Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbimin mucizelerinden birine daha şahit oldum şu anda
Rabbim bizlere de nasip et o mucizelerden birini nolurrrrrrrr
sendeki olasılık kuzuummm bak hatun tüplerini kaybetmiş iltihap vs. Rabbim ol desin yeter kiiiiiii![]()
mirac kandiliniz mubarek olsun..Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin insallah..
esmacim hosgeldin tatlim prenses nasil?heyecanin nasil hersey yolundami?sen nasilsin?
aynen öyle canım Rabbim ol desin yeter kiii sen nasılsın bu arada soramadımRabbimin ol demesi yeter bitanem o mucizeleri yaratan herseyi yaratan ol desin yeter
amin insallah canim aminnnn
tıfılım benimmmmmmmm kız fena mı olur seni de tanımış olurum bu bahaneyleKesin akşam haberlerine konu olurum..dr zor dedi ama o hamile kaldı...az sonra..tıfıl bir hatun izlersen bilki o benim canım..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnmirac kandiliniz mubarek olsun..Rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin insallah..
nerden bilünnnnn biraz önce cem beyi araştırırken bir bayandan öğrendim 10sene 8 tüp denemesinde şu an ikizlerine hamileymişşşşşşkız almasalarda işe yaramıyor.Atıl durumdalar beni tübalar
hosbuldum cnm.prenses iyi cok sukur bugun biraz sancim var onu saymazsak bnde iyiyi.heyecan ve korku birbirine karismis sekilde beklemedeyiz heran dogabilir dedi doktor:)dualarnizda unutmayin bni kizlar..
aynen öyle canım Rabbim ol desin yeter kiii sen nasılsın bu arada soramadım
tıfılım benimmmmmmmm kız fena mı olur seni de tanımış olurum bu bahaneyle
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nerden bilünnnnn biraz önce cem beyi araştırırken bir bayandan öğrendim 10sene 8 tüp denemesinde şu an ikizlerine hamileymişşşşşş![]()
seninde kandilin mubarek olsun tatlim sancin cokmu hemen doktora git bakiyorlardir sana ama acilma varmi falan diye ne bileyim Rabbim bir avazda kurtarsin insallah ayy cok heyecanlandim simdi ikinci prensesi doguyoyor topigimizin isim ne dusundunuz tatlim?
aynen öyle canım Rabbim ol desin yeter kiii sen nasılsın bu arada soramadım
tıfılım benimmmmmmmm kız fena mı olur seni de tanımış olurum bu bahaneyle
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nerden bilünnnnn biraz önce cem beyi araştırırken bir bayandan öğrendim 10sene 8 tüp denemesinde şu an ikizlerine hamileymişşşşşş![]()
krizantem cnm sen nasilsin? renkli ultrason cektircektin cektirebildin mi? prensesini gordunmu
slemeim canım üzüntünü yürekten paylaşıyor ve yaşıyorum.sana ne desem ne yazsam bilmiyorum.rahatlaman için biraz acını yaşayıp,ağlayıp içini dökmen lazım.böyle zamanlarda insan söylenenlere kapalı olabiliyor.yani etki etmeyebiliyor.amaaaaa asla ve asla yaşadıklarımızı başkaları kolay elde ediyor diye yargılamak bize düşmez.hele sen bunu yapacak en son kişilerdensin.elbette seninde sabrının tükendiği zamanlar olabilir ama bazen dilden çıkan Rabbimizi gücendirebilir.daha önünde uzun uzun zaman var.demekki vakti henüz gelmemiş değilmi tatlım.biz hemen anne olamadığımız için ayrıcalıklıyız.çünkü Rabbim bizi en sevdiklerine verdiği sınava tabi tutuyor.neyse canım sen bunların idraki içerisinde yaşayan bir insansın zaten.zaman zaman duygularımızın taştığı hepimizde oluyor.sadece şunu bil.herzaman yanındayım.dualarım seninle ve seni çok seviyorum.heeee birde herşey çok güzel olacak.
