Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canıum iki kür aynı anda yapılınca zararı oluyor
sedeca yumurtanın olduğunda yani yumurtlama akıntısı olur 13 - 18 günler arası
o zaman havuç suyu iç bide çatlatması için

inşallah tatlım canım bakayım bi nettten 22 nisanda mesaj günümüz o gün bişeyler söylecek bakalım
şu an 600 tl borç var eczaneye her ay ödüyoruz
çok şükür sıkıntıya sokmuyor bizi ezcacı ama borçlu olmak sıkıntı veriyor işte

sağol canım
birinde gördüm okeye 4.aranıyo yazmış ordan aklıma geldi :D :D :D
bende cemaat arıyorum
eşim imam olduğu için biz çok nadir ikimiz cemaat olabiliyoz:)
hep camideki cematiyle kılıyo
açıkcası ben daha yeni yeni antisocial-asbelve-antikdeniz ayırt ediyorum
seyyan-süpriz-sönmez gibi nedense hep karıştırıyodum
azcık bunaklık olunca :( :)

gördüğüm en güzel ve en anlamlı çizelge.çok beğendiiiiiiiiim.aman bende karıştıruyodum ilk zamanlar kim kimdi diye alıştım şimdi.bunaklıktan değil kız daha genciz çocuk yapçaz,sünnet yapçaz,askere göndercez,okutucaz,evlendircez,anneanne,babaanne olcazzzzzzzzzzzzzz

evet canıum iki kür aynı anda yapılınca zararı oluyor
sedeca yumurtanın olduğunda yani yumurtlama akıntısı olur 13 - 18 günler arası
o zaman havuç suyu iç bide çatlatması için

inşallah tatlım canım bakayım bi nettten 22 nisanda mesaj günümüz o gün bişeyler söylecek bakalım
şu an 600 tl borç var eczaneye her ay ödüyoruz
çok şükür sıkıntıya sokmuyor bizi ezcacı ama borçlu olmak sıkıntı veriyor işte

sağol canım
birinde gördüm okeye 4.aranıyo yazmış ordan aklıma geldi :D :D :D
bende cemaat arıyorum
eşim imam olduğu için biz çok nadir ikimiz cemaat olabiliyoz:)
hep camideki cematiyle kılıyo
açıkcası ben daha yeni yeni antisocial-asbelve-antikdeniz ayırt ediyorum
seyyan-süpriz-sönmez gibi nedense hep karıştırıyodum
azcık bunaklık olunca :( :)

canım dediğim ilaca bak istersen bir aylık 140 felan oluyor ki diğeriyle içeriği aynı ama bayagı uygun birde klomen için rapor çıkarabilirsun ..ayrıcaa kaan hoca bizee teeeeeeeeee 23 mayıs için mail randevusu verdi kızmıyorum desem yalan olurr ama ne yapalım artık bu ugurda her bişeyi yapıyoruzz gitmediğimiz doktor kalmadı malatyadaa süper bir doktor buldum eger yakın bir şehirdeysen önerebilirimm ahmet soylu doçent çok iyi ve ilgili gecen hafta da ona gittikk bakalım şehir şehir geziyoruzz canım artıkk..reyyan nohut kürü de çok iyii canım deneyin istersenn haa birde günde bir tane muzz mutlaka:69::69::69:

canım bu arada kendin içinde tüp bebek veya aşılama ne yaptırmaya karar verdiniz bilemiyorum ama bişeler yap çünkü eşin kadar sende önemlisin tüp dee ..
folik asit ve b 12 çok faydalıı yumurtaya daha doğrusu folik bebege b 12 sana:6::6::6:şimdiden çalışmalara başlamak lazımmm

canlarım yarın sabah 08:30 da opu var.dua edin yumoşlarım şöle güzel,kaliteli pofuduk bişi olsunlar ..dualarınıza ihtiyacım var.eksik etmeyin ki etmeyeceğinizi biliyorum.hatırlatayım dedim yarın için ................:17:

ooo yaarın büyük gün desene canımm hadi sen gitt arkandanda bizler verelim bir birr güzel haberleri inşallahhh

evet canım 3 büyük günden ilki .1.opu 2.transfer 3.beta hcg tahlil sonucu.ilk adımı atıyoruz yarın hayırlısıyla.inşaallah güzelliklerle gelirim sonundada bombayı patlatırım hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim derim.sonrada arka arkaya çatır çatır doğururuz.

evet canım 3 büyük günden ilki .1.opu 2.transfer 3.beta hcg tahlil sonucu.ilk adımı atıyoruz yarın hayırlısıyla.inşaallah güzelliklerle gelirim sonundada bombayı patlatırım hamişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim derim.sonrada arka arkaya çatır çatır doğururuz.

inşşş inşşş benim içinde bu ay çok heyecanlı eger eşimin degerleri iyi çıkarsa aşılamaa yaptıracazz olmazsa mayısda tüp bebişş:)))ama ben transferden çok korkuyorum seyyan yaa idrara sıkışık felan olunuyormuşş ölemii nasıl

inşşş inşşş benim içinde bu ay çok heyecanlı eger eşimin degerleri iyi çıkarsa aşılamaa yaptıracazz olmazsa mayısda tüp bebişş:)))ama ben transferden çok korkuyorum seyyan yaa idrara sıkışık felan olunuyormuşş ölemii nasıl

canım inş.ne aşılamaya ne detüp bebeğe gerek kalmaz. ama inan transferde korkulacak hiçbişi yok.anlamıyosun bile.düşünsene bebişlerini yerleştiriyolar ve sen görüyosun.çok heyecanlı ve güzel.idrara sıkışıklığa gelince malesef evet.idrara sıkışık olman gerekiyor.ama o kadar da çok değil.mesanen dolu olması gerekiyor sadece.transfer çok uzun süren bir işlem olmadığı için dayanmak çok da zor olmuyor canım.korkma böyle şeylerden.inş.bunlara hiç gerek kalmaz ve bebişin sana sürpriz tapıverir.bahar27 gibi.oda tüp bebek yaptıracaktı.doktorlar tüp bebek şart dedi.meğer hamileymiş. Rabbime zorluk yok.ol der oluverir.

