• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

arkadaşlar hayırlı cumalar yerine
hayırlı canlar yazmışım düzenleme paneli kapanmış

neyse inşallah tüm isteyenlere MEVLAM sağlıkla hayırla versin evladını

benim hem bedenen hem ruhen sıkıntılarım var bu ara

dularınızı bekliyorum

üstünü kapata kapata kapatamaz hale geldim

selametle kalın........

AĞLAMA NEOLUR HERŞEYDE BİR HAYIR VAR...olacak bebeğin sonunda..bak bizde çocuklarımız hakkında konuşacağız biraz daha zamanı varmış belki..

cnım öyle kendinizi suçlamayın neolur....

bişey olmaz birdahaki ay tekrar yumurtluyorsun Allah bunu bizden eksik etmesin...onlar bebek olmaya adaydı ama demekki Allah IN BİR BİLDİĞİ VAR...

canım benim sende mi bursalısın?? bende bursalıyım
CANIM YOK BEN BURSALI DEĞİLİM.YANLIŞ ALINTI YAPTIM ONDAN..seyyan bursalı kaplıca için oraya çağırıyor canım benim...[/QUOTE]

Rabbim umudumuzu almasınnnnnnnn

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınızben halen beklemedeyim kırmızıların gelmesini hayatımda ilk defa bu kadar çok istemişimdir ama onlarda naz yapıyorlaronun haricinde çok heyecanlı ve mutluyum Rabim bu günlere gelmemi nasip etti inşallah devamıda gelir ve hayırla sonuçlanır amin

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınızben halen beklemedeyim kırmızıların gelmesini hayatımda ilk defa bu kadar çok istemişimdir ama onlarda naz yapıyorlaronun haricinde çok heyecanlı ve mutluyum Rabim bu günlere gelmemi nasip etti inşallah devamıda gelir ve hayırla sonuçlanır amin

amin canım aminnnn Rabbim mutluluğunu hiç almasın hayırla sağlıkla gelsin bebişlerin inşallahhhh

Rabbim umudumuzu almasınnnnnnnn[/QUOTE]
AMİN CANIM UMUDUNU SAKIN KAYBETME..OLACAK hangi yöntemle olursa olsun olacak...ya bişey diyecem sedacan deömiş acaba idrar testi yanlış çıkarmış olmasın..belki erken olduğu için göstermemiştir..
canım sen nasılsın kendimle uğraşmaktan senin hatrını soramadım kusuruma bakma nolurrr:16:

canım ben iyiyi.aşagıda program vardı çocukları oraya indirdik oyüzden senle ilgilenemedim.geldiğimde de sen yoktun.neyse ki gelmişsin canım benim..

sağol canım Allah razı olsun sen neler yaptın canım ben pek takılamıyorum bu aralar
ben bugün pek iyi değilim canım bu ay eşimin değerleri yükselince yumurta gelişimi için+çatlatma iğnesi oldum ancak bugün yaptığım test kocaman bir tek çizgi gösterdi maalesef Rabbim bu ay da nasip etmedi sanırım....
Rabbim umudumuzu almasınnnnnnnn
AMİN CANIM UMUDUNU SAKIN KAYBETME..OLACAK hangi yöntemle olursa olsun olacak...ya bişey diyecem sedacan deömiş acaba idrar testi yanlış çıkarmış olmasın..belki erken olduğu için göstermemiştir..

canım ben iyiyi.aşagıda program vardı çocukları oraya indirdik oyüzden senle ilgilenemedim.geldiğimde de sen yoktun.neyse ki gelmişsin canım benim..[/QUOTE]

aşkolsun canım benimmm senin varlığın yeter eşimle konuştuk biraz o da kendini suçlayıp duruyor ben kendime yetemezken ona moral vermem gerektiğini onun üstüne gittiğimi farkettim sanırım ben bayağı gerilmişim bu aralar

arkadaşlar hayırlı cumalar yerine
hayırlı canlar yazmışım düzenleme paneli kapanmış

neyse inşallah tüm isteyenlere MEVLAM sağlıkla hayırla versin evladını

benim hem bedenen hem ruhen sıkıntılarım var bu ara

dularınızı bekliyorum

üstünü kapata kapata kapatamaz hale geldim

selametle kalın........

al benden de o kadarrrr şu ruhu nasıl çözeceğim bilmiyorum bazen

ben bugün pek iyi değilim canım bu ay eşimin değerleri yükselince yumurta gelişimi için+çatlatma iğnesi oldum ancak bugün yaptığım test kocaman bir tek çizgi gösterdi maalesef Rabbim bu ay da nasip etmedi sanırım....

hakkınızda hayırlısı olsun birtanem eşinin değerleri düşük olduğu halde sen hamiş kaldın inşallah yine mucizen gerçekleşecek vakti zamanı gelmemiştir Rabbim en yakın zamanda evladını göndersin inşallah amin

hakkınızda hayırlısı olsun birtanem eşinin değerleri düşük olduğu halde sen hamiş kaldın inşallah yine mucizen gerçekleşecek vakti zamanı gelmemiştir Rabbim en yakın zamanda evladını göndersin inşallah amin

acaip yorgun hissediyorum canım kendimi inşallah sağlıkla hayırla yollar bebişlerimizi Rabbimmm inşallah
doktora gittim çözeyim diye

ilaç dayadı hemen
almadım ama

bende bu sabah konuştum dr. meselesini ama o da aynısını söyledi sana ilaç verecek sen bu ay ayağının üstüne basamadığın halde belki bebek vardır diye röntgen çektirmedin ilaç kullanmadın o ilacı mı kullanacaksın deyince vazgeçtim tabi ama doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

aşkolsun canım benimmm senin varlığın yeter eşimle konuştuk biraz o da kendini suçlayıp duruyor ben kendime yetemezken ona moral vermem gerektiğini onun üstüne gittiğimi farkettim sanırım ben bayağı gerilmişim bu aralar[/QUOTE]

bunu yapmamaya çalış bende senin gibiydim direk onu suçluyordum..inan onlar bizden daha çok istiyorlar ve ellerinde bişey yok maalesef..

acaip yorgun hissediyorum canım kendimi inşallah sağlıkla hayırla yollar bebişlerimizi Rabbimmm inşallah
amin inşallah...

bende bu sabah konuştum dr. meselesini ama o da aynısını söyledi sana ilaç verecek sen bu ay ayağının üstüne basamadığın halde belki bebek vardır diye röntgen çektirmedin ilaç kullanmadın o ilacı mı kullanacaksın deyince vazgeçtim tabi ama doluya koysam olmuyor boşa koysam dolmuyor ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
zaman canım biraz zaman ver kendine hemen düzelemezsin...zor geçiyor biliyorum ama neolur kendini ve eşini suçlama...destek olun birbirinize...
dafni ne yaptı acaba dr. ne dedi kiiii

gelir birazdan oda doktorla görüşecekti dimi...

ALLAH kuluna 3 şekilde cevap verir.'' evet !'' der,istediğini verir...''hayır!'' der,daha iyisini verir.....''bekle!'' der,en iyisini verir..

bizlerde bunlardan biri olacağız inşallah..bekleyen sabreden ve aldığında şükretmesini bilen anneler olacağız inşallah...

Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız :16:

Cuma'nız mübarek,dualarınız tez vakitte hayırlısıyla kabul olsun inşaallah :16: :16:

Kızlar bugün öğle ve ikindi arasında kılınacak Namaz var,onu yazmak için girdim topiğe.Yazıp karnımı doyurup gelcem yine :1: :1:

Canlarım bide bişey daha var,söyliyimde belki nasiplenenler olur :12: Eşim dün gece İstanbul'a gitti,mübarek bir gecede gitmeleri çok güzel bir tevafuk oldu.....Ben Vakıa Hatimi yaptım dün gece,bide La Havle hatimi 1 tane;ama birazdan 1 La Havle Hatimi daha yapıcam eşim için olsun sevabı onunda....

Eğer sizde 1-2 saate Hatim yapabilirsiniz ki en kolayı,La Havle,İhlas-ı Şerif,Ayetel Kürsi olabilir,aklıma bunlar geldi....Yapabilirseniz eğer çok güzel bir yerde,Mübarek bir Zatın Allah Dostunun Kabri Şerifinde duasını yapacak eşim,sizinkilerinde Duasını yapabilir eğer okursanız....İnşaallah bu Cuma vaktinde ve öyle bir yerde,kabulüde birlikte olur inşaallah...Yapmak isteyenler bana özel mesaj atsın,belki burdan takip edemem... :16: :16: Dostlarımıda haberdar edeyim dedim,seviliyosunuz :69: :69:

Bugün öğle ile ikindi arasında, 2 rak’atte bir selam verilerek 4 rek’at bir teşekkür namazı kılınır. Her rek’atte 1 Fâtiha, 7 Âyetül kürsî, 5 ihlası şerif, 5 felak, 5 nâs surei Celileleri okunur.

Namazdan sonra 25 defa:

لاَ حَوْلَ وَلاَ قُوَّتَ اِلاَّ بِاللهِ اْلعَلِىِّ الْعَظِيمِ اْلكَبِيرِ الْمُتَعَالِ

Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhi’l-aliyyi’l-azîmi’l-kebiri’l-müteâl

yine 25 defa:

اَسْتَغْفِرُاللهَ الْعَظِيمَ وَاَتُوبُ اِلَيْكَ

Estağfirullâhe’l-azıym ve etûbü ileyk;denilip dua edilir

Back
X