çok güzelleeeerrrBunlara göre ayaklar var yaa misminik küçümen
güle güle giysin uyuyan güzel
bana cevap yazma sen ahanda küstüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzelleeeerrrBunlara göre ayaklar var yaa misminik küçümen
güle güle giysin uyuyan güzel
dimi dimi gelsin de bebişler öyle ya da böyle hiç sorun yok valla her türlü hap ot içilir
yaa dafniii göğsümdeki bir kitlem ağrı yapmaya başladı dokununca da koltuk altıma doğru geliyor ağrı korkuyorummm
canım ağrı yapar hiç korkma hatta dirseğime kadar ağrı oluyor bazen bende... üstüne yatmışsındır yada bir şekilde baskı olunca gün boyu hatta günlerce ağrır hiç korkma iğne falan kullandın ya eh haliyle biraz büyümüştür..ondan da ağrır şuan adet yakın bende de var ağrı koluma bile vuruyor
kizimin ilk ayakkabilari sizlerlede paylasmak istedim kizlar
bana cevap yazma sen ahanda küstüm![]()
canım ağrı yapar hiç korkma hatta dirseğime kadar ağrı oluyor bazen bende... üstüne yatmışsındır yada bir şekilde baskı olunca gün boyu hatta günlerce ağrır hiç korkma iğne falan kullandın ya eh haliyle biraz büyümüştür..ondan da ağrır şuan adet yakın bende de var ağrı koluma bile vuruyor
kız napim pıttileri görünce dayanamadımama ben sıkıntın olduğunu tahmin edemedim bilseydim iki elim kanda olsa bile sana cevap yazardım şekerim
ama ben 3senedir takipteyim bu zamana kadar hiç ağrı olmamıştı böyleeee:18:
ilk defa yaşıyorum bu ağrıyı ben yaaa
iğneden olurmu ki heee o zaman tamam
annesi daha yeni gördümmm çok tatlılarr maaşallah subhanallahhhh![]()
Uzun süredir yoktum, inşallahhamilelerimiz artmıştır.
Cuma günü laparoskopi oldum, sağ tüpüm kapalıydı, doktorumaşılama öncesi tüpü açalım şansımızı arttıralım dedi, bende gözümü kararttımçok korkmama rağmen ameliyat masasına yattım, , tanısal amaçlı laparoskopiolacaktı ama sezeryan olmuş gibiyim, karnım şiş oturup kalkmakta çokzorlanıyorum, dikişlerim acıyor vs. gerçi iyi ki olmuşum, hsgde çıkmamıştı ama hidrosalpinksoluşmuş doktorum ona da müdahale etmiş, ama tüp çok zarar görmüş, verimli olmazartık dedi, gerçi ben içimden onu ancak Allah bilir dedim,
bundan önce gittiğimdoktorlara şikayetlerimi söylüyordum, adetimin bitiminden sonra 17.-18. güne kadarçok miktarda, hafif sarımsı idrara benzer, birden ve çok miktarda boşalan akıntıdan,akıntının olduğu dönemde ilişkide kasık ağrısı, hafif sivilcelenmeden bahsettim, hidrosalpinks olabilir mi dedim ama hepsi hormonel diyordu, "mutlu olunbu belirtiler yumurtlamanız olduğunu gösteriyor dediler, evet yumurtlamamoluyormuş ama yumurtlamayı sağlayan busıvı normal durumlarda karın boşluğuna akması gerekirken, benim tüp tıkalıolduğu için içerde birikiyor ve geri basınçlarahime akıyormuş, bu yumurtlama sıvısı asitli olduğundan döllenmiş yumurtavarsa bunun rahme yerleşmesine engel oluyormuş, yani ben aylardır boşa kürekçekmişim,
İnşallah başka aksilik çıkmazsa ramazandan sonra tekrartedaviye başlayacağız bakalım,
aaaaa canım çok geçmiş olsunUzun süredir yoktum, inşallahhamilelerimiz artmıştır.
