Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaldı 36 eksik.........................
hayırlı cumalar kızlaarrdün keseyi gördük. 1.87 cm olmuş
bebişimi daha göremedim.doktor haftaya çarşamba gel o zaman karından görebiliriz şimdi vajinal görünür ama bence bekleyip karından görelim dedi bende olur dedim.çarşamba da bebişimi görecem kısmetse inşALLAH
kızlar ben bugun dr. gidicektım tabıkı işyerınden ızın alamadım yarına kaldı ya yıne of bugun adet gunum bakalım henuz olmadım ya ınşl bebişim vardır ya yumurtalama testi hala pozitf bılmıyorum ne kdr dogru tabıı![]()
gozun aydin cnm..haftayada bebisini gorursun ins..
banada cvp vern ya![]()
bebişimi daha göremedim.doktor haftaya çarşamba gel o zaman karından görebiliriz şimdi vajinal görünür ama bence bekleyip karından görelim dedi bende olur dedim.çarşamba da bebişimi görecem kısmetse inşALLAH
canım gözün aydın olsun çok sevimdim çarşamba günü kısmetse bebişinle tanışacaksın o zaman...
maşaallah annesi, büyüyo bebişinhayırlı cumalar kızlaarrdün keseyi gördük. 1.87 cm olmuş
banada cvp vern ya![]()
canım geçen haftaki liste tamamlanmadı.eksiklere ekliyeyim benhayırlı cumalar seyyancım bu eksikler geçen haftadan mı bu hafta için mi ben bu hafta için 1 Meryem suresi okumuştum 200 ihlas suresi ama sayıyı tamamlamadan regl olmuşum
seyyanımmmmmmmm
dün 1 meryem okudum, bugün 2 tane daha okuycam Allah izin verirse.
istersen onları da düş
seyyannnnnnnnnnn senin kızın olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
demek istediğimi anladın demi![]()
cannımm çok sevindimm inşallah kalp atışını da hayırlısıyla görürsün ben şimdilik ara verdim bakalım 1 kaç daha geçsin tekrar tüp bebek için başlıcaz rabbim herkese bu yolda kolaylık versin![]()
Kızlar nasılsınız bakalım
piedram dün dr beni çağırmış gittim görüştüm canımcım histereskopi yapacakmış neden tutunmuyor embriyocuklar diye bir de enfeksiyon varsa tüplerini alırım dedim ben aldırmak istemiyorum yaazaten tıkalılar bir işe yaramıyorlar ama tüplerde sıvı falan yok neden öyle dedi anlamadım.senden ne var ne yok canım kırmızılar geldi mi yoksa mücizeye ramak mı kaldı
canım geçen haftaki liste tamamlanmadı.eksiklere ekliyeyim ben
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
anlamammıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı