• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

offff çok sinirliyim :::
niye diye soracaktım cevap aşağıdaymış.benimde yorumum aşağıda olacak tabi
canım bizim 3 ayımız var:)
spermhareketsizliği varda kımıldatmaya çalışıyoruz:)
canım hiç sorma borç istedi eşimin arkadaşı vermek istemiyorum.
1 tane ileziğimiz 1 tane de çeyregimiz var zatn topu topu.
eşim altını bozdurup verecekmiş onlarda para olarak ödeyecekmiş.
külliyen zarar yani.
elin tek enayisi biziz:((((((((((((((
çok sinirliyim eşimle de konuşmuyorum!!!!!!!
canım sen daha iyi bilirsin ama nacizane eşinle aranızın böyle şeyler yüzünden açılmasına izin verme.senin ikna gücün kuvvetli .bu yolu dene bence.
daha yeni kimse yoktu para ve dayak deyince doldu :)
vercem sonra da burnından getircem !
evlendiğimden beri 1 tunik bile almadım ben. borçlar zaten yeni bitti tam rahata erdik derken gene 0 noktasında olcaz....
hayırlı bi iş için istiyolar ama 4 kardeşlermiş illaki bulurlar 5.000 lazımmış.
2 000 biz vereriz dedi!!!!!!!!
ben kaç yıllık evliyim biliyosun borçsuz bir ayımız geçmedi.sıkıntısız.ama böyle günler eşler birbirine destek olurlarsa daha kolay geçiyo.evet sende hakslısın.borç verecek kadar paralı değiliz belki ama vardır bi hayır bunda.daha sakin,düşünmelisin.tabi sen senin durumunu daha iyi bilirsin.bende acizane yazdım bişiler.
canım para bulamazlarsa kredi çekeceklermiş eşim kefil olacakmış.
eşim de onu istemiyo tabi ben de istemiyorum.
çok kıl bi durum canım yani.
eşime de darıldım, konuşmuyorum.
ben konuşmayınca da kötü oluyo :)
3 4 gün konuşmadıgımı bilirim :)
kötü ama etkili bi yol :)
küs kalmak etkili bir yol değil canım.heleki eşine uzun süre yapmamalısın.samimiyetine ve beni anlayacağına güvenerek yazıyorum.konuşarak ikna edebilirsin sen.yukarıdada yazdım ikna gücün var.faizle asla hac olmaz bunuda not olarak yazmak istedim.sen işini bilirsiiiiiiiiiiiiiiiin bende geveliyorum işte.
hatunlar ben çıkıyorum sınaca son 2 ay kaldı.(taş attım birilerine)
reyyan bi ara sana bi uzantı yollayayım da bak :)
tarihi çooooook seveceksin:)
ae olun:::*:*
çıkamazsııııııııııııııııııııııııııııııııın
hayırlısı böyleymiş artık hamileliğim sona erdi bebeğim dün alındı iyi günde kötü günde benimleydiniz allah hepinizden razı olsun
yazacak bişey bulamıyorum.Allah yar ve yardımcın olsun melek annesi.dualarımız ve yüreğimiz seninle.......
kızlar iyi geceler ALLAH cc emanet olun san-bah namazından sonra yatmayacam

bu arada yarın evlilik yıldönümüm tam 6 yıl bitti :51:

koskoca 6 yıl benle evlenenlerin çocukları 5 yaşına girdi :31:

bekle eda bekleeeee:31::31::31::31:
evilik yıldönümün kutlu ve hayırlı olsun canım.seneye bebişinle girmeni nasip etsin Rabbim.
tabiki sana attım :)
sus kız cadaloz.
ne var milletin 5 yaşında bebesi varsa!!!
döverim ha sizi!!!!
yahu rabbim hz aişe sınavıyla, hz sara sınavıyla sınıyıo:)
biz torpilli kullarız anlayın bea;)
............................................................................

ders çalışıyo canım enişte.malesef aldı pc yi.bende küstüm ona.yarında gidiyom zaten görür o gününü.........

canım hakkında hayırlısı olsun.Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.ama senin bu sakin duruşuna hayranım.biz çatladık sen de tık yok.maaşallaaaaaaaaaah.

yok çıkçak ondan bu stres.

sen nasıl istersen öyle yap canım.kızım yap şu kan testini yaaaaaaa diye baskı kesinlikle yapamam ben şahsen

güle güle diyemedim.neyse yarın bu yazıyı ıkuyacağınız için hoşgeldiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

Seyyan nasıl çıkardın enişteden stresini :10:

Amin canım...Hayatımdaki en önemli anlarda böyleyim sanırım ben,evlilik kararı verirkende böyleydim,eşimi görmeden biliyordum evleneceğimi onunla,değişik bir his :12: Sonradan üzülmemek için sakin davranmak zorundayım,buna meccburum :31:

cnm benim ikinci tup denemesinde bir gunluk bi hamileleik yasadim,test yaptigimda tam dusuyormus,silik cizgi cikmisti,yastigimin altina koyu[p yatmistim cebimde tasimistim,cikarip cikarip bakiyodum sanki bebek orda...nitekim ertesi gun yaptigimda negatifti,ve dusuk gerceklesti,nasip iste,,,insallah senin vardir halay ceksek accik bacaklarim kireclenecek bu gidisle...kizlar hadin ama hicmi salismiyonuz cnm aaaa hamile haberleri bekliyoruz lutfen isleri siki tutun

