Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

allah razı olsun kuzumda..nasıl ya..rabbim bildiği gıbı yapsın boylelerını....:47:
Allahım güç kuvvet versin sizlere.çocuk yanında fazla konuşulan bi olay olmasın ve bir yardım aldırın bence ..allahım unutturur inşallah ve ilersi olmamıştır inşallah bitanem.dualrım seninle kuzum allahım cezasını versin inşallah en yakın zamnada..

inşallah canım cezasını bulsun iyiki var cehennem böleleri içinn pislikkkkkkkkkk adamm

elbette hayatım yardım almaz olurmu ablam eniştemde ayrıca alıyorr..zaten ifadeyi bile polis pskologlar aldı artı psikiyatri 4 elden ugrasılıyorr.
Doktor zaten bu olay olmamış gibi davranacaksınız hiç konuşulmayacak cocuga hiç bişe hiissetrimeyeceksiniz demiş ablamgile::((

adam tutuklandıı ama nezaman cezası belli olur bilemiyorum yegenimden başka 4 cocuk daha varr..hepside erkek ..devir kötüü kız çocugu olanlar korkar genelde ama değişmiyor sapık içinnn allahhhım bildiği gibi yapsınnnn onuuu

ben hamileymişimmm....
inanamıyorum.bugün olmayacağını bıle bıle test yaptım çift çizgi çıktı:53:eşimle direk kan vermeye gittk ve sonuç 395 .91 çıkmış..ve hamileymişim ama sanki heryer boşluk ..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.ben gerçekten bir gün olacıgına ınanıyordumda hanı sımdı beklemiyordum..hep okurdum beklenmedik anda olur derlerdı gerçekten öyleymiş.ya doktor bile normal yolla çok zor dedi olmaz dedi beklemeyin dedi.ama inandım oldu çok şükür.darısı tüm istiyenlerin başına inşallah.inşallah bende kesemi gorurum .Allahım sana cok sukur yarabbım...Allahım sizlerede,ısteyen herkeslere yasatsın bu duyguyu.

Canım kardeşim öyle mutlu oldum ki bu nasıl ama nasıl güzel bir haber,Allah sonuna kadar sevindirsin hayırlısyla kuçağına almak nasip etsin.Kendine çok dikkat et yorma fazla Allaha emanet ol,daha nice güzel haberlere.....:16:Anneler gününde ne kadar muhteşem bir haber herkesin anneler gününü canı gönülden kutluyorum sevgiyle kalın....:)

ben hamileymişimmm....
inanamıyorum.bugün olmayacağını bıle bıle test yaptım çift çizgi çıktı:53:eşimle direk kan vermeye gittk ve sonuç 395 .91 çıkmış..ve hamileymişim ama sanki heryer boşluk ..Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın.ben gerçekten bir gün olacıgına ınanıyordumda hanı sımdı beklemiyordum..hep okurdum beklenmedik anda olur derlerdı gerçekten öyleymiş.ya doktor bile normal yolla çok zor dedi olmaz dedi beklemeyin dedi.ama inandım oldu çok şükür.darısı tüm istiyenlerin başına inşallah.inşallah bende kesemi gorurum .Allahım sana cok sukur yarabbım...Allahım sizlerede,ısteyen herkeslere yasatsın bu duyguyu.

canım benim bu ne güzel bir haber maşallah subhanallah Rabbim devamını getirsin inşallah kucağına almanı nasip etsin.sana en güzel anneler günü hediyesi annesi bebişin geliyor ben dayanamıyorum:46::46::46::46::46::46::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

antikdeniz canım yazdıklarını okuyunca çok moralim bozuldu Allah belasını versin böyle pisliklerin.artık sokağa çıkmaya korkar olduk bu ne cesaret bu ne namussuzluk bu ne vahşet anlamadım sinirden ne diyeceğimi bilemiyorm .birde uzmanlar bas bas bağırıyorlar çocuklar eskisi gibi değil hep bilgisayar başınada vakit geçiriyorlar hiç parka sokağa çıkmıyorlar.ne yapsın bu çocuklar böyle sapıklıklar varken dışarıda yine en zararsızı bilgisayar başında zaman geçirmekmiş bunu şimdi çok daha iyi anladım.çevremdekilere hep söylerim siz çocuklarınızı okula getirip götürüyorsunuz yok biran onları boş bırakmıyorsunuz kendilerine öz güvenleri olmayacak derdim artık tövbe ağzımı bile açmam.bizim zamanımızda ar namus vardı utanma vardı şimdi her yer kötülüklerle dolu Rabbim esirgesin böyle kişilerinde belasını versin:47::47::47::47::47::47::47:

sibelcim hayırlııı ugurlu olsun bebegin canımmm sağlıklaa kucagına alll inşallah dularını bizlerden esirgeme :)

canım inşalla hayırlı haberlerini verirsinnn bir değil belki ikiz haberi verirsin bize kim bilirr:34::34::34:olumlu düşün olumlu olsun önümüzdeki ay bu zamanlar hamişşş olacaksın:)

