Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heyecanlı ana saatler kaldı hayırlısıylabende iyiyim elhamdülillah canım.
canım nasılsın..ev taşıman bitti mi...doktor işini neyaptın canım...ben batımı bekliyorum...
heyecanlı ana saatler kaldı hayırlısıyla
bat ne zamandı canım aa dafni evi buldu mu ev mi taşıyor bunu konuştuk ta ben mi hatırlamıyorum yoksa ay kötü hissettim kendimii
ablacım ihlas suresini 400 çekmişsin ya sen onu 488 e tamamla.sonrada 2 Meryem suresi oku
evet inşALLAH bebişimi ve kesesini görebilirim.ve kalp atışını da dinleyebilirim.
yok canım yarın randevum.yarın gidicem.çok heyecanlıyım ya![]()
hadi inşallah canım benim inşallah kalp atışlarını da duyarsın 3'ü bir arada ne güzel
hadi hayırlısı bakalım tatlım bende heyecandım bak şimdibulantılar nasıl kuzum sıcaklarda bunaltır şimdi seni..ama herşeye ragmen ne güzel hamilesin sen artık yaaa...
![]()
başladı başlamaz mı bu sabah sağolsunlar onlar da teşrif ettiler![]()
başlamayasıca diycem ama o da kötü..önümüzdeki günlerde calışmalara devam etcez napak be tatlım..Allah nasibimizden çıkarmasın yeter ki...
canım nasılsın..ev taşıman bitti mi...doktor işini neyaptın canım...ben batımı bekliyorum...
sen naptın kuzum taşınıyormuşsun sanırım ben nasıl atladım bunu bilmiyorum ama hatırlamıyorum ev bulduğunu:78:
hadi hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla huzurla yaşamayı nasip etsiniyiyim canım çok yorğunum elk.doğalgaz su abonelikleri için koşuşturmaktan canım çıktı.Deprem sigortası bile isteniyor abonelik içinpara yetiştiremiyorum ne zormuş yahuuu...eşyaları dün yeni eve attık çok şükür salon mutfağı yerleştirdik ablamla diğerleri öyle duruyor
akşma iş çıkışı devam etcem eşim gece 11 de geliyor ondan bana hayır yok tek başıma uğraşıyorum..Dr dan haber bekliyorum kuzum daha aramamış..gecikme mi var yoksa daha zamanı mı gelmedi...
Canım benim ben atlamış olabilirim babamın rahatsızlığı ,senin için heyecanlı bekleyişimiz arada kaynadı heralde.Evi buldum taşındım dün hatta dakika bir gol bir yöneticiyle nerdeyse papaz bile olacaktım........![]()
kısmet canım bu ay hayırlı değilmiş demek ki bizim için...
Zaten onu düşünecek halde kalmadı ki![]()
hadi hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla huzurla yaşamayı nasip etsin
evet canım yaa bizden sana fırsat kalmadı desene kusurumuza bakma artık
hadi yaa noldu kuzum kim kızdırdı benim dafnimiiii![]()
canım çok sevındım ya çok sukur yegenımız toparlamıs ıns dahada ıyı olacak ıns hayırlısıyla kazasız belasız dogumunu yaparsın23de gitmemisim ama simdi baktim24+2 de 683 gr mis.simdide 2480 olmus haftasiyla uyumlu cikti sukur cok mutlu oldum fakat bu seferde nts cekildim uyuyodu cikolata yedim gene uyanmadidoktor yarin gel dedi ama gidemiycem zaten benim doktorum ayrilmis hastaneden kendime yeni doktor bulmm lazim..onada cok moralim bozuldu
canım gecmıs olsun rahım fılmım berbat gecmıstı acıllık olmustum neysekı gectı o gunlerselamunaleykum arkadaşlar bugün rahim filmi çektirdim çok fenayım şuanda çok lekelenmem oluyor . Gusül alsam namaz kılabiliyorum dimi. Bi de 15-20 gün ilişki yasağı koydu radyoloji uzmanı normalmi acaba ???.
Bi sürüde ilaç verdiler antibiyotik ,ağrı kesici ,vajinal ovül falan.
