ay şükür sayfaları okumayı bitirip yazmayada kısmet olduu
Mrb kızlar herkese iyi aksamlarrrrr nasılsınız
merhaba ...iyi geceler sen nasılsın...bizler aynıı...
Iyiyiz canim sen nadildin.
Sürpriz Daha iyi misiniz canim
Seyyan nerdesin gizzz
canım daha iyiyim bugün itibariyle ağrım bittii şiş te hafif aldı ağzımı açıp yemek daha iyi yiyebiliyorum...sıkıntı yaptı resmenn...ağzımdaki kaplama demirler bile ağrıdıydıı...allah başka keder vermesin...sıkıntılarımız geçici olsun...inşalalhh...sen nasılsın.....emeklilik nasıl gidiyor..hayırlısı böyleymişşş...önümüzdeki maçlara bakıcaz ...allah yardımcımız olsun..
nasılsınız kaçgundur gıremedım ozledım sızlerı
bu arada antısocıalden haber varmı
bizler iyi canım sen nasılsın....daha iyimiisnn...
Selam kızlar naber,benim ateşim çıktı yine ya
a.s. iyilik canım sen nasılsın...kız bu ateş peşini bırakmıyorr...ya hamişsindir ondandır olamaz mı yap şu testi bende meraklanmaya başladım..allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..
taa ilk sayfalaraa bir bakayım dedim dee nasılda hevesle okumaya başlamışızz maşallahh...bayagıda hamile kalanımız varmış aslında ama listeden ayrılmışlarr artıkk onlarr..kaç ay olmuşşş başlayalaııı hayat su gibi gidiyorr ilk yazımı okudumdaa ağustos gibi başlamışım buraya yazmaya ekimde aşılama yaptırcam demişimmm o zaman dan bu zamanaa hala tıkk yok herseyinn hayırlısı hala aşılama yaptırcam diorumm benim planlamam değill ALLAH (cc) planlaması önemlii defalarce kez anladığım gibi bir kez daha anladımmm
seyyancım bir kaç haftaya listeden ayrılacam haberin olsun canım sadece bana 2 kez okundu onu bekliyorum kimsenin hakkına girmemek adına
kız sen niye ayrılıyon yaz sezonu diyemii...sende senelik izin yap gell...
kızlar berbat bı gundu yınede sukurler olsun
dun ossye gırdım evden cıktık arabanın tekerı patlaktı ve tamırcıye gıttıık yaptık yetıstım sınava..
sınavdan sonra da pazara gıttık esımle bıraz dolaştıktan sonra bayıldım
kendıme geldıgımde bı guzel ıslatmıslar benı
sonra acık havaya cıktık çımlıkte oturduk ordada çocuklar top oynuyormus futbol topuda belıme carptı
sancım basladı hemen hastahaneye gıttık
hastahanede 5 6 saat kaldıktan sonra gonderdıler
hersey normal ama bayılmamı normal bulmadılar
dua edın kızlar ya
canım büyük geçmiş olsun...bence stres sen yapmadım desende...tandık vardı ara ara bayılıyordu ama gergin olduğu zamanlarr....sende farkında olmadan yapmış olman doğall hamilesinde...ilk ve son dur inşalalhh...kız belinede top gelmişş allah korumuşş...rabbim sizi daime korusun yardımcınız olsun...
canım şu anda benimde migrenim tuttu.yıllardır migren hastasıyım ateş yaptığını bilmem.yani migren ateş yapmaz canım o başka bişiyden.
geçmiş olsun...migrenin ateş yaptığını migrencilerden hiç duymadım...
ayy kız nedense yazdıklarına hiç şaşırmadım ben tedaviye başlamam 1.5 yıl sürdü kocaya diye diyee götürdüü sağolsun ama ...netice sıfır...belki kendiliğinden gelir...nasippp tedaviyleyse ilk ve son tedavin olur ..bebişin sana merhaba der...allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın..
okurum ama bu hafta adet olucam yarım kalabılır o yuzden haftaya olana katılırım artık bende :)
hoşgeldin aramıza...allah hepimizin dualarını kabul etsin...
kızlar bizim dairede bir abi varr malumm güneydoğuyu bilirsiniz hepsinin boy boyçovcukları var allah bağışlasınn..bu adamın 4 tane çocugu varr sonra karısı hamilee tedavisiz sonra br bakıyolarr üçüzz neyse sağ salim soğuyor 2 kız 1 erkek ettimi sana 7:)))neyse bu adamın karısı 72 doğumluu vee 8 çocuguna 5 aylık hamşlee :))))))yaaaa rabbim istesinnn yeterkii
hey maşşallahh...bizde bir açılış yapabilseydikk...
Hay maşaallah yaff

