• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar size bişey sorcam ben biosteron dhea 25mg kullanıyodum bikaçgünlük ilacım kaldı ama artık satışı birsüreliğine durdurulmuş izmirde hiçbireczanede bulamıyorum doktorumu aradım sordum bulamıyosan mecburen kullanmıcaksın yapcak bişey yok dedi başka bişeyde önermedi benim 1 hafta sonra adetim olcak tüp bebek tedavim başlıcak ama benim fsh amh çok kötü onun için bişeyler yapmalıyım lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım dhea yerine ne kullansam iyi olur bi bilgisi olan varmı...?
benimde malesef bi bilgim yok
merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.
hosgeldiin
oturdum kaldim yine bilgisayar basinda biraz gideyim bulasiklarimi makinaya dizeyim geleyim burda berbat bir hava var canim ulkemin mis gibi havasini icinize cekin bizim icin disarisi buz:21::21::21::21::21:

evet dun burda kar yagdi

canım sorma ya:D
eşim gece geç geldi kahvaltıyı o yüzden geç yaptık bi de neti aldı aldı eline bırakmadı bana:D
sanırım idrar yollarımda sorun var:(
geçmişti bu sorun ama bugün de kötü oldum.
istemeye istemeye yarım antibiyotik yuttum :(
şimdiden iyi geldi.
seyyyyan dün merak ettim seni dk da kalmadı arayamadım.

ne sorun var canım iltihapmı.doktora falan gitseydin.ayaklarını sıcak tut.canım dün kuzenim geldi.gece bende kaldı.en sevdiğim kuzenim.o yüzdende giremedim.bir sorun yok merak etme.ama şimdi sana aklım takıldı.öle kafana göre antibiyotik kullanma sakın ya.

evet canım içeri aynı sadece etiketi farklı oluyo :D
bulmana sevindim.
senin tedavi önüzdeki ay. tüp bebek miydi.
bu arada ne kadarlık evlisin canım, ne zamandır bebek bekliyosunuz?
özel olmazsa yaşın kaç:D çalışıyo musun?

canım 29 yaşındayım 9 aylık evliyim 1 ay kadar korunduk sonra bıraktık ben çok istiyodum çünkü bebeğimin olmasını adetim az geliyo diye doktora gitmiştim ondada fsh 21 çıktı bebek düşünüyosanız acil tüp bebek dedi şok oldum tabi beklemiyodum hiç böle bişey menopoz falan bizde hemen bi tüp bebek merkezine gittik geçen ay tahlillerim falan yapıldı amh bakıldı 0.01 çıktı oda çok kötü 1 tane yumurta bulabiliriz inş diyo doktor bu ay olcak tüp bebek tedavim 10u gibi adet olcam ilaçlar iğnelere başlancak yumurtam oluşursa oda embiriyo olursa nisan sonu gibi transfer işlemi gerçekleşi,r heralde sonucuda mayısta alırız artık herşey yolunda giderse..

canım 29 yaşındayım 9 aylık evliyim 1 ay kadar korunduk sonra bıraktık ben çok istiyodum çünkü bebeğimin olmasını adetim az geliyo diye doktora gitmiştim ondada fsh 21 çıktı bebek düşünüyosanız acil tüp bebek dedi şok oldum tabi beklemiyodum hiç böle bişey menopoz falan bizde hemen bi tüp bebek merkezine gittik geçen ay tahlillerim falan yapıldı amh bakıldı 0.01 çıktı oda çok kötü 1 tane yumurta bulabiliriz inş diyo doktor bu ay olcak tüp bebek tedavim 10u gibi adet olcam ilaçlar iğnelere başlancak yumurtam oluşursa oda embiriyo olursa nisan sonu gibi transfer işlemi gerçekleşi,r heralde sonucuda mayısta alırız artık herşey yolunda giderse..

canım inşaallah herşey yolunda gider alırsın bebiş haberini.dualrımız seninle.moralini yüksek tut ve inan.

