• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aşk olsun neden pas vermiyeyim belki benim hastam olurdunuz size daha faydalı olurdum
olsun benim kanımda varmış doktorluk bak okumadan doktor oldum
zaten gittiğimiz bütün doktorlar bana sen bilirsin nasıl istersen o şekilde tedavi yapalım derlerdi demek ki bende o ışığı fark etmişler:1::1::1::1:
yıllardır bu dert beni doktor yaptı bende bu sayede başka kişilere destek ve umut oluyorum kendimi geliştirdim birçok doktora taş çıkarırım:9::9::9::9:
bundan sonra mücadelem bebişlerim için olacak inşallah onlar benim yapamadığımı yapar onlar doktor olurlar:34::34::34:

kızzz şaka yapıyorum :)
maaşaallah taş çıkarıyosun drlerin çoguna:)
bu okul işini bi daha düşün derim :)

bune ya bu topikte birşey var çıkmak istiyorsun çıkamıyorsun kız okuyup üflüyormusunuz yoksa bırakında çıkalım hepiniz kocaman:54::54::54::54::54:A.e.olun

İyiyim canım hamdolsun inşallah sende iyisindir.Bebişle vakit geçiriyorum gelen giden derken fırsatım olmuyor benimde buraya gelmeye.Bahçe işi zevkli olur herhalde:)Taze nane maydonoz soğan kopartıp yersiniz bol bol ne güzel:16:

İyiym canım sen nasılsın?:16:Allah kavuştursun eşinede inşallah:16::38::10:

Günaydın canım çok geçmiş olsun annene Allah şifa versin.A.s sağolasın:16:

Merhaba canım hallolmasına sevindim umarım dahada iyi olursunuz:16:

Ne güzel kavuşmuşsun ailene Allah bozmasın tadını çıkar:16::nazar:Bizdende selam söyle ellerinden öperim:34::16:

A.s canım çok geçmiş olsun sinirlerini bozma canım.Gerçekten doktor seçerken iyi seçmek lazım malum insan sağlığıyla oynayan çok oluyor:31:

A.s canım gözün aydın ne güzel darısıda sağlıkla kavuşmana bebişine inşallah:16::49::emir_bebek::nazar:

Haklısın vatanımızın doktorları başka.Allah inşllh bebekle taçlandırır yuvanızı:16:

Allah kolaylık versin canım.O yorgunluk bendede var maşallh sağolsunlar bebiş için gelen giden oluyor.Olsun tatlı yorgunluk bunlar:16:Hadi hayırlısı inşallah hamilesindir:49:

Folic asit canım:34:

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun:5:

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın:3::16:

Amin canımmmm

inşallah canım önümüzdeki aylara bakıcaz artık....bende silkelettim:1:...hatta tırt çıktım...

a..s.iyi şükür sen nasılsın...bebiş hareketlenmiş....hayırlısıylan kucağınada alırsın sağlıklı inşalalhh..:21:

:52:

canım geçmiş olsun ...şükür bir şekilde atlattın...inşallah poliptende kurtulacan....bebeğin çabuk gelicek annesiiine...

slm canım ...seni buralarda görmek ne güzel ..giremezsin nete diye düşünüyordum...ohh yumoşlarıı sıkıştırdınn...rabbim sanada çift vericek inşallah...

ahhhh bana kalsa şimdiye olduyduu benim herife çektiyse yandık....daha çoook beklerim benn...böyle geniş adamm...:37:

ayy canım inşallah iyi haberlerle gelirsin...o kısmıda ayrı dert...artık ne doktor ne muayane olmak ve görmek istiyorum..o derece soğudum...başlasak belki gerisi gelicek ama...neyse siz hayırlısylan bi kalın:49:

:52:

kız allah iyiliğini versin....iyiki varsınız...uzun aradan sonra hiç böyle içten gülmemiştim...yazılarınızı okurken atışmalarınız o kadar sevimli geldi..rabbim hepinizin yüzünü güldürsün....sen deyince doktor nedi acaba pis pis sırıttımı kii:27:

allah rahmet eylesin...çook genç ..allah ailesinede sabırlar versin...okumak isterdim ...erken gördüm kırmızı kartı:5:

tünaydın canım...iyi şükür bu günlerimizede sen nasılsın.....yazıyoruz hep ama geçmişte kalıyor...fazla takılmıyosun...sende ne var ne yokk...:34:

Sonucu aldım canım hücre çoğalması varmış bugün hiç kendimde değilim :(

hiç benle konuşan yok ya küsecem size haa :9:

Küsme canım ben konuşurum :16:

kız benim içime ne doğacak senin içine doğdular 9 aya da dışına doğacaklar Allah'ın izniyle :)
bu arada dün pirelerin sesinden duymamışndır beni:)

:)

seyyan zelalperd hiç okudu mu ben hatırlamıyorum.
okumadıysa sil canım. yalandünyayı da sil

Ben okudu diye hatırlıyorum canım silmesek olmaz mı ona okunsun ondan sonra silelim

iyi tamam sen git biz de kulagını çınlatalımmm :):):)
nereye gidiyon nereye hamile halinle ,
kızım biz sana riskli şeyler yapma diyoz bi vampi jamping yapmadıgın kaldı!!!!
yorma kendini gidince o zaman, dolmuşla da gitme zıplatır hoplatır onlar,
oynak yiyen sevmem ben :)
hadi öpüldünüzzzzzzzzzzzzzz :*:*
aeo

arabayla gidicem canım.ama herzamanki gibi düşündüğün için sağol.bak kızgınlığım geçti şimdi hadi çık ders çalış izin verdim ben.sende öpüldün kocaman.şimdi birden gözümün önüne geldi seni öpmem için sandalyeye çıkmam lazım benim:52:

arabayla gidicem canım.ama herzamanki gibi düşündüğün için sağol.bak kızgınlığım geçti şimdi hadi çık ders çalış izin verdim ben.sende öpüldün kocaman.şimdi birden gözümün önüne geldi seni öpmem için sandalyeye çıkmam lazım benim:52:

yürü git kız işine,
sen bana gelirsen özel tabure yatırırım :)
emaaaaaaaaaaaaaaaa
tükürdün mü canım :)

yürü git kız işine,
emaaaaaaaaaaaaaaaa

evetttttttttttt :) asistan ordaydı ama uzaktanda olsa tüüüüüüüü yaptımmmm seni düşünürek canım

evetttttttttttt :) asistan ordaydı ama uzaktanda olsa tüüüüüüüü yaptımmmm seni düşünürek canım

ohhh beeee rahatladım.
canım şimdi ben çıkıyorum ama yarın o hücre çogalmasını bi anlatıver.
o neymiş öyle yeni duydum.

Amin canımmmm

Sonucu aldım canım hücre çoğalması varmış bugün hiç kendimde değilim :(

Küsme canım ben konuşurum :16:

:)

Ben okudu diye hatırlıyorum canım silmesek olmaz mı ona okunsun ondan sonra silelim
canım nedir bu hücre çoğalması....zelalperd okudu diye hatırlıyosan bu hafta kalsın listede haftaya çıkarırız hala girmezse.......
yürü git kız işine,
emaaaaaaaaaaaaaaaa
ben taburemi alıp gelirim hıh....

ohhh beeee rahatladım.
canım şimdi ben çıkıyorum ama yarın o hücre çogalmasını bi anlatıver.
o neymiş öyle yeni duydum.

Ah bende bir anlasaydım anlatırdım ama o an doktoru bile duyamadım.Netten araştıracam biraz canım

canım nedir bu hücre çoğalması....zelalperd okudu diye hatırlıyosan bu hafta kalsın listede haftaya çıkarırız hala girmezse.......

ben taburemi alıp gelirim hıh....

Bende bilmiyorum canım
uzaylı mıyım neyim... bilmediğim için canım sıkkın zaten eşim de yok ağlıyorum :(

La ilahe illallahü-l Halim-ül Kerim-ü,Sübhanallahi Rabb'il-Arş'i-l Azim.
kızlar önce bu dilek duasını okuyup sonra dileğinizi ALLAHa söylüyormuşsunuz.hayırlısıyla kabul oluyormuş.nihat hoca söyledi.size söylemek için girdim vallahi

kızlar önce bu dilek duasını okuyup sonra dileğinizi ALLAHa söylüyormuşsunuz.hayırlısıyla kabul oluyormuş.nihat hoca söyledi.size söylemek için girdim vallahi

Allah razı olsun canım

70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir.

birde bu var kızlar. duada fayda var :34:

Bende bilmiyorum canım
uzaylı mıyım neyim... bilmediğim için canım sıkkın zaten eşim de yok ağlıyorum :(
canım ya bilmediğin bişey için kendini bu kadar üzme bakıyıim.dur hele.ay napsak dur geliyom aç kapıyı:10:bak canım sakin ol.önce detaylı bi bilgi edin.sonra yapacağın şeyi belirle.hemen koyverme sakın.bak nurusimaya nelerle mücadele etti hala pes etmedi maaşallah.
sağol canım Allah razı olsun.

canım ya bilmediğin bişey için kendini bu kadar üzme bakıyıim.dur hele.ay napsak dur geliyom aç kapıyı:10:bak canım sakin ol.önce detaylı bi bilgi edin.sonra yapacağın şeyi belirle.hemen koyverme sakın.bak nurusimaya nelerle mücadele etti hala pes etmedi maaşallah.

amin canım amin.

Bende aslında çok güçsüz bir insan değilim ama bugün çok güçsüz hissediyorum kendimi neyse sen takma canım mercimekler üzülmesin

muhat sen çıkamadın eslem sen de bi gelemedin.ben çıkayım pc yi kucağıma alamıyorum.yanımda duruyo.şekil bozukluğuna uğradım kaç sattir.belim ağrıdı kızlar çok hadi hepinize hayırlı geceler.biraz okuyup yatayım.haydin öpüldünüz.

Tekrar hayırlı geceler kızlar :16: çıkıyorum bende öpüyorum hepinizi.allaha emanet....

Back
X