Sırrı neymiş öğrensene canım 
Ne yeyip ne içiyolarmış bizde yapalım aynısından 
İsot mu etkili yoksa,öyleyse bide isot kürü yapalım
Bi o kaldıydı zaten yapmadığımız
allah iyiliğini versin....
keramet onda bunda değil hayatım...allah büyükk..
yok anacığımmm bizde etki etmiyorr doğuştan urfalııı olmak lazım herhal:)))ben 2 senedir yiyorum ama tıkk yokkk :)))valla adamcagızz birde bana diokii abla kimseye deme haaa :))
akşam annemle telle konuşurken aynısını onada dedimm ben ptt de çalışıyorum ve kalabalık dairee hepsinin çoluk çoçugu var maşallahh aksilik gibbii hepsi getiripp ya reimleri ni gösteriolar yaa anlatıyolarr rabbim beni sınıyor sanırımm özelliklle biri varki eger benim meleğim de yaşasaydıı aynı hafta doğacaktı arkadaşın bebegiylee..ay gelip gidip resmini gösteriooo allah ımm diorummm allahımmm diorumm sadecee
anam niye demicen görünen ortada...ayy bu düşüncesizlikte çığ gibii...bişey demekk imkansız desen demesen hep yanlış anlaşılır...hayat devam ediyorr...alışmak zorundayız...üzülme...
Kızlar yumurta çatladıktan sonra kaç gün bebiş için uygun acaba,aman derdimi de anlatamadım ama anladınız dimi siz
bugün yumurta çatladıı diyelim..ilşkiyide denk getirirsen yumurtan 24 saat yaşıyor oda kaliteye göre değişir..1 ordan 3 günde de bölünme derken 1 haftada bebişin senle olabilir...anladığım kadarıylaa...bu arada yumurtlama günleri hep uygun 10 değerlendir..öncesi sonrasııtarihine göre değişir...
Kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin diyorum ilk önce.öyle aklım karışıkki aranıza katılmak istedim.bana yardımcı olurmusunuz
hoşgeldin...topiğe uğrarsan ilgili arkadaşlar yardımcıda olacaktır...
hepinize günaydınlar.sonunda bugün itibariyle adet oldum.adet olduğuma bukadar sevineceğime hiç ummazdım.Artık patlayacaktım strestten nerdeyse. bu son adet olur inşallah.doktoru aradım toplantıda yarım saat sonra tekrar aryacam.bakalım artık başlayacağız herhalde.herkesten dua bekliyorum ne olur dualarınızda banada yer verin.çok heyecanlıyım.
ayşe çok geçmiş olsun.çok dikkatli olman gerekiyor böyle parklara gitme allah korusun karnına falan gelebilir...
seyhan senin de hayırlısıyla inşallah sağlıklı yumurtaların olmuştur. ben dualarımı bitirmiştim.dün yazdım ama not aldın mı bilemedim .listeye görmeyince.
çok şükür diyorumm..sakın yanlış analam bebiş değilse adet olmakk daha mantıklı...olmamasıda ayrıca bir dert haline gelebiliyor...stres çok yaparsanda gelmeyebilir...geçiktirir...bir sıkıntı yoktur inşallahh tedavin şimdiden hayırlı olsun..
Canlarım nasılsınız

