• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aynen öyle canım güzel haberlerle gel inşallahhhh

ay biz rejimdeyiz eşimle zavallım dün akşam bi kase salata bir kase de tarçınlı üzümlü yoğurt yedi Allahtan bu sefer azimli spora gitmesi bayağı etkiledi inşallah sonuç alırız bu sefer:52:

ee biz herzaman ordayız melekim:1::1:
bu arada bende ilhannazımdan öğrendim o dedi tedaviye başlıcak melek :26:hata belki aynı hastane olur dedi oyuzden sordum acaba benimmi haberim yok diye:26:hayırlısı olsun melekim.dualarım sizlerle herzaman.:54:
koş tatlım koş sabırsızlıkla bekliyorummmm:9:

evet canım vki ye göre normal ama hem bünyem alışık değil hemde orantısız bir vücudum var basen ve bacaklarımdan şikayetçiyim azıcık versem bi de sporla sıkılaşsam harika olacak evet canım çalışıyorum:14:

çok iyi yaaaaa:1::1::1::1:

hadi yaaa ama olmaz ki buuuuuuuuu:14:

Canım benim hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhhh:16:

bizimde %0 dı canım şimdi %3'e çıkmış takviye kullanıyormusun bi de bugün preseed jel diye birşey duydum onu araştırıyorum kullanan varsa yardımcı olur mu arkadaşlarrr:52:

Dr. bilgisini verir misin canım acaba araştırmakta fayda var sen gölcüktemisin gerçi benim erkek infertilitesi ama:44:[/QUOTE]

Adamcağız açlıktan spor salonunda patt diye bayılmasın:1:

aynen öyle canım güzel haberlerle gel inşallahhhh

ay biz rejimdeyiz eşimle zavallım dün akşam bi kase salata bir kase de tarçınlı üzümlü yoğurt yedi Allahtan bu sefer azimli spora gitmesi bayağı etkiledi inşallah sonuç alırız bu sefer:52:

ee biz herzaman ordayız melekim:1::1:
bu arada bende ilhannazımdan öğrendim o dedi tedaviye başlıcak melek :26:hata belki aynı hastane olur dedi oyuzden sordum acaba benimmi haberim yok diye:26:hayırlısı olsun melekim.dualarım sizlerle herzaman.:54:
koş tatlım koş sabırsızlıkla bekliyorummmm:9:

evet canım vki ye göre normal ama hem bünyem alışık değil hemde orantısız bir vücudum var basen ve bacaklarımdan şikayetçiyim azıcık versem bi de sporla sıkılaşsam harika olacak evet canım çalışıyorum:14:

çok iyi yaaaaa:1::1::1::1:

hadi yaaa ama olmaz ki buuuuuuuuu:14:

Canım benim hayırlı haberlerle gel inşallahhhhhhhh:16:

bizimde %0 dı canım şimdi %3'e çıkmış takviye kullanıyormusun bi de bugün preseed jel diye birşey duydum onu araştırıyorum kullanan varsa yardımcı olur mu arkadaşlarrr:52:

Dr. bilgisini verir misin canım acaba araştırmakta fayda var sen gölcüktemisin gerçi benim erkek infertilitesi ama:44:[/QUOTE]

yok ben istanbuldayım tavsiye üzerine oraya oraya gittim dr Faruk KARAKAYA GÖLCÜK AİLE TIP MERKEZİ

Ben ve diyet ikimiz asla bir arada olamayoruz:56: Yaşasın yemek yemek:56: Senin bebişler ne alemde hamilelik belirtisi arama moduna girmişsin bu dönem tranferden sonra 2. yada 3. dönemde başlayıp test gününe kadar süren bir süreç olup acaba hamilemiyim sorusu bünyeye günde en az 20 kez sorulur.Ani duygu değişimleri bu dönemin karekteristlik özelliğidir...evet hamileyim...hayır değilim...gel gitleri sıkça yaşanır:52::52::52: canımmm kasık ağrıları iyiye işaretmiş....[/QUOTE]
pardon canım asbelovaya yazacaktım neyse olsun kafam dağınık biraz...canım bende senin gibiyim valla yemek yemek çok güzel.
nekadr güzel anlatmışşsın ruhsal değişimlerimizi.tam da dediğin gibi valla ne diyeyimmm..

hadi bakalım gitsin kilolar bir daha gelmesinnn canım..

canım çok şey kullandık.kürler haplar.falan.en son proxeed kullandık oda tadı kötü diye günde bir tane içti sonra da tüp bebek olayına girdik zaten şimdi ne durumda bilmiyorum.pressed jeli bende burda öğrendim çok faydalarını yazan var ama kullanmadımm..
ama 2 milyondan 76 milyona topiğini inceliyorum sana da tavsiye ederim.çok güzel bilgiler var..

