• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Bende aslında çok güçsüz bir insan değilim ama bugün çok güçsüz hissediyorum kendimi neyse sen takma canım mercimekler üzülmesin

ah canım öz halam bile mercimeklerimi hiç düşünmeden beni üzdü geçen gün,ağlattı resmen.şimdi az önce mesaj atmış ara diye .kapadım telimi.beni böle bi zamanda üzebildiğine inannamıyorum.bide biz onla çok yakınızdır arkadaş gibi.aman neyse niye anlattım şimdi bunu ben de anlamadım.seni böle bırakıp gidemicem şimdi.eşin yok ya canım ondan böle duygusalsın.eşini bulup sana getirmek geldi şimdi içimden.:4:

ah canım öz halam bile mercimeklerimi hiç düşünmeden beni üzdü geçen gün,ağlattı resmen.şimdi az önce mesaj atmış ara diye .kapadım telimi.beni böle bi zamanda üzebildiğine inannamıyorum.bide biz onla çok yakınızdır arkadaş gibi.aman neyse niye anlattım şimdi bunu ben de anlamadım.seni böle bırakıp gidemicem şimdi.eşin yok ya canım ondan böle duygusalsın.eşini bulup sana getirmek geldi şimdi içimden.:4:

Şu an senin stresten uzak olman gerekiyor kimseyi düşünme mercimeklerden başka halanı filan takma sonra çıkarırsın acısını.Lütfen çık şimdi yat dinlen burda kalırsan daha çok üzülürüm.
Böyle çeke çeke getir eşimi :(
Hayırlı geceler canım Allah'a emanet olun mercimeklerle :emir_bebek::emir_bebek:

Şu an senin stresten uzak olman gerekiyor kimseyi düşünme mercimeklerden başka halanı filan takma sonra çıkarırsın acısını.Lütfen çık şimdi yat dinlen burda kalırsan daha çok üzülürüm.
Böyle çeke çeke getir eşimi :(
Hayırlı geceler canım Allah'a emanet olun mercimeklerle :emir_bebek::emir_bebek:

canım çıkmışsın sende.hadi sende Allaha emanet ol.sakınüzme kendini.seviliyosuuuuuuuuuun:16:

Ne güzel kavuşmuşsun ailene Allah bozmasın tadını çıkar:16::nazar:Bizdende selam söyle ellerinden öperim:34::16:
Folic asit canım:34:

Aminnn kuzum Allah razi olsun :16: Bende seni ve meleğini öpüyom :54: :54:

canım folbiol en uygun olanı hergün 1tane alman yeterli:16:

Ben bugün aldım eczaneden ama 3 defa yutun diyo canım :26: Başka bişey mi aldımki yoksa :27:

slm canım ...seni buralarda görmek ne güzel ..giremezsin nete diye düşünüyordum...ohh yumoşlarıı sıkıştırdınn...rabbim sanada çift vericek inşallah...

Ve aleykümselam canım,ayy inşaallah aminn hepimize :54: :54: :54:

8 nisanda yapacakmış canım.İnşallah Allah gönlüne göre verir:16:Nehirde 8 mart doğumlu:1::nazar:İnşallah uğur getirir Seyyan teyzesine:16::38:

Aminnn :49: :49: :49:

hiç benle konuşan yok ya küsecem size haa :9:

Küsmeee :38: :38: :38:

evet yaa bizi attılar bi köşeye konuşmuyorlar bizleeeee:19:

:38: :38: :38:

evet canım 6 buçuk aylık evliyim.1-2 aydır istiyorum canım.ben severim bebekle,çocukla vakit geçirmeyi.çalışmayı filan da düşünmüyorum tembelim o konuda evcilim ben evden çıkmam pek o yüzden de bebeğim olsun da bakayım istiyorum :16:

Rabbim gönlünüze göre ennn hayırlısını nasip etsin canımcım :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

amin canım.yok silkeletmedim de şu adetim geçsin de ovu. tarihlerimde yapıcam onu. :1: ben araştırdım gerçi de sende anlat yanlış yapmayalım :1: nasıl silkeletcem

Bildiğin çamaşır silkeliyo gibi canım :9: :9: :9:

sukur cnm iyiyiz sen nasilsin? evet baya agirlasti biraz ayakta dursam belim agriyo normaldir herhalde haftaya kontrolumuz var dualarinda eksik etme cnm ins. bir sorun yoktur

