Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm biliyorum zor dönemler geçiriyorsun ama bunları da atlatacaksın Rabbimin izniyle sen gerçekten çok güçlü bir hatunsun hepimiz biliyoruz bunu. Arada bir hepimizin yıkıldığı zamanlar oluyor ama biz topikce maaşallah güçlü hatunlardan oluşuyoruz o yüzdennnn yıkılsak da kalkmayı biliyoruz. Şimdi pes etmeyi düşünsen de bir süre sonra yine başlayacaksın savaşaselam kizlaar nasilsiniz..hayatol cnm cok sevindim tatlim yaaa ne guzel bi haber bu Rabbim tamamina erdirsin,ve diger hamis arkadaslarim sizlerinde tamamina erdirsin...benim buyuk gorumcemde hamile 3.ye,iki kez iliskide bulunduk tutmus diyo,ne kolay oluyo onlarinki iki kez olunca bebek geliyor..kucuk gorumcem 2.doguracak iki ay sonra,eltim 4.yu dusunuyor,ortancali gorumcem 3.dusunuyor..ve hep evlerimiz yakinda oturuyoruz,burdan gocmeliyiz belkide hala iyi degilim psikologa gittim ilk defa biraz iyi geldi yine gidecem,kartopum olmasaydi hepten cokerdim kesin,iyiki var beyaz beyaz meleyim bana can yoldasi oluyor,artik yoruldum galiba yolun sonuna az kaldi galiba...pes etmek uzeriyim bu yolda demekki ben oyle cokta guclu deyilmisim..neyse kader iste buda benimki....hepinizi coook optum guzel enneler
Ama ben kuranı tam bilmiyorum nasıl katılacağım hatmeeeeSelam kızlar nasılsınız?Var mı güzel haberler![]()
![]()
Fazla vaktim yok yazıp çıkıcam hemen,rahatsızım biraz...Kızlar biliyosunuz dua yarışı yapmıştık ya hani,birinci olan arkadaşımıza hediye olarak Kur'an-ı Kerim Hatimi yapıcaktık...Şimdi aceleden tam olarak isimleri hatırlamıyorum ama ben,Seyyan,Muhat,Nekadarzor,Asbelove aklımda kalanlar,özel mesajları da sildiğimden ve vaktim olmadığından hatırlayamıyom pek...Yarın girince,tam isimlerle birlikte cüz kurası yapıp,arkadaşımız için Hatime başlayalım inşaallah,keşke geçen haftalarda başlasaydık bu haftaki Regaib Kandilinde gece duası olsaydı ama nasip...Artık Mirac Kandiline kadar tamamlarız nasipse...
Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin hayırlısı ile,herşey gönlünüzce olsun en özel anneler![]()
![]()
![]()
Günaydın canımmmm stresli siz nasılsınız bakalım minik prenseslegunaydın canım arkadaşlarım benım nasılsınız
gunaydın canım arkadaşlarım benım nasılsınız
günaydın kızz napıyon
ihihihiihiiii sua edin de aygaz olsun :)
doğal gaz olursa artık faturayı öde öde bitiremezsizniz:)
ayyyyy hamişlik mi aldın :)
bi iki lazım olacaktı zaten demi
canım çoook sevindim :)
zaten son ayda çok alıyolarmış kiloyu:)
çok az kaldı doğumuna, inşaallah kolay doğumun olur
olur canım neden olmasın
abdala malum olurmuş derlerya
birde içime yeterin hamiş olacağı doğdu şimdilik
bana iyi davranın belki sizde doğarsınız içime ne biliyim yani
ay canım inşallah dokuz ay sonrada dışıma doğsun Rabbim duysun sesini
demek rüyanda annen hamiş olduğunu söylüyordu inşallah gerçek olacak rüyan
canım yeter geçttiyse içinden onun haberini bekleyecegiz demektir:)
rabbim seninde gönlüne göre versin bak benim adım kolayyy aslında geçmesi lazım içinden ama
ay inşallah canım benim.içini severim senin ben .........
çogul konuşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyyyy çok sevindim
yakın zamanda kese habeini de bekliyoruz:)):
bu ay pek bi bereketli oldu
annammm bebek yapmak bizler için yeterince masraflı zaten.birde doğal gaz olursa ömrü billah faturamı ödicez aygaz olsun aygaz iyidir
![]()
şükür kavuşturana kuzuuu napam bea iş güç dün gelemedim ama sende yokmuşsun galibammm
piedram yalnız kalmışşşş
piedram yanlız mı kalmış canıııım.Canım ya babam kalp krizi geçirmiş cumartesi günü bize ulaşana kadar anjio yapmışlar yoğun bakıma almışlar 3 saar sonra haberimiz oldu kimsesizler gibi canım babam benim ödümüz koptu.ama çok sükür turp gibi şimdi bir damar tıkalıymış açmışlar bişeciği yok elhamdulillah
Günaydın kızlar
selam kizlaar nasilsiniz..hayatol cnm cok sevindim tatlim yaaa ne guzel bi haber bu Rabbim tamamina erdirsin,ve diger hamis arkadaslarim sizlerinde tamamina erdirsin...benim buyuk gorumcemde hamile 3.ye,iki kez iliskide bulunduk tutmus diyo,ne kolay oluyo onlarinki iki kez olunca bebek geliyor..kucuk gorumcem 2.doguracak iki ay sonra,eltim 4.yu dusunuyor,ortancali gorumcem 3.dusunuyor..ve hep evlerimiz yakinda oturuyoruz,burdan gocmeliyiz belkide hala iyi degilim psikologa gittim ilk defa biraz iyi geldi yine gidecem,kartopum olmasaydi hepten cokerdim kesin,iyiki var beyaz beyaz meleyim bana can yoldasi oluyor,artik yoruldum galiba yolun sonuna az kaldi galiba...pes etmek uzeriyim bu yolda demekki ben oyle cokta guclu deyilmisim..neyse kader iste buda benimki....hepinizi coook optum guzel enneler
aleykum selam canım hamdolsun ıyıyım evet canım benım bebıs kız olacak bugun ona bıseyler alacagım ıns.
rabbım sızlerede nasıp etsın ıns
piedram yanlız mı kalmış canıııım.Canım ya babam kalp krizi geçirmiş cumartesi günü bize ulaşana kadar anjio yapmışlar yoğun bakıma almışlar 3 saar sonra haberimiz oldu kimsesizler gibi canım babam benim ödümüz koptu.ama çok sükür turp gibi şimdi bir damar tıkalıymış açmışlar bişeciği yok elhamdulillah
günaydın kızlarrrrrrr![]()
çok değişik bi durum.. herkes düşünüyo 2-3-4-5. yi ama biz onları sevebiliyoruz.. bende geçen saydım çevremde 10'dan fazla hamile var hep yakınlarım...Allah sanada sabır versin.. şimdi görümceme 3. yü yap diyolar içim içimi yiyor bişey diyemiyorum. bu ay kalır heralde bana da ağlamak düşer...![]()
böyle düşünce ben şanslı oluyorum herhalde bir tane görümcem var ve onlarında 8aydır olmuyor bu ay test yapıldı yumurta rezervi biraz düşük çıktı ve önümüzdeki ay aşılama yaptıracak![]()