eslemmmmmmmmmmmm canım arkadaşım muhatla facete konuşuyordum senin durumundan bahsetti biraz ama inan çok sıkıtılı olduğum için topiğe girip durumun ne olduğunu öğrenme cesareti bulamadım kendimde şimdi bir göz gezdireyim derken mesajlarını okudum maşallah turp gibisin herşey çok normal korkulacak ve hatta ağlanacak hiçbir durumun yok evet hamiş değilsin ama bu olmayacağın anlamına gelmiyor en yakın zamanda seninde halayını çekicez merak etme hemen sukoyu vermek yok sende benim gibi psikopata bağlama bir topiğe bir deli yetiyor![]()
canım benim bak nurusima dafni hep normal demişler çok şükür Rabbim yollayacak mucizeni hiç merak etmeee sen yeter ki emin ol ve stres yapma sadece stresten de kaynaklı olabilir nolurr bırakma kendiniii
canım benimmm ne mutlu size ki sana böyle bir adam ona da böyle bir hanım nasip etmiş Rabbimmmm
koca işyerinde ağlattınız beni kız yapmayın böyle benim bir karizmam var ama
Canım benimmmm bu kadar beklemenin verdiği sıkıntıyla bunları hissediyorsun ama bak herşey yolunda diyor arkadaşlar şimdi sırada eşinin kontrolü var senin hsg filmi çektirmen gerek sanırım bakalım tüp bebek merkezindeki dr.un ne diyecek ona göre karar verirsin canım benim üzme kendini nolur artık![]()
canlarrr görümcem aşılama olacaktı ya bilirsiniz gitti sanırım bu ay başlanacak şimdi dr.u bekliyor dua edin nolurr![]()
cezam bitmiş.....
kızlar bugün dr a gittim bebek sağlıklıymış 1.05 cm olmuş.7 hafta 1 günlük müş bebeğe göre.gelince görüşürüz artık.hayırlı akşamlar.![]()
![]()
Günaydın şekerlerrr kandilimiz mübarek olsunnnn![]()
canım adetin 2. veya 3. günü yapıldıysa test herşey yokunda hatta total testosteron a da baktım biraz önce sorun yok..pco teşhisi ultason olmazsızın tam olarak koyulamaz lh ın fsh tan yüksek çıkması sadece pco ya yatkınlığı gösterirmiş..ultrasondan kistlerın (çatlamamış yumurtaların ) görünmesi şart..İnşallah pco falan yoktur tatlım adet düzensizliğin strestendir umarım..Bak ne güzel çok şanslıymışsın güzel huylu bir eşin varmış.İçin rahat olsun canım..
"Dua ettiğinizde çok isteyiniz zira vereceği hiçbir şey Allah'a ağır gelmez."
Hz.Muhammed Sallallahü aleyhi ve aleyh
Kızlar 1 değil hayırlısından 2-3-4 tane evlat isteyin güzel bir ahlak ile yetişmiş gençlere çok ihtiyacımız var...En iyi yatırım![]()
canım arkadaşlarım rabbi bu gecede ettiğimiz dualerın hepsini kabul etsin işallah. dularımızda birbirimide anmayı unutmayalım.
Kızlar Kandilinizi kutluyorum.
Allah çoçuğu olmayana,hayırlı çoçuk versin.
eşi olmayana Hayırlı eş versin.
işi olmayan helal iş ve aş versin.
Allah sizleri ve bizleri mesut bahtiyar etsin.
Allah Milletimize yardım etsin.