Diyorum ya işte hep aynı hisleri yaşıyoruz diye,ben hala atmadım tesi,duruyo çantamda,kırmızıyı görene kadar duracak o orda,umut etmekte güzel dimi canımcım :16:

sa arkadaşlar nasılsınz???? geçmişi okuyamadım herkesin hatrını sorar gözlerinden öperim:)))) eslem hamile mi? muhat neden dokuz doğuruyor hatta onuncuya başladı? seyyan adet oldumu? ne kadar zorun kedisinin mart ayını skin geçirmesi için operasyon yapıldımı? ayeşenin kızının cinsiyeti belli oldu mu? krizntem den hberler nasıl... tedaviye başlyanların tedavileri nasıl gidiyo? antisosial yine kayboldu sanki gece aklıma geldi haberiniz var mı? babam bukadar güzel pasta yapmyı nerden öğrndi:=))))))))))))))

Kays ve aleykümselam,çok tatlısın yaa :52: Yok kuzum hamile değilim,Rabbim en doğrusunu bilir diyelim yinede...Muhat benim yüzümden doğuruyo dokuzuncuyu,inşaallah dokuz ay sonra çifter çifter doğurur :27: :27:

canlarım uzun süredir giremiyorum dua eden herkeze çok teşekkür ederim sonunda hamileyim bundan sonra ne yapacağım bilmiyorum inş düşmez ne yapmam gerekiyor yazarsanz çok sevinirim bide cumaya kadfar 6 yasin okuyayım hepimize inş umutsuz olmayalım bakın ben çok umutsuzdum eşimde bende büssürü problem çıktı ama RABBİM ol deyince oluo

Çok sevindiim senin adına,Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayıda nasip etsin,meleğini ve sizleri korusun,salihlerden salihalardan olsun evlatların,darısı da bizlere inşaallah hayırlısı ile :16: :49: :49: :16:

hz Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.... bana ve burdaki arkadaşlarıma evlat isteyen tanımadığımız herkese en hayırlı şekilde sağıklı sıhhatli evlatlar versin rabbim inşaallah...

Amin amin ecmain :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

eslemcim canım hakkında hayırlısı..inşallah sağlıklı bebişlerin olurrrrrrrrrrrrrr......

Hakkımızda her zaman hayırlısı canımcım,amin inşaallah hepimizin olsun,bakalım ilk müjdeyi kim vericek inşaallah hep birlikte veririz bu ay hayırlısı ile :38: :38:

selamınaleyküm nasılsınız arkadaşlar hamile veya tedavide olan varmı

sönmez bi sen varsın herhal nasılsın?

Ve aleykümselam canım,hamdolsun sen nasılsın :38:

canim malesef seyyan kirmizilari gordu nekadarzorun kedisinin ameliyati oldu ve basarili gecmis kendiside iyiymis aysenin kizinin henuz cinsiyeti belli degil ama 16sinda belli olacak muhat eslemliva test yapmadigi icin (kan testi) dokuz doguruyor benden haberler ayni tatlim ama dun ilk defa tekmesini hissettim:)

evet canim Rabbim kismet ederse 23 nisanda belli olacak :52::52:

Ne güzel bi duygudur o ilk his dimi canım,maşaallah Rabbim korusun,Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip etsin.... 23 Nisanda bakalım bir prensesimiz daha mı olacak yada paşamız,Rabbim gönlünüze göre versin güzelim,hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin cümlemize inşaallah :16: :16:

kızlar beni hatırlar bazılarınız :) 2 senelik evliyim hiç bi sorun olmamasına rağmen bebeiğimz olmuyodu ne yazıkki...doktor aşılama diyodu ama gitmiyodum.. beklicem diyodum.. 11/04 te kontrol için hastaneye gittim.. öylesine bir kontroldü.. kadınsal.. doktor kistin var dedi..kist 3 cm. yanında sanki bi kese var ama çok çok küçük emin olamadım dedi... kan tahlili istedi.. kan değerim 8671 çıktı.4 haftalık hamileyim :)) RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN SESİMİ DUYDU.. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem.. Allah ım bana kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah. çok mutluyum...sizinle paylaşmak istedim... ama nette okudum boş keselik falan duydum korktum açıkçası. Rabbim bebeiğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah.. dualrım sizinle.. Allah isteyen herkese hayrlı sağlıklı bi evlat nasip etsin.....

