• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

aşkolsun canım benimmm senin varlığın yeter eşimle konuştuk biraz o da kendini suçlayıp duruyor ben kendime yetemezken ona moral vermem gerektiğini onun üstüne gittiğimi farkettim sanırım ben bayağı gerilmişim bu aralar

bunu yapmamaya çalış bende senin gibiydim direk onu suçluyordum..inan onlar bizden daha çok istiyorlar ve ellerinde bişey yok maalesef..
yok onu kesinlikle suçlamıyorum asla ve asla ama o kadar gerginim ki herşeyine bahane bulup tartışma çıkarıyorum o da ben gerginim diye ses çıkarmıyor ama bir yerde patlayacak
zaman canım biraz zaman ver kendine hemen düzelemezsin...zor geçiyor biliyorum ama neolur kendini ve eşini suçlama...destek olun birbirinize...

gelir birazdan oda doktorla görüşecekti dimi...
evet bu çok önemli diyorum 1ay ara verelim biraz toplanalım

ALLAH kuluna 3 şekilde cevap verir.'' evet !'' der,istediğini verir...''hayır!'' der,daha iyisini verir.....''bekle!'' der,en iyisini verir..

bizlerde bunlardan biri olacağız inşallah..bekleyen sabreden ve aldığında şükretmesini bilen anneler olacağız inşallah...
inşallah canım inşallahhhh

Selamün aleyküm kızlar,nasılsınız :16:

Cuma'nız mübarek,dualarınız tez vakitte hayırlısıyla kabul olsun inşaallah :16: :16:

Kızlar bugün öğle ve ikindi arasında kılınacak Namaz var,onu yazmak için girdim topiğe.Yazıp karnımı doyurup gelcem yine :1: :1:

Canlarım bide bişey daha var,söyliyimde belki nasiplenenler olur :12: Eşim dün gece İstanbul'a gitti,mübarek bir gecede gitmeleri çok güzel bir tevafuk oldu.....Ben Vakıa Hatimi yaptım dün gece,bide La Havle hatimi 1 tane;ama birazdan 1 La Havle Hatimi daha yapıcam eşim için olsun sevabı onunda....

Eğer sizde 1-2 saate Hatim yapabilirsiniz ki en kolayı,La Havle,İhlas-ı Şerif,Ayetel Kürsi olabilir,aklıma bunlar geldi....Yapabilirseniz eğer çok güzel bir yerde,Mübarek bir Zatın Allah Dostunun Kabri Şerifinde duasını yapacak eşim,sizinkilerinde Duasını yapabilir eğer okursanız....İnşaallah bu Cuma vaktinde ve öyle bir yerde,kabulüde birlikte olur inşaallah...Yapmak isteyenler bana özel mesaj atsın,belki burdan takip edemem... :16: :16: Dostlarımıda haberdar edeyim dedim,seviliyosunuz :69: :69:
kaçırmışım bu fırsatıııı:14:
ya nereye gittiniz kızlar ya....gebelik aşısı yaptıran varmı...duyan var mı..

kusura bakma canım mali müşavir geldi de çıkmak zorunda kaldım malum bugün geçicinin son günü:34:
o ne ki acabaa

Son düzenleme:
yok onu kesinlikle suçlamıyorum asla ve asla ama o kadar gerginim ki herşeyine bahane bulup tartışma çıkarıyorum o da ben gerginim diye ses çıkarmıyor ama bir yerde patlayacak
evet bu çok önemli diyorum 1ay ara verelim biraz toplanalım

inşallah canım inşallahhhh

kaçırmışım bu fırsatıııı:14:

kusura bakma canım mali müşavir geldi de çıkmak zorunda kaldım malum bugün geçicinin son günü:34:
o ne ki acabaa

tamam canım anladım..gebelik aşısını duydun mu sen...

Canım nerelerdesin sen ya merak ettim...

tamam canım anladım..gebelik aşısını duydun mu sen...

canım benim şu işler olmasa bi kendi kendime kalabilsem keşke duymadım canım yaa nasıl bişeymiş ki acaba

valla tüp bebk yapıp ta tutmayanlar için %40 pozitif oluyormuş ..şimdi onu arşatırıyorum..dafniya biliyor mu acaba...onu sorsun doktora diyecektim...

Kızlar hepinize iyi hafta sonları hafta sonu nete giremiycem. Hepinize mutluluklarla ve güzel haberlerle dolu hafta sonu diliyorum.

olacağım inşallah canım yaa ama durup dururken ağlamalarım azaldı en azından buna da şükür canımcım:34:
valla yaa bi sakinlesem şöyle ne güzell:16:

kuzucum çok üzüldüm ne denebilirki çok ümitlenmiştik:43: olacak canım benim Allahın izniyle ağla ama kendini yıpratma nolur kıyamam

Back
X