• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Çok kaldım başım ağrıdı yine :6:

Kızlar bende çıkıyorum artık :10:

Öpüyorum hepinizi canlarım,güzel dostlarım :29: :29:

Seviliyosunuz :16:

Hayırlı geceler,Allaha emanetsiniz :54: :54: :54: :54: :54:

sana da iyi geceler canım bizde seni seviyoruz örmtenim..:16::16::16:

tamam canım.hadi bakalım dualarım seninle iyi haberlerle gel.tombik yumurtalarla gel.evet alttan ama sakın tok gitme.gaz çıkarttırıyo rezil olursun:53:

hadi yaww
rezil olmam inşallah ama reglken zor değil mi:(
ben şimdiden kötü oldum

sanada canım.Allaha emanet ol.
hadi yaww
rezil olmam inşallah ama reglken zor değil mi:(
ben şimdiden kötü oldum

:52::52::52::52::52::52::52:katıldım biri durdursun.kız şaka yaptım.hiç bir sorun yok.tok git sen.adetliyken falan da zor olmaz merak etme.rahim adetliyken açık olur ya zaten.korkulcak bişi yok.hadi öptüm seniiiiiiiiiii

kızlarrrrrrr iyi geceler Allah rahatlık versin. öpüyorum hepinizi...........................

vasılsa gidemiycen hemen:D
şimdiden iyi geceler.
gece gece ocak sildim süt taşmış:(
hiç sevmem sulu işleri
dereotuymuşum ben :D
narekşisiyle iyi giderşm:D

ben kaçtımmmmmmmmmmmmmm allahın izniyle gidem yatayım uyuyayımmmmmmmmmm....

iyiki varsınız sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm.........

.Allah'a emanet olun.... hamiş olun..sağlıklı olun....mutlu olun.....

:54::54::54::54::54::54::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::54::54::54::54::54::54::54:

kızlar sizede iyi geceler....:16::54::54:

Niye kızz,küçük bi arkadaş gurubu yani sizler bana yetiyosunuz :3: :3: :3:
topikkalabalık ya canım ondan dedim.
aeo muck güzel uyuyun haaa
sanada canım.Allaha emanet ol.

:52::52::52::52::52::52::52:katıldım biri durdursun.kız şaka yaptım.hiç bir sorun yok.tok git sen.adetliyken falan da zor olmaz merak etme.rahim adetliyken açık olur ya zaten.korkulcak bişi yok.hadi öptüm seniiiiiiiiiii

wayyyyyy yazdım bunu
rövanş mı aldın benden.
canım ben çıkıyım testimi çözeyim yarın da dr ye gideyim.
çokişim var çooookkkk

topikkalabalık ya canım ondan dedim.
aeo muck güzel uyuyun haaa

wayyyyyy yazdım bunu
rövanş mı aldın benden.
canım ben çıkıyım testimi çözeyim yarın da dr ye gideyim.
çokişim var çooookkkk

he he ne sandın.unutacağımı düşünmedin heralde.tamam canım çık hadi.bende çıktım.Allaha emanet ol.

Hayırlı geceler kızlar geçmişe bakamadım çok uykum var seyyanı ve ayşeyi merak ettim ikisi de hayırlı haberleri vermiştir inşallah.

Eslem kays sizler ne yaptınız canlar inş regl olmadınız.

Hepinizi öpüyorum :16::16::16:

S.a. Kızlar bende dua listesine geçen hafta dahil oldum. Ben arapça bilmediğim için yasinlerimi eşim okumuştu diğerlerinide ben ezberden okumuştum. şimdi bu hafta eşim hep mesaide o yüzden okuyabilirmisin diyemedim. Acaba türkçeden okusam olur mu ki?? Cevaplarınız bekliyorum.

kızlar nasılsınız sayfalara tam bakamadım ama seyyan opun olmuş hadi geçmiş olsun canım inşallah güzel güzel tutunsunlar sana
emacım canım tekrar geçmiş olsun
ayşe sen de iysindir inşallah cinsiyet belli oldumu canım
krizantem esma bebişler nasıl kızlar
muhat eslem reyyan sönmez süpriz kays antikdeniz nekadarzor ve topiğn güzel anne adayları hepinizi öpüyorum:16::16:
tedavide olan varmı herkesin Allah yardımcısı olsun
ben 1tane yasin okudum eksiklere eklersiniz okuyabilirsem yine yazarım görüşmek üzere kızlar hoşçakalın:3::3::3:

canım doğrudur.10 günden sonra özürdür.her vakit abdest almak koşuluyla namazlara ve diğer ibadetlere devam edilir.