Hayırlı olsun,çok sevindim senin adına canım...Kötü şeyler getirme aklına,bol bol dua et;hem kendin hem bizler için...Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin :16:

listemiz tamamlandığı için yeni listeyi yayınladım.herkese 6 şar yasin düşmekte..zelalperd daha önce dualarımıza katkıda bulunduğu için sıra ona geldiğinden listeden çıkartmadık.ama bu haftada gelmez ise haftaya ne yazıkki listeden çıkarmak zorundayım.Allah hepimizin duaları kabul etsin.hayırlı sağlıklı ve salih evlatlar nasip etsin.darda olanlarımıza yardım eylesin.hamişlerimize hayırlı sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin.turkuazımıza hayırlı eş ve hayırlı evlat nasip etsin.seybilimiz yüreğimiz ve dualarımız seninle.herşey gönlünüzce olsun canım dostlarım.candan ve lebensfreude ablalrımızında herşey gönlünce olsun.ayy veda konuşması gibi oldu.görüşmek üzere inş.:16:

Aminn ecmain inşaallah :49: :49:

hayrlı günler kızlarrr:3::3:ben geldimmm:16::16::16:
doktora gittik tüp bebek dedi.normal yolla çok zor dedi.test yaptı sonuçları bazılarının yüksek çıktı ama yumurta rezervi iyi dedi:46::46:
tüp bebek için fiyat konuştuk ama istanbulda yaptırmam benim açımdan daha rahat olcak bakalım şimdi artık hangi yolda devam ediceğimi anladım en azından:32:
hayırlısı olsun hakkımızda. daha geçmişi okuyamadım inşallah güzel haberler vardır:16:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun,inşaallah tedavisiz seninle olur meleğin..Tedaviye başlayacakken alırsın o güzel müjdeyi..Rabbim gönlünüze göre versin,hayırlı dualarınızı en kısa zamanda kabul etsin hayırlısı ile :49: :49:

eslem inşallah meleğin senınledır ya çok sevındım bitanem:46::46::46::nazar:

Canım ne kadar incesin ama sevinme benim için,ümitlenmenizi sonrada üzülmenizi istemem...Adetlerim düzensiz olduğu için bir gecikme yaşıyorum diyelim,ama amin inşaallah beklediğimiz gibi istediğimiz gibi Rabbim bir melek koymuştur içime,hepimiz hakkında hayırlısı :16: :16: :16:

yok canım eslem cadalozu yapacak da naza çekiyo kendini.
önce tek sonra çift çizgi çıkmuş :)

Kuzum naz değil kaptırmak istemiyorum kendimi,hem hastaneye gitmek ayrı dert...Gelsene yanıma,tut kolumdan çek götür beniii :9: :9: :10: Saklıyorum testi hala,duruyo ikinci çizgide...Ama geçensene de yandı ağzım o testlerden güvenmiyorum :19:

offff çok sinirliyim :::

Noldu kiii yazacaktım okudukça gördüm nolduğunu,aşağıya yazcam yorumumu :12:

:27:eslem yapsın ya çok merak ettim:46::46:allahım hayırlısını nasıp etsın öncelikle tabi :29::29:

Özel durumlardan dolayı kan testine gidemiyorum canım :30: Adetim Cumaya kadar gelemzse tekrar bi idrar testi yapıcam...Ama sanki olcam gibide geliyo,hayırlısı ne dyeyim :31: :31:

canım bizim 3 ayımız var:)
spermhareketsizliği varda kımıldatmaya çalışıyoruz:)
canım hiç sorma borç istedi eşimin arkadaşı vermek istemiyorum.
1 tane ileziğimiz 1 tane de çeyregimiz var zatn topu topu.
eşim altını bozdurup verecekmiş onlarda para olarak ödeyecekmiş.
külliyen zarar yani.
elin tek enayisi biziz:((((((((((((((
çok sinirliyim eşimle de konuşmuyorum!!!!!!!

Canım dur hele sakin ol,bende sevmem hiç şu borç harç meselelerini :47:

Konuşmayarak değil konuşarak çöz tatlım,Seyyanın dediği gib ikna edersin sen eşini inanıyorum...Borç vermek istediği kişiler nasıl insanlar...En iyi ihtimalle verecekseniz bile,altın olarak ödesin size :6:

rabbım nasip eder inşallah melekim üzülmeyin demek nekadar tatmin etcek bilmiyorum ama rabbım buyuktur :16::29:olcak inşallah gelcek melekleriniz:16:
o yıılar çok zordu melekim benim için eşimin askerliği vardı ben kayınvalimdeydim.kime minnet edicektim evet açlıktan ölen bebek yok rıskı var elbette var ama 18 yaşındaydık biraz cahillik korku zorluk başım kalabalıktı...hem bi bebek canlı getıryosun senden olan.ona bi gelecek vermek çok öenmli bana göre:50:2seneyi geçyo şimdi korunmayalı inancım tam daha yolun çok başındayım rabbım yardımcımız olsun ınsallah:16:

Amin canım hepimizin :49: :49:

sağolll canımmmmmmcmm:16:

okudum ne güzel erkek inferlitesi yokmuş şanşlısın kaç yaşındasın

bizdede erkek inferlitesi var :( dna hasarı

bende de sorun var zaten regl düzensizliği kalitesiz yumurta vb.