Ben ve diyet ikimiz asla bir arada olamayoruz:56: Yaşasın yemek yemek:56: Senin bebişler ne alemde hamilelik belirtisi arama moduna girmişsin bu dönem tranferden sonra 2. yada 3. dönemde başlayıp test gününe kadar süren bir süreç olup acaba hamilemiyim sorusu bünyeye günde en az 20 kez sorulur.Ani duygu değişimleri bu dönemin karekteristlik özelliğidir...evet hamileyim...hayır değilim...gel gitleri sıkça yaşanır:52::52::52: canımmm kasık ağrıları iyiye işaretmiş....
pardon canım asbelovaya yazacaktım neyse olsun kafam dağınık biraz...canım bende senin gibiyim valla yemek yemek çok güzel.
nekadr güzel anlatmışşsın ruhsal değişimlerimizi.tam da dediğin gibi valla ne diyeyimmm..

canım çok şey kullandık.kürler haplar.falan.en son proxeed kullandık oda tadı kötü diye günde bir tane içti sonra da tüp bebek olayına girdik zaten şimdi ne durumda bilmiyorum.pressed jeli bende burda öğrendim çok faydalarını yazan var ama kullanmadımm..
ama 2 milyondan 76 milyona topiğini inceliyorum sana da tavsiye ederim.çok güzel bilgiler var..[/QUOTE]

bizde proxseedi kullandık sayı 32 milyondan 50 milyona çıktı ama morfoloji hala 3 siz morfoloji nasıl yükseldi bir ay sonra aşılamaya başlıyoruz

selamunaleykum kızlar ... bu hafta liste yayınlandımı .?
her girişimde baktım listeyi göremedim... varsa okuyum dualarımı inşallah...
hangi sayfadadır acaba??

canım hayırlı olsun şimdiden tedavin..bizim morfoloji yükseldi mi bilmiyorum çünkü test yapmadık..bence sayıyı bu bir ayda yükseltmeye bak..

teşekkür ederim canım keçiboynozu kürü yapcam zaten o yüzden bir ay erteledim benim asıl canımı sıkan morfoloji off yokmu şu morfolojiyi düzelten bir bişey

ama 2 milyondan 76 milyona topiğini inceliyorum sana da tavsiye ederim.çok güzel bilgiler var..

bizde proxseedi kullandık sayı 32 milyondan 50 milyona çıktı ama morfoloji hala 3 siz morfoloji nasıl yükseldi bir ay sonra aşılamaya başlıyoruz[/QUOTE]

Son düzenleme:
sa kızlar... seyyanım ben im dualar tamamdır.... ama senden sadece bu haftaya özgü bişey rica etcem ben sadece bu haftalık okuyamayacağım kaplıcaya gidiyoruz eşimle okusamda bilgi veremem size... eğer okuyabilirsem gelecek haftahepsini birden sölerim sende okunmayanlöarın yerine eklersin emi canım... aeo.... ben özleyin emiiii daha pazar çıkcaz ama ....

dafniya nereyasun...ben aşılamaya başlıcam bir ay sonra bakalım Allah kerim inşallah senin rüyan gerçek olur

geldim geldimmm.hayırlı olsun canım çok sevindim niye 1 ay sonra diye yazacaktım ki. başka bir mesajdan öğrendim sebebini iyi düşünüşsün 1 ay abiye daya kürleri inşallah şu morfoloji denilen olay da düzelir inşallah sen de kendine iyi bak bir ay boyunca şu sigarayı da bırak artık hıııı:45:

Ben ve diyet ikimiz asla bir arada olamayoruz:56: Yaşasın yemek yemek:56: Senin bebişler ne alemde hamilelik belirtisi arama moduna girmişsin bu dönem tranferden sonra 2. yada 3. dönemde başlayıp test gününe kadar süren bir süreç olup acaba hamilemiyim sorusu bünyeye günde en az 20 kez sorulur.Ani duygu değişimleri bu dönemin karekteristlik özelliğidir...evet hamileyim...hayır değilim...gel gitleri sıkça yaşanır:52::52::52: canımmm kasık ağrıları iyiye işaretmiş....

ama 2 milyondan 76 milyona topiğini inceliyorum sana da tavsiye ederim.çok güzel bilgiler var..[/QUOTE]

Olsun canım ben zaten sana cevap yazacaktım kaç gün kaldı test gününe

Back
X