selam kizlar keyirfler nasil bakalim?Rabbimin izniyle buyuk gunlerden birine daha ulastik Rabbim bizi bu gecenin yuzu suyu hurmetine affetsin ve kucaklarimiza hayirli saglikli sihhatli peygambere hayirli bir ummet ve RAbbime salih kullar yetistirebilmeyi nasip etsin insallah
size guzel bir haber vereyim benim bir arkadasimin esindeydi problem azotermisi vardi bir kere kendiliginden gebe kalmisti ama bebegini kaybetmisti erken donem hastaneden randevusu vardi tup bebek icin veeeee beklenen yine geldi sukurler olsun Rabbim yeterki ol desin 6 ay icinde ikinci gebeligi dua edelimde kucagina alsin kizlar hayirlisiyla ve RAbbim hepinize nasip etsin insallah![]()
dimi canim ya insallah seninde oyle olur tatlim ben inanilmaz cok sevindim RABBim cok buyuk hazinesi bol verecek elbetteki sizlerede insallah bugun hepimiz gece tek yurek olup dua edelim insallah daha cok yakaralim yaradana![]()
s.a kızlar nasılsınz...... MUHAT daha cezan bitmedi mi CANIM? canım ı bilerek yazdım hoş görünü ölçmek için:))))))))))) sen anladın onu.... demi annemm:))))))
bak sana anlatayim londraya ilk geldigimde tanistigim bir bayanin hikayesi kadinin hic gebeligi olmamis ve doktora gidiyor doktor kendisine tuplerinin alinmasi gerektigini soyluyor kistten iltihap mahvetmis hep yumurtaliklari falan caresiz kabul ediyorlar ameliyati bizim burda ameliyat olacaksin dendimi uc aydan once sira gelmiyor sana neyse bir gece ruyasina biri geliyor kizim kalk su dualari oku senin cocugun olacak diyor ve uyaniyor esinide kaldiriyor ve dualari okumaya basliyorlar ameliyat gunu gelip catiyor ameliyat elbiselerini giyiyor ama doktora test istedigini soyluyor arkadas doktor hamile kalabilmesinin imkansiz oldugunu soyluyor ve testi reddediyor ama kadin israrla test isteyince test yapiliyor ve sonuc pozitif doktor sasiriyor ve uc kere test tekrarlaniyor ve hepsi pozitif kadinin ozaman iki cocugu vardi olmayacak diye birsey yok Rabbimin izniyle olacak hayirlisiyla
anaamm...süpermiş ya..zaten ben kendimden böyle bir bomba bekliyorum bişey olacak yaa.. insan bunca olumsuzluğa ragmen nasıl bebek hayali kurur üstelikte ikiz falan.şimdi kuzum benim odalardan biri boş geçen gün ablam spor aletlerini bu odaya alsana bomboş dedi..yoook burası çocuk odası dedim yazık ne diyeceğini bilemedi gözlerini kaçırıp inşallah dedi.
ayy benimde tüplerimin alınması olasılığı var:18: keşke bende de gebelik çıksa da dr a nanikyapıp ameliyathaneden çıkıversem.
yok cnm fazla deil gecen hafta gittigimde 1 cm acilma vardi doktor yuruyus yap dedi. sancilarini yaz dedi on dkkada bir geliyosa gel dedi.benm okadar deil bu gece hava cok serindi burda belkide usuttum cunku sancidan cok kasik agrisi vardi cnm
iyiyim cok sukur kizlar esmacim renkli ultrason cektirdim fakat benimki kendini gostertmedi kadin ne ettiyse ellerini yuzunden cekmedi cok cirkin iki fotomuz var gorenlere anlatirsam surasi soyle diye anlasiliyor ama onun haricinde hersey normalmis hipertansiyon falan olmazsin dedi kan akisim cok iyiymis normal dogum kolaylikla yapabilirmisim plesenta ondeymis yani boyle tatlim benimkisi hic kipirdamiyor doktor teyzelerine nekadar cikolata meyvesuyu icsemde:)doguncada sakin olur insallah![]()
cok sevindim cnm herseyin normal olmasina..bizimkiside elini cekmemisti ya basinin arkasindaydi cok inatci olcak demisti doktor seninkide inatci olcak demek:)) isim olarak elisa dusunuyorum cnm hz zekeriyanin esinin ismi
bana burdaki doktorda 39.haftada acilma varmi diye bakacaklarmis eger yoksa tup bebek oldugu icin sanci beklemiyeceklermis suni sanciyla dogumu baslatacaklarmis tirstim birazcik bakalim hayirlisi
sagolasin tatlim evet ya kesin inatci elleride yumruk yapmisti boxa hazir bizimkisiguzel bir isim canim ismiyle yasasin insallah bizimde suan icin son kararimiz beyza berin
![]()
bol bol yuruyus yap cnm ins suni sanciya gerek kalmadan dogurursun cnm kiz cocuklari erkege gore daha asagida oluyomus oyuzden kiz cocugu dogurmak daha kolaymis:)) bnmkisi zaten iyice asagiya indi karnim dustu ins kolay olur dogumlarimiz
hayırlı günler kızlaar