canım kadın kadına bel ile diz arası haramdır.söylemek istedim sorduğun için.karar senin.
dogru soyluyorsun seyyancim en guzeli bildigin yontemler dogum yapayim insallah bi caresine bakariz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım kadın kadına bel ile diz arası haramdır.söylemek istedim sorduğun için.karar senin.
abdest almadan icim rahat etmez zaten muhatim suan cok sukur kendim yapabiliyorum ama ilerleyen aylarda napacagim
Ayyy ne bileyim canim cok zordayim aslinda bu konuda suan hormonlar costu bizim...ben lazer epilasyon istiyorum aslinda ama dedigin gibi esim gunah olur haramdir diye izin vermiyor
abdest almadan icim rahat etmez zaten muhatim suan cok sukur kendim yapabiliyorum ama ilerleyen aylarda napacagim
Ayyy ne bileyim canim cok zordayim aslinda bu konuda suan hormonlar costu bizim...ben lazer epilasyon istiyorum aslinda ama dedigin gibi esim gunah olur haramdir diye izin vermiyor
Canım ilerleyen aylarda tüy dokucu krem al ya da tozları var onun onu al rasgele sür yıka temiz oluyor hamileler için rahat
öyle kremlerden korkuyorum ya.okumuştum hatırlıyorum o kremi ama bilemedim ki napsam
![]()
seninde ne kullandığını ve nasıl uyguladığını öğrenmiş olduk
o kremin adı emla.ve gerçekten uyuşturuyo.eczanelerde var.20 tl.bi zamanlar kullanmıştımda![]()
canım o kremin bi zararı yok.sürüyosun bikini bölgesine.1 yada 2 saat bekliyosun.uyuşuyo sonra yap ağdanı,çat çat
senin el atmadığın bişi yokmu kızım ya...........canım lazer de pek iyi olmuyo ben yaptırdım:)
sadece yeni evleneceklere ve agdaya alışmak isteyenlere 1 seans tevsiye ederim ama.
ince zayıf çıkıyolar kirpik gibi.
o boyuttayken agda acıtmıyo .alıştırmak kolay oluyo :)
bir kere kullanıp alıştır canım. devamlı kullanırsan herşey zararlı. ama ayda 1 kez kullanacaksın bişi olmaz ki :)öyle kremlerden korkuyorum ya.okumuştum hatırlıyorum o kremi ama bilemedim ki napsam
![]()
:) cevabımı alta sakladım:)seninde ne kullandığını ve nasıl uyguladığını öğrenmiş olduk
o kremin adı emla.ve gerçekten uyuşturuyo.eczanelerde var.20 tl.bi zamanlar kullanmıştımda![]()
böylece seninde ne kullandığını öğrenmiş olduk :) hiiihihiiicanım o kremin bi zararı yok.sürüyosun bikini bölgesine.1 yada 2 saat bekliyosun.uyuşuyo sonra yap ağdanı,çat çat
iyi ki bi soru sordukmuhabbet açıldı bi anda
![]()
![]()
1-2 saat nasıl bekliycem![]()
etek giyersin canım :)1-2 saat nasıl bekliycem![]()
daha bi bilsen neler var neler :)senin el atmadığın bişi yokmu kızım ya...........
ay tövbe tövbe dur canım özelden yazayım ben sana
kizlar turkiyemde hava nasil?![]()
biliyodum bu cevabı alacağımı canımbir kere kullanıp alıştır canım. devamlı kullanırsan herşey zararlı. ama ayda 1 kez kullanacaksın bişi olmaz ki :)
:) cevabımı alta sakladım:)
böylece seninde ne kullandığını öğrenmiş olduk :) hiiihihiii
beklenen soruymuş megerse :)
canım bu kremi sürüyosun ya ay nasıl anlatsam dur sanada özelden yazayım ya nasıl anlatıcam bilemedim.hem muhat çatlasın meraktanHiç mi hissetmiyorsun o kremi sürünce. Bana bi kuaför bayan soyledi kas için vücut için kullanıldığını bilmiyordum
tamam canım yaz![]()
streç filim var mı evinde :)
valla canım asena gibi dönüp duruyo :)
öğlene kadar ilk bahar;
öğleden sonra sonbahar yaşıyoz :)
biliyodum bu cevabı alacağımı canım
canım bu kremi sürüyosun ya ay nasıl anlatsam dur sanada özelden yazayım ya nasıl anlatıcam bilemedim.hem muhat çatlasın meraktan