- 22 Ekim 2012
- 3.311
- 24
- 108
beni kötü emellerine alet etmek için mi bursaya çagırıyodun sen haaaa!!!
sen doğur ben burdan hazır bezlerin kenarını danteller yollarım :) hahahahh
hiiiiiiiiii hih hih hiiiiiii ne sandındı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni kötü emellerine alet etmek için mi bursaya çagırıyodun sen haaaa!!!
sen doğur ben burdan hazır bezlerin kenarını danteller yollarım :) hahahahh
Harbi o kadar :) sen çıktığında bizde yol alırız ufak ufak emin ol :)
Öyle değil mi seyyanım
valla siz de bana çok iyi geldiniz hanımlar ya:)Harbi o kadar :) sen çıktığında bizde yol alırız ufak ufak emin ol :)
Öyle değil mi seyyanım
hiiiiiiiiii hih hih hiiiiiii ne sandındıhazır beze dantel.......:26:nekadan üreticisin yawww
evet canım aynen öle olur.bu arada senin dünür baya olmayacak burda.ay sayi benim ikinci dünürde aynı zamanda.özlicez valla eslemide.....
valla siz de bana çok iyi geldiniz hanımlar ya:)
ben artık arkadaş edinmiyorum
gözüm korktu yani, burda daha samimi dostluklar buldum:)
yüzümü bile görmeden bana dua eden insanlar vardı ilk geldiğimde çoook mutlu oldum :)
şimdi de bagımlısı :)
eee napalım evlendim çehiz de yapmıyorum :)
battaniye yapcam ama bebeme:)
bugün kv ve kb eşime bebeği sormuşlar olmuyomu diyeeşimde sorun yokmuş ikimizde de demiş:)
vermemiş sırrımızı.
kv göbek çekme diye bişi var onu yaptırayım muhata demiş
benim tepki" hayırrrrrrrrr, şimdi olmaz 2 ay sonra belki":) demek oldu:)
valla siz de bana çok iyi geldiniz hanımlar ya:)
ben artık arkadaş edinmiyorum
gözüm korktu yani, burda daha samimi dostluklar buldum:)
yüzümü bile görmeden bana dua eden insanlar vardı ilk geldiğimde çoook mutlu oldum :)
şimdi de bagımlısı :)
eee napalım evlendim çehiz de yapmıyorum :)
battaniye yapcam ama bebeme:)
bugün kv ve kb eşime bebeği sormuşlar olmuyomu diyeeşimde sorun yokmuş ikimizde de demiş:)
vermemiş sırrımızı.
kv göbek çekme diye bişi var onu yaptırayım muhata demiş
benim tepki" hayırrrrrrrrr, şimdi olmaz 2 ay sonra belki":) demek oldu:)
hanımlar ben çıkıyorum
aeo
hepiniz çooooooooooooooooookkkkkkkkk seviliyorsunuz:)
:*:*:*:*
seyyan bibim müdürün ikiz bebeleri varmış bugün geldiler bıcır bıcır onlara bakıp seni andım 5 sene sonraya sende öyle gezdirirsin inşaallah :)
hanımlar ben çıkıyorum
aeo
hepiniz çooooooooooooooooookkkkkkkkk seviliyorsunuz:)
:*:*:*:*
seyyan bibim müdürün ikiz bebeleri varmış bugün geldiler bıcır bıcır onlara bakıp seni andım 5 sene sonraya sende öyle gezdirirsin inşaallah :)
aminnnnnnnnn aminnnnnnn aminnnnnnnDostluğumuz iki cihanda daim olsun inşallah canım.
Bu arada göbek çekmeye gerek bile kalmadan göbişine yerleşsin bebiş inşallahhhhhhhh
canım ben dost edinmeyi bırakalı yıllar oldu.insanlar artık samimi değil.taki buraya girene kadar.şimdi dostlarım var.hemde çıkarsız ,şartsız,birbirini seven......kızım benim ağlak olduğumu unuttunmueşine bravo...şu battaniye yi ne zaman paylaşçan.örcez ya hep beraber.yarış yaparız ama ben öle çok afilli ,örnekli şeyler öremem.bi düz bi ters
ona göre kolay olsun.
canım ben dost edinmeyi bırakalı yıllar oldu.insanlar artık samimi değil.taki buraya girene kadar.şimdi dostlarım var.hemde çıkarsız ,şartsız,birbirini seven......kızım benim ağlak olduğumu unuttunmueşine bravo...şu battaniye yi ne zaman paylaşçan.örcez ya hep beraber.yarış yaparız ama ben öle çok afilli ,örnekli şeyler öremem.bi düz bi ters
ona göre kolay olsun.
ay inşallah canım 5 sene sonra kimbilir sende alırsın ufaklıklarını bende bursada kültür parkta dolaştırırız.................![]()
Bende çok bilmem seyyanım aynen bir düz bir tersŞimdiden başlayalım en iyisi
Hadi bakalım seyyancım bize de yol göründü :)
burda gezdirelim seyyan ne var sanki:)
yaz tatiline bizim memlekete de gelirsiniz heralll :)
kız ben birkere kocişime hırka ördüydüm.ama en kalın ipten çabuk bitsindiye.ama güzel olduydu.bide reglan kol diyolar komşum gösterdiydi kollarını da öle ördüydüm.giydiydi cansı ya
sonra bu işe sadece atkı ve şapka örerek devam ettim.hatta bi ara seri üretim yaptım yani okdadar
şimdide boş boş oturuyom.çok örmüşüm vakti zamanında bıktım heralde
![]()
Hadi bakalım seyyancım bize de yol göründü :)
yarın akşam size diğer yaptığım tablolarımıda göstereyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiAaaa bir de ağlıyosun burda bilmem diye aslında her iş gelir elinden senin.O güzelim resimleride unutmadık ona göre mercimeklerle yaparsın artık :) Bende atkı örecektim eşime sadece 2 sıra yaptım bir ters bir düz......
Devamı gelmedi :)
hadi canım bizde çıkalım bari.hayırlı geceler sanada ..........yat kalk yat kalk kocişin gelsin inşşşşşşşşşşşşşş.