• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

piedra canim nasilsin? hersey yolundami?canim bende fazla kalamayacagim kalirsam oglen kacacak ama gelirim insallah tekrar acabilirsem

Neşeli Muhat'cığım allah seni ve diğer güzel arkadaşlarını tez zamanda sevindirsin......Ben yasinlerimi tesbihlerimi de tamamladım sevgili hocam derslerim tamamdır.....Herkese sevgiler selamlar dualarınızın kabulü dileğile öptüm güzeller....:54:
Allah kabul etsin .sizinde Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin inşaallah.
:) amin canım inşaallah tüm müslüman aleminin hayırlı duaları kabul olur ve herkes sevinir :)
saol canım Allah razı olsun:)
seyyan not allllll kızzz :)
aldım kız aldım
ohh herkes geldi çok şükür. muhatcım iyiyiz sen nasılsın. buarada bende okudum dün yazdım ama dualarım inşaallah seyyan görmüştür .
şimdi gördüm canım ve not aldım.Allah kabul etsin.
alinti yapamiyorum canim ama cok sukur okuyabiliyorum malesef bende viruszedelerdenim hemde bile bile kabul ettim kardesimden diye ve olanlar oldu ya ben seyyandan hala umitliyim benim 14. gun bakmislardi kan testine bidaha baktirsa keske eslem artik bence hamis bayadir olamadi insallah oyledir nekadarzorun kedisinede burdan gecmis olsun diyorum :)nekadarzor canim burdan sesleniyorum insallah yakinda hamis kalacaksin denemeleri eksik etme please!!!!!
tatlım ümitlerinizi kırmak hiiiiiiiiiiiiiiiiç istemezdim ama ne yazıkki bugün geldi kırmızılar.:14:sorma canım sıkkın çoooooooook
:14:
iyiyim canım çok şükür:)
görmüştür görmediyse de şimdi görür seyyan. zaten birazdan gelir o da :)
sen nerde çalışıyosun?
gördüm canım.
inşaallah tutacak bu tüp bebek :)
seyyana ben de dedim değerleri bana fena gelmedi aslında.
zaten 158 lik bi insanın yuvrusu ne kadar olabilirki :)
minnicik bebekler deperleri sonradan çıkacak :):):)
canım bu minicik kadının mercimekleride ne sevimli olurdu dimi ama ne yazıkki son ümit tükendi.kırmızı geldi.ama bu aylık tabi ...ümit yeniden yeşerecek kırmızıların bitmesiyle.belki mercimekler kendiliğinden gelir.bende ümitliydim belki değerlerim yükselir diye maleseeeeeeeeeeeeeef...
canım ben çıkıyorum şimdi.
annemlerdeyim annem gelmeden yemegi hazırlayayyım :)
ne yemek yapçan kız......
bi işim çıkmazsa 8 ginbi burdayım :)
anlaşıldı stop.8 de burdayım stop.zaten canım sıkkın stop.iki laf edelim stop.bide karnım ağrıyo stop.

nasılsın canım.saklambaç gibisin.giriyosun yazıyosun saklanıyosun.eeeeeee nasıl gidiyo.

kızlar nasılsınz? ben eşim yokken bi girim dedim nete... çok kızmaya bşladı bu aralar burda vakit gçiriyorum diye... hiç ders çalışmıyormuşum vs vs işte..... homurdanıp duruyo ve bi erkeğin söylenmesi hiç güzel bişey değil.... ben onun gibi planlı programlı olamıyorum kiii canım ne zaman isterse o zaman ders çalışmalıyım evim dağınıkken mutfak t hazır yemek yokken yada toplu değilken ders çalışamamki ben b kitap bile okuyamam her yerin derli toplu olması lazım kendisi her şartta çalışabildiği için bana kızıyo bende onun bıraktıklarını toplamakla meşgul olduğum için farketmyo bi insanın kitapları koridor salon oturma odasına nasıl yayılabilir ki.... her dersi farklı biyerde çlışıyo..... aammaaaaaannnn neyse sizi sıktım bu konularla..... siiznle gırgır şamata yapmayı özledim.... şimdi eşim gelsin yürüyüşe gitcez.... a

nasılsın canım.saklambaç gibisin.giriyosun yazıyosun saklanıyosun.eeeeeee nasıl gidiyo.
hep benimkinin yüzünden öyleyim ne yapayım canım benim aklım sizlerle bedenim olmasada:)))) siz ben yokken bi ağırlık hissederseniz işte o ağırlık benim aklım:))) bizim hoca tepki göstermeye başladı çok takılıyorum diye bende hemen yazıp kaçıyom canım ne yapayım arada da pc gidiyo onun formatı bilmem ne uzun iş işte bi gün hepten gidecek gibi sanki sizede yazdım ya...

kızlar nasılsınz? ben eşim yokken bi girim dedim nete... çok kızmaya bşladı bu aralar burda vakit gçiriyorum diye... hiç ders çalışmıyormuşum vs vs işte..... homurdanıp duruyo ve bi erkeğin söylenmesi hiç güzel bişey değil.... ben onun gibi planlı programlı olamıyorum kiii canım ne zaman isterse o zaman ders çalışmalıyım evim dağınıkken mutfak t hazır yemek yokken yada toplu değilken ders çalışamamki ben b kitap bile okuyamam her yerin derli toplu olması lazım kendisi her şartta çalışabildiği için bana kızıyo bende onun bıraktıklarını toplamakla meşgul olduğum için farketmyo bi insanın kitapları koridor salon oturma odasına nasıl yayılabilir ki.... her dersi farklı biyerde çlışıyo..... aammaaaaaannnn neyse sizi sıktım bu konularla..... siiznle gırgır şamata yapmayı özledim.... şimdi eşim gelsin yürüyüşe gitcez.... a

erkekler öyle heran bir eşyaları herhangi biyerden çıkabilir.oh ne güzel yürüyüşe çıkacakmışsınız.iyi gezmeler size.bizde özledik seni ama senin eşin buna engel oluyomuş baksana.neyse kocana göre başını bağlıcan derler.siz mutlu olunda.sende o yokken kaçamak yap.merak ediyoruz sonra.

hadi canlar ben çıkıorum cemaat dağılıyo şimdi gelir eşim yürüyüşe diye hepinizi biyom:)))) komşumuzun bebeği seni seviyorum yerine seni biyom derdi:))))))

seyyan hoşgeldin canım nasılsın. üzülme kırmızılara gelmezse daha stres oluyorsun.. banada güle güle.ben hala transferi bekliyorum.sence tüp bebekte kaçıncı gün embriyosu olması önemli mi.senin kaçıncı gündü.

seyyan hoşgeldin canım nasılsın. üzülme kırmızılara gelmezse daha stres oluyorsun.. banada güle güle.ben hala transferi bekliyorum.sence tüp bebekte kaçıncı gün embriyosu olması önemli mi.senin kaçıncı gündü.
canım iyiyim sağol.embryo taransferi kişiye göre diğişiyo canım.eğer çok fazla embryo varsa 5.gün trafnsferi yapılıyo.ama az sayıda embriyolarda 3.gün transferi yapıp embriyoları doğal ortamında gelişmeye bırakmayı uygun görüyo doktorlar.yani senin doktorun senin için en uygun olanı yapacaktır.bunlara takma kafanı.inş.Rabbim ol demiştir.en kısa zamanda alırız güzel haberini çünkü buna çooooooooooook ihtiyacımız var topikçe.bizide haberdar et gelişmelerden tamammı canım.şimdi çıkmak zorundayım eşim dır dır başımın etini yiyo bana ver artık pc yi diye.hadi görüşürüz canım.

seyyan öyle güzel olu ki köy yeşerdi her yer bazen kuzular geçiyo onlara bakıyorum ağır kokuyo ama olsun pek sevimliler....bu gün fotolarını çekebilirsem size gösteririm köyümü:))) bahçede yapamadık daha yağmur yağıyo gün içinde ara ara.... inşallah yapınca mahüllerimide gösterririm... eşim sürekli evde olduğu için problem yaşıyoruz net konusunda malum namazdan namaza dışarı çıkıyor:)))9

seyyan öyle güzel olu ki köy yeşerdi her yer bazen kuzular geçiyo onlara bakıyorum ağır kokuyo ama olsun pek sevimliler....bu gün fotolarını çekebilirsem size gösteririm köyümü:))) bahçede yapamadık daha yağmur yağıyo gün içinde ara ara.... inşallah yapınca mahüllerimide gösterririm... eşim sürekli evde olduğu için problem yaşıyoruz net konusunda malum namazdan namaza dışarı çıkıyor:)))9

ay ne güzel olmuştur.fotolarını çekince gösterirsin.mahmüllerini de göstercende öle göstermekle olmaz sadce yani bilmem anlatabildimmiiiiiii

Kızlar herkese selamlar nasılsınız.sabahtan bakıyorum topiğe ne gelen var ne giden.bende akşamları giremiyorum...

nekadarzor geçmiş olsun.
geç olsun güç olmasın.tüp bebek merkezleri ticarethaneye döndü maalesef böyle hassas konularda bari doktorlar dikkat etse.ama herhalde yaşamayanlar anlamıyor.herkese seri gibi aynı şeyleri uygulamalarından nefret ediyorum.

iyice incelemeden hemen tüp yapmak en kolay olanı...benim bir arkadaşım 1 düşük yaptı ondan sonra gitti aşılama yaptı tutmadı sonra biri ona genetik testleri yap demiş oda doktora demiş doktorda gerek yok 2 veye daha fazla düşüklerde testleri yaptırıyoruz demiş.
düşün bu acıyı 2 defa yaşayacak nekadar zor .o da doktoru değiştiriyor acıbadem maslakta doktora gidyor testler yapılıyor kan pıhtılaşması varmış yüksek dercede..histero yapıyorlar temiz çıkyor.sonra tüp bebek yaptırıyor çok şükür hamile ama hergün iğne yaptırıyor.

düşün diğerini dinlşese hamile kalsa kan pıhtılaşmasından düşecek.darsısı bizlerin başına inşallah..

Benim başıma da böyle bir şey geldi bana da dr.genetik teste gerek yok yaptırma dedi ama ben dinlemedim yaptırdım Bingo pıltılaşma var.Dr iyi ki yaptırmışsın dedi.Bir sürü sorunum vardı zaten nur topu gibi bir tane daha oldu:43::43::43:

merhaba kizlar..nasilsiniz?
nekadarzor cnm gecmis olsun.
emacim hucrelerin temiz cikmasina cok sevindim cnm..ins yakinda bebisinde gelicek..
ayseden haber varmi kizlar pek gecmise bakamadim??
seyyancim yasinlarimi okudum cnm rabbim kabul etsin ins.

tamamlanan listelerimiz dualanmadığı için içim huzursuz.ayşenin de yoğunluğu var.zaten bir müddet giremeyeceğini yazdı.o gelene kadar duaları hamile arkadaşlarımızdan birisi yapsa yada ayşeye telden ulaşabilecek birileri varsa bu konuyu çözelim arkadaşlar.lütfen fikir verin.benim acizane fikrim budur.

tamamlanan listelerimiz dualanmadığı için içim huzursuz.ayşenin de yoğunluğu var.zaten bir müddet giremeyeceğini yazdı.o gelene kadar duaları hamile arkadaşlarımızdan birisi yapsa yada ayşeye telden ulaşabilecek birileri varsa bu konuyu çözelim arkadaşlar.lütfen fikir verin.benim acizane fikrim budur.
seyyan duaları ayşe gelene kadar çok güzel duaların yapıldığı hepsinin KK talebesi olduğu bi yerde dualatabilirim bende dualayabilirim... hamile değilim ama ayşeye ulaşan olmazsa eğer...

seyyan duaları ayşe gelene kadar çok güzel duaların yapıldığı hepsinin KK talebesi olduğu bi yerde dualatabilirim bende dualayabilirim... hamile değilim ama ayşeye ulaşan olmazsa eğer...

bana uyar canım.sende dualasan olur.kızlar gelsin bi onlarında bu fikri onaylayacağını düşünüyorum.hem belki sen dualarken bebiş yerleşir senin göbişe.:49:

Back
X