• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

abdest almadan icim rahat etmez zaten muhatim suan cok sukur kendim yapabiliyorum ama ilerleyen aylarda napacagim

Ayyy ne bileyim canim cok zordayim aslinda bu konuda suan hormonlar costu bizim...ben lazer epilasyon istiyorum aslinda ama dedigin gibi esim gunah olur haramdir diye izin vermiyor

Canım ilerleyen aylarda tüy dokucu krem al ya da tozları var onun onu al rasgele sür yıka temiz oluyor hamileler için rahat

abdest almadan icim rahat etmez zaten muhatim suan cok sukur kendim yapabiliyorum ama ilerleyen aylarda napacagim

Ayyy ne bileyim canim cok zordayim aslinda bu konuda suan hormonlar costu bizim...ben lazer epilasyon istiyorum aslinda ama dedigin gibi esim gunah olur haramdir diye izin vermiyor

canım lazer de pek iyi olmuyo ben yaptırdım:)
sadece yeni evleneceklere ve agdaya alışmak isteyenlere 1 seans tevsiye ederim ama.
ince zayıf çıkıyolar kirpik gibi.
o boyuttayken agda acıtmıyo .alıştırmak kolay oluyo :)

iyi ki bi soru sorduk :60: muhabbet açıldı bi anda :9: :1:

seninde ne kullandığını ve nasıl uyguladığını öğrenmiş olduk:1::1::1::1::1::1::1:
o kremin adı emla.ve gerçekten uyuşturuyo.eczanelerde var.20 tl.bi zamanlar kullanmıştımda:17:

Hiç mi hissetmiyorsun o kremi sürünce. Bana bi kuaför bayan soyledi kas için vücut için kullanıldığını bilmiyordum

canım lazer de pek iyi olmuyo ben yaptırdım:)
sadece yeni evleneceklere ve agdaya alışmak isteyenlere 1 seans tevsiye ederim ama.
ince zayıf çıkıyolar kirpik gibi.
o boyuttayken agda acıtmıyo .alıştırmak kolay oluyo :)
senin el atmadığın bişi yokmu kızım ya...........

:1: öyle kremlerden korkuyorum ya.okumuştum hatırlıyorum o kremi ama bilemedim ki napsam :9:
bir kere kullanıp alıştır canım. devamlı kullanırsan herşey zararlı. ama ayda 1 kez kullanacaksın bişi olmaz ki :)
seninde ne kullandığını ve nasıl uyguladığını öğrenmiş olduk:1::1::1::1::1::1::1:
o kremin adı emla.ve gerçekten uyuşturuyo.eczanelerde var.20 tl.bi zamanlar kullanmıştımda:17:
:) cevabımı alta sakladım:)
canım o kremin bi zararı yok.sürüyosun bikini bölgesine.1 yada 2 saat bekliyosun.uyuşuyo sonra yap ağdanı,çat çat
böylece seninde ne kullandığını öğrenmiş olduk :) hiiihihiii
iyi ki bi soru sorduk :60: muhabbet açıldı bi anda :9: :1:

beklenen soruymuş megerse :)

bir kere kullanıp alıştır canım. devamlı kullanırsan herşey zararlı. ama ayda 1 kez kullanacaksın bişi olmaz ki :)

:) cevabımı alta sakladım:)

böylece seninde ne kullandığını öğrenmiş olduk :) hiiihihiii

beklenen soruymuş megerse :)
biliyodum bu cevabı alacağımı canım:53:
Hiç mi hissetmiyorsun o kremi sürünce. Bana bi kuaför bayan soyledi kas için vücut için kullanıldığını bilmiyordum
canım bu kremi sürüyosun ya ay nasıl anlatsam dur sanada özelden yazayım ya nasıl anlatıcam bilemedim.hem muhat çatlasın meraktan

biliyodum bu cevabı alacağımı canım:53:

canım bu kremi sürüyosun ya ay nasıl anlatsam dur sanada özelden yazayım ya nasıl anlatıcam bilemedim.hem muhat çatlasın meraktan

ne çatlıycam kız sürecem üstüne streç flimle kendimi saracam:)
malum bölgeyi yani :) (bu esnada ölümcül davranışlardan uzak durun. Allah göstermesin böyle ölecek olursanız sizi yıkayacak olan gassal teyzeler de gülmekten ölürler :):):)
1-2 saat bekliyosun sonra işe girişiyosun işte.
böyle değil mi seyyannnnnn

Back
X