• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

evet canım aşlıma yapmak gerekiyo.ama ben hiç aşılama yaptırmadım.hem bende hem eşimde sorun olunca direk tüp bebek gerekir dendi ve rapor çıktı.inş senin gerek falan kalmaz böyle şeylerede kavuşursun bebişine canım.yani 3 transfer yasak ya canım.devlet sınırlama getirdi.yarın belli olacak herşey inan bende bişi bilmiyorum.aradıklarından beri temizlik yapıp duruyom.heyecanımı yeneyim diye.yarınki yemeklerimide yaptım.yoruldum valla.yarın olmaz arık bana.

ohhh misler gibi yaptın desenee eviniii rahat edersinnn canımm o zaman bebişlerinle vakit geçirirsin annesiii onlar için kuran okursunnn kitap okursunnn ohhhh keyif zamanıı şimdi seyyann hanımcığımm:)))

ben 4 e kadar yolu var diye biliyordumm yaaa olsun 2 olsunnnn dimii ama ...

canımm inşşş gerek kalmazz ama kalsada razıyım ben bişe olmaz yeterki sonunda sağlıkla alayım bebişimii kucagımaa ne yapalım belki bizim kaderimiz de böledirr...

sen hala tellemi giriyonnn kuzu yaaa hasret kaldık hızlı hızlı yazmalarınaaa ammaaaa

ben anlamadıııııııııııııııııııım.....neyse canım bende teşekkür edeyim yapmıştır yine bi güzellik.

evet canım sizin çarşı işinin ertelenmesinde de vardır bir hayır.haklısın stres oluyor insan.anlamazmıyım,bilmezmiyim.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.sana gönül genişliği versin.

Evet çok mutlu etti beni ama burda söylemeye utandım şimdi,niye mahcup oldum,ben saf mıyım yaa :84: Tekrar teşekkür ederim Muhatcım :38:

Bende anlamadım canım,belkide adetimin devamı gelecek,o yüzden Rabbim üzülmemem için merhamet etti,oyüzden erteliyo belkide gidip almamızı....Ama o mucizeyi yaşamayı öyle isterdim ki....Amin Seyyanım Rabbim dualarımızı kabul etsin en acilindennn :16:

ohhh misler gibi yaptın desenee eviniii rahat edersinnn canımm o zaman bebişlerinle vakit geçirirsin annesiii onlar için kuran okursunnn kitap okursunnn ohhhh keyif zamanıı şimdi seyyann hanımcığımm:)))

ben 4 e kadar yolu var diye biliyordumm yaaa olsun 2 olsunnnn dimii ama ...

canımm inşşş gerek kalmazz ama kalsada razıyım ben bişe olmaz yeterki sonunda sağlıkla alayım bebişimii kucagımaa ne yapalım belki bizim kaderimiz de böledirr...

evet 2 olsun napalım.kitap aldım geçen.okurum diye .artık keyif zamanı sonra keyif yapacak zamanım bile olmayacak belkideeeeeeeeeeeeeeeeeee:46::46:inşaallah Allahın izniyle.senin için hayırlısı olsun canım.böyle moralli olman çok güzel.asla pes etme.umutsuzluğa kapılma.hayılı zaman geldiğinde bizlerde kavuşacağız bebişlerimize.

Canim zaten görsel olarak 2si güzeldi.
Bende oyladim.
Tamraz içimden eslemez börek gondersem asure gönderir mi diyordum mesajını gördüm.
Canim cekti yaw

Canımmm sen bana börek göndermesen bile,ben sana tencere tencere Aşure yapar yollarım,sen iste yeterrr :16:

Benim canımda börek çekti,karnım aç :17:

Evet çok mutlu etti beni ama burda söylemeye utandım şimdi,niye mahcup oldum,ben saf mıyım yaa :84: Tekrar teşekkür ederim Muhatcım :38:

Bende anlamadım canım,belkide adetimin devamı gelecek,o yüzden Rabbim üzülmemem için merhamet etti,oyüzden erteliyo belkide gidip almamızı....Ama o mucizeyi yaşamayı öyle isterdim ki....Amin Seyyanım Rabbim dualarımızı kabul etsin en acilindennn :16:

merak ta ettim hani ama...sölesene ya sölesene utanma............canım Rabbim acilinden kabul etsin inş.amiiiiiiiiiiiiiiiin.

