• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

:)
geleyim kız:)
duvarların üsttaraflarını ben yaparım :):)

canım biz badana yapmıcaz.........temizlik yapçaz.ama şöle olur camların üst taraflarını sen silersin alt taraflarını ben,mutfak dolaplarının üstüne yardım edersin.mermerin üstüne çıkıp boşaltmak zor oluyo.sen direk boşaltırsın bende silerim falan.sen gel iş çok..

canım ya varisi çekebilirsin ama enbiya suresinin 89.ayetini,ayet olduğu için adetliyken çekemezsin.acele etme bitince okursun.

benim evde fazla büyük değil.ama kışın sıcak su borusu delinmiş.tabi biz farkına varana kadar duvarlarım kabardı.yapıldı ama her yer kabarık.o yüzden çok iş var benim evde.kııız yardıma gelsene.benim ablam inegölde oturuyo.burda öyle yok ki akrabam.bi kuzenim var oda çalışıyo:14:sen gelsene bana yardıma noluuuuuuuuuuuuuur:17:bu minnacık cüsseyle çabucak yoruluyorum beeeeeeeeen:17:

Tamam canim o zaman ben varisler cekeyim yavas yavas. Cunku uc gunum var daha hepsi kalirsa yetistiremem. Kimlere okuncak yeni listede ben haric :34:

canım biz badana yapmıcaz.........temizlik yapçaz.ama şöle olur camların üst taraflarını sen silersin alt taraflarını ben,mutfak dolaplarının üstüne yardım edersin.mermerin üstüne çıkıp boşaltmak zor oluyo.sen direk boşaltırsın bende silerim falan.sen gel iş çok..

zaten camların ve dlapların müsaviniyim:)
hele perd takmak :)

hanımlar ben çıkıyorum artık:(
kafamı sbait tutamıyorum:)
annemlerde tmizlik yaptım dün de uyamadım bitkinim ecik:)

benimde duş almam lazım.ama hemen gelcem ben.eslemde gelmiş.sen çık hıh...bizde azcuk eslemle seni kaynaturuz.

selam kizlar hayirli cumalar..kartopumun ameliyati basarili gecti gelir gelmez kendini temizlemeyi denedi ama yapamadi narkozun etkisinden sallandi durdu,ve o sallantiyla da kumuna gidip cisini yapti,hic bi tarafa yapmadi,kusmadi,bugun yine evde kosmaya basladi,vee temizlige basladi tam anlamiyla,her yerini yaliyor,cok temiz bi hayvanim var masallah...bende iyim sukurler olsun..SEYYUUUSS BENDE DUALARIMI VE TESBIHLERIMI CEKTIM CANIMCIM......(HALA ADET OLMAMISSIN)(ESLEMCIM SENDE OLMAMISSIN)INSALLAH BU AY IKI KERE HALAY CEKERIZ AMIIINNN

Geçmiş olsun canım...Amin inşaallah hepimiz için çekelim sıra sıra :16: :16:

hadi geçmiş olsun canım.dualrınıda Allah kabul etsin.ben adet oldum canım..artık halayı eslem için çekeriz inşaallah.

Canım benim,hepimiz için çekelim inşaallah hayırlısı ile :21: :21:

yok canım pc deyim.
gözlerim yanıyo, bi uyumuşum hala uyuyasım var.
ama ders için uyandım.
ee sen neler yaptın bugün

Bende doyamıyorum uykuya,sabahları erken kalkıyorum ya,alışmadı sanırım bünye,sizin için girdim şimdi bi bakim var mısınız dedim :29: :29:

he yönetimdenim ben kimse duymasın aramızda kalsın.:1:yorgunluktan halim kalmadı ama çay yaptım tabi kocişe :7:

Afiyet şeker olsun,şifa olsun :21:

yaaaaa evet.yazı özledim bende.ama tabi yaz temizliği,badana oooooooooooo çok iş var.