canım inş.ne aşılamaya ne detüp bebeğe gerek kalmaz. ama inan transferde korkulacak hiçbişi yok.anlamıyosun bile.düşünsene bebişlerini yerleştiriyolar ve sen görüyosun.çok heyecanlı ve güzel.idrara sıkışıklığa gelince malesef evet.idrara sıkışık olman gerekiyor.ama o kadar da çok değil.mesanen dolu olması gerekiyor sadece.transfer çok uzun süren bir işlem olmadığı için dayanmak çok da zor olmuyor canım.korkma böyle şeylerden.inş.bunlara hiç gerek kalmaz ve bebişin sana sürpriz tapıverir.bahar27 gibi.oda tüp bebek yaptıracaktı.doktorlar tüp bebek şart dedi.meğer hamileymiş. Rabbime zorluk yok.ol der oluverir.

kısmett hayırlısı canım benim için herseyden önce saglıklı sıhatlıı imanlı hayırlı olsun varsın bekleyelimm.çok korkuttu gözüümü yaptıran arkadaşlarr ama dediğin gibi iş o aşamaya gelince rabbim oo kuvveti veriyordur eminim insana

kısmett hayırlısı canım benim için herseyden önce saglıklı sıhatlıı imanlı hayırlı olsun varsın bekleyelimm.çok korkuttu gözüümü yaptıran arkadaşlarr ama dediğin gibi iş o aşamaya gelince rabbim oo kuvveti veriyordur eminim insana
aynen canım Rabbim sağlıklı,hayırlı salih evlatlar nesip etsin.ama inan bana korkulacak hiç bişi yok.rahatlatmak için söylemiyorum gerçekten öyle çünkü.o kadar zor bişi olsa ben 5. yaptıramazdım yada başkalarıda bi çok kere yaptıramazdı.zor olan sadece bekleme süreci.heyecan yapıyo insan acaba tuttumu tutmadımı diye. artık hayırlısı hakkımızda inş.

selam kızlar haftasonu yoktum hala yokum anneme gidecem eşim şehir dışında....

nete giremedim ne çok konuşmuşsunuzzzz......inşallah herşey yolundadır.....ben iyiyim.yarın sınavlarım başlıyor....

kendinize iyi bakın ..göüşmek üzere...sevgiler........sağlıcakla kalın inşallah Allah'a emanet olun.......

a.s. canım nasılsın...görüşemedikk......allaha emanet ol..

Kızlar nerdesiniz yaa,kimse yok :84: :84: :84:

Çay demledim içiyom,hadi gelin,yalnız bırakmayın beni burda,çok korkuyom :18: :37: :1: :1: :1:

ohhh afiyet olsun ....her zamanki gibii....keyifler gıcır...bayılıyorum böyle akşamdan çay içenlere...benim kociş içmiyor bende kendime demlemiyorum:19:

kızlar merhaba nasılsınız.sabahtan netim yoktu giremedim.yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım.
bu arada hala adet olmadım ne yapmalıyım bilmiyorum.doktoru arasam doğum kontrol hapı verecek.neyapsam acaba.aranızda böyle olan oldu mu.ben buay incir havuç kürü denedim ondan olabilir mi.acaba..
seyyancım ben dualarımı okudum.Allah kabul eder inşallah.
meraba canım bizler iyi sen nasılsın...herşey mümkün bunlara karar vermek zor...en iyisi kan testi yap gebelik yoksada ister bekle ister tedavi ol yani sürekli gecikmiyorsa bir sebebi vardır..stres vs..
sa hanımlar nasılsınız??????????????
a.s. muhat sen nasılsın...

canlarım yarın sabah 08:30 da opu var.dua edin yumoşlarım şöle güzel,kaliteli pofuduk bişi olsunlar ..dualarınıza ihtiyacım var.eksik etmeyin ki etmeyeceğinizi biliyorum.hatırlatayım dedim yarın için ................:17:
ayyy hadi hayırlsııı ...yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyorsun.......rabbim evladını sana bağışlasın...annesine sıkı sıkı tutunsun...sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallahh..

Cnm ben dün regl oldum internet paketim bitmişti yazamadim bugün yapabildim ancak ya varisi çekerim ama diğerleri malesef kalacak haberin olsun dedim

Cnm ben dün regl oldum internet paketim bitmişti yazamadim bugün yapabildim ancak ya varisi çekerim ama diğerleri malesef kalacak haberin olsun dedim

tamam canım.Allahın izniyle tamamlanır liste.sağol haber verdiğin için.

Iyiyiz canim sen nadildin.
Sürpriz Daha iyi misiniz canim
Seyyan nerdesin gizzz

burdayım canımcım.anca gelebildim.duş aldım yarına hazırlık işte.birde migrenim tuttu.ay ya ağrı kesici içtim acaba sakıncası olurmu ki.gidip kussammı xorla falan.panik oldum şimdi.

Back
X