• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

ye teyzesi ye bi gelsin insallah herkes sirada hastane kiyafetlerini bile bir ablam ben alacagim diye tutturdu benden bile heyecanlilari var ben daha hic bisey almadim niye boyleyim anlamda veremiyorum kiyafetlere bakiyorum ama daha alamiyorum cinsiyeti belli olsun bakalim insallah aliriz dimi ama:16::16::16::16:

inşaallah canım o günde gelecek merak etme.ayy bilirim benim ablam daha şimdiden ay ben neler alırım yeğenime diyo dün akşam telefonda.bende yeğenimde mesene diğeri gücenir dedim gülüştük.Rabbim hepimize o günleri yaşatsın canım.yeryüzünde ne kadar evlat hasreti çeken varsa rabbim nasip etsin inş

arkadaşlar size bişey sorcam ben biosteron dhea 25mg kullanıyodum bikaçgünlük ilacım kaldı ama artık satışı birsüreliğine durdurulmuş izmirde hiçbireczanede bulamıyorum doktorumu aradım sordum bulamıyosan mecburen kullanmıcaksın yapcak bişey yok dedi başka bişeyde önermedi benim 1 hafta sonra adetim olcak tüp bebek tedavim başlıcak ama benim fsh amh çok kötü onun için bişeyler yapmalıyım lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım dhea yerine ne kullansam iyi olur bi bilgisi olan varmı...?

canım keşke yardımcı olabilsem ama bu konuda hiç bir bilgim yok.bilen arkadaşlar mutlaka yardım edecektir.Allah işini rast getirsin,yar ve yardımcın olsun.

merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.

hosgeldin canim aramiza sanirim daha yeni uye oldun:16:

arkadaşlar size bişey sorcam ben biosteron dhea 25mg kullanıyodum bikaçgünlük ilacım kaldı ama artık satışı birsüreliğine durdurulmuş izmirde hiçbireczanede bulamıyorum doktorumu aradım sordum bulamıyosan mecburen kullanmıcaksın yapcak bişey yok dedi başka bişeyde önermedi benim 1 hafta sonra adetim olcak tüp bebek tedavim başlıcak ama benim fsh amh çok kötü onun için bişeyler yapmalıyım lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım dhea yerine ne kullansam iyi olur bi bilgisi olan varmı...?

canim benim bu konu hakkinda bir bilgim yok ama bilenler olur ve yardimci olurlar insallah

canlarim benim..guzel anne adaylari,melek anneleri,bu gunler gececek,belkide gecmiycek,belkide cogumuzun kaderinde cocuk yok,bi yerde bunu kabullenmekte var,ama umut edip veren Allah o mucize verendir diyerek dua etmekte var,bunu bilemiyoruz....bebeyimiz yok belki olmuycak ama bunu saptanti haline getirerek hayati kendimize zehir etmiyelim,sonucta ruya alemindeyiz,uyanipta basimizi o tahtaya deydiginde uyanicaz kabirda ruyadan...eee o zaman bu dunya bir oyun alemi,ruya alemi,yalan ise,bir gun bitecekse,cocuk olunca bitmeyecekmi,ha olursa iyi olur guzellesir dunyamiz ama sorumluluklar dahada cok artacak,hamile kalipta dogurmakla bitse keske,onu egitirken nasil egittigimizinde vebalini vereceyiz,hepimiz biliyoruz bunleri sukurler olsun ama bikez daha hatirlamak iyi gelir belki.......baska ugraslar arayin kizlar kendinize,kafanizi illede bebek diye doldurmayin,yoksa yolda bi hamile yuruse bana inadami?diye dusunuyor insan....ben su an iyim sukurler olsun gorumcemin hamileligini dinledim az once karnini sevdim,birazcik uzuldum imrendim ne guzel diye..ama biliyorumki bu benim sinavim ve ben de Taktiri ilahiye raziyim....kedim beni cok mutlu ediyor,evden surekli tuy temizliyorum,kil dan tiksinirdim basim acik mutfaga dahi girmem,ama kedimin tuylerini temizlerken biraz tiksinmiyorum,onu tariyorum eger yemini unuttuysam kosa kosa eve geliyorum,eve gelince beni kapida karsilayan bir bebeyim var artik,artik duvarlar ustume gelmiyor,,bu sekilde sizde rahatlayin...insallah en kisa zamanda ikinci bebeyimde gelir ve hepimizinde gelir...amma yazdim okurken gozluk felan takin bari....:51::51:

Ne kadar güzel şeyler yazmışsın canım okudukça rahatladım Allah razı olsun :16:

sakın aman bunalım yok.hele sana hiç kıyamayaız.canım ben dün akşam giremedim bi rara bakabildim o kadar.kuzenim bendeydi.kalmaya geldi.dün akşam ne oldu biliyomusun.yatsı namazını kılarken içime bir hoşluk geldi.bi huzur,bi güven.o anda hamileyim ben dedim.ne bileyim içime öyle doğdu sanki.ve çok hzurlu çok mutluyum.ama bugün böyle bi salya sümük haldeyim.yok olumsuz kötü bişi yok.ama ben sürekli ağlıyorum.belki hamilelikten ki, erken daha ama.belki psikolojik ne bileyim işte.amaaaaaaaan bende hamilelikten diyorum kendi kendime.hiç olmazsa şu kalan 7 günü bari hamile gibi geçireyim dimi ama.herşeye rağmen Rabbime imnandım.ona sığındım.ve biliyorum ki banada hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat müjdeleyecek.o kadar müsterih yüreğim.hergün mutlaka sizlerede isimlerinizle dua ediyorum.önce size sonra kendime.Rabbim merhamet ediyodur bana diye düşünüyorum.inş. öyledir be güzelim.

7 günü değil 9 ayı hamile geçireceksin inşallah canım.Olumsuz düşünmek yok stres yapmak yok herşey istediğin gibi olsun inşallah canım

kızlarrr nasılsınızzz?

Bizler iyiyiz hamdolsun siz nasılsınız canım

Benimde malesef bir bilgim yok canım bilen çıkar inşallah

oturdum kaldim yine bilgisayar basinda biraz gideyim bulasiklarimi makinaya dizeyim geleyim burda berbat bir hava var canim ulkemin mis gibi havasini icinize cekin bizim icin disarisi buz:21::21::21::21::21:

amanın muz kadar yer onu teyzesi yer.çek canım çek bende geliyorum zaten inşşşşşşşşşşşşşşş.
:D bize de bırak bencil şey :D
inşaallah canım o günde gelecek merak etme.ayy bilirim benim ablam daha şimdiden ay ben neler alırım yeğenime diyo dün akşam telefonda.bende yeğenimde mesene diğeri gücenir dedim gülüştük.Rabbim hepimize o günleri yaşatsın canım.yeryüzünde ne kadar evlat hasreti çeken varsa rabbim nasip etsin inş
kız bak ikiz annesi olcan sen :D
doğsunlar da sapıcakla diğerine biz de alırız:D biz de teyzeyiz :D
canım o ilacın mutlaka amuadili olur.
eczaneye git bunun muadili var mı de.
neden toplatılmış o ilaç ayrıca??
merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.

hoşgeldin canım:D

çok şükür doydun :56:dedim mutfağı indirdi bu mideye....:1:

çok şükür doydun :56:dedim mutfağı indirdi bu mideye....:1:

canım sorma ya:D
eşim gece geç geldi kahvaltıyı o yüzden geç yaptık bi de neti aldı aldı eline bırakmadı bana:D
sanırım idrar yollarımda sorun var:(
geçmişti bu sorun ama bugün de kötü oldum.
istemeye istemeye yarım antibiyotik yuttum :(
şimdiden iyi geldi.
seyyyyan dün merak ettim seni dk da kalmadı arayamadım.

benim kullandığım marka üretilmiyomuş artık biraz önce internetten satış yapan firmayı aradım öle dedi ama onun yerine aynı özellikte başka marka gng dhea varmış onu getittircem bütün içeriği aynıymış buldum sonunda çok şükür.:)

benim kullandığım marka üretilmiyomuş artık biraz önce internetten satış yapan firmayı aradım öle dedi ama onun yerine aynı özellikte başka marka gng dhea varmış onu getittircem bütün içeriği aynıymış buldum sonunda çok şükür.:)

evet canım içeri aynı sadece etiketi farklı oluyo :D
bulmana sevindim.
senin tedavi önüzdeki ay. tüp bebek miydi.
bu arada ne kadarlık evlisin canım, ne zamandır bebek bekliyosunuz?
özel olmazsa yaşın kaç:D çalışıyo musun?

Back
X