Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee heralde zor gelecek en yüksek puan tğrkçenin =)Kzı ben türkçe çalışıyorum
o bile ne kadar zor
hiç bakmayacaktım güyaa![]()
ben varımmmmmmm =)nasılsınız gecekuşları benim kociş yok sohbete geldim herhalde hepiniz iş başındasınız:123::123::123::123::123::123:.hemen buraya gelin yoksa telefonla arar saatlerce konuşurum ona göre kontörlerimi yemeyin![]()
hu hu kızlar kime diyorum bak küsersem gelmem bir daha haberiniz olsun![]()
canlar nasılsınız.nurusimacım küsme sakın.bende bi girdim ama duramıcam.şöyle bir hatrnızı sorayım dedimdi.muhatım sen nasılsın.
eee heralde zor gelecek en yüksek puan tğrkçenin =)
canım ses bilğisine çalış, yazım kurallarına mutlaka çalışa, günde 15 paragraf çöz ebn az anlatım bozukluğun nasıl. iyi değilse sana vi uzantı yollayım çok güzel.
ögrencilere onu dagıttım bn =)
ben varımmmmmmm =)
küsme kız seyyanla ben varız =9![]()
kız gene aynı anda geldik :)
bitir artık şu temizliği yoksacidden yardıma gelcez
iyiyim anım sen nasılsın ne var ne yok bakem:)
iyi olmana sevindim çünkü gece gece sana laf söyleyecek halim yoktemizlik bittide canım dün yoktum.bugün döndüm.bugünde görümcem vardı.şimdide kociş geldi.ama yarın akşam söz burdayım.bak kızım gelin yoksa anlamambu arada iyiyim sahi yazmayı unutuyodum.yardıma gelmek için geç kaldın ama kurabiye yemeye bekliyorum tamammı.hadi öptüm seni.nurusimacım senide öptüm
Yâ Rabbî, bize Recep ve Şabanı mübârek eyle ve bizi Ramazana ulaştır...
Peygamber Efendimiz, üç aylara eriştiğinde diğer günlere nazaran ibadetlerini daha da artırıyor ve sık sık şu duayı okuyordu: "Allahümme bârik lena fî recebe ve şa'bân ve belliğna ramazan-Allah'ım Recep ve Şaban ayını bize bereketli kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır." AMİN
sanıyorum ki güzel haberi almışsınız :)Allah isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh. ben 7 buçuk ayda deliye döndüm Rabbim senelerdir bekleyenelere sabır versin hepimize tez vakitte o çift çizgiyi görmeyi nasip etsinn. amiiinnn
anaaaaaaaaammmmmmmmm gece gece aldıgımız habere bakben hamileymişimmm....
inanamıyorum.bugün olmayacağını bıle bıle test yaptım çift çizgi çıktıeşimle direk kan vermeye gittk ve sonuç 395 .91 çıkmış..ve hamileymişim ama sanki heryer boşluk ..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.ben gerçekten bir gün olacıgına ınanıyordumda hanı sımdı beklemiyordum..hep okurdum beklenmedik anda olur derlerdı gerçekten öyleymiş.ya doktor bile normal yolla çok zor dedi olmaz dedi beklemeyin dedi.ama inandım oldu çok şükür.darısı tüm istiyenlerin başına inşallah.inşallah bende kesemi gorurum .Allahım sana cok sukur yarabbım...Allahım sizlerede,ısteyen herkeslere yasatsın bu duyguyu.
ben hamileymişimmm....
inanamıyorum.bugün olmayacağını bıle bıle test yaptım çift çizgi çıktıeşimle direk kan vermeye gittk ve sonuç 395 .91 çıkmış..ve hamileymişim ama sanki heryer boşluk ..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.ben gerçekten bir gün olacıgına ınanıyordumda hanı sımdı beklemiyordum..hep okurdum beklenmedik anda olur derlerdı gerçekten öyleymiş.ya doktor bile normal yolla çok zor dedi olmaz dedi beklemeyin dedi.ama inandım oldu çok şükür.darısı tüm istiyenlerin başına inşallah.inşallah bende kesemi gorurum .Allahım sana cok sukur yarabbım...Allahım sizlerede,ısteyen herkeslere yasatsın bu duyguyu.
ben hamileymişimmm....
canımmmmmmmmmmm yolla hadi tatlımmmmmmmmmmmmmmeee heralde zor gelecek en yüksek puan tğrkçenin =)
canım ses bilğisine çalış, yazım kurallarına mutlaka çalışa, günde 15 paragraf çöz ebn az anlatım bozukluğun nasıl. iyi değilse sana vi uzantı yollayım çok güzel.
