- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
kız dedim ya dubleks olacak diye![]()
Benim ki trıpleks olsun mu muhat :)
Hamile olmasam bile vücudum hazırlanıyo diye avutcam kendimi napim![]()
Üzülmek yok
Ve aleykümselam canım,öperim tabisi...Annemde diyo okuduğum Meryem Sureleri bu sefer kabul olacak heralde diyo![]()
Ya bide ben bekarken ananemlere gitmiştim,dedem hastaydı..Birsürü gelen giden oluyodu,yardım için gitmiştim.O zaman onların hayır dualarını almıştım...O yazda eşim çıktı karşıma![]()
Şimdi annemlerin yanındayken de o hissi yaşıyorum,bu yazda bebeğim gelse bari
![]()
Kızlar adet olsam bile,ben gibi karamsar birinin bu denli inanarak ve hissederek bunları yaşaması bile öyle güzel ki,bunun için değer hamile değilsem bile....Ben inanıyorum MEvlam hepimize nasip edecekk
![]()
![]()
Canım anneme kıyamıyom be Emamm
O ayakta kalsın istemiyorum,o kadar çok insan geliyoki,hangisine yetişsin,ben hepsini yapıyorum Allahımın izniyle,ben ona koşa koşa yardım edeyim ki,benim bebişlerde bana koşa koşa gelsinler,çok oturdular zaten dimi bebişlerrrr![]()
![]()
![]()
Tamam azıcık yardım et ama bebişler rahat otursun :)
esleeeem sendemi silkelettin kendini,bizde gecen ay denedik vee nur topu gibi polipiz olduuuu...ama polip alininca deniycem cikmadik candan umut kesilmezmis belki kendi kelir emanin dedigi gibi...ben bide pre-seed almistim onuda kullaniyim insallah bide bakmisiz onumuzdeki ay hamisiiimm insallah
Allah iyiliğini versin emi nur topu gibi polip oldu diyo ya çok güldüm :)