Gönlünü ferah tut,inşaallah bir sorun yok annesi seninle dualarımız :16: :16:

ay kuzum bende bu ay dr. bekle dediği için beklemedeyiz adeti bi görem ondan sonra aynen devam bu ay bende istiyorum silkeletmeyi eşin ayak ucuna geçecek kalçan havada kalacak şekilde kaldırıp ayaklarını çamaşır silkeler gibi silkeleyecek seni sonra da gülmekten yerlere yatacaksınız benim planım bu:60::60::60:

Sen yine ayak ucuna kaldırıyomuşsun ben adamı yatağa çıkarıyom :27: :27: :27:

selamlar kızlar nasılsınız?

Ve aleykümselam güzelim,hamdolsun sen :21:

ins cnm ins.. rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallahh

Aminnnn :49: :49:

kız hamile kalırsam yani maç ta başarılı olursak..timsah yürüyüşü yapayım hatırlatın...bana ...:46:

Hehee :10: :10:

Sizin paylaşımlarınızı okuyunca aranızda ki dostluk hoşuma gidiyor,Allah nazarlardan korusun ve hepinizi sevindirsin......:)

Aminnn ecmainn :nazar: :nazar:

bende bilmiyorumki ne olduğunu sadece bir imtihandayım onu biliyorum önce evladımıkaybettim sonra maddi bir sıkıntı yaşadık dahasında ansızın sapasağlamken bir sağlık sorunu yaşadım.inşallah bununla bitmiştir imtihanım

Rabbim yarin yardımcın olsun,hakkıyla tevekkül edip,rızasına uygun ömür geçirmemizi nasip eylesin :16: :16:

kızlar gece 12 den sonra geliyo kaysçım.bende beklemedeyim gelselerde iki konuşsak diye ................

Geldim ama geç mi kaldım acabaa :84:

silkelet hamiş kal forumunu okuyorum başta başladım dizi gibi gerçeklik payı var baksanıza.... kızın birine doktoru söylemiş silkelet diye:1::1::1::1::1:

Kaysss denemelisin canımmm :27: :27:

selam şekerler nasılsınız:16::16::16::16::16:seyyancığım dualarım seninle inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur .kızlar şimdi geçmişi okumak çok zor varmı bir değişiklik:34::34::34::34::34:

Ve aleykümselam canım,değişiklik olsun diye beklemedeyiz :1: :1:

kızlar sadewce 13 eksiğimiz var ama bir sorunumuz var.ayşe malum bu günlerde müsait değil.nete giremeyeceğinide yazmış.hatta geçen haftaki yasinlerin duasını yapamamış dah.buna ayşecik gelene kadar bir çözüm gerek.............

kızlar bu arada gözümden kaçmadı değil ne bu ya herkesin dünürü var benim başım kel mi?şimdi benim kıymetlilerim için başka topikten dünür mü bulayım:21::21::21::21::21:

Kız sen üzülme,ben senin için 5. doğururum ayoll :52: :52:

iyiyiz canım sen nasılsın.inşaallah canım öyledir.topikte bir değişiklik yok.eslem hala regl olmadı.:49:inş.bebiş geliyo.ben beklemedeyim.ssönmez hala yazılı okuyo......muhat biz dağıldıkça bizi toplamakla meşgul herşey bıraktığın gibi yani.heeee ayşe ev taşıyo bu aralar yoğun.kızlar varmı unuttuğum bişiiiiiiiiiiiiii

Hala olmadım yaa,Seyyanım var mıdır kii,ahhh inşaallah :31: :31:

selam kızlarrrrrr ben geldimmmm..

nasılsınız??? var mı güzel haberlerrrrr

Ve aleykümselam hoşgeldin örtmenim :38:

Şimdilik aynı,olması için çalışıyoz :27:

canım hoşgeldin şuan güzel haber olarakeslemin regl olmamasını verebilir miyiz acaba:)
bu güzel haber sayılır sanırım.
antikdeniz nerde ???

