• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Nasılsınız kızlar:16:Umarım bir sorun yoktur hepiniz iyisinizdir.Muhat hamile değilmisin canım :44:Allah inşallah yakın zamanda nasip eder üzme kendini.Geçmişi okuyamadım.Varmı önemli gelişmeler bebiş haberleri,Allah hepinizin yüzün baksın:16::49:Hepiniz anne olun hayırlısıyla inşallah:49::emir_bebek:
Kızlar dün pazarınız nasıl geçti, dün sağolsun eşimin yardımıyla halı yıkadık,hafif kirli olanları,diğerlerinide yarın vereceğiz halı yıkamaya,dün balkonu temizle camları sil halıları yıka derken,yukarda oturan ev sahibinin kızı gelmiş annesine gezmeye,koca kadın sen kalk benim temiz balkona yeni yıkanmış halılı yere,halı silkele:47:Üstelik o sırada eşimde biraz dinleneyim diye balkonda oturuyormuş.Görünce eşimin siniri tepesine çıkmış,bende çamaşır seriyordum başka bir balkonda, bir baktımki eşim yukarı çıkmış yaptığınız ayıp değilmi heryer battı yenidenmi temizleyelim demeye kalmadan,kızı kusura bakmayın diyeceğine eşime bağırdı,oğluda 18 yaşında eşime horozlanmış,eşim kendimi zor tuttum dedi ve eşimde onlara bağırdı çağırdı haklı olarak,kısmetse bu evden taşınmayı düşünüyoruz,Allah herkezi hayırlı komşularla insanlarla karşılaştırsın,insanlıktan nasibini almamışlardan uzak etsin.Apartman hayatında bu tarz şeylerin olmaması gerekli kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil sonuçta.En nefret ettiğim şey birşey çırpıp birilerini rahatsız etmek:20:Halını ya süpür yada sil temizlemeye ver:47:Taşınma işide kolay değil ama herşeyde bir hayır vardır,evimin manzarası güzel olsada komşuluk adına birşey olmadığı için belkide böylesi bizim için daha hayırlı olacak.Allah ev sahibi olmayı nasip etsin bize ve olmayan herkeze:16::31:Ev alma komşu al diye boşa denmemiş,üstelik günleri gelmeden her ay tıkır tıkır kiralarını ödedik şimdiye kadar,karşılığındada nankörlük bulduk,bizden sonra bulsunlar artık iyisini:19::20:
Allah'a emanet olun,kızım acıkmış çıkmam lazım görüşmek dileğiyle:16::3:

aynı dertten muzdarip olarak evimi değiştirdim canım taşınma işleri daha yeni bitti inanki zor ama huzurlu olmaya değer..yıkadığım çamaşırları birçok kere toplayıp yeniden yıkadığımı bilirim mutfak balkonumun kapısını yaz kış kapalı tutmak zorunda kalıyordum yoksa hergün halı silkeliyordu bizim ev sahibi mutfağa doluyordu onca toz kıl tüy:37:...Hakkı hukuku bilmeyen insanlarla uğraşmak çok zor şuana kadar hakkını helal edip giden bir kiracıları yok en uzun süre dayananlardan biri benim Allahtan korkmasam bende hakkımı helal etmeyeceğim...

evlendğim zaman akdnz anemisi şüphesi ile periferik yapılmıştı bana ama yani tam bilmiyorum... doktorada sormuştum anne olmama engelmi diye yok dmeişti ama tekrar araştırmak lazım... gittiğmzde tekrar sorayım inşaallah canım ya...

kızlar ben şimdilikçıkıyorum mutfak toplamam lazım.... pc açık arada bakarım aeo hepinz....

