rabbim hayırlısıyla kucağına nasip etsın inş allah bızede yasatsın o güzel duyguyu en kısa zamnda hayırlı kandıller
sanada iyi kandiller canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim hayırlısıyla kucağına nasip etsın inş allah bızede yasatsın o güzel duyguyu en kısa zamnda hayırlı kandıller
Allah"ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz Mübarek Olsun..
canim kimi doktorlar gerekli goruyor benim yapilmisti sanirim en son seyyan yaptirmistiinsallah hakkinda hayirlisi olsun canim
kıyamam canım benimmmm varsın senin için karizma da çizilsin ama ağlamak yok artık söz tamam mı canımcım herşey yolunda çok şükür şimdi eşinin değerlerine geldi sıra bakalım ama sana vajinal ultrasonla bakıldı dimi tatlım o gün pko ile ilgili birşey dedi mi dr. o da yoksa tamamen stres diyorum bennnnnn![]()
Tedirginim daha önce yaptırmadığım için canım,acıyı düşünmemeye çalışırım bende.Canım Rabbim seninde yardımcın olsun,inşaallah sağlıkla hayırla doğumun gerçekleşir sende bu acılarını unutursun...Esmacım ben sizin durumu hatırlamıyorum,sizdeki sorun neydi canım tam olarak,normal şekilde mi hamile kalmıştın sen canım![]()
O dediğin şeyi araştırayım bakalım canım,tüp bebekten önce illa hsg isteniyo mu ki acaba,doktorum ne cevap verecek çok merak ediyorum.Ona göre bi yol izleriz.Ama artık başladık ya,devamı sekteye uğramadan gelsin istiyorum,tedavi için kararlıyım,önceden hep ertelerdim,hayırlısı olsun![]()
![]()
Allahım bu mübarek günde evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin inşallah..
Ben bu forumu okumadan önce bu kadar çok bebek sahibi olmak isteyip de olamayan kişi olduğunun farkında değildim. Meğer ne çok kişinin evladı olamıyormuş. Allahım size hayırlı bebekler nasip eylesin inşallah..
aminnnn Rabbim dualarımızı kabul eylesinnnnAllahım bu mübarek günde evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin inşallah..
Ben bu forumu okumadan önce bu kadar çok bebek sahibi olmak isteyip de olamayan kişi olduğunun farkında değildim. Meğer ne çok kişinin evladı olamıyormuş. Allahım size hayırlı bebekler nasip eylesin inşallah..
O dediğin şeyi araştırayım bakalım canım,tüp bebekten önce illa hsg isteniyo mu ki acaba,doktorum ne cevap verecek çok merak ediyorum.Ona göre bi yol izleriz.Ama artık başladık ya,devamı sekteye uğramadan gelsin istiyorum,tedavi için kararlıyım,önceden hep ertelerdim,hayırlısı olsun![]()
![]()
Aminn ecmain inşaallah,seninde Kandilin Mübarek olsun![]()
Amin canım hayırlısı,eksik etme dualarından
İnşaallah canım Rabbim ağlatmasın hiçbiririmizi![]()
Hayır canım sadece test verdim,bi vajinal ultrasonla bide hsg kaldı,eşiminde testleri ayrıca.Önümüzdeki adetimde ben tekrar test vercem bu sefer 3. günde nasipse,ondan sonra daha rahatlıcak içim.Hayırlısı olsun inşaallah haklarımızda canım![]()
![]()
merhaba hsg olmadan aşılam bile yapmıyolar die biliyorum bana yapmamışlardı ağtılı çektirmek bayıltarakta çekiyorlar sanım tüp bebekten öncede istiyolar ama doktor istemiyorsa vardır bişey şimdiden tedavin hayırlı olsun hepimiz için dua edicem bu kandil akşamı rabbim dualarımızı kabul eder insallah ve minik meleklermizi bize en yakın zamandagönderir
Allahım bu mübarek günde evlat sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat versin inşallah..
benlede konuşun ya...![]()
cnm bizde sorun yoktu bnm bir sene olmamisti bir senenin sonunda kimyasal gebelik gecirdim daha olusamadan dusukle sonuclanmisti..ozaman doktor yumurtaliklarima bakmisti sorun yok dedi folik asit verdi onu kullandim bir ay korundk ikinci ay hamile kaldim cnm.tup bebekten once hsg kesin istiyolar cnm bnm kuzenim 3 sene once celtirmesine ragmen simdi tup yaptircak gene hsg tekrari yapalim dedi doktoru..onu narkozluda yapiyolar cnm oyle yaptirirsin
amin insallah canim Rabbim seni bu sinava tabi tutmasin insallh![]()
benlede konuşun ya...![]()
Aminn amin ecmainSizde yeni evliymişsiniz,hayırlı olsun,Rabbim her iki cihanda da beraber mutlu olmanızı nasip eylesin,inşaallah bebek istediğinizde de bekletmeden Rabbim kolaylıkla hayırlı sağlıklı salihlerden bir evlat versin size
![]()
![]()
Amin.. Ben burayı okuduğumdan beri içimi bir korku sardı. Ya olmazsa diye... Allahım en doğrusunu bilir.. Zamanı geldiği zaman Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Amin.
tatlım bizi görüpte gözün korkmasın bak aramızdan hiç uğraşmadan hamile kalanlarda var örneğin Sibelkocak...inşallah sende istediğin zaman kavuşursun evladına
![]()
tamamdır gelirken haberimi salarım kuzummmmmama sonra kaçmak yok heeee bilirsin kocişin teyzesi orda her sene gideriz
kıyamam canım benimmmm varsın senin için karizma da çizilsin ama ağlamak yok artık söz tamam mı canımcım herşey yolunda çok şükür şimdi eşinin değerlerine geldi sıra bakalım ama sana vajinal ultrasonla bakıldı dimi tatlım o gün pko ile ilgili birşey dedi mi dr. o da yoksa tamamen stres diyorum bennnnnn
o annesinin karnında olsunda çirkin mi çirkin poz versin varsındaaaa![]()
tatlım bizi görüpte gözün korkmasın bak aramızdan hiç uğraşmadan hamile kalanlarda var örneğin Sibelkocak...inşallah sende istediğin zaman kavuşursun evladına
![]()
kız gel başım gözüm üstüne zaten muhabbet edecek birini arıyorum..ben sana bir çay ısmarlarım sahilde..ohh miss içerkende sohbet ederiz...gevezeyimdir önceden söylimde sonra bir bardak çaya bu kadar laklak dinlenirmi demeyesin![]()
Amin canım siz de sibelkocak gibi muradınıza erersiniz inşallah :)