Sağolasın canımcımmmm

evet canım tedaviye başladım hatta yumoşlar toplandı 5 gün içersinde yerleştirilecek inş.ve kuluçka dönemi başlayacak:1:

Hadi hayırlı olsun canımcım Rabbim bebişlerini sana bağışlasınn inşallahhhhhh

Kızlar bunu yapan bilen duyan oldu mu,ilk defa duydum :53: :26:

575596_368853179822777_2035843973_n.jpg

Cevizi bütünüyle eziyoruz;ezebildiğimiz kadar..Daha sonra 5 su bardağı suda kaynatıyoruz ve ılındıktan sonra süzüyoruz.1 bardak erkek kalan 4 bardak kadın içiyor..Erkekte kadında 1 fatiha 3 ihlas okuyup içicek ve o gece ilişkide bulunulacak;adetliyken yapılmıyor adett bittikten sonra yapın bir de içince eşinizle bol bol dua edinnn..

ben onu buğday olarak duydum canım hatta yapan bi arkadaşta hamile kaldı ama meyve bu muydu bilmiyorum kii:44:

sağol tatlımmm hoşgeldinnn....

aaaaaaa ayşeye ne oldu benim haberim yokkk niye bayılmış yaaa...geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnn ayşeye..inşallah iyidirrr..

geçmiş olsun ayşecimmmmmmm inşallah bi sorun yoktur...

ay şükür sayfaları okumayı bitirip yazmayada kısmet olduu

merhaba ...iyi geceler sen nasılsın...bizler aynıı...

canım daha iyiyim bugün itibariyle ağrım bittii şiş te hafif aldı ağzımı açıp yemek daha iyi yiyebiliyorum...sıkıntı yaptı resmenn...ağzımdaki kaplama demirler bile ağrıdıydıı...allah başka keder vermesin...sıkıntılarımız geçici olsun...inşalalhh...sen nasılsın.....emeklilik nasıl gidiyor..hayırlısı böyleymişşş...önümüzdeki maçlara bakıcaz ...allah yardımcımız olsun..

bizler iyi canım sen nasılsın....daha iyimiisnn...

a.s. iyilik canım sen nasılsın...kız bu ateş peşini bırakmıyorr...ya hamişsindir ondandır olamaz mı yap şu testi bende meraklanmaya başladım..allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..

kız sen niye ayrılıyon yaz sezonu diyemii...sende senelik izin yap gell...

canım büyük geçmiş olsun...bence stres sen yapmadım desende...tandık vardı ara ara bayılıyordu ama gergin olduğu zamanlarr....sende farkında olmadan yapmış olman doğall hamilesinde...ilk ve son dur inşalalhh...kız belinede top gelmişş allah korumuşş...rabbim sizi daime korusun yardımcınız olsun...

geçmiş olsun...migrenin ateş yaptığını migrencilerden hiç duymadım...

ayy kız nedense yazdıklarına hiç şaşırmadım ben tedaviye başlamam 1.5 yıl sürdü kocaya diye diyee götürdüü sağolsun ama ...netice sıfır...belki kendiliğinden gelir...nasippp tedaviyleyse ilk ve son tedavin olur ..bebişin sana merhaba der...allah kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın..

hoşgeldin aramıza...allah hepimizin dualarını kabul etsin...

hey maşşallahh...bizde bir açılış yapabilseydikk...

allah iyiliğini versin....

keramet onda bunda değil hayatım...allah büyükk..

anam niye demicen görünen ortada...ayy bu düşüncesizlikte çığ gibii...bişey demekk imkansız desen demesen hep yanlış anlaşılır...hayat devam ediyorr...alışmak zorundayız...üzülme...

bugün yumurta çatladıı diyelim..ilşkiyide denk getirirsen yumurtan 24 saat yaşıyor oda kaliteye göre değişir..1 ordan 3 günde de bölünme derken 1 haftada bebişin senle olabilir...anladığım kadarıylaa...bu arada yumurtlama günleri hep uygun 10 değerlendir..öncesi sonrasııtarihine göre değişir...

hoşgeldin...topiğe uğrarsan ilgili arkadaşlar yardımcıda olacaktır...

çok şükür diyorumm..sakın yanlış analam bebiş değilse adet olmakk daha mantıklı...olmamasıda ayrıca bir dert haline gelebiliyor...stres çok yaparsanda gelmeyebilir...geçiktirir...bir sıkıntı yoktur inşallahh tedavin şimdiden hayırlı olsun..

iyi canım sen nasılsın...hayırlısı ne ise o olsun...inşallahh tedavisiz gelir..

a.s. nasılsın...

bizler iyi canım asıl sen nasılsın..ayyy kız geç oldu ama okuyuncaya kadar yazıncaya kadar zaman su gibii akıp geçtii...çok iyi haber yumoşlarr çoğalmış gözün aydın...kaliteli ve sağlıklı olsunlarda şimdii bölünüyorlardır annesii..allah yolunuzu açık eylesin...gelsin bebişler...çift olsunki bir süre işten güçten başka şeylere fırsat bulama....ay kimkii o isimler...hamiş dediklerimiz mi kii..ayy inşalalhh bayadır iyi haber duyamaz olduk..

a.s. ne var ne yok...kays..

bende hiç duymadım....farklı bişey sanki buu...muhatın dediği gibii kurabiye gözyle bir baktım değil

a.s. canım hoşgeldin....iyi şükür sen nasılsın...ben biraz temizlik modundayım yavaş yavaş yapıyorumm...gerçi yine yamuldum ama ...havalarda bozuk...yıkama işlerine hala geçemedim...bi aksilik çıkmazsa nisan tedavi düşündüğümüzden...toparlanayım dedim..

ayy canım bak tabii ben baktımda ...daha bu saat olduu ancakk yazıyorumm...sizi 2 saatt boş bırakmaya gelmiyorr ...

İnşallah canım inşallahhhhhh

S.a. Kızlar bende dua listesine geçen hafta dahil oldum. Ben arapça bilmediğim için yasinlerimi eşim okumuştu diğerlerinide ben ezberden okumuştum. şimdi bu hafta eşim hep mesaide o yüzden okuyabilirmisin diyemedim. Acaba türkçeden okusam olur mu ki?? Cevaplarınız bekliyorum.

as cnm. tabi okuyabilirsin..

selamun aleykum kizlar...bi kacgundur giremiyorum,ozledinizmi beni,hem maglum donemdeyim ama galiba yarin biter bende yasinlerimi okurum insallah,ben ha bire teori calisiyorum,bugun yine direksiyon dersim var,su direksiyona bi turlu sahip cikamiyorum,alip basini gidiyor,bende direksiyonu dondermeden gidip carpmasini bekliyorum sanki,tutulup kaliyorum,ama ilk oldugundan diye dusunuyorum,bugun ikinci dersim var..insallah olur ben azimli bir hatunum tuttugumu Allah izin verdiigi muddertce basarmadan birakmam..kartopum cok hareketli kizlar evin heryerinde kosuyor,yapmasini istedigim sey icin kizinca inadina yapiyor,guzelce soyleyince yapmiyor,bir kedi bile guzel dilden anliyor,sizler nasilsiniz,varmi bi gelisme hamis varmi,seyyan yumoslarin toplanmis insallah A kalite embrio olsunlar...

kızlar nasılsınız sayfalara tam bakamadım ama seyyan opun olmuş hadi geçmiş olsun canım inşallah güzel güzel tutunsunlar sana
emacım canım tekrar geçmiş olsun
ayşe sen de iysindir inşallah cinsiyet belli oldumu canım
krizantem esma bebişler nasıl kızlar
muhat eslem reyyan sönmez süpriz kays antikdeniz nekadarzor ve topiğn güzel anne adayları hepinizi öpüyorum:16::16:
tedavide olan varmı herkesin Allah yardımcısı olsun
ben 1tane yasin okudum eksiklere eklersiniz okuyabilirsem yine yazarım görüşmek üzere kızlar hoşçakalın:3::3::3:

bebis iyi cnm sukur.. sende iyisindir insallah:16:

sende seviliyorsun asure guzeli....bu dunyada belki nasip olmaz gorusmamiz,ama dua ediyorum insallah hepimizde ameli guzeli kullardan oluruzda,cennette sen asure yaparsin,ssonmezle muhat limon yetistirir ben de sut sagarim,diger arkadaslarin ozelliklerini unuttum,onlarda onlari yapar hep beraber yeriz,yani insallah hepimiz cennette gorusuruz,ama asureyi cok yapacaksin ben cok severim...helede cennette sizlerle yiyosak oooohhh

ayseee selam cnm..sen bebeyin cinsiyetimi ogrendin ogrenecekmisin pek anlamadim,ama biliyosan haydi soooooyyyyleeee,bbeeeebbbeeeyiiiin cinsiyetini,sarki varya aydiiii soooyyleee diye onu soyluyorum sana

aska olsun ayse bi bebeyin cinsiyetini soylemedinya..eslem, ayseye cennette az asure ver tamammi....simdi soyle bi durumda var,bebeyin cinsiyetini ogrenmis olsa coktan soylerdi..neyse eslem sen yine cok ver ayseyede bebekte varya yoooksaaa alamazsinda..

Back
X