komik ya. benim okuduğum yerlerde de yazıyordu aynen dediklerin. inşALLAH istediğin olur canım
![]()
inşallah canım inşallahhhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komik ya. benim okuduğum yerlerde de yazıyordu aynen dediklerin. inşALLAH istediğin olur canım
![]()
okudum bile yerinde rahat yatsın allah yardımcısı olsun...ruhumu iyileştiriyorum ...nasıl olucaksa...kabuğuma çekildim diyelim...atışırız hayatım .sen nasılsın....hakkaten seyyanda yok...inşallah iyidiir...sıkıntıdadır şimdii nasıl heyecan yapıyordur...rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etmiştir...inşallah iyi haberler alırız...hep birlikte..
vayy yumoş doğduda ay dolduracak..maşşallahh..alllah nazarlardan saklasın ,korusun...kabızlığa kefirde iyi geliyor duymuştum sen yine araştır...bebek annelerinden duyduğumuda hatırlıyorum ama için rahat olsun ölçüsü neyse belki Google amca bilir...
hayırlı günlerimiz olsun hepbirlikte inşallah...allah kabul etsin...nasılsın..
merhaba canım nasılsınız...sizler bizim kıymetlimizsizniz...hamilelik nasıl gidiyor...ağırlaştıkça sıkıntılarda artar...dikkat ett...
yok hayatım becerebilirmiyim dedim...seyyan muhat eslemi geçemedim kız memleketten bile yetişiyor maşşallahh...hatunlar her halleriyle hızlılarr...bunlar ikizleride hallederler..allahh çift versin onlara inşallah...görürler internetin iiiiiiii sinii........muhabbet onlara güzell...ben hayatta kalmaya çalışıyorum yalnız başıma...
sende ne var ne yoookk..
hayatım benlede konuşan yok...nette değil tabii...ne yapalım...evcilikmi oynasakk
ayy onlarda mı tırt....kan çekiyor desene..size ayıp olmasın diye yapmıyorlarrr....vay kuşlarda yapamıyorlar biz ne yapalım...bu kuşlarda iş yoookk
internet cafeyi kur bak nasıl kaynaşıyorlar....düğün ne zaman canım bak çağırmazsan güceniirim heee![]()
aaa olurmuu hatta tüm topik gidiyoruz....çılgın kızlar ekibi olarak bunalımları dışarda bırakıp eve geliyoruz bi güzel..bizi almadan mııııı
Canımız çeker bizimdeeeeeeee![]()
a.s. iyi canım kaynatıyoz ne olsun sen nasılsın...bu hafta lig de kırmızı kart gördüm ...önümüzdeki maçlarda umarım diskalifiye olmayız...selamlar kızlar nasılsınız?
aaa olurmuu hatta tüm topik gidiyoruz....çılgın kızlar ekibi olarak bunalımları dışarda bırakıp eve geliyoruz bi güzel..
a.s. iyi canım kaynatıyoz ne olsun sen nasılsın...bu hafta lig de kırmızı kart gördüm ...önümüzdeki maçlarda umarım diskalifiye olmayız...![]()
Safiye (gelinimiz) çok gücendibizim oğlana bir kere geldi geri gönderildi eeee Oda haklı...Yakup bu aralar balkondaki kumrularla da çok samimi işin içinde bir de adatma varsa.Safiye töbe billah almaz bizim Yakubu.Ama araları düzelirse çeyrek altınını kap gel şekerim düğüne beklerim
![]()
kız hamile kalırsam yani maç ta başarılı olursak..timsah yürüyüşü yapayım hatırlatın...bana ...inşallah kırmızı kart görmez maçın bitiş düdüğünü duyarsın diye duamı edeyim bilemedim ki:)
allah herkese iyilikler sağlıklar versin
duan sattine denk gelmemiş tatlım.öle bi uyudum ki sen seyyyyyyan seyyaaaaaannnnnnnnnn diye bağrırken bende pireler uçuşuyodufolbiol dersin canım onlar verir :)
emaaaaaa
canım bencede rahat ol. bebginin öşegi bozulmuşta onu düzeltiyolarmış gibi gelsin aklına :)
hanımlar ben gideyim artıkkk:)
ama gitmeden seyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan deyip gece gece kulagını çınlatayım da öyle gideyim:)
dönsün dursun uyuyamasın:)
canım nehirimizi kokla bizim için.inş.bend egüzel haberlerle gelirim.Canım sonucunu 8 nisanda öğreniyormuşsun kızım 1 aylık oluyor 8 nisanda.O gün aşı vurdurmaya gideceğiz ayrıca.İnşallahhh o gün hayırlı güzel haberi alırsın canım.
Ayrıca Ya varis enbiya suresini okuttum yasinler kaldı söz vermeyim adetim bitmedi hala az az geliyor.İnşallah yarına kadar okuturum.Okutamasamda hakkınızı helal edin.
inan yatıyodum bugün öğlene kadar uyudum artık gece bekçiliği yaparım bu geceayyy aşı mıben dayanamam.
nehir nasıl canım:)
canım sen yasinleri okumasan da sorun değil sen prensese iyi bak iyi haberlerini ver o da yeterli:)
seyyyaaaaan daha mı yatıyonnn kakkkkkk gariiii
hepiniz seyyan yazında kulşagı çınlasın :):)
asbelove canım nasılsın.canım test günüm 8 n,isan.inşaallah güzel haberlerle gelirirm.çok merak ediyorum bende yaaaaa ne zaman yapacak testi kiiiii
seyyaaannnnnn gelde merakta koma bizi gariiiiiiiiii![]()
kız hamile kalırsam yani maç ta başarılı olursak..timsah yürüyüşü yapayım hatırlatın...bana ...![]()
tamam hatırlatırızzz sen merak etme:)
hayurlısıyla bir olsa evlatlarımız ben onlara direk birer bursa forması hediye ederim timsahıyla birlikte :)
evet canım 6 buçuk aylık evliyim.1-2 aydır istiyorum canım.ben severim bebekle,çocukla vakit geçirmeyi.çalışmayı filan da düşünmüyorum tembelim o konuda evcilim ben evden çıkmam pek o yüzden de bebeğim olsun da bakayım istiyorum![]()
ayyy kim olsa gücenir senin yakupta biraz .......neysee sen çek kullağını biraz ya o ya safiye kararını versin canım...
aaa olurmuu hatta tüm topik gidiyoruz....çılgın kızlar ekibi olarak bunalımları dışarda bırakıp eve geliyoruz bi güzel..
a.s. iyi canım kaynatıyoz ne olsun sen nasılsın...bu hafta lig de kırmızı kart gördüm ...önümüzdeki maçlarda umarım diskalifiye olmayız...![]()
kız hamile kalırsam yani maç ta başarılı olursak..timsah yürüyüşü yapayım hatırlatın...bana ...![]()
duan sattine denk gelmemiş tatlım.öle bi uyudum ki sen seyyyyyyan seyyaaaaaannnnnnnnnn diye bağrırken bende pireler uçuşuyodugirdim baktım yoksunuz canım sıkıldı uyumuşum.beni mi beklediniz uyuyayım diye bukadar lak lak yapmaya....
canım nehirimizi kokla bizim için.inş.bend egüzel haberlerle gelirim.
inan yatıyodum bugün öğlene kadar uyudum artık gece bekçiliği yaparım bu gecenapayım bekle bekle vakit geçmiyo uyuyorum bende. habire.
asbelove canım nasılsın.canım test günüm 8 n,isan.inşaallah güzel haberlerle gelirirm.![]()
Olur tatlım merak etme daha çok yenisin.Biz 9 yıldır uğraşıyoruz sen inşallah bizim kadar uğraşmadan hemencecik anne olursun.ben de çalışmayı pek sevmezdim aslında evlendikten sonra eşimle beraber çalışıyoruz hep patron O oluyor arada dönüşümlü yapsaydık süper olcaktı ama rahatım bol izin esnek çalışma saatleri arkadaşlarla kahve çay saatleri...patrondan torpilliyimyoksa evde canına okurum.
Seyyancim ben dualarimi bitirdim Rabbim Kabul etsin insaallah