Özledim sizleri inşallah yeni hamişlerimiz vardırrr

Beni sorarsanız ben aynen devam ediyorum şimdi kendimizi toplama sürecindeymişiz bekliyoruz bakalım
Bebeğimizin bize göz kırpması bize Rabbimin bir işareti miydi bilmiyorum ama eşimle konuştuk yıl sonuna kadar bekleyeceğiz sanırım tüp için bakalım inşallah o zamana kadar gelir bebeğimiz
iyi canım sen nasılsın...hayırlısı ne ise o olsun...inşallahh tedavisiz gelir..
Selam kızlar,
Seyyancım özelden atamıyorum yine mesaj engeli :) 5 Yasin, 707 Varis ve 100 Enbiya okudum. Listeye ekleyebilirsin... Allahım eksiklerimiz varsa onları tam etsin inşallah....
a.s. nasılsın...
canlar nasılsınız bakem.benim opu bugün oldu.6 tane yumurta toplamışlar fakat başka bişi bilmiyorum.detaylı bilgiyi yarın embriyolog arayıp verecekmiş.hayırlısı artık.tabi yine çok konuşmuşum ayılırken.eşim beni sadece birkere sayıkladın hep topikteki kızlara dua ettin dedi.ay kıyamam ben ona

sizler beynimde ve yüreğimde o kadar yer etmişsiniz ki geçen histereskopide de bunda da ayılırken hep sizi anmışım.özellikle hepinize dua etmişim hep, ama iki kişiyi isimle söylemişim.neyse ben iyiyim çok şükür.ayıldım nihayet.5 gün içersinde transfer olacak Allahın izni ve fazlı keremiyle inş.hepinizden dualarınız için Allah razı olsun.sevdim ben sizi ya

bizler iyi canım asıl sen nasılsın..ayyy kız geç oldu ama okuyuncaya kadar yazıncaya kadar zaman su gibii akıp geçtii...çok iyi haber yumoşlarr çoğalmış gözün aydın...kaliteli ve sağlıklı olsunlarda şimdii bölünüyorlardır annesii..allah yolunuzu açık eylesin...gelsin bebişler...çift olsunki bir süre işten güçten başka şeylere fırsat bulama....ay kimkii o isimler...hamiş dediklerimiz mi kii..ayy inşalalhh bayadır iyi haber duyamaz olduk..
sa arkadaşlar.... seyyyanım geçmiş olsun yumurtaların bebeiş olsun inşşşşşaallaaaaaaaaahhhh.... kız kimin ismni sayıkladın hadi lan ettt biri muhat olsa öteki kiim kim kim hadi sölesene kim .......:))))))))))))
a.s. ne var ne yok...kays..
Kızlar bunu yapan bilen duyan oldu mu,ilk defa duydum
:26:
Cevizi bütünüyle eziyoruz;ezebildiğimiz kadar..Daha sonra 5 su bardağı suda kaynatıyoruz ve ılındıktan sonra süzüyoruz.1 bardak erkek kalan 4 bardak kadın içiyor..Erkekte kadında 1 fatiha 3 ihlas okuyup içicek ve o gece ilişkide bulunulacak;adetliyken yapılmıyor adett bittikten sonra yapın bir de içince eşinizle bol bol dua edinnn..
bende hiç duymadım....farklı bişey sanki buu...muhatın dediği gibii kurabiye gözyle bir baktım değil
selam kızlar yine yoksunuzzzzzzzzzzzzzzz.....
muhat bana küstün mü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......hiç cevap yamıyon banaaaaaa

eslem ve kays test yapmanız bekleniyor inşallah hamilesinizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
seyyan seyyannnnnnnnnnnn geeeeeelllllll
süpriz naber nasılsınnnnnnn
a.s. canım hoşgeldin....iyi şükür sen nasılsın...ben biraz temizlik modundayım yavaş yavaş yapıyorumm...gerçi yine yamuldum ama ...havalarda bozuk...yıkama işlerine hala geçemedim...bi aksilik çıkmazsa nisan tedavi düşündüğümüzden...toparlanayım dedim..
kızlarrrrrrrrrrrrr pc deyim artıkkkkkkkk
bi geçmişe bakim geliyorummmmmmm
ayy canım bak tabii ben baktımda ...daha bu saat olduu ancakk yazıyorumm...sizi 2 saatt boş bırakmaya gelmiyorr ...