Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

♥ Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların ama adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık ♥
Hayırlı akşamlar dostlar

Son düzenleme:
En iyi dileklerimle merhaba hepinize... Benim dualarımı okundu olarak düzenleyebilirsiniz... Ben uzun zamandır listeye falan bakmıyorum zaten ve -kimin için okunuyorsa onlar adına olsun- şeklinde niyetlenerek 5 - 100 - 707 olan şekliyle devam ediyorum sayı olarak... Hamile olanlarınız hamileliğin ikinci evresine geçmek üzereler ve bir kısmı geçti... Malum havalar artık çok daha sıcak olacak... Özellikle hamileliğin ikinci yarısı, her bakımdan biraz daha zorlamaya başlayacak fiziksel olarak... İlaveten sıcakların verdiği etki de eklenince özellikle vücutlarınız daha fazla su tutmaya başlayacak... Eğer düşük tansiyon olarak probleminiz yoksa, tuza her zamankinden daha çok dikkat etmeye çalışın lütfen şimdiden... Çünkü bu ödeminizi ve özellikle ayaklarınızla bileklerinizde hamileliğin son dönemlerinde meydana gelen şişlikleri çok fazla arttırabilir... Yine akşamları düzenli olarak, çok yorucu olmayan kısa süreli de olsa, hafif tempolu yürüyüşleri alışkanlık haline getirmek de dolaşım açısından faydalı olacaktır... Evlerinizde yaz mevsimi veya bebek öncesi yapılması gereken, küçük tadilatlar, değişiklikler, boya işleri vb. leri için de, mümkünse daha fazla geç kalmadan, aileleriniz veya sizlere yardımcı olacak kişilerin de yardımıyla bir an önce halledip, onları da daha sonraki dönemlere bırakmamak da fayda var... Ha, bir de hiç olmazsa evlerinizde veya ortamınız müsait olan yerlerde, uzun süre otururken, ayaklarınızın altın sizi zorlamayacak küçük bir puff koyarsanız, hem bacaklarınızdaki hem de ayaklarınızdaki dolaşıma katkısı olacağı için, yine aynı şekilde bu bölgelerdeki şişlikleri en aza indirmenizde faydalı olacaktır... Diğer, anne adayları sizlerden de inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda güzel haberler gelmesi ve her zaman olduğu gibi hepinizin hayırlısıyla ve sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza almanız dilek ve dualarımla... Sevgiler

ya ben biraz baktım şimdi de bir sitede lem yelid sadece diyor bir sitede lem yelid ve lem yuled çekin diyor 70000tane
birde eşlerin birlikte çekmesi gerekiyormuş galiba dışardan çekilmemesi lazımmış bilgisi olan yardım etsin nolurrr:17:

bende öle biliyorum canımm suyaa okunuyorr sen ve eşin ayrı ayrı 70000 bin okuyorsunuzz...sölemesi ayıptırrrr halvetten önce suyu içiosunuzzzzz:1::1::1::1::1::1:sonradaaa daaa:))))):1::1::1::1::1::1:

bende öle biliyorum canımm suyaa okunuyorr sen ve eşin ayrı ayrı 70000 bin okuyorsunuzz...sölemesi ayıptırrrr halvetten önce suyu içiosunuzzzzz:1::1::1::1::1::1:sonradaaa daaa:))))):1::1::1::1::1::1:

ben başladım canım okumaya bakalım kaç günde bitirebileceğim ama eşim okumaz imkanı yok 70000tane birimizinkiyle idare etcez bakalım:1::1:

Iyi aksamlar kizlar kafam cok karisik ne olur bilen yardim etsin yarin laparoskopi yapmam lazim bir arkadasim yaptirma tupler zarar görür dedi kafam karisti yaptiran var mi

Iyi aksamlar kizlar kafam cok karisik ne olur bilen yardim etsin yarin laparoskopi yapmam lazim bir arkadasim yaptirma tupler zarar görür dedi kafam karisti yaptiran var mi
iyi akşamlar canım laporoskopi yapan doktorun çok iyi olması gerekir.ben yaptırdım benim sol tüpüm tıkandı ama endometriozis sorunum vardı ve usta ellerle yapılmamıştı ilki.ikincisini çok iyi bir prof. yaptı ve ne tıkanıklık oldu nede bir sorun.ayrıca o yumaurtalığım da iyi yumurtalar oluştu.doktorunu çok iyi araştır canım.ve korkma.tabi karar senin.ama korkulacak ve endişelenecek bişi yok.benim endometriozis olduğu için bazı problemler oluştu.

iyi akşamlar canım laporoskopi yapan doktorun çok iyi olması gerekir.ben yaptırdım benim sol tüpüm tıkandı ama endometriozis sorunum vardı ve usta ellerle yapılmamıştı ilki.ikincisini çok iyi bir prof. yaptı ve ne tıkanıklık oldu nede bir sorun.ayrıca o yumaurtalığım da iyi yumurtalar oluştu.doktorunu çok iyi araştır canım.ve korkma.tabi karar senin.ama korkulacak ve endişelenecek bişi yok.benim endometriozis olduğu için bazı problemler oluştu.

Canim ben rahim filmi cekecektim direk laparoskopi yapalim dedi sasirdim kafam karisti drum op.dr yarina da gun aldım ama kafam hala karisik

yürü canım bol bol bebişe kan akışı da hızlansın.Ahhh keşke senin gibi olsamda 20 kilo alsam:1: ama sonra hemençik versem doğumdan sonra:9::9::9::9:[/QUO

canim benim insallah sende hamis kal ama cok kilo alma bebis icinde senin icinde iyi insallah gobusunde ikiz tasirsinda sadece gobusun buyuk olur:16:

En büyük hayalim ikizler:13: bana göre ikiz arabası ferrariden daha havalı:52::52::52: çok istiyorum çooooook:16::16::16::16:

Hsg de sorun mı çıktı canım laparaskopi tüplere ciddi bir zarar vermez hatta tedavi amaçlıdır.Bana yapıldı canım bişey sormak istersen yazarsın..

Back
X