Cuma günü laparoskopi oldum, sağ tüpüm kapalıydı, doktorumaşılama öncesi tüpü açalım şansımızı arttıralım dedi, bende gözümü kararttımçok korkmama rağmen ameliyat masasına yattım, , tanısal amaçlı laparoskopiolacaktı ama sezeryan olmuş gibiyim, karnım şiş oturup kalkmakta çokzorlanıyorum, dikişlerim acıyor vs. gerçi iyi ki olmuşum, hsgde çıkmamıştı ama hidrosalpinksoluşmuş doktorum ona da müdahale etmiş, ama tüp çok zarar görmüş, verimli olmazartık dedi, gerçi ben içimden onu ancak Allah bilir dedim,
bundan önce gittiğimdoktorlara şikayetlerimi söylüyordum, adetimin bitiminden sonra 17.-18. güne kadarçok miktarda, hafif sarımsı idrara benzer, birden ve çok miktarda boşalan akıntıdan,akıntının olduğu dönemde ilişkide kasık ağrısı, hafif sivilcelenmeden bahsettim, hidrosalpinks olabilir mi dedim ama hepsi hormonel diyordu, "mutlu olunbu belirtiler yumurtlamanız olduğunu gösteriyor dediler, evet yumurtlamamoluyormuş ama yumurtlamayı sağlayan busıvı normal durumlarda karın boşluğuna akması gerekirken, benim tüp tıkalıolduğu için içerde birikiyor ve geri basınçlarahime akıyormuş, bu yumurtlama sıvısı asitli olduğundan döllenmiş yumurtavarsa bunun rahme yerleşmesine engel oluyormuş, yani ben aylardır boşa kürekçekmişim,
İnşallah başka aksilik çıkmazsa ramazandan sonra tekrartedaviye başlayacağız bakalım,
canım benim takılıyorummmm![]()
Cuma günü laparoskopi oldum, sağ tüpüm kapalıydı, doktorumaşılama öncesi tüpü açalım şansımızı arttıralım dedi, bende gözümü kararttımçok korkmama rağmen ameliyat masasına yattım, , tanısal amaçlı laparoskopiolacaktı ama sezeryan olmuş gibiyim, karnım şiş oturup kalkmakta çokzorlanıyorum, dikişlerim acıyor vs. gerçi iyi ki olmuşum, hsg’de çıkmamıştı ama hidrosalpinksoluşmuş doktorum ona da müdahale etmiş, ama tüp çok zarar görmüş, verimli olmazartık dedi, gerçi ben içimden “onu ancak Allah bilir” dedim,
bundan önce gittiğimdoktorlara şikayetlerimi söylüyordum, adetimin bitiminden sonra 17.-18. güne kadarçok miktarda, hafif sarımsı idrara benzer, birden ve çok miktarda boşalan akıntıdan,akıntının olduğu dönemde ilişkide kasık ağrısı, hafif sivilcelenmeden bahsettim, hidrosalpinks olabilir mi dedim ama hepsi hormonel diyordu, "mutlu olunbu belirtiler yumurtlamanız olduğunu gösteriyor” dediler, evet yumurtlamamoluyormuş ama yumurtlamayı sağlayan busıvı normal durumlarda karın boşluğuna akması gerekirken, benim tüp tıkalıolduğu için içerde birikiyor ve geri basınçlarahime akıyormuş, bu yumurtlama sıvısı asitli olduğundan döllenmiş yumurtavarsa bunun rahme yerleşmesine engel oluyormuş, yani ben aylardır boşa kürekçekmişim,
aaaaa canım çok geçmiş olsun
şimdi nasılsın peki, daha iyi misis?
"mayi" mi deniliyor o sıvıya,
peki şimdi ne olacak? o sıvının başka çıkış noktası oluşturulamaz mı?
sağol canım, inşallahsagol tatlim Allah razi olsun
gecmis olsun canim Rabbim bundan sonra zorluk yasatmasin ve hemencecik hamile haberini alalim insallah
sağol canımçok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinninşallah en yakın zaman da hayırlı haberlerini alırızz
![]()
sende de hidrosalpinks mi vardı? tüplerine bakıldı mı tekrar, açık mı hala canım? senin sıkıntın neydi?Geçmiş olsun yıllar önce aynı işlem yapıldı bana da ameliyat kesiği çok küçük ondan yana sıkıntı yokta şu şişkinlik olayı çok kötü oluyor..Neyse ki ortada sorun kalmamış çekilen bütün sıkıntılara değer..tez vakitte dileğinize kavuşursunuz inşallah
hımmm zor bi süreç sanırım,bugün biraz daha iyiyim, tüpün ucunu açtılar da inşallah yeniden kapanmazsa o sıvı normal yoldan karın boşluğuna akacak. tüpün yeniden kapanma olasılığı yüksek, yine tıkanırsa tüpün alınması tek çare. hatta bu gibi durumlarda tüp bebeğe başlamadan önce tüpü tamamen alıyorlarmış.
ben de 25mm olan bilem var kuzuuuu e ben geçen ay oldum hala devam eder mi ki etkisi o zaman yumurtalarımda da etkilidir iğneler belki 2tane yumurtam üremiştir bu ayda hala şansım var yaniiiiiğneden canım büyütüyor ya zaten küçükler ağrı yapmıyor öyle... 18mm olan var bende ömrümü yiyen o..brokoli kürü yap bulabilirsen ağrıdan kurtulursun hemde küçülmüş olurlar..
burdayım kuzum bugün yoğun bir gün ama burdayımmmbiliyorum kuzumm takıl canım takıl..ortalıktan kaybolma da...![]()
kizlaar selamun aleykum nasilsiniz bakalim?ne var ne yok?ben iyim sukurler olsun araba dersiyle ugrasiyorum....trafik cok zor yaaa..nasil olucak bu is kizlar yaaa...muhaaat bana bi ogrenme taktigi versene sen bilirsin sen cok ogreniyorsun...kafama biturlu girmiyo,halbuki eskiden bi okudugumu daha unutmazdim,araba surerken cok daliyorum hoca farketti sen niye daliyosun diyo.bana dua edin de su kalin kafama girsin yaa..cok stres yaptim kendime...