- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
ya kızlar ne tatlı oluyorlar her halleri güzel Rabbim hepimize nasip etsin inşallah en yakın zamandaEki Görüntüle 722268 kızlaaaarrr resim çıktımıııııııııııııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ne tatlı oluyorlar her halleri güzel Rabbim hepimize nasip etsin inşallah en yakın zamandaEki Görüntüle 722268 kızlaaaarrr resim çıktımıııııııııııııı
şekerim sen uzaydamı yaşıyorsun ben seni aramamışmıydım aklın nerde:84::84::84::84:canım miyoma ne oldu, gitti mi,
tedavin ne oldu ayyy hadi anşlat :)
canım cidden mi :):):):):):)miyomu çöpe attım kız ne olsun davetsiz misafiri kovdum bebişimi bekliyorum
şekerim havuçlar bitmeden yola devam et
birde eczaneden zincoc al eşin günde 2 kere içsin unutma sakın
inşallah tutunacak canım demek kıvırcık olacak akdeniz kıvırcığı gibi kızılmı olcak yoksam
![]()
canım sen bana demedin ki ama:)şekerim sen uzaydamı yaşıyorsun ben seni aramamışmıydım aklın nerde:84::84::84::84:
ya öylemi ben seni aramadım değilmi tekrar ,kusura bakma canım ya ama önceden söylemiştim ya ondan dedimcanım sen bana demedin ki ama:)
sen senle konuşacaklarım var dedin, aşk olsun yaaaaaaaaaaaa:26::26:
küçüldüğünü biliyordum ama bu kadar küçüldüğünü bilmiyordum :):)ya öylemi ben seni aramadım değilmi tekrar ,kusura bakma canım ya ama önceden söylemiştim ya ondan dedim
şimdi hatamı telafi ediyorum miyomum küçülmüş doktorumda transfer yapmayı kabul etti bebişlerimi 3 erli paket halinde dondurmuş bir paketi açıcam kısmet ne çıkarsa dedi tutunmazsa üzülmek yok dedi eğer bebişler tutunmazsa 2. paketi açmıycam ameliyat olursun öyle açarım dedi .bugün tedaviye başlamamın 3. günü kısmetse 15 gün sonra transferim olacak bende durumlar böyle![]()
evet canım mutlu sona geliyoruz artık bebişlerimi almama 15 gün varküçüldüğünü biliyordum ama bu kadar küçüldüğünü bilmiyordum :):)
aaayyy çok sevindim yawwww
şafak sayyıyoruz o zmaan :)
canım bu aralar kafam dumanlı, algılayamadımevet canım mutlu sona geliyoruz artık bebişlerimi almama 15 gün var
hamilelik testimde tam bir ay sonra
ben sana ne diyorum ikide bir frizbabylerim geliyor bu ay çok çalış
bebişlerimize birlikte kavuşalım diye sen anlamamışmıydın yoksam![]()
bende biliyorsun sandım yazmıştım topikten tedaviye başladım diye hatta yaşanan kazadan dolayı iptal edecektim tedavimicanım bu aralar kafam dumanlı, algılayamadım
demekki 9 ay 25 gün var anne olmana![]()
canım ne bileyim hala küçültmeye çalışıyosun sanmıştım :)bende biliyorsun sandım yazmıştım topikten tedaviye başladım diye hatta yaşanan kazadan dolayı iptal edecektim tedavimi
sende kızmıştın hatta demek unuttun önemli değil onca kişiyle konuşuyorsun aklında tutmaman normal
inşallah canım Rabbim nasip etsin hepimize hamiş olmayı hayali bile güzel![]()
yok canım inşallah bebişim tutunursa doğumda aldırırım artıkcanım ne bileyim hala küçültmeye çalışıyosun sanmıştım :)
oh ohhh artıyo hamişler![]()
inşaallah canım seeyan eslemliva , asbelove piedra a.sena,kays...................... hatırlayamadığım arkadaşlarımla peşpeşe hamiş oluruz inşaallah.yok canım inşallah bebişim tutunursa doğumda aldırırım artık
inşallah canım Rabbim duysun sesini
muhatçığım hayal gibi birgün bu mesajları yazacağım aklımın ucundan bile geçmezdi şükürler olsun
inşallaha hamiş olmamıda nasip eder Rabbim boş durma şekerim düş peşime![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin topiğimizide açmaya az kaldı desene artık orda kaynatırız bol bolinşaallah canım seeyan eslemliva , asbelove piedra a.sena,kays...................... hatırlayamadığım arkadaşlarımla peşpeşe hamiş oluruz inşaallah.
eeeeeee sıra geldi diğer topiklere![]()
hoşgeldin tatlım ben iyiyim şükürler olsun beklenen gün geldi tedavimin bugün 3. günü bebişlerimi almam 15 gün kaldıAy muhabbeti kaçırmışım
İnşaallah herkes iyidir,afiyettedir.Rabbim dualarımızı en kısa zamanda kabul etsin hayırlısı ile
Ben bugün çok güzel bir rüya gördüm ve şimdi iyiyim elhamdülillah...Burdan ve özelden yazan desek ve dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim,iyi ki varsınız hep olun![]()
:71 :
![]()
![]()
![]()
![]()
kaçırdın tabiki de :)Ay muhabbeti kaçırmışım
İnşaallah herkes iyidir,afiyettedir.Rabbim dualarımızı en kısa zamanda kabul etsin hayırlısı ile
Ben bugün çok güzel bir rüya gördüm ve şimdi iyiyim elhamdülillah...Burdan ve özelden yazan desek ve dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim,iyi ki varsınız hep olun![]()
:71 :
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşgeldin tatlım ben iyiyim şükürler olsun beklenen gün geldi tedavimin bugün 3. günü bebişlerimi almam 15 gün kaldı
hayırdır inşallah tatlım bebişinimi gördün yoksa rüyanda.iyiki sende varsın tatlım![]()
kaçırdın tabiki de :)
seyyan hanımda kaçırdı :)
evde seyyannnn diyorum ama çınlamıyo sanırım kulagı:)
hayır olsun rüyan :)![]()
maşaallah canım çok sevindim :)Yakalamışım ama bak sizi kaçmamışsınız daha![]()
Canım inşaallah hayır olacak Muhat,Rabbim nasip edecek az kaldı...Nasıl durumda olduğumu sen biliyodun ama bi rüyayla sıkıntımı gideren Rabbime hamdü senalar olsun...
Canım çıkmayacaksanız çaldır Seyyanıda gelsin ya![]()
![]()
maşaallah canım çok sevindim :)
herşey istediğin gibi olur inşaallah.
daha dr ye gitmedin mi