Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şükür canım bende iyiyimsqağol tatlım sen nasılsınnnn![]()
ya ben biraz baktım şimdi de bir sitede lem yelid sadece diyor bir sitede lem yelid ve lem yuled çekin diyor 70000tane
birde eşlerin birlikte çekmesi gerekiyormuş galiba dışardan çekilmemesi lazımmış bilgisi olan yardım etsin nolurrr![]()
bende öle biliyorum canımm suyaa okunuyorr sen ve eşin ayrı ayrı 70000 bin okuyorsunuzz...sölemesi ayıptırrrr halvetten önce suyu içiosunuzzzzzsonradaaa daaa:)))))
![]()
iyi akşamlar canım laporoskopi yapan doktorun çok iyi olması gerekir.ben yaptırdım benim sol tüpüm tıkandı ama endometriozis sorunum vardı ve usta ellerle yapılmamıştı ilki.ikincisini çok iyi bir prof. yaptı ve ne tıkanıklık oldu nede bir sorun.ayrıca o yumaurtalığım da iyi yumurtalar oluştu.doktorunu çok iyi araştır canım.ve korkma.tabi karar senin.ama korkulacak ve endişelenecek bişi yok.benim endometriozis olduğu için bazı problemler oluştu.Iyi aksamlar kizlar kafam cok karisik ne olur bilen yardim etsin yarin laparoskopi yapmam lazim bir arkadasim yaptirma tupler zarar görür dedi kafam karisti yaptiran var mi
iyi akşamlar canım laporoskopi yapan doktorun çok iyi olması gerekir.ben yaptırdım benim sol tüpüm tıkandı ama endometriozis sorunum vardı ve usta ellerle yapılmamıştı ilki.ikincisini çok iyi bir prof. yaptı ve ne tıkanıklık oldu nede bir sorun.ayrıca o yumaurtalığım da iyi yumurtalar oluştu.doktorunu çok iyi araştır canım.ve korkma.tabi karar senin.ama korkulacak ve endişelenecek bişi yok.benim endometriozis olduğu için bazı problemler oluştu.
yürü canım bol bol bebişe kan akışı da hızlansın.Ahhh keşke senin gibi olsamda 20 kilo alsamama sonra hemençik versem doğumdan sonra
[/QUO
canim benim insallah sende hamis kal ama cok kilo alma bebis icinde senin icinde iyi insallah gobusunde ikiz tasirsinda sadece gobusun buyuk olur![]()
En büyük hayalim ikizler:13: bana göre ikiz arabası ferrariden daha havalıçok istiyorum çooooook
![]()
herkes nerde yaaaaaaa![]()
Günaydın milletttt hayırlı günler nasip etsin Rabbimmmmm![]()
pişsttt kız ben geldim ya
Sana da günaydın canımm sözünü de tutarmış erkenden de gelmiş.Piedra nerde O da geldimi
Iyi aksamlar kizlar kafam cok karisik ne olur bilen yardim etsin yarin laparoskopi yapmam lazim bir arkadasim yaptirma tupler zarar görür dedi kafam karisti yaptiran var mi
yok kuzum o şu anda rüya görüyordur bence tatilll 1mayıs yaa![]()
hadi benim koca izin vermedi sen niye izinli değilsin kuzun