Nasılsınız kızlar

Umarım bir sorun yoktur hepiniz iyisinizdir.Muhat hamile değilmisin canım :44:Allah inşallah yakın zamanda nasip eder üzme kendini.Geçmişi okuyamadım.Varmı önemli gelişmeler bebiş haberleri,Allah hepinizin yüzün baksın

Hepiniz anne olun hayırlısıyla inşallah

Kızlar dün pazarınız nasıl geçti, dün sağolsun eşimin yardımıyla halı yıkadık,hafif kirli olanları,diğerlerinide yarın vereceğiz halı yıkamaya,dün balkonu temizle camları sil halıları yıka derken,yukarda oturan ev sahibinin kızı gelmiş annesine gezmeye,koca kadın sen kalk benim temiz balkona yeni yıkanmış halılı yere,halı silkele

Üstelik o sırada eşimde biraz dinleneyim diye balkonda oturuyormuş.Görünce eşimin siniri tepesine çıkmış,bende çamaşır seriyordum başka bir balkonda, bir baktımki eşim yukarı çıkmış yaptığınız ayıp değilmi heryer battı yenidenmi temizleyelim demeye kalmadan,kızı kusura bakmayın diyeceğine eşime bağırdı,oğluda 18 yaşında eşime horozlanmış,eşim kendimi zor tuttum dedi ve eşimde onlara bağırdı çağırdı haklı olarak,kısmetse bu evden taşınmayı düşünüyoruz,Allah herkezi hayırlı komşularla insanlarla karşılaştırsın,insanlıktan nasibini almamışlardan uzak etsin.Apartman hayatında bu tarz şeylerin olmaması gerekli kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil sonuçta.En nefret ettiğim şey birşey çırpıp birilerini rahatsız etmek

Halını ya süpür yada sil temizlemeye ver

Taşınma işide kolay değil ama herşeyde bir hayır vardır,evimin manzarası güzel olsada komşuluk adına birşey olmadığı için belkide böylesi bizim için daha hayırlı olacak.Allah ev sahibi olmayı nasip etsin bize ve olmayan herkeze

Ev alma komşu al diye boşa denmemiş,üstelik günleri gelmeden her ay tıkır tıkır kiralarını ödedik şimdiye kadar,karşılığındada nankörlük bulduk,bizden sonra bulsunlar artık iyisini

Allah'a emanet olun,kızım acıkmış çıkmam lazım görüşmek dileğiyle