• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

burdayım ben canım ya ssönmez ya benim adet ağrılarım başladı çok........:14:

canım öyle düşünmeeee...adet ağrısı olur ama hamişte olursun..öyle belirtiler olabilir....illaki adet olucaksın diye bişey yok.....

öyle çok kanaması olan insanlar oluyor ama hala hamile olabiliyor..yeterki rabbim "ol" desinnnn......

muhattttttttttt k.tevhid soruma cevap vermedin tatlım amaaaaaaaaaaaaaa....

seyyan burdayım dövme tatlım geldim geldimmmmm...

canım öyle düşünmeeee...adet ağrısı olur ama hamişte olursun..öyle belirtiler olabilir....illaki adet olucaksın diye bişey yok.....

öyle çok kanaması olan insanlar oluyor ama hala hamile olabiliyor..yeterki rabbim "ol" desinnnn......
artık hayırlısı bilmiyorum.tabiki Rabbim ol dediyse zaten oldu bitti herşey .........bi yarın olsa yada olmasamı acaba.korku girdi içime şimdi.
muhattttttttttt k.tevhid soruma cevap vermedin tatlım amaaaaaaaaaaaaaa....

seyyan burdayım dövme tatlım geldim geldimmmmm...

kız kıyamam ki ben sizeeeeeeeeeeeeee:16:

canım ben ihlas topiğini takip edemedim.şimdi hani sen bana 1000 tane daha çekeceksin demiştin ya,ben onları çektim.şimdi yeni bir liste yayınlanmış ya bana 500 yazmışsın bu ayrımı.:31:

muhatım daha 5000lerde diye yazmıştım sonra adetim bitince devam edicem demiştim....şu an 10bine yaklaştımmm....eslemin annesi ne zaman gidecekmiş yarına kadar okuyabilirsem devam edicem.....olur mu??
canım valla hesap yaptım siz benden daha çok okumuşsunuz:)
çok teşekkür edrim:)
bizim k.tevhidimiz bizim dualarımız onlar :)
muhatcım bencede kendin doktor vermeden progestan hormonu alma...eğer normal yoldan hamile kalırsan kiiiiii inşallah kalırsın doktorun sana ya hapını ya iğnesini yada jelini verir kullanırsın....bu hormon bebişin tutunmasını kolaylaştıracak düşmesini önleyecek...
ben ilk 3 denememde hep vajinal jel kullandım..en sondenememde progenex iğne kullandım..iğne daha rahat geldi bana..sadece çok yağlı olduğu için iğneyi vurulunca iyice hatta gül suyu ile ovmak dağıtmak lazımmış yoksa top gibi kalıyo.....inşallah hamişş :49: ol doktorun progenex iğne yazsın sanaaaaaaaa......vurulamasaydım ben vurulamazdım ama bebiş için herşeye katlanılıyorrr..ben alıştım artık iğnelereeeeee......kadın olmak çok zorrr....
eksik dilek dileme sönmez yaaaa:(
iğne bana yan etki yapıyo :) vurulunca acıyo :DDD
nereye kayboldunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....:53::53::53::53::53:
kesin seyyan beni topik topik arıyodur ben de onun profiline bakıyorumdur :)
canım bendende 2000 daha yaz.dahada okumaya çalışıcam.ama galiba adet oluyorum çünkü adet ağrısı başladı bende bugün.şimdide fazlalaştı ağrım:14::14:amaaaaa hala ümidim var tabikisi
eee ne olmuş yani farzetki adet oldun????
bahar 6,5 ay hamişliğini bilmedi bile be kanaması da oluyodu adet zamanı.
sonuç negatif oldu diyelim ne olmuş yani??
ne olursa olsun sen onların annesisin ve onlar da senin evlatların.
güzel düşün güzel olacak :)
heee yawwww
ben geldimm dağılmaları bir olduuu
saat verip buluşakk bundan böleee tek kalmayakkk:))))

sen başla dövmeye ben yetişiyorummmm sana
yolarım sizi hııııııı!!!!

artık hayırlısı bilmiyorum.tabiki Rabbim ol dediyse zaten oldu bitti herşey .........bi yarın olsa yada olmasamı acaba.korku girdi içime şimdi.

kız kıyamam ki ben sizeeeeeeeeeeeeee:16:

seyyancım herşeyin hayırlısı tatlımmm..her sonuca hazır olmak lazım..yaşadıklarımız kolay değil....

inşallah hayırlı haber alırsın bitanem..bence alıcaksınnnn...ikizlerin olsun inşallahhhhhhhh......kötü düşünmeee..

sev bakayımmm bebişleriniiiiiiiiiiiiiiiii....onlar ordalar annesiii..korkmaaaa....dua et....rabbim "ol "desin inşallahhh....sağlıcakla bebişlerine kavuş inşallah....

canım ben ihlas topiğini takip edemedim.şimdi hani sen bana 1000 tane daha çekeceksin demiştin ya,ben onları çektim.şimdi yeni bir liste yayınlanmış ya bana 500 yazmışsın bu ayrımı.:31:

canım bugün bi liste daha yayınladım onun daha günü var.

canım valla hesap yaptım siz benden daha çok okumuşsunuz:)
çok teşekkür edrim:)
bizim k.tevhidimiz bizim dualarımız onlar :)

eksik dilek dileme sönmez yaaaa:(
iğne bana yan etki yapıyo :) vurulunca acıyo :DDD

kesin seyyan beni topik topik arıyodur ben de onun profiline bakıyorumdur :)

eee ne olmuş yani farzetki adet oldun????
bahar 6,5 ay hamişliğini bilmedi bile be kanaması da oluyodu adet zamanı.
sonuç negatif oldu diyelim ne olmuş yani??
ne olursa olsun sen onların annesisin ve onlar da senin evlatların.
güzel düşün güzel olacak :)

yolarım sizi hııııııı!!!!

peki tamam o zaman kendiliğinden hamiş kalda doktor sana hap versinnn..bebişlerin sımsıkı tutunsun sanaaaaa......iyi ol sen yeterki tatlımmmmm......
muhatım yarına kadar okuyabiliyormuyummmm k.tevhidi....sen onu söyle banaaa canım..helali hoş olsunnnnn..bu işin seni beni var mı..seve seve okuyorum dedim yaaaaaaaaaa..senin ve bebişlerin için helal olsun tatlımmmmmmmmm......

canım bugün bi liste daha yayınladım onun daha günü var.
hııııııııı yani bu 500 ün biraz daha zamanı var.tamam canım.
seyyancım herşeyin hayırlısı tatlımmm..her sonuca hazır olmak lazım..yaşadıklarımız kolay değil....

inşallah hayırlı haber alırsın bitanem..bence alıcaksınnnn...ikizlerin olsun inşallahhhhhhhh......kötü düşünmeee..

sev bakayımmm bebişleriniiiiiiiiiiiiiiiii....onlar ordalar annesiii..korkmaaaa....dua et....rabbim "ol "desin inşallahhh....sağlıcakla bebişlerine kavuş inşallah....
hayırlısı be canım.herşşey Allahtan yarın zaten herşey belli olacak.birazdan kuran okucam zaten.meryem suresini,esmaülhüsnayı okuyayımda,yüreğim ferahlasın bari biraz,yoksa bu sıkıntım geçmeyecek.

krizantem hoşgeldinnnnnnnnn..nasılsın??dün ben çıkmışım sen gelmişsinnnn.....

ayşeden haber var mı evini taşımış mı?????

peki tamam o zaman kendiliğinden hamiş kalda doktor sana hap versinnn..bebişlerin sımsıkı tutunsun sanaaaaa......iyi ol sen yeterki tatlımmmmm......
muhatım yarına kadar okuyabiliyormuyummmm k.tevhidi....sen onu söyle banaaa canım..helali hoş olsunnnnn..bu işin seni beni var mı..seve seve okuyorum dedim yaaaaaaaaaa..senin ve bebişlerin için helal olsun tatlımmmmmmmmm......
:)
canım verdiğim sayıdan fazla okundu zaten:)
çok teşekkür ederim kızlar yaaaa gerçekten hakkınız çoook geçti helal edin :)

hııııııııı yani bu 500 ün biraz daha zamanı var.tamam canım.

hayırlısı be canım.herşşey Allahtan yarın zaten herşey belli olacak.birazdan kuran okucam zaten.meryem suresini,esmaülhüsnayı okuyayımda,yüreğim ferahlasın bari biraz,yoksa bu sıkıntım geçmeyecek.

seni ancak iyi bi sopa rahatlatır :)

canım verdiğim sayıdan fazla okundu zaten:)
çok teşekkür ederim kızlar yaaaa gerçekten hakkınız çoook geçti helal edin :)

seni ancak iyi bi sopa rahatlatır :)

bişey değil tatlımmmmmmm..helal olsun ne demek yaaaa..o zaman benden toplam 10 bin. k.tevhid..rabbim kabul etsinnnnnn inşallahhhhh......

daha seyyanın bebişine hatim başlayacaz inşallahhhhhhhhhhhhhh....

bişey değil tatlımmmmmmm..helal olsun ne demek yaaaa..o zaman benden toplam 10 bin. k.tevhid..rabbim kabul etsinnnnnn inşallahhhhh......

ayyy canım benim güzel yürekli arkadaşım.inşaallah ya inşaallah

bence önce seyyana yapalım:)
depresif depresif takılıyo baksana :)

Canım merhaba
Bende okuyum cnm. Onun okuma usulu vardı acaba öle ki okumam gerekli. Öyleyse işe gittiğimden o şekilde okuyamam ama akşaları okurum Allah ın izniyle.
Bende fetih süresinin daha önce faydaısnı gördüm cnm.
Allah razı olsun cnm söylediğin için.

sendende allah razi olsun canim insallah faydasinbi gorursun bven niyet edip okumustum sadece....

benim yumurtalarım bitiyo bikaçay yada bikaçyıl sonrası için şansım olmayabilir erken menopoz başlangıcı var oyüzden doktorlar bebek düşünüyosanız acil tüp bebek dedi heran yumurtan bitebilir tüp bebek şansında olmaz dedi şansım gerçektnde çok az yumurta oluşmazsa tedavim yarım kalcak bu sorun olmasaydı herşey normal olsaydı beklerdim olur nasılolsa daha yeni evliyim gencim diye ama malesef sorun büyük oyüzden beklemek istemiyorum bebeğimin olmasını çok istiyorum..:(

insallah hayirli sonuclar alirsin canim Rabbim yardimcin olsun insallah

progestan hamile kalmayı kolaylaştırıyor canım bide hamilelerde düşük sorunu varsa düşüğü engellio bende ilk başlarda aşırı kanamalar ve düşük tehlikesi vardı kullanmıştım ama berbat bir ilaç mecnun mecnun geziosun ilk kullanmaya başladığımda dışarıdaydım tam eve yaklaşmışım 2-3 apartman var ama başım öyle bir dönüo öyle uykumu getirdiki parktaki bankta oturup uyumyı bile düşündürmüştü bana o derece feci :)

bende fitilini kullandim ama bana hic etki yapmadi cok rahattim yani demekki farkli etkiliyor herkesi....

burdayım ben canım ya ssönmez ya benim adet ağrılarım başladı çok........:14:

seyyan canim oyle deme yaaaa insallah yarin pozitif gorecegiz Rabbimin izniyle o agrilar bazen olabiliyor korkma sakin icini ferah tut lutfen:20::20:

krizantem hoşgeldinnnnnnnnn..nasılsın??dün ben çıkmışım sen gelmişsinnnn.....

ayşeden haber var mı evini taşımış mı?????

hosbuldukduk canim iyiyiz cok sukur buyumeye ugrasiyoruz bu aralar midem fena yediklerim afedersin geri geliyor hep insallah reflu olmam sen nasilsin?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hiç istemeyerek üzülerekkkk çıkmak zorundayımmmmmmmmmm........

yarın büyük gün..bayramımız varrr..hazırlık yapayımmmmmmmmm...

:nazar: :emir_bebek: seyyanım :emir_bebek: :nazar: sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun canımmmm.:nazar::nazar:...dualarım seninle hatta sizlerleeee olacakkkkkkk..çok seviliyorsunuzzzz...

inşallah hepimiz birgün anne oluruzzz..:nazar::nazar::nazar:

muahatım duaların Kabe'de dualanır ve rabbim kabul eder inşallah......seyyan eslem ve yarışmada olan diğer kızların dularıda kabul olsun inşallah.....

kendinize çoooooooooook iyi bakınnn Allah'a emanet olunnn.....:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından 3294 sayılı Kanuna tabi yoksul ailelerin tüp bebek tedavilerinin yaptırılmasına yönelik başlatılan Tüp Bebek Projesi ile ilgili olarak Bakanlık tarafından yeni değişiklikler yapıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünün 22/11/2012 tarih ve 2012/28 sayılı Genelgesinde, proje kapsamında başvuru yapan kişilerin, "son üç yıl içinde normal ya da diğer tedavi yöntemleriyle çocuk sahibi olmadığına dair rapor" almalarının başvuru sürecinin uzamasına neden olduğu ve vatandaşlarımızın rapor almak için beklediğine ilişkin tespitler iletildiği belirtilerek, vatandaşların mağdur olmasını engellemek amacıyla, halihazırda raporu olmayan ailelerin de başvurusunun alınabileceği, başvuru sürecinin tamamlanması ve kişilerin hak sahibi olarak belirlenmesinin ardından tedaviyi yapacak sağlık kuruluşu tarafından rapor almaları isteneceği, bu durumda olan vatandaşların hak sahibi olduktan sonra da raporlarını teslim edebilecekleri belirtildi.

Ayrıca, 3294 sayılı Kanunun 2. Maddesinde yapılan değişiklik doğrultusunda, kanunla kurulu sosyal güvenlik kuruluşlarına tabi olmakla veya bu kuruluşlarca aylık veya gelir bağlanmış olmakla birlikte, hane içindeki kişi başına düşen geliri, 16 yaşından büyükler için her yıl belirlenen aylık net asgari ücretin 1/3´den az olan kişiler de tüp bebek projesi kapsamında değerlendirilebilecek.

Back
X