ALLAH cc yar ve yardımcımız olsun hepimiizin

Amin cümlemizin yari yardımcısı olsun Allahım,darda koymasın :16:

hayırlısı böyleymiş artık hamileliğim sona erdi bebeğim dün alındı iyi günde kötü günde benimleydiniz allah hepinizden razı olsun

Canım üzüldüm,ne denir ki hayırlısı böyleymiş..Çok dua ettik,dualarımızla birlkte yüreğmizde seninle,hala öyle olduğunu da bil..Bizler burdayız,yanındayız her zaman :29: Rabbim inşaallah yeniden bir melek nasip eder hayırlısı ile,sağlıkla kucağınıza aldığınız günlerin sevinicinide yaşarız hep birlikte :38:

kızlar iyi geceler ALLAH cc emanet olun san-bah namazından sonra yatmayacam

bu arada yarın evlilik yıldönümüm tam 6 yıl bitti :51:

koskoca 6 yıl benle evlenenlerin çocukları 5 yaşına girdi :31:

bekle eda bekleeeee:31::31::31::31:

Canım evlilik yıldönümüzün hediyesi olarak bir melek göndersin Rabbim size,hayırlı sağlıklı salih salihalardan... :16: :16: İkiz göndersin de bidahaki evlilik yıldönümüzdeki romantizimi bozsunlar yaşatmasınlar size e miiiii :27: :27:

Seyyan nasıl çıkardın enişteden stresini :10:

Amin canım...Hayatımdaki en önemli anlarda böyleyim sanırım ben,evlilik kararı verirkende böyleydim,eşimi görmeden biliyordum evleneceğimi onunla,değişik bir his :12: Sonradan üzülmemek için sakin davranmak zorundayım,buna meccburum :31:

Diyorum ya işte hep aynı hisleri yaşıyoruz diye,ben hala atmadım tesi,duruyo çantamda,kırmızıyı görene kadar duracak o orda,umut etmekte güzel dimi canımcım :16:

Kays ve aleykümselam,çok tatlısın yaa :52: Yok kuzum hamile değilim,Rabbim en doğrusunu bilir diyelim yinede...Muhat benim yüzümden doğuruyo dokuzuncuyu,inşaallah dokuz ay sonra çifter çifter doğurur :27: :27:

Çok sevindiim senin adına,Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayıda nasip etsin,meleğini ve sizleri korusun,salihlerden salihalardan olsun evlatların,darısı da bizlere inşaallah hayırlısı ile :16: :49: :49: :16:

Amin amin ecmain :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Hakkımızda her zaman hayırlısı canımcım,amin inşaallah hepimizin olsun,bakalım ilk müjdeyi kim vericek inşaallah hep birlikte veririz bu ay hayırlısı ile :38: :38:

Ve aleykümselam canım,hamdolsun sen nasılsın :38:

Ne güzel bi duygudur o ilk his dimi canım,maşaallah Rabbim korusun,Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip etsin.... 23 Nisanda bakalım bir prensesimiz daha mı olacak yada paşamız,Rabbim gönlünüze göre versin güzelim,hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin cümlemize inşaallah :16: :16:

Hayırlı olsun,çok sevindim senin adına canım...Kötü şeyler getirme aklına,bol bol dua et;hem kendin hem bizler için...Rabbim hayırla sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin :16:

Aminn ecmain inşaallah :49: :49:

Canım hakkınızda hayırlısı olsun,inşaallah tedavisiz seninle olur meleğin..Tedaviye başlayacakken alırsın o güzel müjdeyi..Rabbim gönlünüze göre versin,hayırlı dualarınızı en kısa zamanda kabul etsin hayırlısı ile :49: :49:

Canım ne kadar incesin ama sevinme benim için,ümitlenmenizi sonrada üzülmenizi istemem...Adetlerim düzensiz olduğu için bir gecikme yaşıyorum diyelim,ama amin inşaallah beklediğimiz gibi istediğimiz gibi Rabbim bir melek koymuştur içime,hepimiz hakkında hayırlısı :16: :16: :16:

Kuzum naz değil kaptırmak istemiyorum kendimi,hem hastaneye gitmek ayrı dert...Gelsene yanıma,tut kolumdan çek götür beniii :9: :9: :10: Saklıyorum testi hala,duruyo ikinci çizgide...Ama geçensene de yandı ağzım o testlerden güvenmiyorum :19:

Noldu kiii yazacaktım okudukça gördüm nolduğunu,aşağıya yazcam yorumumu :12:

Özel durumlardan dolayı kan testine gidemiyorum canım :30: Adetim Cumaya kadar gelemzse tekrar bi idrar testi yapıcam...Ama sanki olcam gibide geliyo,hayırlısı ne dyeyim :31: :31:

Canım dur hele sakin ol,bende sevmem hiç şu borç harç meselelerini :47:

Konuşmayarak değil konuşarak çöz tatlım,Seyyanın dediği gib ikna edersin sen eşini inanıyorum...Borç vermek istediği kişiler nasıl insanlar...En iyi ihtimalle verecekseniz bile,altın olarak ödesin size :6:

Amin canım hepimizin :49: :49:

Amin cümlemizin yari yardımcısı olsun Allahım,darda koymasın :16:

Canım üzüldüm,ne denir ki hayırlısı böyleymiş..Çok dua ettik,dualarımızla birlkte yüreğmizde seninle,hala öyle olduğunu da bil..Bizler burdayız,yanındayız her zaman :29: Rabbim inşaallah yeniden bir melek nasip eder hayırlısı ile,sağlıkla kucağınıza aldığınız günlerin sevinicinide yaşarız hep birlikte :38:

Canım evlilik yıldönümüzün hediyesi olarak bir melek göndersin Rabbim size,hayırlı sağlıklı salih salihalardan... :16: :16: İkiz göndersin de bidahaki evlilik yıldönümüzdeki romantizimi bozsunlar yaşatmasınlar size e miiiii :27: :27:

ESLEMCİM inegöle gittim geldim bil bakalım noldu.ben kocişi çok özlediiiiim:17:o yüzden stres falan çıkaramadım.ama yazdım yinede bi kıyıya.biliyosun kadınlar hiiiiiç unutmaz:27:he bu arada geldiğimden beri pc bende tabi onuda not geçeyim:1:

ESLEMCİM inegöle gittim geldim bil bakalım noldu.ben kocişi çok özlediiiiim:17:o yüzden stres falan çıkaramadım.ama yazdım yinede bi kıyıya.biliyosun kadınlar hiiiiiç unutmaz:27:he bu arada geldiğimden beri pc bende tabi onuda not geçeyim:1:

Ayyy Seyyannn özendirme bana,bende öyle özledim ki burnumda tütüyo kerata :9: :9:

Çıkarma stresi boşver,sona canın sıkılırsa koyarsın önüne :37: :37:

Değişiklik iyi gelmiştir dimi canım :10:

Bende anca girebildim,belim çatlıyo ağrıdan fazla kalamıcam ama geçmşi okumadan da edemedim,bağımlılık yaptı :4: :4:

Ayyy Seyyannn özendirme bana,bende öyle özledim ki burnumda tütüyo kerata :9: :9:

Çıkarma stresi boşver,sona canın sıkılırsa koyarsın önüne :37: :37:

Değişiklik iyi gelmiştir dimi canım :10:

Bende anca girebildim,belim çatlıyo ağrıdan fazla kalamıcam ama geçmşi okumadan da edemedim,bağımlılık yaptı :4: :4:

canım unuttum ben senin eşinden şu anda ayrı olduğunu.olsun sende dönünce bol bol özlem giderirsin.şu önüne koyma işi aklımda zaten .bazen canım küsmek istiyo o zaman değerlendiririm dimi:27:değişiklik değil ama yeğenlerimi görmek iyi geldi biraz.canım nolur çok yorma kendini.inş.o bel ağrısını bebiş yapıyodur..:49:fazla görüşemiyoruz ya muhatta çıkmış.gece muhabbetlerimizi özledim beeeeeeeeeeeeen.......

canım unuttum ben senin eşinden şu anda ayrı olduğunu.olsun sende dönünce bol bol özlem giderirsin.şu önüne koyma işi aklımda zaten .bazen canım küsmek istiyo o zaman değerlendiririm dimi:27:değişiklik değil ama yeğenlerimi görmek iyi geldi biraz.canım nolur çok yorma kendini.inş.o bel ağrısını bebiş yapıyodur..:49:fazla görüşemiyoruz ya muhatta çıkmış.gece muhabbetlerimizi özledim beeeeeeeeeeeeen.......

İnşaallah Seyyanım hayırlısı ile günler su gibi geçsin :69:

Evet canım bencede arada atar yapmadan rahat edilmiyo :9: :9:

Fazla yormuyorum canım günlük işler yapıyorum inan...Öyle büyük temizliğie falan başlamadım...

Canım inşaallah öyledir de değil gibide sanki Seyyancım...Bu sabah,sabahın köründe tel sesiyle uyandım,baktım ki adet sancısı var hafiften...Hiç bi iş yapmadığım halde,başımı kaldıramadım bugün,belimde çok ağrıyo...Ve sanki olur ya hani,adet gelmiş hissi gibi hep o var,olcam heralde Seyyancım...Olsun üzülmek yok,Rabbim her iki durumda da hakkıyla sabrını ve şükrünü nasip etsin :31:

Bende özledim,saatta geç oldu çağrı atsak uygun olmaz Muhata,keşke rüyasında görse de gelse :3: :3:

İnşaallah Seyyanım hayırlısı ile günler su gibi geçsin :69:

Evet canım bencede arada atar yapmadan rahat edilmiyo :9: :9:

Fazla yormuyorum canım günlük işler yapıyorum inan...Öyle büyük temizliğie falan başlamadım...