ne sorun var canım iltihapmı.doktora falan gitseydin.ayaklarını sıcak tut.canım dün kuzenim geldi.gece bende kaldı.en sevdiğim kuzenim.o yüzdende giremedim.bir sorun yok merak etme.ama şimdi sana aklım takıldı.öle kafana göre antibiyotik kullanma sakın ya.
daha önceden de aynı rahatsızlığı yaşamıştım dr bu ilacı vermişti canım.
yani gene aynısını verecekti gitseydim.
canım yumurta büyütmek için kür kullanıyor musun yoksa sadece ilaç mı???
iyidir şekerim senden naber :D

Kızlar bugün geçmişi okuyamadım öyle çok,var mı haberler :49:

Dün okumuştum biraz.Muhat ve Piedra Allah hep güldürsün,kocamında iyiliğini versin dimi :1:

Muhat canım çok güzel şeyler yazmışsın,ama o cadı kadın bile bile yapıyo :47: :47: Ona gıcık oluyorum,bi kaşık suda boğasım geliyo :47:

Muhatcım ev örneğin çok güzeldi canım,hem belki o kadar beklemeye tek katlı ev ararken Rabbim çift katlı ev verir dimi :27: :27: İkizimiz olur belkiiiiii :21: :21:

Kızlar bugün geçmişi okuyamadım öyle çok,var mı haberler :49:

Dün okumuştum biraz.Muhat ve Piedra Allah hep güldürsün,kocamında iyiliğini versin dimi :1:

Muhat canım çok güzel şeyler yazmışsın,ama o cadı kadın bile bile yapıyo :47: :47: Ona gıcık oluyorum,bi kaşık suda boğasım geliyo :47:

Muhatcım ev örneğin çok güzeldi canım,hem belki o kadar beklemeye tek katlı ev ararken Rabbim çift katlı ev verir dimi :27: :27: İkizimiz olur belkiiiiii :21: :21:

canım benim gönlümdeki dubleks tek doğumda 2 bebek :D
sen regl değilsin daha demi :D:D:D:D:D
otursun o orda :d

Yarı iyilik :1: :1:

Canım senin Hatimlerin bitti mi,eksiğin var mı :12:

canım şuan biraz eksiğim var ama 2 3 gün içinde bitebilecek eksikler:D
ama kelimei tevhidi 17 000 küsür okuyabildim :(
en çok o agır geldi ihlas hemen bitti.

canım benim gönlümdeki dubleks tek doğumda 2 bebek :D
sen regl değilsin daha demi :D:D:D:D:D
otursun o orda :d

Allah gönlüne göre versin canım,saray versin saray Cennetteki inciden yakuttan bezenmiş köşkler gibi,değerli özel evlatlar versin :16: :16:

Hayır ya gelemedi daha,bide ona stres oluyom :20:

İki tane daha test aldırdım kocişe,anamlardayken boş durmıyım yapıyım :27: :27:

Oturuyo mu napıyo belli değil bakalım daha :18:

daha önceden de aynı rahatsızlığı yaşamıştım dr bu ilacı vermişti canım.
yani gene aynısını verecekti gitseydim.

canım yumurta büyütmek için kür kullanıyor musun yoksa sadece ilaç mı??

iyidir şekerim senden naber :D

daha önce bal,tarçın,çörekotu yaptım 2 ay kadar onlarda kist yaptı sanırım kist yoktu oda çıktı onun içinde şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum yumurta içinde dhea verdi doktor.. hayıt,aslanpençesi,civan perçemi, adaçayı,çoban çantası karışımından içtim 1 ay kadar şimdi sadece hayıt,adaçayı içiyorum birde çalışmıyorum ev hanımıyım..çalışmak isterdim ama bende romatizmada var ayakta fazla kalamıyorum onun içinde tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum..

canım şuan biraz eksiğim var ama 2 3 gün içinde bitebilecek eksikler:D
ama kelimei tevhidi 17 000 küsür okuyabildim :(
en çok o agır geldi ihlas hemen bitti.

Benim Kelimei Tevhid bitti elhamdülillah,yardım alarak tabisi :27:

Daha bir hafta var,bitirirsin canım :21:

İltihap nasıl oluyo Muhat,belirtiler ne,enfeksiyonla aynı mı,ay çok cahilim,bende de mi iltihap var ki ya :18:

canım inşaallah herşey yolunda gider alırsın bebiş haberini.dualrımız seninle.moralini yüksek tut ve inan.

moralim ilk başlarda çok kötüydü sürekli ağlıyodum şimdi daha iyiyim güçlü olmaya çalışıyorum allahın izniyle olcak düye düşünüyorum allahım mucizesini banada göstericek.:)

Allah gönlüne göre versin canım,saray versin saray Cennetteki inciden yakuttan bezenmiş köşkler gibi,değerli özel evlatlar versin :16: :16:

Hayır ya gelemedi daha,bide ona stres oluyom :20:

İki tane daha test aldırdım kocişe,anamlardayken boş durmıyım yapıyım :27: :27:

Oturuyo mu napıyo belli değil bakalım daha :18:

sen kuran okuyosun ya hani eee kuran okurken de yatılmaz:D
çocuk oturumuna geliyo demekki:D
ayyyy eslem rahat bırak şu çocugu:) bir iki aya zıplamaya başlar:D
ayşeninki kareteye başlamış zaten :D

sen kuran okuyosun ya hani eee kuran okurken de yatılmaz:D
çocuk oturumuna geliyo demekki:D
ayyyy eslem rahat bırak şu çocugu:) bir iki aya zıplamaya başlar:D
ayşeninki kareteye başlamış zaten :D

Kız sizin sayenizde gelmeyen çocuk gelecek oturacak bu gidişle :52:

Bu oturma da hoşuma gitti hakkaten,göbüşümde oturum hesabı açıcam ben ona :27:

Ay bu arada Ayşe taşınıyomuş,net sorunu olacakmış ya hani,bize cüz verdiydi,eksiklerde vardı vermedikleri...Kızlar Ayşeyle telden yada faceden görüşen varsa haberleşelim,ne yapıcak kalan cüzleri,dağıtacak birini buldu mu acaba,inşaallah tamamlanır :49:

Nasılsınız kızlar:16::3:.İnşallah hepiniz iyisinizdir.Geçen gece Nehirimiz korkuttu bizi.:18:Afedersiniz kustu oda genzine gitmiş.Çocuk tıkanmış kalmış.Bir baktıkki kıpkırmızı morarmış Allah korusun boğuluyor sandık .Hem ağzından hem burnundan nasıl geliyor.Burnunada bir şey yapamıyor Allah'tan burun aspritarörü vardıda onunla temizledik çok korkuttu bizi.Teyzeleri birer defa Nehir için nazar duası okuyup bağışlarmısınız.:34:Allah'a emanet olun görüşmek dileğiyle:16::3:

daha önce bal,tarçın,çörekotu yaptım 2 ay kadar onlarda kist yaptı sanırım kist yoktu oda çıktı onun içinde şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum yumurta içinde dhea verdi doktor.. hayıt,aslanpençesi,civan perçemi, adaçayı,çoban çantası karışımından içtim 1 ay kadar şimdi sadece hayıt,adaçayı içiyorum birde çalışmıyorum ev hanımıyım..çalışmak isterdim ama bende romatizmada var ayakta fazla kalamıyorum onun içinde tedavi görüyorum ilaç kullanıyorum..
peki kullandığın ilaçlar sonucu etkilemiş olabilir mi sordun mu dr a.
bu arada hergün 2 tane çocuk aspirini yut.
menapoz olayını engelleiyo.
kist yapmıyo canım onlar, acaba vardı da dr mi ilk başta farketmedi.
sakın tek dr ye bakarak karar verme.
mutlaka 2. bi dr ye git.
bizim canımızı gereksz yere sıkan drler çok oldu çünkü.
burda çocugun olmaz denilen arkadaşlar şuan bebeklerine çok yaklaştı :D
darısı sana canım :D
Benim Kelimei Tevhid bitti elhamdülillah,yardım alarak tabisi :27:

Daha bir hafta var,bitirirsin canım :21:

İltihap nasıl oluyo Muhat,belirtiler ne,enfeksiyonla aynı mı,ay çok cahilim,bende de mi iltihap var ki ya :18:

1 haftaya biter canım:D
canım idrarımı tutamıyorum :D
o yüzden de abdes tutmuyo dua da edemiyorum:D
daha önce idrarım kanlıydı korkuttu bizi bayag :D
akşama tutar hale gelirim idrarımı :D

Back
X