allah hepinizden razı olsun beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin nete girip yazamadım.
Ne olduğunu anlamadığım bir gün geçirdim.Hamile miydim düşük mü yaptım kürtaj mı oldum...
O kadar kafam bulanıktı ki perşembe günü.1 ay gecikmeli regl oldum ve 20 günü geçti ama hala devam ediyor kanama.Doktora gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi kan testi yapıldı sonuç negatif rahim kendini gebeliğe hazırlamış ama bebiş tutunamamış kürtaj adı altında temizledi ama anneme imza attırmışlar neden buna ihtiyaç duyuldu anlamadım biopsi yapıldı sonuç 15 gün sonra çıkacak ne yaşadım hala da anlam veremedim.
Bugün daha iyiyim hamdolsun sizler nasılsınız
Hanımlar benim bünye infilak etti:)
Bu ay yumurtaları büyütüp önümüzdeki ay guzel haberler vermeye çalışacağım.
Dr hasta olunca tekrar gel demişti.3gün mu gitmeliyim
merhaba arkadaşlar bende de kist vardı onun için soğan kürünü 1 ay uyguladım ve ay sonunda kontrole gittiğimde kistim tamamen geçmişti. doktor kistin çok büyük olduğunu ve doğum kontrol hapı kullanmadan geçmeyeceğini söylemişti ama ben hapı hiç kullanmadım. daha sonra da yapılan testlerde fsh değerimin çok yüksek olduğunu söyledi (12 civarıydı) bu değerle hamile kalmamın çok zor olduğunu vakit kaybetmeden tüp bebek merkezine gitmemi söyledi çok üzüldüm yıkıldım tabi ama bi daha başka bi doktora gitmedim bile. burdan okumuştum bal, çörekotu, tarçın karışımını kullandım 1 ay ve o ayın sonunda hamile kaldım Allahın izniyle şu an 13 haftalık hamileyim eşimde bi sorun olup olmadığını bilmiyorum ama ona da 1 ay keçiboynuzu kürünü
uygulamıştım ne kadar faydası oldu bilmiyorum tabi ki herşey Allahtan gelir O ol derse olur belki sizde denemek isterseniz diye
paylaşmak istedim
Kızlar nerdesiniz yaa,kimse yok :84: :84: :84:
Çay demledim içiyom,hadi gelin,yalnız bırakmayın beni burda,çok korkuyom :18:![]()
![]()
![]()
nie korkuyorsun tatlımm biz burdayızz bakk :)))ahada geliyorum cayaa
kızlar merhaba nasılsınız.sabahtan netim yoktu giremedim.yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım.
bu arada hala adet olmadım ne yapmalıyım bilmiyorum.doktoru arasam doğum kontrol hapı verecek.neyapsam acaba.aranızda böyle olan oldu mu.ben buay incir havuç kürü denedim ondan olabilir mi.acaba..
seyyancım ben dualarımı okudum.Allah kabul eder inşallah.
canım bizde ocakda gitmiştik hasar %17 çıkmıştı ama bizde lökosit çok fazla şuan e vit çinko l arginine ayrıeyten keçiboynuzu özü ve com vitex ve ginko bloba ve ısırgan çayı fix menümüz:)))ayrıyeten 3 tane antibiyotik kullanıyoruz çünkü silme lökosit var haa birde vazgeçilmezimiz olan klomen:)))aklımdakiler canım
bendede prolaktin çok yüksek ilaç kullanıyorum ayrıyeten protein s oldukça düşük çıktı şuan aspirin hamile kalırsam iğne verecekk..ama çok korkuyorum çünkü ciddiyeti varmış malesef(
canım silme lokosit çok anlamınamı geliyor
bu lokosit iltihaba deniyor dimi yanlış bilmiyorsam geçer inşallah canım
bende geçen sallama ısırgan çayı aldım içiyor eşim
o diğer kullandıklarınız ne için
artı hasarınız bayağı düşük ALLAH ın izinyle gelir bebişin
0 ve 1 gruplarının %70 olması yetiyormuş
bunlarda 0 hasarsız demk
1 azda olsa hasarlı anlamına geliyormuş
selamınaleyküm muhatcım
yumurta takibi yaptıracaksan
3.günü gideceeen
hotmonlarına bakıtacaan
geçen aydan kistin kalmışmı söyler zaten
canım kistim yok benim. yumurtalarım küükmüş.
sogan suyu ve incir kürüne başlıycam![]()
muhat ikisi aynı anda yapılmıyorr önce soğan kürü yapılıyor diğer ay incir kürü tabii karar senin ama kaç yapalım derken göz çıkarmayalımm![]()
ben henüz bekarım ama dua okursanız katılmak istiyorum bende.
canım bizim hız 0 zaten az olsa aşılama deneyek diozz amaa inş artar klomen hormon için fsh düşük diğerleri hız morf sayı için canım
lökosit iltihap demek evett oldukça fazla bizdee
dna hasarına gelince sanırım bizim ki orta düzeyde çünkü sonuçda 0/15 arası iyi 15/30 arası orta 30/ ve üzeri hasarlı diyorduu
bizimkine kaan bey idare eder dedii hayırlısı artık siz neler yapıyorsunuz başka
canım sadee proxed plus- kolemn gün aşırı
başka yok
işte fındık yiyo kavrulmamış
inciri bıraktı
ısırgan çayı
nisanın ilk haftası ankarada baktırcaz tekrar
sonrasına doktor ne derse artık
bizim morfolojiyede sorunlu demişti
bilmiyorum ne alemde
ama bizi baya sarstı proxed madden
bilmiyorum ne olacak
belki tese ile alır
tüpüde ağustostan önce yapamayız çok zor
dua edelim birbirimize![]()
canım sadee proxed plus- kolemn gün aşırı
başka yok
işte fındık yiyo kavrulmamış
inciri bıraktı
ısırgan çayı
nisanın ilk haftası ankarada baktırcaz tekrar
sonrasına doktor ne derse artık
bizim morfolojiyede sorunlu demişti
bilmiyorum ne alemde
ama bizi baya sarstı proxed madden
bilmiyorum ne olacak
belki tese ile alır
tüpüde ağustostan önce yapamayız çok zor
dua edelim birbirimize![]()
hımmmm sogan içeyim o zaman.
olmadı hava bascaz artık yumurtalara![]()
canım kistim yok benim. yumurtalarım küükmüş.
sogan suyu ve incir kürüne başlıycam![]()
evet canıum iki kür aynı anda yapılınca zararı oluyorhımmmm sogan içeyim o zaman.
olmadı hava bascaz artık yumurtalara![]()
inşallah tatlım canım bakayım bi nettten 22 nisanda mesaj günümüz o gün bişeyler söylecek bakalımcanım gercekden insan yıpranıyor ama sonu güzel olacak inşşş biz proxed 4 kutu felan içtik ama bıraktı evet pahalıı bayagıı siğer ilaçlarla birleşincee ucuyorr:))canı bize profortil die bir ilaç önerdii bizde bu ay ona başlicaz yalnız şu elimizdeki ilaçlar bir bitsinn hem ilaç sayısı düşecek hemde maddi olarak daha uygun kaan hoca size neden önermedi acaba
canım proxed in fiyatı ne kadar?
canım diğer topikten antisocialı tanıyor muydun sen?
bu arada çizelgen çok hoşuma gitti![]()