ögrencilere onu dagıttım bn =)
7:
canım seninde analar günün kutlu olsun seneye bu zamanlar kucağında minik kuzcuğunla yaz buralara inşALLAHANNE OLMAK SADECE ÇOCUK DOĞURMAK DEĞİLDİR,
ONU EMZİRMEK de DEĞİLDİR;
ANNE OLMAK KİMİN DOĞURDUĞUNU BİLE BİLMEDİĞİMİZ Bİ ÇOCUGA KANAT GERMEK, ONU KORUMAKTIR....
sonuçta kedi de anne olabiliyor velhasıl ANA olamıyor,
hepinizin analar günü kutlu olsun,,,,
içinizdeki çocuğu hep sevin..
(çok yazdım sildim, biraz uymadı ama idare edin :)
ben hamileymişimmm....
muhatım kusura bakma dün gece yazdım çıktım hemen eşimin yüzünden.rabbime şükürler olsun.amin muhatım çok sağol.darsısı başına inşallah sağlıklı hayırlı zmanadaanaaaaaaaaammmmmmmmm gece gece aldıgımız habere bak
al işte hediyelrin en güzeli
canım çok sevindim yaaaa:)
rabbim hayırlısıyla kucagına almayı da nsip etsin :9
bu ay ne bereketli bi ay oldu:)
5, hamilemizsin hayalot :):)![]()
allah razı olsun emacım.darısı başına olsun.rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahCanım Rabbim hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah![]()
eşlemim Allah razı olsun.okadar dua ettim yarabbim kabul etti hayırlı zaman olsun rabbim diyeCanım arkadaşım ya,hayırlı olsun ne kadar sevindim anlatamam,çok duygulandım,Rabbim kucağınıza aldığınız günleride göstersin canım benim![]()
![]()
![]()
![]()
Eksik etme bizleri duandanLeylek amca sizin adresi buldu,bizlere doğru uçur artık onu
![]()
Mutluluğunu hissedebiliyorum biliyo musun,sanki kendim hamileymişim gibi sevindim duygulandım
Şimdi şükür zamanı hayalotum,Rabbim evladın için en güzel yazıları yazsın,hayırlı sağlıklı salihlerden evlatlarınız olsun inşaallah![]()
![]()
İyi bak kendine,öpüyorum canım,Rabbim korusun esirgesin sizi![]()
Üç aylarımız mübarek olsun,Rabbim hakkıyla ihya edip her gününden bol bol mükafatlanmamızı nasip eylesin,dualarımızı bu Mübarek aylarda hayırlısı ile kabul eylesin![]()
Hakkımızda hayırlara vesile olsun bu mübarek aylar ve geceler,bol bol müjdeler verelim birbirimize inşaallah,çoook bereketli olsun çook![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canımmmmmmmmmmm yolla hadi tatlımmmmmmmmmmmmmm
canım seninde analar günün kutlu olsun seneye bu zamanlar kucağında minik kuzcuğunla yaz buralara inşALLAH
hay kurban olduğum MEVLAM 3aylar nasıl bereketli geldi
canım sağlıkla sıhhatle hayırla gelsin YÜCE MEVLAMIN EMANETİ İNŞALLAH
eslemlivaya katılıyorum
artık leylek amcayı buralara yolla![]()
seyyan yeni listede kardeşimi göremedim. emel_k yi??? önceki listede okumuştu dualarını.haber vermedi diye mi sildin canım?
Merhaba arkadaşlar oncelikle seyyancim 6 yasini 707 ya varisi ve 89. Ayeti okudum.mevlam kabul etsin.
Arkadaşlar ir surece girdim.bugun 10 yumurtam toplandi.duaniza ihtiyacim var.insaallah 5. Gune kadar gelir embriyolar transferi olur hayirlisiyla ve tutar.bugun uc aylarjn baslangici.dualarinizda beni de unutmayin.ALlah a emanet olun.
, Yâ Rabbî, bize Recep ve Şabanı mübârek eyle ve bizi Ramazana ulaştır...