Canım inşaallah öyledir de değil gibide sanki Seyyancım...Bu sabah,sabahın köründe tel sesiyle uyandım,baktım ki adet sancısı var hafiften...Hiç bi iş yapmadığım halde,başımı kaldıramadım bugün,belimde çok ağrıyo...Ve sanki olur ya hani,adet gelmiş hissi gibi hep o var,olcam heralde Seyyancım...Olsun üzülmek yok,Rabbim her iki durumda da hakkıyla sabrını ve şükrünü nasip etsin :31:

Bende özledim,saatta geç oldu çağrı atsak uygun olmaz Muhata,keşke rüyasında görse de gelse :3: :3:

canım şu anda muhat uymuyodur ders çalışıyodur.sana gelince hamile değilsende olsun.bak ne anlatıcam.konuyla ilgili değil gibi gözüksede kıssadan hisse.bir genç kız birgün işe giderken saatçinin vitrininde bir saat görür ve çok beğenir.bi gün bu saat benim olacak der.oysa onu alabilecek durumda hiç değildir ve alabilmesi imkansızdır.hergün işe giderken o saatçinin önünde durur ve aynı şeyi söylermiş.gel zaman git zaman bir gün bu kızı saatçinin oğlu vitrine bakarken görür ve dikkatini çeker.ona aşık olur veeeeee evlenirler.o saattide kıza hediye eder.yaaaaaaaaaa böyle işte canım.biryerde mi okumuştum yoksa birindenmi dinlemiştim hatırlamıyorum birden aklıma geldi işte.

canım şu anda muhat uymuyodur ders çalışıyodur.sana gelince hamile değilsende olsun.bak ne anlatıcam.konuyla ilgili değil gibi gözüksede kıssadan hisse.bir genç kız birgün işe giderken saatçinin vitrininde bir saat görür ve çok beğenir.bi gün bu saat benim olacak der.oysa onu alabilecek durumda hiç değildir ve alabilmesi imkansızdır.hergün işe giderken o saatçinin önünde durur ve aynı şeyi söylermiş.gel zaman git zaman bir gün bu kızı saatçinin oğlu vitrine bakarken görür ve dikkatini çeker.ona aşık olur veeeeee evlenirler.o saattide kıza hediye eder.yaaaaaaaaaa böyle işte canım.biryerde mi okumuştum yoksa birindenmi dinlemiştim hatırlamıyorum birden aklıma geldi işte.

Alttaki ziyaretçi Muhatsa gelsin o zaman :10:

Ne güzelmiş kıssa canım...Düşünürsek fani olandan bile birşey istediğimizde bile geri çevrilmeden istediğimizden de fazlsını alıyoruz...O Faniyi yaratan dağı taşı Yaratan,acziyetiyle Kendisine el açmış kulunu geri çevirir mi hiç...Ya inanıyorum olacak inşaallah...

Ben bu bekleyişi daha önceden de biliyodum.Artık korkuyla giriyorum wcye sanırım olcam,ama ben zaten buna hazırlıyodum kendimi üzülmiccem inşaallah,olursa da öyle çok sevinmicem,veren de O alanda O;verdiklerini hayırlısıyla versin,bütün sevinçler nasip etsin,emanetlerini en iyi şekilde koruyup sahip çıkabilmemizi nasip etsin :16:

Alttaki ziyaretçi Muhatsa gelsin o zaman :10:

Ne güzelmiş kıssa canım...Düşünürsek fani olandan bile birşey istediğimizde bile geri çevrilmeden istediğimizden de fazlsını alıyoruz...O Faniyi yaratan dağı taşı Yaratan,acziyetiyle Kendisine el açmış kulunu geri çevirir mi hiç...Ya inanıyorum olacak inşaallah...

Ben bu bekleyişi daha önceden de biliyodum.Artık korkuyla giriyorum wcye sanırım olcam,ama ben zaten buna hazırlıyodum kendimi üzülmiccem inşaallah,olursa da öyle çok sevinmicem,veren de O alanda O;verdiklerini hayırlısıyla versin,bütün sevinçler nasip etsin,emanetlerini en iyi şekilde koruyup sahip çıkabilmemizi nasip etsin :16:

evet canım Rabbim hiç bir duayı geri çevirmiyor aslında.hayırlı zamanını bekliyor sadece.O ki hayrı ve şerri bilendir.sende üzülme.bak olacak inan buna.daha çok gençsin ve önünüzde uzun ve güzel yıllar var inş.bu günlerini odya doya yaşa.eşinede kendine de hayatı zor etme sakın.zaten yapmazsın biliyorum.anne olmak bir kadının hayatta isteyebileceği en güzel şey.ama bazen hayat hayal ettiklerini getirmeyebiliyo yada geç getirebiliyo.sabretmek gerekir sadece.en kısa zamanda senin ve hepinizin anne olmasını diliyorum Rabbimden.tabi kendim içinde hala umudum var.herzaman olacak.

evet canım Rabbim hiç bir duayı geri çevirmiyor aslında.hayırlı zamanını bekliyor sadece.O ki hayrı ve şerri bilendir.sende üzülme.bak olacak inan buna.daha çok gençsin ve önünüzde uzun ve güzel yıllar var inş.bu günlerini odya doya yaşa.eşinede kendine de hayatı zor etme sakın.zaten yapmazsın biliyorum.anne olmak bir kadının hayatta isteyebileceği en güzel şey.ama bazen hayat hayal ettiklerini getirmeyebiliyo yada geç getirebiliyo.sabretmek gerekir sadece.en kısa zamanda senin ve hepinizin anne olmasını diliyorum Rabbimden.tabi kendim içinde hala umudum var.herzaman olacak.

