sa arkadaşlar nasılsınz.... uzun bi aradan sonra merhaba hepinize.. sibelim tebrik ederim hayrlı olsun hayırlı evlat olsun bereketle gelsin inş.... seyyan, sönmez, muhat. ecrin sürpriz, dafniya, balah, krizantem, asbe, eslem , ismini atırlayamadığım can arkadaşlarım nasılsınz... inşaallah hepiniz iisinzdir... hepinizi özledim ve çok seviyorum.... bu aralar böle olcak benm burdaki durumum hepiniz Allaha emanet olun kandilinz mübarek olsun bu aciz arkadaşınıza da dua ediverin inş. hepinizi Rabbim korusun amin.... dualarınıza çok çok muhtacım.... bu haftanın listesi kaçıncı sayfada kızlar yada ne okunuyo bi bilgi verebilirmisinz on dakika daha burdayım çok kalamayacağım.... emri vaki gibi oldu ama kusura bakmayın.... saçma sapan bi halde olduğum için saçma sapan devrik oldu cümlelerimde siz anlayı verin inşaallah..........ESLEM İNŞAALLAH Bİ ARA AYNI ANDA BURADA OLURUZ HER ZAMAN GİREMİYORUM NETE..... HANİ Bİ ARA KONUŞMUŞTUK YA O KONU İLE İLGİLİ HEMEN Bİ MESAJ GÖNDERMEM LAZIM SANA VE BEKLEMEDEN SİLİNMESİ LAZIM.... SEN ANLADIN ONU....