,

aminnn amacımm aminnnn güzel arkaadaşım

canı agzına sağlıkkk seninde analar günün kutlu olsunn canımmm

oyyy canım benimmm o leylek nihayet getirdi ve kondurdu göbişine bebegini:)))sağlıkla sıhatlaa al kucagına sizle birlikde büyüsün bebeginizz inşallaa

BANA GELİNCE GÜZEL ARKADAŞLARIM NEDE ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUMMM BİLEMEZSİNİZZ.DULARINIZA HİÇ OLMADIGI KADAR İHTİYACIM VAR..BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİİ BU DÜNYAYA COCUK GETİRMENİN ZORLUGUNUN YANI SIRA BÜYÜTMENİN ZORLUGU ÇOK DAHA ZORR :((
PERİŞANIZZ KELİMELER ANLAMSIZZ KALIYOR İÇİM PARÇALANIYOR DOSTLARIMMM İÇİMDEN BİŞELER AKIP GİDİORR VEEE İNSANIN NASIL OLURDA BİRİNİ ÖLDÜRME NOKTASINA GELİRR ANLADIMMM:(((

YEGENİMM HENİZZ 7 SIINIF ÖĞRENCİSİ DÜNYA EFENDİSİİ HİÇ BİR ZAMAN BİZİ ÜZMEDİİ AMA DIŞARI ŞEREFSİZ İNSANLARLA DOLUUU VE MALESEF ŞEREFSİZİN BİRİNİN TACİZİNE UGRADI ÜSTÜNE YEGENİM ERKEK VE YAPAN ADAM 50 YAŞINDA GEBERESİCEEE ŞUANNN HİÇ BİŞEE DÜŞÜNEMİYORUMM 2 GÜNDÜRR MAHVOLDUKK..İLERİSİ OLMAMIŞTIR UMARIMM TEK DUAMIZ BU RAPOR SONUCU BEKLİYORUZZ ..AMAN EN AZ 30 YIL YER DİO AVUKAT AMA BU BİZİ İÇİMİZİ SOĞUTMUYORR ALLAH BELASINI VERSİNNNNNN İNŞALLA BU GÜNLERDEKİ DUAMM BUUU

NASILLL İNSANLAR VARR ANLAMIYORUMMM NASIL SAPIKLIKDIR BUUU İZLERDİM TVDE İÇİM PARCALANIRDII KIYAMAZDIM O ÇOCUKLARA GÜNÜN BİRİNDEE NERDEN BİLEBİLİRDİMM BENİM CANIMIN İÇİ YEGENİMİN BAŞINADA BÖLE BİŞE GELECEKKK...ANLADIMKİİ BİR KEZ DAHA BENİM BAŞIMA GELMEZ DİE BİRŞEY YOKKK HERSEY İNSANLAR İÇİNN

ÇOK ÜZÜLÜYORUMMM DOSTLARIMMM AKLIMDAN SN CIKMIYORRRR UMARIM İLERİSİ OLMAMIŞDIRR VE UMARIM O ADAMMM BENİM ELİME GEÇMEZZZZ :(((GEBERSİNNN BİRAN ÖNCEE KİM BİLİR KAÇ KİŞİNİN CANINI YAKTIII MİKROPPP

DUALARINIZA COK İHTİYACIMIZ VAR GÜZEL ARKADAŞLARIM HEMDE HİÇ OLMADIGI KADARRR UMARIM BU OLAYI HEPİMİZ UNUTURUZ AMA EN ÖNEMLİSİ YEGENİM ATLATABİLİR :43::43::43::43::43:

DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN DOSTLAR ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH

Çok çok geçmiş olsun hepinize en az zararla atlatmış olun inşallah.Allah o mahsun yavruya da ömür boyu öyle güzel şeyler yaşatsın ki bu yaşadığı korkunç çirkinliği hiç bir daha hatırlamasın.Böyle hastalıklı insanların da gerek bu dünya gerek öbür dünya da hak ettikleri en ağır cezalara maruz kalsınlar.