Evet canım öyle haklısın ki....Üzülmicem bende inşaallah,ama burdan evime dönünce o ortama girmek istemiyorum...Keşke hayırlısı ile anlayışlı hoşgörülü olan insanların olduğu yere tayinimiz çıksa...Yoktur dimi öyle bi yer :9:

Yok,yokk dünyayı dar etmek yok koccişlere,onlar ne yapsın,biz konuşup rahatlıyoz,onların durumu daha zor..

Hala umudum var da ne demek...Her zaman olsun o umut...Dediğin gibi yaşlarımız genç,sağlığımız yerinde,Rabbimin OL demesine bakıyo herşey,O Ki Merhametliler Merhametlisi,Rabbim bizi seviyor inşaallah,Firavunun başı bile ağrımamış,sevdiğine veriyor derdi üzüntüyü Rabbim...Bize düşen güzelce sabretmek dediğin gibi...

Canım acaba Bahar 6.5 aylık hamileliğini öğrenmedenönce hiç idrar tesi falan yapmış mıydı evde biliy musun,cevabına göre ben bi Bahara mesaj atıp sorayım bakalım :6:

Evet canım öyle haklısın ki....Üzülmicem bende inşaallah,ama burdan evime dönünce o ortama girmek istemiyorum...Keşke hayırlısı ile anlayışlı hoşgörülü olan insanların olduğu yere tayinimiz çıksa...Yoktur dimi öyle bi yer :9:

Yok,yokk dünyayı dar etmek yok koccişlere,onlar ne yapsın,biz konuşup rahatlıyoz,onların durumu daha zor..

Hala umudum var da ne demek...Her zaman olsun o umut...Dediğin gibi yaşlarımız genç,sağlığımız yerinde,Rabbimin OL demesine bakıyo herşey,O Ki Merhametliler Merhametlisi,Rabbim bizi seviyor inşaallah,Firavunun başı bile ağrımamış,sevdiğine veriyor derdi üzüntüyü Rabbim...Bize düşen güzelce sabretmek dediğin gibi...

Canım acaba Bahar 6.5 aylık hamileliğini öğrenmedenönce hiç idrar tesi falan yapmış mıydı evde biliy musun,cevabına göre ben bi Bahara mesaj atıp sorayım bakalım :6:
canımın içi yok öyle bir yer.senin derdini ancak senin gibiler anlar.bana eltim ne dedi biliyomusun.tedavi sonucundan sonra anlattım.benim çocuklarım senin çocukların al,gezdir,sende yatsın.........oysaki ben ANNE olmak istiyorum.bunu bile anlayamayacak kadar kapalı insanlar.taşıyıcı anne falan bişiler dedi.....daha üstüne bişey diyemiyorum.....
canım baharın idrar testi yapıp yapmadığını bilmiyorum.kendisine sor.yanlış bilgi vermiyeyim sana.

canımın içi yok öyle bir yer.senin derdini ancak senin gibiler anlar.bana eltim ne dedi biliyomusun.tedavi sonucundan sonra anlattım.benim çocuklarım senin çocukların al,gezdir,sende yatsın.........oysaki ben ANNE olmak istiyorum.bunu bile anlayamayacak kadar kapalı insanlar.taşıyıcı anne falan bişiler dedi.....daha üstüne bişey diyemiyorum.....
canım baharın idrar testi yapıp yapmadığını bilmiyorum.kendisine sor.yanlış bilgi vermiyeyim sana.

Ah Seyyancım her zamanki gibi boşvermek en iyisi...Valla doğru bizi bizden başkası anlayamıyo....Rabbim bize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ettiğinde,şimdi yaşadıklarımızı çektiklerimizi unutturmasın Seyyanccım...Rabbim sizinde gönlünüzü göre nasip etsin...Dün Kuranı Kerim Hatmimi bitirdim nihayet,Rabbim kabul etsin hepimizinkini.Ardından Hacet Namazı kıldım....Burdaki arkadaşlarıma hep secde de dua ettim,hiçbir dua boşa değil inşaallah,sıra sıra vercez müjdeleri hayırlısı ile :49: :49:

Tamam kuzum ben Bahara bi mesaj atayım bakalım...Seyyann canım ben dayanamyıoym kapanıyo gözlerim,uyku bastırdı çok....Yarın gündüz uğrarım nasipse burda lursanız giriş yaparım görüşürüz inşaallah...Hayırlı geceler balım üzme kendini sakın,Rabbim meleklrini göstersin rüyanda,benim melekleride göstersin sana,e dünürlerden biride sensin gözlerin alışakoysun dimi dünürcüm :27: :27:

Öpüyom çok Allaha emanetsin :54: :54: :54:

Ah Seyyancım her zamanki gibi boşvermek en iyisi...Valla doğru bizi bizden başkası anlayamıyo....Rabbim bize hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ettiğinde,şimdi yaşadıklarımızı çektiklerimizi unutturmasın Seyyanccım...Rabbim sizinde gönlünüzü göre nasip etsin...Dün Kuranı Kerim Hatmimi bitirdim nihayet,Rabbim kabul etsin hepimizinkini.Ardından Hacet Namazı kıldım....Burdaki arkadaşlarıma hep secde de dua ettim,hiçbir dua boşa değil inşaallah,sıra sıra vercez müjdeleri hayırlısı ile :49: :49:

Tamam kuzum ben Bahara bi mesaj atayım bakalım...Seyyann canım ben dayanamyıoym kapanıyo gözlerim,uyku bastırdı çok....Yarın gündüz uğrarım nasipse burda lursanız giriş yaparım görüşürüz inşaallah...Hayırlı geceler balım üzme kendini sakın,Rabbim meleklrini göstersin rüyanda,benim melekleride göstersin sana,e dünürlerden biride sensin gözlerin alışakoysun dimi dünürcüm :27: :27:

Öpüyom çok Allaha emanetsin :54: :54: :54:

tamam dünürüm hadi Allah raharlık versin.hayırlı geceler sana da.bende öptüm seni:54:kocamaaaaaaaaaaan

gecen haftanın dualarını okudum 5 yasin,707 ya varis,100 enbiya 89. ayet.Allah kabul etsin...

ya ben 5 yasin zannediyordum meger altıymış yeni gördüm.bugün onu da okurum.diğer liste yayınlandı mı pazartesiden pazartesiye die biliyorum.ama onlarla beraber okurum 7 yasin olmuş olur tamamlanır..

tam dua sayfasını actığım yerde beni sormuşsun seyyancım çok teşekkür ederim.sadece bir kaç ay tedaviye ara verince psikolojik olarak bebekle ilgili her şeyden uzak durmaya çalışıyorum.kafam rahat olsun diye.ama bugünden sonra inşaallah daha sık uğramaya çalışırım.duaları takip etmeye çalışıyorum.tek yasinimi de bu haftakilerle okurum.kolay gelsin canım.hoşçakal...

Son düzenleme:
Günaydın,Hayırlı Sabahlar Dua arkadaşlarım,Allah sizin dualarınızı kabul etsin,banada dua edin lütfen

kızlar beni hatırlar bazılarınız :) 2 senelik evliyim hiç bi sorun olmamasına rağmen bebeiğimz olmuyodu ne yazıkki...doktor aşılama diyodu ama gitmiyodum.. beklicem diyodum.. 11/04 te kontrol için hastaneye gittim.. öylesine bir kontroldü.. kadınsal.. doktor kistin var dedi..kist 3 cm. yanında sanki bi kese var ama çok çok küçük emin olamadım dedi... kan tahlili istedi.. kan değerim 8671 çıktı.4 haftalık hamileyim :)) RABBİM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN SESİMİ DUYDU.. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinlemeye gidicem.. Allah ım bana kalp atışlarını duymayı nasip eder inşallah. çok mutluyum...sizinle paylaşmak istedim... ama nette okudum boş keselik falan duydum korktum açıkçası. Rabbim bebeiğimi kucağıma almayı nasip eder inşallah.. dualrım sizinle.. Allah isteyen herkese hayrlı sağlıklı bi evlat nasip etsin.....

Tebrikler!...Kan değerin yüksek hiç korkma normal bir gebelik gözün aydın :))

GÜNAYDINLARRR:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: güzel bir hafta olsun inşş:16::16::16::16::16::16::16:BİR SÜRÜ HAMİŞ ÇIKSIN BU HAFTA :49::emir_bebek::49::emir_bebek::49::emir_bebek:

Son düzenleme:
gunaydin kizlar herkes nasil?ben pazari yuz akiyla cikarttimya sukur ediyorum felaket yoruldum ve hala yorgunum bide boyle yorgun oldugum gunlerde hic uyuyamam buda isin tuzu biberi neyse gececek insallah :31:

:) kısmet banaymış :)
daha da kisenin hatrını sormam:):):

ayşeeeee hoşgeldin özledik kızzzzzz:)
aman bebişe dikkat.

Mesajı yeni gördüm şu mesajları takip etmeyi bir türlü öğrenemedim kusuruma bakma lütfen.Şakacıktan öyle takıldıydım kız sor tabi.:D bir daha tövbe sitem mitem yok.Sen nasılsın neler neler yapıyorsun

canım üzülme demek senin için hayırlısı böyleymiş.hayırlısıyla bebişine yakında kavuşacaksın..gerçi tefriciye topiğinde cevap yazmıştım ama belki orda göremezsin yine yazayım burda dedim.

Back
X