İnşaallah güzel haberdir,kist neyin olmasında ödüm kopuyo :18:

ayyy canım çok teşekkür ederim :):):):)
hakkınızı helal edn canım ya :)
canım ecrin23 e özelden msj attım hala cevap yok.
düzenli olarak da giriyor kk ya:)
takipteyim ben herkesi takip etmeye çalışıyorum :)

Vayy dedektif dünür,kız ben senin kızını alayım en iyisi;şimdi kendi kızımı versem takip edersin bide onları :23: :1: :1:

kızlarrrrrrrrr ne çoooooook konuşmuşsunz yaaaaaaaaaaa oku oku bitmiyooooooooo

Ayy valla okumak ayrı dert,cevap yazmak ayrı yaa bunaldım oyhh yetişemiyom :12: :12: :12:

kızlar bana müsade ben kaçıyorum hepiniz inşallah bu gece cennet kokulu bebişlerinizi rüyanızda görürsünüz en yakın zamandada kucağınızda amin

Aminnn ecmainnnn :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: Ayy ben bunun takla atan popişini yerimmm :emir_bebek: :emir_bebek:

eslem geldi :):):):):
ama biz gidiyozzz:(:(:(

Gitmeeeee :84: :83: Gittin miiiii :50: :50:

Sonucu aldım canım hücre çoğalması varmış bugün hiç kendimde değilim :(

Bende bilmiyorum canım
uzaylı mıyım neyim... bilmediğim için canım sıkkın zaten eşim de yok ağlıyorum :(

O ne acaba tatlım,sıkma canını,araştıralım dua edelim...Kalbini ferah tut,herşey yolunda olacak inşaallah :49: :49:

La ilahe illallahü-l Halim-ül Kerim-ü,Sübhanallahi Rabb'il-Arş'i-l Azim.
kızlar önce bu dilek duasını okuyup sonra dileğinizi ALLAHa söylüyormuşsunuz.hayırlısıyla kabul oluyormuş.nihat hoca söyledi.size söylemek için girdim vallahi

70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir.

birde bu var kızlar. duada fayda var :34:

Allah razi olsun gülümm :16: :16:

Okuyalım inşaallah :49: :49:

muhat sen çıkamadın eslem sen de bi gelemedin.ben çıkayım pc yi kucağıma alamıyorum.yanımda duruyo.şekil bozukluğuna uğradım kaç sattir.belim ağrıdı kızlar çok hadi hepinize hayırlı geceler.biraz okuyup yatayım.haydin öpüldünüz.

Kız vır vırrr ne çok konuşmuşsunuz,çatladım ayol sayfaları bitircem diyee :27: :27:

Benimde kpuyo belim...Amannn gittiniz mi hepiniz,bende gideyim günlük durumlarımı anlatııp :10: :10:

canım çıkmışsın sende.hadi sende Allaha emanet ol.sakınüzme kendini.seviliyosuuuuuuuuuun:16:

Bende hayaletim canım burdayım.Sende çok seviliyosun canım:16:
Aminnn kuzum Allah razi olsun :16: Bende seni ve meleğini öpüyom :54: :54:

Ben bugün aldım eczaneden ama 3 defa yutun diyo canım :26: Başka bişey mi aldımki yoksa :27:

Ve aleykümselam canım,ayy inşaallah aminn hepimize :54: :54: :54:

Aminnn :49: :49: :49:

Küsmeee :38: :38: :38:

:38: :38: :38:

Rabbim gönlünüze göre ennn hayırlısını nasip etsin canımcım :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Bildiğin çamaşır silkeliyo gibi canım :9: :9: :9:

Gönlünü ferah tut,inşaallah bir sorun yok annesi seninle dualarımız :16: :16:

Sen yine ayak ucuna kaldırıyomuşsun ben adamı yatağa çıkarıyom :27: :27: :27:

Ve aleykümselam güzelim,hamdolsun sen :21:

Aminnnn :49: :49:

Hehee :10: :10:

Aminnn ecmainn :nazar: :nazar:

Rabbim yarin yardımcın olsun,hakkıyla tevekkül edip,rızasına uygun ömür geçirmemizi nasip eylesin :16: :16:

Geldim ama geç mi kaldım acabaa :84:

Kaysss denemelisin canımmm :27: :27:

Ve aleykümselam canım,değişiklik olsun diye beklemedeyiz :1: :1:

Kız sen üzülme,ben senin için 5. doğururum ayoll :52: :52:

Hala olmadım yaa,Seyyanım var mıdır kii,ahhh inşaallah :31: :31:

Ve aleykümselam hoşgeldin örtmenim :38:

Şimdilik aynı,olması için çalışıyoz :27:

İnşaallah güzel haberdir,kist neyin olmasında ödüm kopuyo :18:

Vayy dedektif dünür,kız ben senin kızını alayım en iyisi;şimdi kendi kızımı versem takip edersin bide onları :23: :1: :1:

Ayy valla okumak ayrı dert,cevap yazmak ayrı yaa bunaldım oyhh yetişemiyom :12: :12: :12:

Aminnn ecmainnnn :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: Ayy ben bunun takla atan popişini yerimmm :emir_bebek: :emir_bebek:

Gitmeeeee :84: :83: Gittin miiiii :50: :50:

O ne acaba tatlım,sıkma canını,araştıralım dua edelim...Kalbini ferah tut,herşey yolunda olacak inşaallah :49: :49:

Allah razi olsun gülümm :16: :16:

Okuyalım inşaallah :49: :49:

Kız vır vırrr ne çok konuşmuşsunuz,çatladım ayol sayfaları bitircem diyee :27: :27:

Benimde kpuyo belim...Amannn gittiniz mi hepiniz,bende gideyim günlük durumlarımı anlatııp :10: :10:

İnşallah canım dualarınızda unutmayın :16:

Kızlar bugün gündüz annemle çarşıya gittik....Eczacıdan folik asit istedim,adam getirdi 17.5 tl istedi,kazıklandım mı :53: :27: :27:

Günde 3 defa için yazıyo kağıtta,sabah öğle akşam yemeklerle birlikte suyla yada birden 3 tane diye...Yarın mübarek gün,yarın başlıcam inşaallah...E olurda beklenmeyen reglim gelirse,ben bu vitamine devam edicem mi yine?

Akşam oldu,misafirler geldi...Gece oldu,buraya geldim :1: Amaan bugünlük anlatacak pek bişeyim yokmuş galiba :9: :9:

Hala regl olmadım...Ne hissettiğimi de bilmiyorum aslında...Hayırlısını nasip etsin Allahım hepimize....

Seyyan ben yoğunluktan dualarımı okuyamadım...Ama eşim okuyacak benimkilerin hepsini...Sen benimkilleri okundu yazabilirsin,ben yarın girip haber veremem,çünkü alışverişe gidicez,akşama kadar yokuz nasipse :10: :10:

Başka bişey gelmiyo aklıma :26:

Duaları sormuşsunuz biraz daha bekleyelim derseniz Beytullahta bunlarda dualanabilir,Ayşe geçenki benim adımında olduğu sıradaki Hatimleride dualamadığını söylemişti sanırım,bidaha girip yazdıysa takip edemedim :26: :26: Nyetlerimiz belli zaten,Rabbim kabul etsin şimdiden :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

Ben çıkıyorum yorgunum,öpüyorum hepinizi,hayırılı geceler,Allaha emanetsiniz....Şimdiden Hayırlı Cumalar,eksik etmeyin dualarınızdan :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Kızlar bugün gündüz annemle çarşıya gittik....Eczacıdan folik asit istedim,adam getirdi 17.5 tl istedi,kazıklandım mı :53: :27: :27:

Günde 3 defa için yazıyo kağıtta,sabah öğle akşam yemeklerle birlikte suyla yada birden 3 tane diye...Yarın mübarek gün,yarın başlıcam inşaallah...E olurda beklenmeyen reglim gelirse,ben bu vitamine devam edicem mi yine?

Akşam oldu,misafirler geldi...Gece oldu,buraya geldim :1: Amaan bugünlük anlatacak pek bişeyim yokmuş galiba :9: :9:

Hala regl olmadım...Ne hissettiğimi de bilmiyorum aslında...Hayırlısını nasip etsin Allahım hepimize....

Seyyan ben yoğunluktan dualarımı okuyamadım...Ama eşim okuyacak benimkilerin hepsini...Sen benimkilleri okundu yazabilirsin,ben yarın girip haber veremem,çünkü alışverişe gidicez,akşama kadar yokuz nasipse :10: :10:

Başka bişey gelmiyo aklıma :26:

Duaları sormuşsunuz biraz daha bekleyelim derseniz Beytullahta bunlarda dualanabilir,Ayşe geçenki benim adımında olduğu sıradaki Hatimleride dualamadığını söylemişti sanırım,bidaha girip yazdıysa takip edemedim :26: :26: Nyetlerimiz belli zaten,Rabbim kabul etsin şimdiden :49: :49: :49: :49: :49: :49: :49:

Ben çıkıyorum yorgunum,öpüyorum hepinizi,hayırılı geceler,Allaha emanetsiniz....Şimdiden Hayırlı Cumalar,eksik etmeyin dualarınızdan :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16:

Ben günde 1 tane alıyorum canım folbiol adı.Reglde olsan devam et canım.Sana da hayırlı geceler ve hayırlı cumalar canım

allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bizi sevdiğin kulların arasına kat bizi çok sabreden şükreden kullarından eyle seni çok analım ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin sıhhat afiyette eyle sevdiklerimizi bize bağışla sıkıntılarımızı gider dertlerimize deva ver sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim

kızlar listeyi göremedim.
benim adetim dün gece bitti, sabah 1 adet yasin okuyabildim işe gelmeden. eksikler olursa ekleyin kızlar.

allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bizi sevdiğin kulların arasına kat bizi çok sabreden şükreden kullarından eyle seni çok analım ömrümüz sevdiğin razı olacağın işlerle geçsin sıhhat afiyette eyle sevdiklerimizi bize bağışla sıkıntılarımızı gider dertlerimize deva ver sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim

Amin.......çok güzel bir dua.....

70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir” okuyup da dua eden, ne isterse istesin, Cenâb-ı Hak duasını kabul eder ve ne muradı varsa verir.
Allah rızası için okumalı. Bir seferde 70 defa okumalı, 71 olsa olmaz, yanına başka isim konsa olmaz, bu bir şifredir.

birde bu var kızlar. duada fayda var :34:

Allah razı olsun ikisini de bu hemen deniyorum

kızlar bu hafta 707 varis ve 100 enbiyayı tamamladım. yasini şerifleri dün akşam okumayı planlamıştım ama maalesef regl odum. bu hafta ben okuyamayacağım dilerim benim yerime biri okuyabilir. Kusura bakmayın isteğim dışı gelişti. 2 gün erken geldi... :( Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Önümüzdeki haftada listede bu durum nedeni ile yer alamayabilirim. üzgünüm şimdiden...

arkadaşlarım minik bi ricam olacak;
dün 19 yaşında bi kardeşimizi kaybettik,
bugün defnedilmiş, burayı okuyunca ona da dua eder misiniz??
kabir azabı çekmek çok kötüdür eminim ki azabını iğne ucu kadar hafifletsek ne mutlu ona......

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin dua edecem cnm

Son düzenleme:
kırarız o kabugunu senin :)
bebeleriyle nete girip duruyo eslem :) bebeleri teknolojik aletlerle doğarsa şaşırmam :)

ooooooooooooooo :)

hatırlatmaz mıyız zevkle :)

hamilelere uyku halimi çökermiş, ben öyle bişi duymuştum da :)

çiçeği çikolatayı alıp gelsinler mi :)
hayırlı işler topiği :)

buyursunlar efendim ne demek:52::52::52:

amiiiiinnn..........

kızlar günaydın.herkesi cuması mübarek olsun.tüm dualarımız hayırlı cuma hürmetine kabul olsun inşallh.
seyyancım ben dualarımı okudum.ekleyebilirsin.
bu arada duaları okuduktan sonra kim teslimini yapıyor kızlar ve nasıl yapılıyor merak ettim..

muhat kullanıcısından alıntı
arkadaşlarım minik bi ricam olacak;
dün 19 yaşında bi kardeşimizi kaybettik,
bugün defnedilmiş, burayı okuyunca ona da dua eder misiniz??
kabir azabı çekmek çok kötüdür eminim ki azabını iğne ucu kadar hafifletsek ne mutlu ona......

Allah rahmet eylesin çok gençmiş.Allah ailesine sabırlar dayanma güçü versin.Benim de annemin bugün vefatinin 8. inci yılı oldu.

Back
X