ben hamileymişimmm....

canimm cok sevindim..rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah.bu ay cok bereketli bi ay oldu rabbim isteyen herkeze yasatsin bu duygulari insallah..

antikdeniz cnm inan ne diycemi bilemedim Allahim boyle insanlarin belasini versin insllah..

ben hamileymişimmm....

canı m hayırlı olsun allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin..

antikdeniz çok üzüldüm allahım yiğenine sizlere yardımcı olsun kısa sürede bu kötü günü atlatırsınız inş...allahım o pisliği bildiği gibi yapsın cezasını versin..allahım hepimizi korusun böle şerefsizlerden kötü niyetli insanlardan inş..

sibelcim hayırlııı ugurlu olsun bebegin canımmm sağlıklaa kucagına alll inşallah dularını bizlerden esirgeme :)

canım inşalla hayırlı haberlerini verirsinnn bir değil belki ikiz haberi verirsin bize kim bilirr:34::34::34:olumlu düşün olumlu olsun önümüzdeki ay bu zamanlar hamişşş olacaksın:)

,

aminnn amacımm aminnnn güzel arkaadaşım

canı agzına sağlıkkk seninde analar günün kutlu olsunn canımmm

oyyy canım benimmm o leylek nihayet getirdi ve kondurdu göbişine bebegini:)))sağlıkla sıhatlaa al kucagına sizle birlikde büyüsün bebeginizz inşallaa

BANA GELİNCE GÜZEL ARKADAŞLARIM NEDE ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUMMM BİLEMEZSİNİZZ.DULARINIZA HİÇ OLMADIGI KADAR İHTİYACIM VAR..BİR KEZ DAHA ANLADIM Kİİ BU DÜNYAYA COCUK GETİRMENİN ZORLUGUNUN YANI SIRA BÜYÜTMENİN ZORLUGU ÇOK DAHA ZORR :((
PERİŞANIZZ KELİMELER ANLAMSIZZ KALIYOR İÇİM PARÇALANIYOR DOSTLARIMMM İÇİMDEN BİŞELER AKIP GİDİORR VEEE İNSANIN NASIL OLURDA BİRİNİ ÖLDÜRME NOKTASINA GELİRR ANLADIMMM:(((

YEGENİMM HENİZZ 7 SIINIF ÖĞRENCİSİ DÜNYA EFENDİSİİ HİÇ BİR ZAMAN BİZİ ÜZMEDİİ AMA DIŞARI ŞEREFSİZ İNSANLARLA DOLUUU VE MALESEF ŞEREFSİZİN BİRİNİN TACİZİNE UGRADI ÜSTÜNE YEGENİM ERKEK VE YAPAN ADAM 50 YAŞINDA GEBERESİCEEE ŞUANNN HİÇ BİŞEE DÜŞÜNEMİYORUMM 2 GÜNDÜRR MAHVOLDUKK..İLERİSİ OLMAMIŞTIR UMARIMM TEK DUAMIZ BU RAPOR SONUCU BEKLİYORUZZ ..AMAN EN AZ 30 YIL YER DİO AVUKAT AMA BU BİZİ İÇİMİZİ SOĞUTMUYORR ALLAH BELASINI VERSİNNNNNN İNŞALLA BU GÜNLERDEKİ DUAMM BUUU

NASILLL İNSANLAR VARR ANLAMIYORUMMM NASIL SAPIKLIKDIR BUUU İZLERDİM TVDE İÇİM PARCALANIRDII KIYAMAZDIM O ÇOCUKLARA GÜNÜN BİRİNDEE NERDEN BİLEBİLİRDİMM BENİM CANIMIN İÇİ YEGENİMİN BAŞINADA BÖLE BİŞE GELECEKKK...ANLADIMKİİ BİR KEZ DAHA BENİM BAŞIMA GELMEZ DİE BİRŞEY YOKKK HERSEY İNSANLAR İÇİNN

ÇOK ÜZÜLÜYORUMMM DOSTLARIMMM AKLIMDAN SN CIKMIYORRRR UMARIM İLERİSİ OLMAMIŞDIRR VE UMARIM O ADAMMM BENİM ELİME GEÇMEZZZZ :(((GEBERSİNNN BİRAN ÖNCEE KİM BİLİR KAÇ KİŞİNİN CANINI YAKTIII MİKROPPP

DUALARINIZA COK İHTİYACIMIZ VAR GÜZEL ARKADAŞLARIM HEMDE HİÇ OLMADIGI KADARRR UMARIM BU OLAYI HEPİMİZ UNUTURUZ AMA EN ÖNEMLİSİ YEGENİM ATLATABİLİR :43::43::43::43::43:

DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN DOSTLAR ALLAHA EMANET OLUN İNŞALLAH

sağol canım.ALLAH razı olsun.esirgermiyim hiç.sizlerin duası vesiylesiyle şuan bebişim benimle.
ay ALLAHa havale et canım.RABBime havale ettiğimizde böyle kişileri bizim bile hayal edemediğimiz azapla karşı karşıya kalırlarmış.sen sakın ölsün deme.ALLAHım sana havale ediyorum de canım.inan yeğenin için çok üzüldüm.kim bilir nasıl bir travma geçiriyor.RABBim yardımcısı olsun.şu an demek istediklerimi kelimelere dökemiyorum inan.yeğenini şuan da çok iyi anlayabiliyorum. :43: :43: :43:

ben hamileymişimmm....

canıımm :16: çok sevindim.bu ay baya bereketli oldu.herkes hamiş.inşALLAH bebişlerimize hayırlısıyla kavuşuruz.bebişlerini bekleyenlere de tez nasip etsin RABBim inşALLAH. :16:

Bahar35 canım ben sizi herzaman takip edemiyorum ama yanlış anlamadıysam sende yeni hamilelerdensin değil mi?

evet canım hamileyim ama hala inanması zor kendimi alıştıramadım bitürlü...inş allahım bebeğimi bana bağışlar kucağımada aldığım günleri görürüm sağlıklı bi şekilde..allahım isteyen herkese nasip eder inş..

Sibel'ciğim nasıl gidiyor hamillelik bir değişiklikler his ediyormusun?

sonuç kesin olmadan önce az az belirti başlamıştı.ilk bel ağrısı oldu.sonra tuvalete gidip durdum.sonra mide bulantım başladı.şimdide sanki adet ağrısı gibi bi ağrı başladı. :) hamilelik süper şu an da bakalım inşALLAH böyle devam eder :)

bahar'cığım sibel'ciğim sizleri tebrik ediyorum ve Allahtan sizlerin ve tüm bebek isteyenlerin hayırlısıyla bebelerine kavuşmalarını diliyorum.Hamilelikte çok dikkat ister ne olur her hareketlerinize beslenmenize dikkat edin gerisi Allaha kalmış.Canlarım ben büyüttüm darısı sizin başınıza şimdi hem sizin için hemde kendi koca bebeklerim için dualara katılıyorum Allah kabul eder inşallah....

sonuç kesin olmadan önce az az belirti başlamıştı.ilk bel ağrısı oldu.sonra tuvalete gidip durdum.sonra mide bulantım başladı.şimdide sanki adet ağrısı gibi bi ağrı başladı. :) hamilelik süper şu an da bakalım inşALLAH böyle devam eder :)

Aman allah nazarlardan saklasın maşallah subhanallah.Sevgiyle kalın hepinizin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun......:)

bahar'cığım sibel'ciğim sizleri tebrik ediyorum ve Allahtan sizlerin ve tüm bebek isteyenlerin hayırlısıyla bebelerine kavuşmalarını diliyorum.Hamilelikte çok dikkat ister ne olur her hareketlerinize beslenmenize dikkat edin gerisi Allaha kalmış.Canlarım ben büyüttüm darısı sizin başınıza şimdi hem sizin için hemde kendi koca bebeklerim için dualara katılıyorum Allah kabul eder inşallah....

amin inşALLAH.ben şahsen dikkat ediyorum kendime.şimdi bebişim var daha çok dikkatliyim bu konuda.ALLAHım herkese nasip etsin :16:

ben hamileymişimmm....
canııııııııııııııııııııım nasıl mutlu oldum.ne kadar güzel bir hediye olmuş sana anneler gününde.Rabbim seneye anneler gününde kucağında kutlamayı nasip etsin.bizede bol bol dua et canım benim.Allaha emanet ol.
anaaaaaaaaammmmmmmmm gece gece aldıgımız habere bak :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
al işte hediyelrin en güzeli:49::49::49::49:
canım çok sevindim yaaaa:)
rabbim hayırlısıyla kucagına almayı da nsip etsin :9
bu ay ne bereketli bi ay oldu:)
5, hamilemizsin hayalot :):):49::49::49::49::49::49::49::34::34::34:

kız 4.yü kaçırmışım.bahar,sibel,hayalot ay hatta 2 kişiyi kaçırmışım.kimdi o güzel anne adayları.

Back
X