Ayy getirme aklıma,badan var,halıları yıkatmaya vericem,perdeler,camlar,mutfaklar,banyolar off off,bide bayadır olmıcam evimde kimbilir ne hale gelicek düşünmek bile istemiyorum :18: :18:

Ben geldim ama çıktın mı yoksaaa :84: :84:

benimde duş almam lazım.ama hemen gelcem ben.eslemde gelmiş.sen çık hıh...bizde azcuk eslemle seni kaynaturuz.

bu saatte duş mu olur yaaaa:)
üşüdüm sen öyle deyince:)
ema dır belki:)
ses verrrrrr pelerinli :)

Çabuk gelirsin dimiii :17:

Kaynatırız tabisi :23: Muhat çıkmaa dur şurda,vallaha uyku akıyo gözümden,akşam kahve bile içtim ona rağmen dayanamıyom ama sizler için geldim :27: :27: İşin varsa bilemem tabi çıkabilirsin ozamann :17: :9:

Geçmiş olsun canım...Amin inşaallah hepimiz için çekelim sıra sıra :16: :16:

Canım benim,hepimiz için çekelim inşaallah hayırlısı ile :21: :21:

Bende doyamıyorum uykuya,sabahları erken kalkıyorum ya,alışmadı sanırım bünye,sizin için girdim şimdi bi bakim var mısınız dedim :29: :29:

Afiyet şeker olsun,şifa olsun :21:

Ayy getirme aklıma,badan var,halıları yıkatmaya vericem,perdeler,camlar,mutfaklar,banyolar off off,bide bayadır olmıcam evimde kimbilir ne hale gelicek düşünmek bile istemiyorum :18: :18:

Ben geldim ama çıktın mı yoksaaa :84: :84:

yataga yatıyorum bişi yok, sabah oluyo bi bakmışım yatagın bi parçası olmuşum:)
resmen kavlıyorum yataktan :)

olmaz mı canım ya :(
ama 10,30 kadar yatabilirim :)
sen nasılsın, neler yaptın??
test yapmadın daha demi!!!!!!!!!!

Ben yarın daha fazla yatmayı düşünüyorum bakalım artık :1: :1:

Hamdolsun canım iyiyim :38:

Test yaptım :17:

Sonuca ne sevindim ne üzüldüm,değişik bi test sonucu oldu,ben Rabbime güveniyorum inşaallah olacak :49: :49:

Ben yarın daha fazla yatmayı düşünüyorum bakalım artık :1: :1:

Hamdolsun canım iyiyim :38:

Test yaptım :17:

Sonuca ne sevindim ne üzüldüm,değişik bi test sonucu oldu,ben Rabbime güveniyorum inşaallah olacak :49: :49:

nasıl yani değişik sonuç derken :)
ayy heycan yaptım

bu saatte duş mu olur yaaaa:)
üşüdüm sen öyle deyince:)
ema dır belki:)
ses verrrrrr pelerinli :)
kız bugün temizlik yaptık heralde anca keyfim geldi duş için....
Çabuk gelirsin dimiii :17:

Kaynatırız tabisi :23: Muhat çıkmaa dur şurda,vallaha uyku akıyo gözümden,akşam kahve bile içtim ona rağmen dayanamıyom ama sizler için geldim :27: :27: İşin varsa bilemem tabi çıkabilirsin ozamann :17: :9:
ben geldim hmen duşumu aldım bile ama kociş pc ye el koymak üzere.....:27:mikemmel eşim dediydim ama arada böle gıcıklık yapıyo işte:16:

kız bugün temizlik yaptık heralde anca keyfim geldi duş için....

ben geldim hmen duşumu aldım bile ama kociş pc ye el koymak üzere.....:27:mikemmel eşim dediydim ama arada böle gıcıklık yapıyo işte:16:

canım temizlik de bir anda yapınca hamlıyo insan :)
mikemmmmmeeeellll eniştemiz napcak bu saatte pc i :)
burda dedikodu yapıyoz ne güzel :)

Back
X