Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seyyan tam gidiyorum went geliyorsun.is :görüşmesine gidiyorum.kabul etmiycem. Ozleyin beni
ayşe anne gözüyle bi bak bakalım evde gazete kagıdıyla yaptım![]()
canım bende tam sana soracaktım sonuçlar ne oldu diye.nolur üzülme.biliyorum çok zor şeyler ve seni inan çok iyi anlıyorum.bu ay başlamamasında da vardır bir hayır.sana tavsiyem asla umudunu katbetme.hemen kendini toparla ve mücadelene başla.en güçlü olman gereken dönemdesin.yorgunsun,üzgünsün,belirsizsin,şaşkınsın,bitkinsin ama güçlüsün demi canım.güçlü olacaksın.ve bizde sana herzaman destek ve yardımcı olucaz.ve beraber aşıcaz bu zorlukları sakın merak etme.süpermişşş begendimm
eslemmmmm seni merak ediyorum cnmm haber etmemişsinn
seyyan canoo nasılsın bebikolar nasıl annesiii
ayşecimm rabbim size bağışlasın evladınııı en tez zamanda bizlerde duyarız inş o güzelll tekmeleri::))
ben çok üzgünümm kızlarr kelimelerin bittiği yerdeyim canım o kadar sıkılıyor kiii anlatamamm ifade edemem eşimin degeerleri çok kötüüü ayrıcaa aşılama olamaz dedii doktor ayrıca tüp de olmayacak çünküü biz sonucu alıp gidene kadar doktor cıkmıştı ve benim bugün tedaviye başlamam için son gündüü çünkü adetimin 3 günüüü.biz idsteyince değilll rabbimin istemesi önemlii olmadı bu ayda başlayamadıkkk hayırlısııı artıkkkk![]()
canım bende tam sana soracaktım sonuçlar ne oldu diye.nolur üzülme.biliyorum çok zor şeyler ve seni inan çok iyi anlıyorum.bu ay başlamamasında da vardır bir hayır.sana tavsiyem asla umudunu katbetme.hemen kendini toparla ve mücadelene başla.en güçlü olman gereken dönemdesin.yorgunsun,üzgünsün,belirsizsin,şaşkınsın,bitkinsin ama güçlüsün demi canım.güçlü olacaksın.ve bizde sana herzaman destek ve yardımcı olucaz.ve beraber aşıcaz bu zorlukları sakın merak etme.
![]()
kızlar bu hafta listede ben de varmışım denk geldi galiba dün doktorum bebişimiz kalp atışının olmadığını bir hafta sonra tekrat gelmemi söyledi o anda yıkıldım hala umudum var ama haftaya da kalp atışını duyamazsak kürtaj olmak zorunda kalıcam bebişim 6 +6 oldu. 6 haftayı yeni geçti ama ses yok canlı mı değil mi belli değil normalde duyulması gerekiyordu dualarınıza ihtiyacım var yasin suresini okurken bebişimin sağlıklı olmasını dilerseniz her şey dualar üzerine allah dualarınızı kabul etsin rabbim herkese bebişlerini nasip etsin![]()
herkeslerrr nereedeee kızlarr gelin hadiii ihtiyacım var amaa benim evde tekimm eşimlee atıştıkk morelimm 000 yaaaaaaaaa
evet ya nerde bu kızlar....canım sen şimdi eşinle niye tartışıyosun.onun için ne kadar zor bir dönem.kendini suçlu hissttirme ona.bu süreçler elele verirseniz daha kolay geçer.![]()
yaa canım çokk gergin sanki suçlu benim gibi davranıyorrr ne yapsamm sinirleniyooo alttan almaya calışıyorum ama nafilee bi kaç günn böle gecer
sonra düzelir inş
Selam hanımlar,naber
Geçmişi okuyamadım,son sayfayı okudum,Antikdeniz sorun ne bilmiyorum okuyamadım iyice yazdıysan canım,inşaallah düzelir her ne ise..Zaten stresliyiz,onlarla atışınca hepten çekilmez oluyo hayat,birbirinize daha çok sarılın bu zamanlarda inşaallah![]()
düzelir canım düzelir merak etme şimdi olay daha sıcak olduğu için normaldir.aman sakın evliliğinize kötü yansıtmayın.birbirinize en çok ihtiyaç duyduğunuz zamandasınız.
heh iyi insan lafın üstüne gelirmiş nasılsın canım ya.benim şu yarışma dualarımı not alsaydın canım.vakıada bitti.bitek salatı münciye kaldı.
Hamdolsun Seyyanım sen nasılsın
Tamam kuzum zaten diğerleride yavaş yavaş atıyolar mesaj;sende isminle beraber gönder tam olarak bitirdikleirni,sonra okudukça tekrar atarsın mesaj![]()
çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım.şimdi ben sana atayım mesaj.ismimi eşimin ismini ve soyadımıda yazayımmı.