Bu arada yarın benim sonuçlar ve eşimin sonuçlarınıda alıp doktorumuza gideceğiz inşallah .. çok dua edin ...allah razı olsun...
canım nasılsın hakkını helal et sende uğrasıyorsun lısteyle hakkını helal et canımliste hala tamamlanamadı.yardım edin eksiklerede bitirelim ve eski sisteme geri dönelim.yasine.ve listeden çıkaracaklarım var kusura bakmasınlar.2 hafta olacak liste hala yarım.üzülüyorum.
nasılsınız canlar evde netim yok bu ara.şimdi anneme geldim geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah.
Eşim geldi 2 aylık bir ayrılıktan sonra kavuştum hamdolsun.rabbim kimseyi eşinden ayrı koymasın inşallah
selamun aleykum kizlar ben dondum turkiyeden cok sukurki evimdeyim ama yatiyorum hem yol yorgunlugu hemde hastalik sanirim beni mahvetti idrar yollarimda enfeksiyon varmis kac gundur afedersiniz hem kusuyorum hem isalim ne yesem icerde durmuyor bugunde sabah zorla kahvalti yaptim ama midem yine cok fena topikte hersey yolundami?guzel haberlerimiz varmi?benim icin dua edin arada bir kalkabilirsem bakacagim dualarimiz degistimi yoksa ayni dualarimi okuyoruz haber verirseniz cok
sevinirim....
Canım benimm inan ona üzülecek dermanım yok eniştem çok ağır geldi evet bekliyorduk rahatsızdı ama o ümit hep varmış içimizdeama yok üzülme.....dediğin gibi hayırlısı değilmiş bu ay daha gençsin canımcım bizim gibi değilsin ya hem bak bir kere hamile kaldın imkansız dediklerinde bir daha olacak inanki hem bu sefer kucağına alacaksın.Şuan da yaşadığın üzüntü çocuğuna anlatacağın bir hatıra olacak onun senin için ne kadar kıymetli olduğunu ona kavuşmak için nelere katlandığını anlatacaksın kuzuna..İçinin nasıl acıdığını tamin ediyorum canım... aynı şeyleri bir ay önce piedra için hissettik sende anlıyorsun şimdi senin için canımız yanıyor elmizden gelen birşey olsa da yapsak keşke..
haydeee tam adamına çatmışsınız be kuzummm ama sen başa çıkarsın üstesinden gelirsinnnaşkolsun canım senin durumun çok daha önemli benim ki dünya işleri işte...asıl ben senin yanında olamadım böyle bir zamanda destek olmayı isterdım kuzum...
Sorma tatlım eve temizliğe gittiğimizde yöneticinin karısı tutturdu pazar günü benim mevlitim var taşınamazsın diye..Abla çalışıyorum pazar günü müsaitim dedim ama yok..ikna edemedim hatunu neyse ben erteledim sabret kzım zeliş dedim..Dün taşımacılar yanlışlıkla cimleri ezmiş 50cm bir alan..Bu seferde yönetici sahnede bağırıp çağırıyor rezalet neyse tamam ben rulo çim koydururum diyorum ama adam hala nasıl izin verirsiniz buna diye bağırıyor..Hayır adamın çim dediği de bildiğin ayrık otuçok emek verdim diyor bile yahu bıraksaydım kendi kendine büyüyor zaten be adam....tam damarım tutmak üzeriydi gitti birde karşı dairede oturuyor işi bulduk yani...
çok geçmiş olsun tatlımmmmselamun aleykum kizlar ben dondum turkiyeden cok sukurki evimdeyim ama yatiyorum hem yol yorgunlugu hemde hastalik sanirim beni mahvetti idrar yollarimda enfeksiyon varmis kac gundur afedersiniz hem kusuyorum hem isalim ne yesem icerde durmuyor bugunde sabah zorla kahvalti yaptim ama midem yine cok fena topikte hersey yolundami?guzel haberlerimiz varmi?benim icin dua edin arada bir kalkabilirsem bakacagim dualarimiz degistimi yoksa ayni dualarimi okuyoruz haber verirseniz cok sevinirim....