• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

allahım ınsallah hepinıze hayırlı sağlıklı yavrular versın . kımsenın kucağını boş bırakmasın allahım.sızlerde bana dua edın hanımlar bende 4,5 aylık hamıleyım ama bazı tarama sonuclarım suphelı cıkıyor . ınsallah bebeğimde bı sorun yoktur .amınıosentez yapılcak boyle gıderse .nolur herseyden önce sağlık ıstytın ve cok ustune dusmeyın .sakınan göze cöp batar denırya doğru valla . bende olana kadar gezmedığım doktor kalmamıstı . allah kımseyı evlat yokluğuyla acısıyla sınamasın . dualarınız eksık etmeyın benıde unutmayın .

Aminnn ecmain,Allah razi olsun....Kalbini ferah tut,inşaallah bebeğinde bir sorun yoktur..Duaya daha çok sarıl...Rabbim sağlıkla hayırlısı ile bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...Meleğinizle birlikte sizlere hayırlı huzurlu sağlıklı ömürler nasip etsin :16: :16:

allahım ınsallah hepinıze hayırlı sağlıklı yavrular versın . Kımsenın kucağını boş bırakmasın allahım.sızlerde bana dua edın hanımlar bende 4,5 aylık hamıleyım ama bazı tarama sonuclarım suphelı cıkıyor . ınsallah bebeğimde bı sorun yoktur .amınıosentez yapılcak boyle gıderse .nolur herseyden önce sağlık ıstytın ve cok ustune dusmeyın .sakınan göze cöp batar denırya doğru valla . Bende olana kadar gezmedığım doktor kalmamıstı . Allah kımseyı evlat yokluğuyla acısıyla sınamasın . Dualarınız eksık etmeyın benıde unutmayın .
canım bol bol dua et,
şun ne denir inan bilmiyorum,
rabbim seni böyle sınıyor demekki.
Konuş bebğinle mutlaka ve mutlaka sadaka ver.

canım benimkinin adıda,folic plus,içeriğini okudum günde 3 defa yazıyo,akşamkini almayı unutmuşum içeyim hemen :1:

allah rahmet eylesin,rabbim anneciğine rahmetiyle muamele eylesin,cennette cemalini nasip etsin

inşaallah yumoşların büyür canım,rabbim sağlık afiyet ve hayırlısı ile bebişlerimizi versin hepimizeee :49: :49:

aminnnn ecmainn :16:

bilmem ki canı ilk defa aldım,bebişime feda olsun :27: :27:

aminnn ecmainn :16:

evet canım aynen ondan,başladık bakalım hayırlısı inşaallah :49: :49:

evet canım folic plus adı....ay allah razı olsun canım,akşamkini almayı unutmuşum şimdi içicem artık..kilo yapmaz dimi :9:

ne derseniz uyarım :10:

kaç tane kaldı,bitmediyse bende alayım :34: Rabbim meleğini onlara bağışlasın,bütün sevinçler nasip etsin :nazar: :nazar:

bilgim yok ama inşaallah meleğin sana tutunur ve hiç bırakmazz :16:

inşaallah eklenir hayırlısı ile tatlım :49: :49:

canım silkeletmeyi dene kesinlikle,kesinlikle çıkmıyo dışarı,afedersiniz sonradan wc girince bile çıkmıyo :34:

ay allah iyiliğini versin canım :9: Sen silkelet hele,bu yöntem çok işe yarayacak emin ol :23: Hatta herkeste böyle mi oluyo bilmiyorum ama sonraki silkeletmeden olan ilişkilerde dahi sızma yapmıyo :37: :37: Farkettiğimde baya şaşırmıştım,şimdi anlatılmıyo herşey,sen dene anlayacaksın zaten farkı :17: :17:

dualarımız seninle,inşaallah yumurtan oluşur,sonrada bebeğin sana süpriz yapar hayırlısı ve sağlıklı şekilde :16: :16:

hoşgeldin gız:)
yormuyosun kendini demi :)
canım seybilin 1600 kadar eksiği var henüz.
Pazar son gün.bitmesi gerekiyor

hoşgeldin gız:)
yormuyosun kendini demi :)
canım seybilin 1600 kadar eksiği var henüz.
Pazar son gün.bitmesi gerekiyor

Hoşbuldum canımcım nasılsın :38:

Canım çok yoruluyorum inan,gelen giden eksik olmuyo (Allah eksik etmesin) Ayy bide kalkmak bilmiyolar :1: :1:

İyiki gelmişim annem gitmeden kendini yorup hasta olurdu Allah korusun :nazar:

Komşular Hızır gibi yetiştin diyolar,ay dedim içimden inşaallah banada bi Hızır yetişir :31: :31:

Muhatcım sende biten hatimlerini özel mesaj atar mısın bana :24:

Hmm benim kendiminkilerde 300 kaldı elhamdülillah bitmesine....Yarın da çok akraba gelecek sabahtan,yatıya kalacaklar...Ben en iyisi ne kadar alırsam sana yazayım canım,hatta şimdi abdest alayımda okuyabildiğim kadar okuyum arkadaşımız için...Rabbim meleğini onlara bağışlasın...

Bu 2 ziyaretçi kim,niyee gelmiyonuz,ben bile yorgun argın geliyom :84: :84: :84:

Hala regl olmadım kızlar :4: :4:

Kızlar bana duaalrda mesaj atmayan varsa bekliyom mesajlarını....Çok yorgunum şimdi çıkmam lazım...Hepinizi öpüyom hayırlı geceler tatlı rüyalar :54: :54: :54:

Birbirimizi görmesekte gönül birliğile ne kadar candan ve istekle dualar ediyoruz ne mutlu bizlere.Allah dualarımızı kabul etsin bizlere herşeyin en hayırlısını nasip etsin.Her zaman yazılanları okuyamıyorum ama herkes çok güzel dileklerde bulunuyor ve süprizler paylaşılıyor güzelliklerin devamının gelmesi dileğile Allah rahatlık versin....

tefriciye nasıl oluyor.bana da anlatır mısın canım.araştırdım da anlayamadım

Günaydın tabiki anlatırım tatlım tefriciye salavatın hatmi 4444 tane okunuyor. cuma günü başlayıp cuma günü bitirmek gerekiyor hacetler için okunuyor.

Okunuşu “Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.” böyle tatlım hepsini sen bir kişi okumak zorunda değil dağıtabiliyorsun

iki gönül bir olduktan sonra bu zamanda iyi aile çocuğu-kız bulmak zor...:1:

hatırlat canım..birde üzerine göbek atarız....hepimiz dört gözle bekliyoruz... rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere...

iyi akşamlar canım...amin..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlı cumalar...

iyi ol yeter bize hayatım...çevreyide sallaa...güzel haberlerini alıcaz inşallah..amin canım allah yardımcın olsun..hayırlı cumalar.....öpüldün...

iyi akşamlarr bizler iyi sen nasılsın...:3:

bende sen gibi takılıyorum aslında....neyse hepimiz için herşey güzel olsun...

evet hayatım yazdığın gibii..hala öğrenmeye devam ediyoruz...önemsediklerimizinde hiçbir değeri olmadığını anlıyosun...anne bambaşka...koca asla yerini tutamaz...yinede allah başımızdan eksik etmesin...allahh hepimize huzur sağlık sıhhat versin...bebek hakkkımızda hayırlı ise rabbim nasip etsin...başka dertler başka sıkıntı kimse çekmesin...

burdayız ....denk gelsek onuda yaparız canım bir gün...kıb..

kır hayatım keşke o kabuktan bizde kurtulsak...yumurtalarda bizim gibi sorunlu...hatırlatmanız biraz uzun sürecek...

a.s. canım hoş geldin nasılsın...

a.s. sınavlar ne durumda...bizler iyi sen nasılsın..

kalbin temiz güzelim.....herşey gönlünce olsun...

inan zor beklemesi acabalarr insanı hep düşündürür..bu günlere gelebildiysen..senin çabaların ve rabbimin dualarını kabul etmesiyle olmuştur..belki ilerde sıkıntı yaratacaktı...onca emek boşuna mı gitsin...tedavinii ol inşallah...şifa bulursun...bebişlerine biran önce kavuşursun allahın izniyle.

hakkında hayırlısı canım istersen tabikide geç değil bende...yarım bıraktım...2 yıl okudum açıköğretime yazılıp devam etmeyenlerdenim..benimde içimde yara ama bir çabada sarfetmiyorum..sanki herşey zamanında güzel...

canım geçmiş olsun hiç duymadım...üzülme en azından adı konuldu...bundan sonra herşey iyi olur...bugün annemle konuştum...bi komşumuzun gelini vardı..hamileydi düşük yaptı..miyom mu polip mi neyse...o bebişi engelledi o daha çok mu büyormuş...sonrasında tedaviye başlamış..rahimde mikrop varmış..bebeği büyütmüyormuş...kadın aklında kaldığıyla söyledi..yani duymadığım şeyler..şimdi gülşenin şarkısı geldi aklıma...biz zannediyoruz ki..yatcat kalkcaz bebiş göbişte.....olmadı anacım....rabbim hepimize şifamızı versin...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...inşallah

amin.....her günümüz hayırlı olsun...

hayırlı cumalarr.....

allah rahmet eylesin canım...:(((

inşallahhh tedavin hayırla sonuçlanır...üzülme..300 ünite kullandım bende...sonra yarımları birleştiirp vuruluyorsun...

hayırlı cumalar...

hayırlı cumalar canım...amin....yüreğine sağlık...

hayırlı cumalarr....amin allah hepimizin dualarını kabul etsin...yüreğine sağlık...

hayırlı akşamlar hayırlı cumalaar...eskisi gibiii kimse takılmıyor..bir kaç kişi varr onlarda olmazsa.topikte neşe olmayacak..

:52::52: doğru dersin bu zamanda helal yem yemiş evcil bulmak zor:52::52:

:1: 6 aylıkla alakası yok canım ya.ilk aydan hamile kalan var :) ama tabi kader kısmet işi.o bebeğin doğacağı tarih belli sonuçta ama aklıma düştü ya bi kere ondan böyle oluyor :1: evet silkeleteyim diyorum da şimdi bi yandan çekiniyorum.gülecek diye :1: söyleyemezsem de dikerim bacakları havaya.dururum öyle :1: bide yüksek tutarım belimi uyurken.artık akarsa yine yapacak bişiy yok :1:

ahh be Sibel yaşını bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum ki henüz çok gençsin yeni evlisin bi de bebek isteğini anlıyorum olsunda birkaç aya kadar hamile kalacağını da tahmin ediyorum genç yaşta anne olmak çok güzel bir şey.ilk ay hamile kalanlar var ama tesadüf işte yoksa onlar daha doğurgan olduğundan değil.Düşünmemeye çalış cicim aylarının tadını çıkar:16: bak kendiliğinden nasıl geliyor bebiş.

$69461_506296206103710_1939346353_n.webp

Günaydın herkese güzel bir hafta sonu diliyorum....selamlar...:16:

hanımlar seybil arkadaşımızın hamiş haberini almıştık :)
ama geçen gün bebegin kalp sesleri duyulmamış.
eger bu haftada duyulmazsa gebelik sonlandırılacakmış:(
arkadaşımız tefriciye topiğinde 4444 tefriciye okumak istedi fakat hala 1700 eksiği var.
son 1 ya da 2 gün kaldı bitmesi için.
yardım eder misiniz????
20 şer tane bile okusak kardırrrr

Ben 20 tan tefriciye çektim canım keşke daha çok yardımım dokunabilseydi.Allahım korusun seybili ve bebeğini inşallah arkadaşla ilgili güzel haberler verirsin canım

hoşbuldum canımcım nasılsın :38:

Canım çok yoruluyorum inan,gelen giden eksik olmuyo (allah eksik etmesin) ayy bide kalkmak bilmiyolar :1: :1:

Iyiki gelmişim annem gitmeden kendini yorup hasta olurdu allah korusun :nazar:

Komşular hızır gibi yetiştin diyolar,ay dedim içimden inşaallah banada bi hızır yetişir :31: :31:

Muhatcım sende biten hatimlerini özel mesaj atar mısın bana :24:

Hmm benim kendiminkilerde 300 kaldı elhamdülillah bitmesine....yarın da çok akraba gelecek sabahtan,yatıya kalacaklar...ben en iyisi ne kadar alırsam sana yazayım canım,hatta şimdi abdest alayımda okuyabildiğim kadar okuyum arkadaşımız için...rabbim meleğini onlara bağışlasın...
canımmmm o hızır hayırlı zamanlar da çalsın kapını inşaallah:)
canım benim az bi eksiğim var bitirip öyle yazayım demiştim :)
:52::52: Doğru dersin bu zamanda helal yem yemiş evcil bulmak zor:52::52:
:)
sabah sabah güldürdün beni yawww:)

malesef duaları bu hafta okuyamadım cünkü regl oldum.misafirlerim vardı çok yoğundum haber vermem bu zamanı buldu.kusura bakmayın.Allah'a meanet olun...

ahh be Sibel yaşını bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum ki henüz çok gençsin yeni evlisin bi de bebek isteğini anlıyorum olsunda birkaç aya kadar hamile kalacağını da tahmin ediyorum genç yaşta anne olmak çok güzel bir şey.ilk ay hamile kalanlar var ama tesadüf işte yoksa onlar daha doğurgan olduğundan değil.Düşünmemeye çalış cicim aylarının tadını çıkar:16: bak kendiliğinden nasıl geliyor bebiş.

evet canım çok gencim :9: erken evlendim ama pişman değilim ben pek yaşım gibi değilim karakter bakımından yani :9: daha olgunum düşünce bakımından olsun davranış,karakter olsun daha olgunum.bunu sadece ben değil yani etrafımdakilerde söylemiştir :16: ben pek cicim ayı felan inanmam öyle şeylere.evlenmeden önce eşim nasılsa şimdi de öyle çok şükür.zaten yemin etti bana bu konuda.bundan sonra da böyle gidecek inşALLAH. :16: bide ondan bi parçam olursa hayırlısıyla dünyanın en mutlusu ben olurum herhalde :1: hayali bile güzel yaa..

Günaydın tabiki anlatırım tatlım tefriciye salavatın hatmi 4444 tane okunuyor. cuma günü başlayıp cuma günü bitirmek gerekiyor hacetler için okunuyor.

Okunuşu “Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.” böyle tatlım hepsini sen bir kişi okumak zorunda değil dağıtabiliyorsun

sadece yazdığını mı okuycam canım. ihlas filan yazıyordu araştırdığım yerlerde.

Canım benimkinin adıda,folic plus,içeriğini okudum günde 3 defa yazıyo,akşamkini almayı unutmuşum içeyim hemen :1:

Allah rahmet eylesin,Rabbim anneciğine rahmetiyle muamele eylesin,Cennette Cemalini nasip etsin

İnşaallah yumoşların büyür canım,Rabbim sağlık afiyet ve hayırlısı ile bebişlerimizi versin hepimizeee :49: :49:

Aminnnn ecmainn :16:

Bilmem ki canı ilk defa aldım,bebişime feda olsun :27: :27:

Aminnn ecmainn :16:

Evet canım aynen ondan,başladık bakalım hayırlısı inşaallah :49: :49:

Evet canım folic plus adı....Ay Allah razı olsun canım,akşamkini almayı unutmuşum şimdi içicem artık..Kilo yapmaz dimi :9:

Ne derseniz uyarım :10:

Kaç tane kaldı,bitmediyse bende alayım :34: Rabbim meleğini onlara bağışlasın,bütün sevinçler nasip etsin :nazar: :nazar:

Bilgim yok ama inşaallah meleğin sana tutunur ve hiç bırakmazz :16:

İnşaallah eklenir hayırlısı ile tatlım :49: :49:

Canım silkeletmeyi dene kesinlikle,kesinlikle çıkmıyo dışarı,afedersiniz sonradan wc girince bile çıkmıyo :34:

Ay Allah iyiliğini versin canım :9: Sen silkelet hele,bu yöntem çok işe yarayacak emin ol :23: Hatta herkeste böyle mi oluyo bilmiyorum ama sonraki silkeletmeden olan ilişkilerde dahi sızma yapmıyo :37: :37: Farkettiğimde baya şaşırmıştım,şimdi anlatılmıyo herşey,sen dene anlayacaksın zaten farkı :17: :17:

Dualarımız seninle,inşaallah yumurtan oluşur,sonrada bebeğin sana süpriz yapar hayırlısı ve sağlıklı şekilde :16: :16:

evet canım silkeletecem şu adetim gelsin gitsin de ondan sonra ovu. da deneyecem :1:

kızlar bizim pc gidip geliyo eğer giremezsem merak etmeyin sanki kafayı yiyecek bu bilg. yapılamayacak gibi bişey olursa yenisinin gemesi uzn sürebilr eğer uzun süre giremezsem beni listede pasif hale getirebilirsinz ama kesin dğil gelrsem zaten gelmiş olurm bi gün aniden kaybaolup günlerce girmezsem bilinki bizim pc beni terketti.... tefriciye forumundada galiba sıra bende henüz çalııken bide oraya bakayım hepiniz aeo hepinizi seviyorum....