sen hala tellemi giriyonnn kuzu yaaa hasret kaldık hızlı hızlı yazmalarınaaa ammaaaa
Evet canim:(
evet 2 olsun napalım.kitap aldım geçen.okurum diye .artık keyif zamanı sonra keyif yapacak zamanım bile olmayacak belkideeeeeeeeeeeeeeeeeee:46::46:inşaallah Allahın izniyle.senin için hayırlısı olsun canım.böyle moralli olman çok güzel.asla pes etme.umutsuzluğa kapılma.hayılı zaman geldiğinde bizlerde kavuşacağız bebişlerimize.
Yaşasın şişko cilli ve alıngan olmamiza az kaldi:)
Lebensf canim dr Adi verdigin icin mi o kadar banlandin.
Hoşgeldin ceza bugun bitti nie o kadar uzun surdu

Geleceğinin güzel anneleri tekrardan merhaba ben yasinlerimi ve tesbihlerimi tamamladım şimdi herkes Allaha ve mucizelere çok çok inansın. Hepimizin duaları tek tek kabul oluyor buna inanın sakın kalbiniz ümitsizlikle dolmasın isteyin isteyin içten isteyin......:emir_bebek:

inşşşşş canımmmm bu bekleyişdeki hayaller bile beni mutlu ediyorrr yaaaaaaa

Hayallerin hayırlısıyla gerçek olur inşallah canım benim

kızlarr sayenizde kafayı yedim az önce dalgın bir şekilde sayfalara bakıyordum okudukça sonraki sayfaya tıklamaya o kadar alışmışım ki...10-20 sayfaları okuyunca haliylee sonu yakalamak zor oluyordu...birde ciddii ciddii sonundamıyım diye numaraları kontrol ettim....anaa bitmişşş yaa...:27:

hayırlı geceler...canımmm sen nasılsın...valla bekliyoruz bakalım ...ilk kim olucakk....

iyi canım sen nasılsın...bizde seni öpüyoruz...daha sık gellin ayol...

iyi sen nasılsın...beklemedeyiz radarlarııda açtık...tık yokkk.......senin herşey yolunda mı..

a.s. evtt sen dahil bir kaç kişi kayıplarda...kız direksiyonda ne varr.... vites le aran nasıl sen onu söyle...birde geri geri gelmeyi bayırda kalkışı iyi öğretsin..

a.s. canım hoşgeldin seni görmek ne güzell...iyi olduğunu bilmek bziim için yeterlii...şükür kavuşturana...o kısmı sormuyoruz..anladık..:21:geçmişe dalma boğulursun....hiç tavsiye etmem..bizler günlük okurken göbeğimiz çatlıyor bazen...hele sohbettte değilsen ayvayı yedin yaniii:1:

iyi akşamlar canım...bizler iyi sen nasılsın...tedavideki ve de reglli gelemeyen arkadaşları hamiş yapmaya çalışıyoruz...:9:

benim doktorlara hiç güvencem yokkii...herkes başka alem..neysee...normal se iyi:6:durmak yok yola devam..

seyyannnnnnnnnnnnn bebişşler yoldaaa annesine kavuşmayıı bekliyorr....3ünüde koysunlar sana 1 taşla 3 dünürlük oluverirsin...heyecanlı olman normalll...allahhh yardım etsin...rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın...hayırlı haberlerini almak nasip olsun..sen annne bizde teyze oluruz inşallahh...aminnnnnnn

a.s. canım sen nasılsın....inşallahh yerleşmedir.. hayatım allah büyükkk...hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

sende mii herkes teker teker emekliye ayrılıyor...inşallahh önümüzde ki ay kimse görmez o kırmızıları..bu ayda gelmese iyiydi ....bebiş yoksa gesin bizii strese sokmasın .. .belkide hepimize supriz yapar...biriiisii yapacak ama o senmi olursun bilemiyorumm..:49:

İyiyim çok şükür canımcım sen nasılsın.Kaystan hala haber yok hayırlı haberlerle gelsin inşallah

iyiyim cnm cok sukur sen nasilsin?k.bakma az once yazamadan ciktim esim gelmisti..

Est canım bende sana yazdıktan sonra çok kalmadım zaten :)

Bizim de olur mu ki bu tatlı şeylerden muhatcım.Çok imrendim yaaa bende istiyorum

:17::17:canlar yarın sabah 08:00 de transfer olacak.yani benim minnak mercimeklerimi yerleştirecekler teyzeleri dua edin tamammıııııııııııııııı.YA RABBİ BURADAKİ HERKESE EN KISA ZAMANDA ANNELİĞİ NASİP ET.ANNE ADAYLARINA DA KOLAY VE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİP ET.

Seyyanımmmmmmm minnak mercimeklerini sevsinler senin.Alıp geleceksin inşallah hayırlısıyla dualarımız seninle canımmmmm

Canımmm sen bana börek göndermesen bile,ben sana tencere tencere Aşure yapar yollarım,sen iste yeterrr :16:

heh bende nezaman karnın acıkacak diye bekliyodum.:1:yap o üçgen yufkalardan hemen kendine.hadi çay da koy bi bardak.ohhhhh:56:sonrada bana haber ver geliyim:10:

elbettee olacakk inşşşallahhhh canımmmmmm

ahada sölüorummm bir birrrr verecezzz haberlerii hapimizde hamiş kalcazzz inşşşş sonrada saglıkla doğuracazz çatırr çatırrrr sonrada bebklerin gazından ağlamasından aşısından vs vs vs bahsedecezzzzz :119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Geleceğinin güzel anneleri tekrardan merhaba ben yasinlerimi ve tesbihlerimi tamamladım şimdi herkes Allaha ve mucizelere çok çok inansın. Hepimizin duaları tek tek kabul oluyor buna inanın sakın kalbiniz ümitsizlikle dolmasın isteyin isteyin içten isteyin......:emir_bebek:

Allah kabul etsin canım...İnşaallah bizlerde yaşarız o mucizeleri...Tekrardan hoşgeldin aramıza :16:

heh bende nezaman karnın acıkacak diye bekliyodum.:1:yap o üçgen yufkalardan hemen kendine.hadi çay da koy bi bardak.ohhhhh:56:sonrada bana haber ver geliyim:10:

Çayım varr :7: Üşeniyom yapmaya yaa :84: Canım ben çayları doldurayım,sende İskender kap bari gel olur mu :17: :17: :27: :27:

esleeeeemmmmmmm allll sanaa bir belirti dahaaaaaaaaaaa işteee karnım aççç:))))bu lafı bir yerlerden hatırlıyorummmmm

Evet canim:(

Yaşasın şişko cilli ve alıngan olmamiza az kaldi:)
Lebensf canim dr Adi verdigin icin mi o kadar banlandin.
Hoşgeldin ceza bugun bitti nie o kadar uzun surdu

Sevgili muhatcığım hepinizi çok özledim evet dr.ismi verdim iyilik yapayım dedim kötü niyetim yoktu.....Şükür kavuşturana hamiş haberi varmı ne olur sevindirin beni......:16:

Allah kabul etsin inşallah

Nasıl açıklama yapacağımı bilemedim :26: Yanımda olduğunu hissettirdi diyelim :17:

Haydi yap yap :) Oylama mı başladı yoksa bir bakayım bakalım canımcım

Allah kabul etsin canım...İnşaallah bizlerde yaşarız o mucizeleri...Tekrardan hoşgeldin aramıza :16:

Çayım varr :7: Üşeniyom yapmaya yaa :84: Canım ben çayları doldurayım,sende İskender kap bari gel olur mu :17: :17: :27: :27:

Dünürrrrrrrrr bende gelem mi :)

esleeeeemmmmmmm allll sanaa bir belirti dahaaaaaaaaaaa işteee karnım aççç:))))bu lafı bir yerlerden hatırlıyorummmmm

Canım benim karnım bu saatlerde hep aç oluyo :53: :17: :52: :52:

Gündüz komşudaydım,yedik baya :17: Akşam gelince yemek yemedim acıktım ama şimdi de ve üşeniyom bişey yapmaya :12:

Emacim o nasil soru tabi olacak.
Şimdiden secelimde sonraya kalmadin besik secimi.
Hazır olun temmuzda sakallı ipten battaniye orecez.
Seyyan boregu ben getiriyorum sen zeytin getir:)
Hayallerin hayırlısıyla gerçek olur inşallah canım benim

İyiyim çok şükür canımcım sen nasılsın.Kaystan hala haber yok hayırlı haberlerle gelsin inşallah

Est canım bende sana yazdıktan sonra çok kalmadım zaten :)

Bizim de olur mu ki bu tatlı şeylerden muhatcım.Çok imrendim yaaa bende istiyorum

Seyyanımmmmmmm minnak mercimeklerini sevsinler senin.Alıp geleceksin inşallah hayırlısıyla dualarımız seninle canımmmmm

Allah kabul etsin canım...İnşaallah bizlerde yaşarız o mucizeleri...Tekrardan hoşgeldin aramıza :16:Çayım varr :7: Üşeniyom yapmaya yaa :84: Canım ben çayları doldurayım,sende İskender kap bari gel olur mu :17: :17: :27: :27:
kız bu satte iskender kalmaz ama açtırırım senin için.kaç kişilk şimdi herkes gelir.hepberaber yiyelim bari.

Emacim o nasil soru tabi olacak.
Şimdiden secelimde sonraya kalmadin besik secimi.
Hazır olun temmuzda sakallı ipten battaniye orecez.
Seyyan boregu ben getiriyorum sen zeytin getir:)

İnşallah canımmmm.2 tanesinin arasında gidip geliyorum birazdan seçim yapacam :)

Back
X