Peygamber Efendimiz, üç aylara eriştiğinde diğer günlere nazaran ibadetlerini daha da artırıyor ve sık sık şu duayı okuyordu: "Allahümme bârik lena fî recebe ve şa'bân ve belliğna ramazan-Allah'ım Recep ve Şaban ayını bize bereketli kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır." AMİN
ANNE OLMAK SADECE ÇOCUK DOĞURMAK DEĞİLDİR,
ONU EMZİRMEK de DEĞİLDİR;
ANNE OLMAK KİMİN DOĞURDUĞUNU BİLE BİLMEDİĞİMİZ Bİ ÇOCUGA KANAT GERMEK, ONU KORUMAKTIR....
sonuçta kedi de anne olabiliyor velhasıl ANA olamıyor,
hepinizin analar günü kutlu olsun,,,,
içinizdeki çocuğu hep sevin..
(çok yazdım sildim, biraz uymadı ama idare edin :)
ben hamileymişimmm....
sibelcim hayırlııı ugurlu olsun bebegin canımmm sağlıklaa kucagına alll inşallah dularını bizlerden esirgeme :)
canım inşalla hayırlı haberlerini verirsinnn bir değil belki ikiz haberi verirsin bize kim bilirrolumlu düşün olumlu olsun önümüzdeki ay bu zamanlar hamişşş olacaksın:)
,
aminnn amacımm aminnnn güzel arkaadaşım
canı agzına sağlıkkk seninde analar günün kutlu olsunn canımmm
oyyy canım benimmm o leylek nihayet getirdi ve kondurdu göbişine bebegini:)))sağlıkla sıhatlaa al kucagına sizle birlikde büyüsün bebeginizz inşallaa
BANA GELİNCE GÜZEL ARKADAŞLARIM NEDE ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUMMM BİLEMEZSİNİZZ.DULARINIZA HİÇ OLMADIGI KADAR İHTİYACIM VAR..BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİİ BU DÜNYAYA COCUK GETİRMENİN ZORLUGUNUN YANI SIRA BÜYÜTMENİN ZORLUGU ÇOK DAHA ZORR(
PERİŞANIZZ KELİMELER ANLAMSIZZ KALIYOR İÇİM PARÇALANIYOR DOSTLARIMMM İÇİMDEN BİŞELER AKIP GİDİORR VEEE İNSANIN NASIL OLURDA BİRİNİ ÖLDÜRME NOKTASINA GELİRR ANLADIMMM((
YEGENİMM HENİZZ 7 SIINIF ÖĞRENCİSİ DÜNYA EFENDİSİİ HİÇ BİR ZAMAN BİZİ ÜZMEDİİ AMA DIŞARI ŞEREFSİZ İNSANLARLA DOLUUU VE MALESEF ŞEREFSİZİN BİRİNİN TACİZİNE UGRADI ÜSTÜNE YEGENİM ERKEK VE YAPAN ADAM 50 YAŞINDA GEBERESİCEEE ŞUANNN HİÇ BİŞEE DÜŞÜNEMİYORUMM 2 GÜNDÜRR MAHVOLDUKK..İLERİSİ OLMAMIŞTIR UMARIMM TEK DUAMIZ BU RAPOR SONUCU BEKLİYORUZZ ..AMAN EN AZ 30 YIL YER DİO AVUKAT AMA BU BİZİ İÇİMİZİ SOĞUTMUYORR ALLAH BELASINI VERSİNNNNNN İNŞALLA BU GÜNLERDEKİ DUAMM BUUU
NASILLL İNSANLAR VARR ANLAMIYORUMMM NASIL SAPIKLIKDIR BUUU İZLERDİM TVDE İÇİM PARCALANIRDII KIYAMAZDIM O ÇOCUKLARA GÜNÜN BİRİNDEE NERDEN BİLEBİLİRDİMM BENİM CANIMIN İÇİ YEGENİMİN BAŞINADA BÖLE BİŞE GELECEKKK...ANLADIMKİİ BİR KEZ DAHA BENİM BAŞIMA GELMEZ DİE BİRŞEY YOKKK HERSEY İNSANLAR İÇİNN
ÇOK ÜZÜLÜYORUMMM DOSTLARIMMM AKLIMDAN SN CIKMIYORRRR UMARIM İLERİSİ OLMAMIŞDIRR VE UMARIM O ADAMMM BENİM ELİME GEÇMEZZZZ((GEBERSİNNN BİRAN ÖNCEE KİM BİLİR KAÇ KİŞİNİN CANINI YAKTIII MİKROPPP
DUALARINIZA COK İHTİYACIMIZ VAR GÜZEL ARKADAŞLARIM HEMDE HİÇ OLMADIGI KADARRR UMARIM BU OLAYI HEPİMİZ UNUTURUZ AMA EN ÖNEMLİSİ YEGENİM ATLATABİLİR
DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN DOSTLAR ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH