kızlarr sayenizde kafayı yedim az önce dalgın bir şekilde sayfalara bakıyordum okudukça sonraki sayfaya tıklamaya o kadar alışmışım ki...10-20 sayfaları okuyunca haliylee sonu yakalamak zor oluyordu...birde ciddii ciddii sonundamıyım diye numaraları kontrol ettim....anaa bitmişşş yaa...
hayırlı geceler...canımmm sen nasılsın...valla bekliyoruz bakalım ...ilk kim olucakk....
iyi canım sen nasılsın...bizde seni öpüyoruz...daha sık gellin ayol...
iyi sen nasılsın...beklemedeyiz radarlarııda açtık...tık yokkk.......senin herşey yolunda mı..
a.s. evtt sen dahil bir kaç kişi kayıplarda...kız direksiyonda ne varr.... vites le aran nasıl sen onu söyle...birde geri geri gelmeyi bayırda kalkışı iyi öğretsin..
a.s. canım hoşgeldin seni görmek ne güzell...iyi olduğunu bilmek bziim için yeterlii...şükür kavuşturana...o kısmı sormuyoruz..anladık..

geçmişe dalma boğulursun....hiç tavsiye etmem..bizler günlük okurken göbeğimiz çatlıyor bazen...hele sohbettte değilsen ayvayı yedin yaniii
iyi akşamlar canım...bizler iyi sen nasılsın...tedavideki ve de reglli gelemeyen arkadaşları hamiş yapmaya çalışıyoruz...
benim doktorlara hiç güvencem yokkii...herkes başka alem..neysee...normal se iyi

durmak yok yola devam..
seyyannnnnnnnnnnnn bebişşler yoldaaa annesine kavuşmayıı bekliyorr....3ünüde koysunlar sana 1 taşla 3 dünürlük oluverirsin...heyecanlı olman normalll...allahhh yardım etsin...rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...hayırlı haberlerini almak nasip olsun..sen annne bizde teyze oluruz inşallahh...aminnnnnnn
a.s. canım sen nasılsın....inşallahh yerleşmedir.. hayatım allah büyükkk...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
sende mii herkes teker teker emekliye ayrılıyor...inşallahh önümüzde ki ay kimse görmez o kırmızıları..bu ayda gelmese iyiydi ....bebiş yoksa gesin bizii strese sokmasın .. .belkide hepimize supriz yapar...biriiisii yapacak ama o senmi olursun bilemiyorumm..