kızlar ben bugün adet oldum yarın hastaneye gidicem tedavim başlıcak inş dua edin bana yumurtam oluşsun tedavim güzel sonuçlansın bebeğim gelsin..:)

inşallahhh bebeği seni bırakmayaacakkk canımmmm bebişlerimiz çoğalsın artıkkk:)))

allahım ınsallah hepinıze hayırlı sağlıklı yavrular versın . kımsenın kucağını boş bırakmasın allahım.sızlerde bana dua edın hanımlar bende 4,5 aylık hamıleyım ama bazı tarama sonuclarım suphelı cıkıyor . ınsallah bebeğimde bı sorun yoktur .amınıosentez yapılcak boyle gıderse .nolur herseyden önce sağlık ıstytın ve cok ustune dusmeyın .sakınan göze cöp batar denırya doğru valla . bende olana kadar gezmedığım doktor kalmamıstı . allah kımseyı evlat yokluğuyla acısıyla sınamasın . dualarınız eksık etmeyın benıde unutmayın .

canımm kendini üzme sakınn inşallah hiç bir sorun yokturr..güzel haberlerini bekliyoruz..

Canım benimkinin adıda,folic plus,içeriğini okudum günde 3 defa yazıyo,akşamkini almayı unutmuşum içeyim hemen :1:

Allah rahmet eylesin,Rabbim anneciğine rahmetiyle muamele eylesin,Cennette Cemalini nasip etsin

İnşaallah yumoşların büyür canım,Rabbim sağlık afiyet ve hayırlısı ile bebişlerimizi versin hepimizeee :49: :49:

Aminnnn ecmainn :16:

Bilmem ki canı ilk defa aldım,bebişime feda olsun :27: :27:

Aminnn ecmainn :16:

Evet canım aynen ondan,başladık bakalım hayırlısı inşaallah :49: :49:

Evet canım folic plus adı....Ay Allah razı olsun canım,akşamkini almayı unutmuşum şimdi içicem artık..Kilo yapmaz dimi :9:

Ne derseniz uyarım :10:

Kaç tane kaldı,bitmediyse bende alayım :34: Rabbim meleğini onlara bağışlasın,bütün sevinçler nasip etsin :nazar: :nazar:

Bilgim yok ama inşaallah meleğin sana tutunur ve hiç bırakmazz :16:

İnşaallah eklenir hayırlısı ile tatlım :49: :49:

Canım silkeletmeyi dene kesinlikle,kesinlikle çıkmıyo dışarı,afedersiniz sonradan wc girince bile çıkmıyo :34:

Ay Allah iyiliğini versin canım :9: Sen silkelet hele,bu yöntem çok işe yarayacak emin ol :23: Hatta herkeste böyle mi oluyo bilmiyorum ama sonraki silkeletmeden olan ilişkilerde dahi sızma yapmıyo :37: :37: Farkettiğimde baya şaşırmıştım,şimdi anlatılmıyo herşey,sen dene anlayacaksın zaten farkı :17: :17:

Dualarımız seninle,inşaallah yumurtan oluşur,sonrada bebeğin sana süpriz yapar hayırlısı ve sağlıklı şekilde :16: :16:

Bu 2 ziyaretçi kim,niyee gelmiyonuz,ben bile yorgun argın geliyom :84: :84: :84:

Hala regl olmadım kızlar :4: :4:

Kızlar bana duaalrda mesaj atmayan varsa bekliyom mesajlarını....Çok yorgunum şimdi çıkmam lazım...Hepinizi öpüyom hayırlı geceler tatlı rüyalar :54: :54: :54:

kızzz eslemmm biz catladıkk sen catlamadınn:))

artık bebegi doğurmayaa gidecennn sennn hadi artıkkkk

gerci artıkk benim şüphemm kalmadıdaa inşalllah çifte halay cekecezzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

biri senin için diğeri seyyan hanım içinn:emir_bebek::emir_bebek:

malesef duaları bu hafta okuyamadım cünkü regl oldum.misafirlerim vardı çok yoğundum haber vermem bu zamanı buldu.kusura bakmayın.Allah'a meanet olun...

mutluluk sen nerelerdesin hiç girmiyorsunnn

misafirlerinii gönder gir eskisi gibii yahuu tat tuz gelsinn azıcık topiğimizee

:126::126::126::126:

nerdesinizz kızlar ben varken kimseler yokk bendede şansmı yokk nedirrr

Back
X