evlendğim zaman akdnz anemisi şüphesi ile periferik yapılmıştı bana ama yani tam bilmiyorum... doktorada sormuştum anne olmama engelmi diye yok dmeişti ama tekrar araştırmak lazım... gittiğmzde tekrar sorayım inşaallah canım ya...
akdeniz anemisi testiyle o farklı degil mi????
:27::27::27::27::27::27: yorgunluktan gidemedim:27::27::27::27::27:
ruhumu çok yordular :1::1::1:

periferik kan anlizi karyotip mi oluyo kızlaaaaaaaaaaaar
evet canım aynıymış :)
resmini paylaş bak alınca merak ederim :)

bunların genel adı genetik testler canım gen mutasyonuna da bakılıyor eğer sorun çıkarsa sağlıklı embriyolar seçilip onlar transfer ediliyor.Periferik kan gebelikte kanda östrojen arttıkça pıltılaşma oluyor dolayısıyla embriyoya kan gitmediği için düşük oluyor.periferik kanda sadece senden kan örneği alınıyor.Diğerinde sanırım her ikinizinden alınıp kromozom analızı yapılıyor.Kardeşim defalarca anlattı ama ben sadece bu kadarını anladım canım umarım işine yaramıştır...mhtfr heterozigıt/homozigot taşıyıcı gibi birşeyler yazıyormu sonuç raporunda? öyleyse periferik kandır

akdeniz anemisi testiyle o farklı degil mi????

evet canım aynıymış :)
resmini paylaş bak alınca merak ederim :)
kan değerlerim değişikti benm hematolojide baya uğraştık evlendikten sonra nikah ta yaplan kandan hariç ozaman yapılmıştı ama burda bahsedilenle içeriği aynımı bilmiyorum kan örneğini cam bi levha üzerine alıyorlar falan

bunların genel adı genetik testler canım gen mutasyonuna da bakılıyor eğer sorun çıkarsa sağlıklı embriyolar seçilip onlar transfer ediliyor.Periferik kan gebelikte kanda östrojen arttıkça pıltılaşma oluyor dolayısıyla embriyoya kan gitmediği için düşük oluyor.periferik kanda sadece senden kan örneği alınıyor.Diğerinde sanırım her ikinizinden alınıp kromozom analızı yapılıyor.Kardeşim defalarca anlattı ama ben sadece bu kadarını anladım canım umarım işine yaramıştır...mhtfr heterozigıt/homozigot taşıyıcı gibi birşeyler yazıyormu sonuç raporunda? öyleyse periferik kandır

canım sonuç gelmedi henüz 20 gün oldu yaptıralı ?

ama doktor arayınca sorarım aynı şeymi diyeki
sanırım aynı :34:

canım eşim karyotip yaptırdı onda klinefelter sendromuna bakılıyor kromozom sayısına yani ama yaptırmadım ancak periferik kan analizi de bildiğim kadarıyla pıhtılaşmaya bakılıyor pıhtılaşma sorununda hamile kalabiliyorsun ancak pıhtılaşma sorunundan dolayı erken dönemde düşük yaşıyorsun dr.lar bende de aynısından şüphelendiler ancak bunu araştırmaları için 2. veya 3.düşüğü yaşamam gerekliymiş kolay sanki yaşadıklarımız ya:20: inşallah anlatabilmişimdir.

gebe kalmana engel değil korkma canım ama gebeliği sürmek için hergün kan sulandırıcı iğne olman gerekiyor.kendi kendine yapabileceğin küçük bir iğne zaten.Gebelik olsun yeter ki seve seve katlanılıyor emin ol

canım eşim karyotip yaptırdı onda klinefelter sendromuna bakılıyor kromozom sayısına yani ama yaptırmadım ancak periferik kan analizi de bildiğim kadarıyla pıhtılaşmaya bakılıyor pıhtılaşma sorununda hamile kalabiliyorsun ancak pıhtılaşma sorunundan dolayı erken dönemde düşük yaşıyorsun dr.lar bende de aynısından şüphelendiler ancak bunu araştırmaları için 2. veya 3.düşüğü yaşamam gerekliymiş kolay sanki yaşadıklarımız ya:20: inşallah anlatabilmişimdir.
canım yani farklı mı bu ikisi.
nette yadım ikisi birlikte çıktı ben de aynışey sandım.
2 ya da 3 düşük mü!!!!!!!!!!
olduuuuu anammmmmmm
özelde 2009 da 600 tl ye yapılmış bu testler acaba şimdine kadardır??

