iki gönül bir olduktan sonra bu zamanda iyi aile çocuğu-kız bulmak zor...
hatırlat canım..birde üzerine göbek atarız....hepimiz dört gözle bekliyoruz... rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere...
iyi akşamlar canım...amin..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı cumalar...
iyi ol yeter bize hayatım...çevreyide sallaa...güzel haberlerini alıcaz inşallah..amin canım allah yardımcın olsun..hayırlı cumalar.....öpüldün...
iyi akşamlarr bizler iyi sen nasılsın...
bende sen gibi takılıyorum aslında....neyse hepimiz için herşey güzel olsun...
evet hayatım yazdığın gibii..hala öğrenmeye devam ediyoruz...önemsediklerimizinde hiçbir değeri olmadığını anlıyosun...anne bambaşka...koca asla yerini tutamaz...yinede allah başımızdan eksik etmesin...allahh hepimize huzur sağlık sıhhat versin...bebek hakkkımızda hayırlı ise rabbim nasip etsin...başka dertler başka sıkıntı kimse çekmesin...
burdayız ....denk gelsek onuda yaparız canım bir gün...kıb..
kır hayatım keşke o kabuktan bizde kurtulsak...yumurtalarda bizim gibi sorunlu...hatırlatmanız biraz uzun sürecek...
a.s. canım hoş geldin nasılsın...
a.s. sınavlar ne durumda...bizler iyi sen nasılsın..
kalbin temiz güzelim.....herşey gönlünce olsun...
inan zor beklemesi acabalarr insanı hep düşündürür..bu günlere gelebildiysen..senin çabaların ve rabbimin dualarını kabul etmesiyle olmuştur..belki ilerde sıkıntı yaratacaktı...onca emek boşuna mı gitsin...tedavinii ol inşallah...şifa bulursun...bebişlerine biran önce kavuşursun allahın izniyle.
hakkında hayırlısı canım istersen tabikide geç değil bende...yarım bıraktım...2 yıl okudum açıköğretime yazılıp devam etmeyenlerdenim..benimde içimde yara ama bir çabada sarfetmiyorum..sanki herşey zamanında güzel...
canım geçmiş olsun hiç duymadım...üzülme en azından adı konuldu...bundan sonra herşey iyi olur...bugün annemle konuştum...bi komşumuzun gelini vardı..hamileydi düşük yaptı..miyom mu polip mi neyse...o bebişi engelledi o daha çok mu büyormuş...sonrasında tedaviye başlamış..rahimde mikrop varmış..bebeği büyütmüyormuş...kadın aklında kaldığıyla söyledi..yani duymadığım şeyler..şimdi gülşenin şarkısı geldi aklıma...biz zannediyoruz ki..yatcat kalkcaz bebiş göbişte.....olmadı anacım....rabbim hepimize şifamızı versin...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...inşallah
amin.....her günümüz hayırlı olsun...
hayırlı cumalarr.....
allah rahmet eylesin canım...

((
inşallahhh tedavin hayırla sonuçlanır...üzülme..300 ünite kullandım bende...sonra yarımları birleştiirp vuruluyorsun...
hayırlı cumalar...
hayırlı cumalar canım...amin....yüreğine sağlık...
hayırlı cumalarr....amin allah hepimizin dualarını kabul etsin...yüreğine sağlık...
hayırlı akşamlar hayırlı cumalaar...eskisi gibiii kimse takılmıyor..bir kaç kişi varr onlarda olmazsa.topikte neşe olmayacak..