• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

beni kötü emellerine alet etmek için mi bursaya çagırıyodun sen haaaa!!!
sen doğur ben burdan hazır bezlerin kenarını danteller yollarım :) hahahahh

hiiiiiiiiii hih hih hiiiiiii ne sandındı:1:hazır beze dantel.......:26:nekadan üreticisin yawww

Harbi o kadar :) sen çıktığında bizde yol alırız ufak ufak emin ol :)

Öyle değil mi seyyanım

evet canım aynen öle olur.bu arada senin dünür baya olmayacak burda.ay sayi benim ikinci dünürde aynı zamanda.özlicez valla eslemide.....

Harbi o kadar :) sen çıktığında bizde yol alırız ufak ufak emin ol :)

Öyle değil mi seyyanım
valla siz de bana çok iyi geldiniz hanımlar ya:)
ben artık arkadaş edinmiyorum:(
gözüm korktu yani, burda daha samimi dostluklar buldum:)
yüzümü bile görmeden bana dua eden insanlar vardı ilk geldiğimde çoook mutlu oldum :)
şimdi de bagımlısı :)
hiiiiiiiiii hih hih hiiiiiii ne sandındı:1:hazır beze dantel.......:26:nekadan üreticisin yawww

eee napalım evlendim çehiz de yapmıyorum :)
battaniye yapcam ama bebeme:)
bugün kv ve kb eşime bebeği sormuşlar olmuyomu diyeeşimde sorun yokmuş ikimizde de demiş:)
vermemiş sırrımızı.
kv göbek çekme diye bişi var onu yaptırayım muhata demiş
benim tepki" hayırrrrrrrrr, şimdi olmaz 2 ay sonra belki":) demek oldu:)

evet canım aynen öle olur.bu arada senin dünür baya olmayacak burda.ay sayi benim ikinci dünürde aynı zamanda.özlicez valla eslemide.....

Ah canım dünürüm benim bu aralar herkes beni yalnız bırakıyo yaaa.

İnş damadımla döner evine :)

hanımlar ben çıkıyorum
aeo
hepiniz çooooooooooooooooookkkkkkkkk seviliyorsunuz:)
:*:*:*:*
seyyan bibim müdürün ikiz bebeleri varmış bugün geldiler bıcır bıcır onlara bakıp seni andım 5 sene sonraya sende öyle gezdirirsin inşaallah :)

yüzümü bile görmeden bana dua eden insanlar vardı ilk geldiğimde çoook mutlu oldum :)

bugün kv ve kb eşime bebeği sormuşlar olmuyomu diyeeşimde sorun yokmuş ikimizde de demiş:)
vermemiş sırrımızı.

Dostluğumuz iki cihanda daim olsun inşallah canım.

Bu arada göbek çekmeye gerek bile kalmadan göbişine yerleşsin bebiş inşallahhhhhhhh

vermemiş sırrımızı.

canım ben dost edinmeyi bırakalı yıllar oldu.insanlar artık samimi değil.taki buraya girene kadar.şimdi dostlarım var.hemde çıkarsız ,şartsız,birbirini seven......kızım benim ağlak olduğumu unuttunmu :14::14:eşine bravo...şu battaniye yi ne zaman paylaşçan.örcez ya hep beraber.yarış yaparız ama ben öle çok afilli ,örnekli şeyler öremem.bi düz bi ters:52:ona göre kolay olsun.

hanımlar ben çıkıyorum
aeo
seyyan bibim müdürün ikiz bebeleri varmış bugün geldiler bıcır bıcır onlara bakıp seni andım 5 sene sonraya sende öyle gezdirirsin inşaallah :)

Sende çok seviliyorsun canımmm hayırlı geceler :16:

ay inşallah canım 5 sene sonra kimbilir sende alırsın ufaklıklarını bende bursada kültür parkta dolaştırırız.................:1:
hanımlar ben çıkıyorum
aeo

Dostluğumuz iki cihanda daim olsun inşallah canım.

Bu arada göbek çekmeye gerek bile kalmadan göbişine yerleşsin bebiş inşallahhhhhhhh
aminnnnnnnnn aminnnnnnn aminnnnnnn
canım ben dost edinmeyi bırakalı yıllar oldu.insanlar artık samimi değil.taki buraya girene kadar.şimdi dostlarım var.hemde çıkarsız ,şartsız,birbirini seven......kızım benim ağlak olduğumu unuttunmu :14::14:eşine bravo...şu battaniye yi ne zaman paylaşçan.örcez ya hep beraber.yarış yaparız ama ben öle çok afilli ,örnekli şeyler öremem.bi düz bi ters:52:ona göre kolay olsun.

kolay canım senin istediğin gibi bi ters bi düz:)
en sarı sakallı iple yapcam
sönmez gibi 4lemeden gidemedim
hadi byee
Allahısmarladık.......

Bende çok bilmem seyyanım aynen bir düz bir ters :6::6::6:Şimdiden başlayalım en iyisi

ay inşallah canım 5 sene sonra kimbilir sende alırsın ufaklıklarını bende bursada kültür parkta dolaştırırız.................:1:

burda gezdirelim seyyan ne var sanki:)
yaz tatiline bizim memlekete de gelirsiniz heralll :)

Bende çok bilmem seyyanım aynen bir düz bir ters :6::6::6:Şimdiden başlayalım en iyisi

kız ben birkere kocişime hırka ördüydüm.:6:ama en kalın ipten çabuk bitsindiye.ama güzel olduydu.bide reglan kol diyolar komşum gösterdiydi kollarını da öle ördüydüm.giydiydi cansı ya:16:sonra bu işe sadece atkı ve şapka örerek devam ettim.hatta bi ara seri üretim yaptım yani okdadar:1:şimdide boş boş oturuyom.çok örmüşüm vakti zamanında bıktım heralde:1:

Hadi bakalım seyyancım bize de yol göründü :)

burda gezdirelim seyyan ne var sanki:)
yaz tatiline bizim memlekete de gelirsiniz heralll :)

seni Allahın sevdiği kulu.içine mi doğdu.bugün eşime dedim.muhatı görmeyi çok isterim bigün giddermiyiz diye ne dedi???????????????çok uzak değil aslında gideriz dediiiiiiiiiiiiiiiii:17:canım benim o yaaa.:16:gelcem kız inşşşşşşşşşşşşşş

kız ben birkere kocişime hırka ördüydüm.:6:ama en kalın ipten çabuk bitsindiye.ama güzel olduydu.bide reglan kol diyolar komşum gösterdiydi kollarını da öle ördüydüm.giydiydi cansı ya:16:sonra bu işe sadece atkı ve şapka örerek devam ettim.hatta bi ara seri üretim yaptım yani okdadar:1:şimdide boş boş oturuyom.çok örmüşüm vakti zamanında bıktım heralde:1:

Aaaa bir de ağlıyosun burda bilmem diye aslında her iş gelir elinden senin.O güzelim resimleride unutmadık ona göre mercimeklerle yaparsın artık :) Bende atkı örecektim eşime sadece 2 sıra yaptım bir ters bir düz......
Devamı gelmedi :)

Aaaa bir de ağlıyosun burda bilmem diye aslında her iş gelir elinden senin.O güzelim resimleride unutmadık ona göre mercimeklerle yaparsın artık :) Bende atkı örecektim eşime sadece 2 sıra yaptım bir ters bir düz......
Devamı gelmedi :)
yarın akşam size diğer yaptığım tablolarımıda göstereyim miiiiiiiiiiiiiiiiii:17:

Back
X