gebe kalmana engel değil korkma canım ama gebeliği sürmek için hergün kan sulandırıcı iğne olman gerekiyor.kendi kendine yapabileceğin küçük bir iğne zaten.Gebelik olsun yeter ki seve seve katlanılıyor emin ol
kuzum sen anlatmışsın zaten pardoncukkkk
canım yani farklı mı bu ikisi.
nette yadım ikisi birlikte çıktı ben de aynışey sandım.
2 ya da 3 düşük mü!!!!!!!!!!
olduuuuu anammmmmmm
özelde 2009 da 600 tl ye yapılmış bu testler acaba şimdine kadardır??
farklı canım bildiğim kadarıyla ama geniş kapsamlı olanı da var onda genlere de bakılıyor onu bulmuş olabilirsin ben de düşük yaptığımda yaptırayım diye araştırdığımda sormuşlardı bana da sadece pıhtılaşma 450tl genel kapsamlı genlere de bakıldığında 1500tl gibi bir rakam vermişlerdi bana bir de düşük yaşadıktan 2ay sonra yapılıyor ama bu test bekle demişti bana o zaman dr.

evet canım banada en az 3 gebelik kaybı olması gerekiyor dediler yoksa sgk karşılamıyormuş zaten hamile kalmak için tüp yaptırıyoruz 3 tane tüp denemesi 18.000TL insaf yahu o da hepsi tutarsa:41:.Bende kendi imkanlarımla yaptırdım 500tl falan iyiki de yaptırmışım yoksa es kaza hamile kalsam düşecekmiş.Canım birde kan sulandırıcı iğnenin tanesi 10TL benim kullandığım doz öyleydi en azından doğuma kadar yaklaşık 270 iğne kullansan 2700TL yapıyor ve ne yazık ki tekrarlayan düşüğün yoksa bu iğneler için raporda çıkmayabilirmiş sağlık ocağı öyle dedi..Şu şartlarda doğurgan olmamanın bedeli çok ağır:47::47::47:...

iyiyiz prenses annesi, sen nasılsın ?

cok sukur muhatcim kendime geldim bugun son makine camasirimida yikadim sirada dag gibi utu var onuda yarina biraktim
haberini okudum canim Rabbim hepimizin hakkinda en hayirlisini versin hic degilse hamile kalabiliyorsun bu guzel haber yakindir insallah o guzel haberlerde

kuzum sen anlatmışsın zaten pardoncukkkk

farklı canım bildiğim kadarıyla ama geniş kapsamlı olanı da var onda genlere de bakılıyor onu bulmuş olabilirsin ben de düşük yaptığımda yaptırayım diye araştırdığımda sormuşlardı bana da sadece pıhtılaşma 450tl genel kapsamlı genlere de bakıldığında 1500tl gibi bir rakam vermişlerdi bana bir de düşük yaşadıktan 2ay sonra yapılıyor ama bu test bekle demişti bana o zaman dr.

sende daha net bilgiler varmış canımcım asıl ben pardon:16: ben kızların daha çok kafasını karıştırdım herhal:26:

cok sukur muhatcim kendime geldim bugun son makine camasirimida yikadim sirada dag gibi utu var onuda yarina biraktim
haberini okudum canim Rabbim hepimizin hakkinda en hayirlisini versin hic degilse hamile kalabiliyorsun bu guzel haber yakindir insallah o guzel haberlerde
öyle canım ya en azından o umudumuz var :)
1 günlük hamişlik yaşadım, eşimde ben de çok mutluyduk:)
rabbim nasip etsin hayırlısıyla.

Back
X