Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar canlarımmmmm![]()
yine mi işi astın...![]()
Sana da hayırlı cumalar şekerim![]()
saol canım..sonucu bekleyecem olmazsa heryolu deneyecem ne yapayım...ilaçın adı neydi canım..bide rahimi çevirirken canın yan dı mıı..
ilacın adını şimdi hatırlamıyorum kutusuda evde yarın söylerim sana adını. yooo öyle dayanılmıcak bi acı hissetmedim
koş tatlım koş sabırsızlıkla bekliyorummmmaynen öyle canım güzel haberlerle gel inşallahhhh
ay biz rejimdeyiz eşimle zavallım dün akşam bi kase salata bir kase de tarçınlı üzümlü yoğurt yedi Allahtan bu sefer azimli spora gitmesi bayağı etkiledi inşallah sonuç alırız bu sefer
ee biz herzaman ordayız melekim
bu arada bende ilhannazımdan öğrendim o dedi tedaviye başlıcak melek :26:hata belki aynı hastane olur dedi oyuzden sordum acaba benimmi haberim yok diye:26:hayırlısı olsun melekim.dualarım sizlerle herzaman.![]()
koş tatlım koş sabırsızlıkla bekliyorummmmaynen öyle canım güzel haberlerle gel inşallahhhh
ay biz rejimdeyiz eşimle zavallım dün akşam bi kase salata bir kase de tarçınlı üzümlü yoğurt yedi Allahtan bu sefer azimli spora gitmesi bayağı etkiledi inşallah sonuç alırız bu sefer
ee biz herzaman ordayız melekim
bu arada bende ilhannazımdan öğrendim o dedi tedaviye başlıcak melek :26:hata belki aynı hastane olur dedi oyuzden sordum acaba benimmi haberim yok diye:26:hayırlısı olsun melekim.dualarım sizlerle herzaman.![]()
sizi özledimmmmmmmmmmm![]()
pardon canım asbelovaya yazacaktım neyse olsun kafam dağınık biraz...canım bende senin gibiyim valla yemek yemek çok güzel.Ben ve diyet ikimiz asla bir arada olamayoruzYaşasın yemek yemek
Senin bebişler ne alemde hamilelik belirtisi arama moduna girmişsin bu dönem tranferden sonra 2. yada 3. dönemde başlayıp test gününe kadar süren bir süreç olup acaba hamilemiyim sorusu bünyeye günde en az 20 kez sorulur.Ani duygu değişimleri bu dönemin karekteristlik özelliğidir...evet hamileyim...hayır değilim...gel gitleri sıkça yaşanır
canımmm kasık ağrıları iyiye işaretmiş....
dafniya nereyasun...ben aşılamaya başlıcam bir ay sonra bakalım Allah kerim inşallah senin rüyan gerçek olur
canım hayırlı olsun şimdiden tedavin..bizim morfoloji yükseldi mi bilmiyorum çünkü test yapmadık..bence sayıyı bu bir ayda yükseltmeye bak..
pardon canım asbelovaya yazacaktım neyse olsun kafam dağınık biraz...canım bende senin gibiyim valla yemek yemek çok güzel.
nekadr güzel anlatmışşsın ruhsal değişimlerimizi.tam da dediğin gibi valla ne diyeyimmm..
hadi bakalım gitsin kilolar bir daha gelmesinnn canım..
bizimde %0 dı canım şimdi %3'e çıkmış takviye kullanıyormusun bi de bugün preseed jel diye birşey duydum onu araştırıyorum kullanan varsa yardımcı olur mu arkadaşlarrr
canım çok şey kullandık.kürler haplar.falan.en son proxeed kullandık oda tadı kötü diye günde bir tane içti sonra da tüp bebek olayına girdik zaten şimdi ne durumda bilmiyorum.pressed jeli bende burda öğrendim çok faydalarını yazan var ama kullanmadımm..
ama 2 milyondan 76 milyona topiğini inceliyorum sana da tavsiye ederim.çok güzel bilgiler var..
dafniya nereyasun...ben aşılamaya başlıcam bir ay sonra bakalım Allah kerim inşallah senin rüyan gerçek olur
pardon canım asbelovaya yazacaktım neyse olsun kafam dağınık biraz...canım bende senin gibiyim valla yemek yemek çok güzel.Ben ve diyet ikimiz asla bir arada olamayoruzYaşasın yemek yemek
Senin bebişler ne alemde hamilelik belirtisi arama moduna girmişsin bu dönem tranferden sonra 2. yada 3. dönemde başlayıp test gününe kadar süren bir süreç olup acaba hamilemiyim sorusu bünyeye günde en az 20 kez sorulur.Ani duygu değişimleri bu dönemin karekteristlik özelliğidir...evet hamileyim...hayır değilim...gel gitleri sıkça yaşanır
canımmm kasık ağrıları iyiye işaretmiş....