Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah![]()
kız dafni karşılaşamıyoruz ne zamandır![]()
kız bu internet benim ömrümü yedi bu gün..noluyor anlamdım ki ikide bir kopuyor..cevaplayana kadar 10dk geçti...cevap yazarken seni sona bırakıyorum uzun uzun geyik yaparız diye o arada bir bakıyrm sen kaçmışsın..nassın bakem
bu topiğe ne oldu ya,kimse yok eskisi gibi.![]()
canım bebişlerinle aramıza dönmeni bekliyoruz dört gözle....herşey yolundadır inşallah.hakkında hayırlısı ne ise o olsun ..rabbim yardımcın olsun...evlatlarını sana bağışlasın....çabalarınızı boşa çıkarmasın ....aminnnnnnn...iyiyim birtanem şükürler olsun beklenen gün geldi.miyomlar biraz küçülmüş fakat ben ameliyat olmak istemediğim için doktorda transfer yapmayı kabul etti.canım eşim saraçoğlunun kürlerini kullandı evet canım şükürler olsun mucize yaşadıkdarısı bekleyen ve isteyen herkesin başına.inşallah canım bebeğime kavurum sonucu hayırlı olsun bunca çektiğim sıkıntılar son bulur
a.s. kays nasılsın ...kızlaaarrr sa.....
selam canım nasılsın...sıkma canını bazen bu tarz konulara ve ortamlara dahil oluyoruz....direk çocuğunuz yokmu diye soranlardan tutunda........neyse...allah büyük...bize sabır ve güç versin...bü günlerimizede şükür....kızlar hepinize günaydın. akşam o kadar üzüldüm ki sizlerle paylaşmak istedim. kayınvalidemlerin eltisinin bebeği oldu. bizde şehir dışında olduğumuz için henüz görmeye gitmedik daha. dünde kv ler bize geldiler eşime demiş ki bebğin resmini telefondan size göndecektik ama sizin çocuğunuz yok ya o yüzden kıskanırsınız diye göndermedik demiş. bi anne evladına nasıl böyle bi söz söyler ya aklımalmıyor inanın. şimdi bu hafta sonuda bebek görmeye gidicez. nasıl davranıcam nasıl edicem bilmiyorum inanın. nolur bana yardım edin.fikirlerinize ihtiyacım var.
a.s. nasılsın ......inşallah yakın zzamanda sendende iyi haberler alırız...merhaba kızlarrrrrr ben geldimmmm![]()
iyi canım sen nasılsın....bebiş napıyor türkiyedemisin hala....ben uzak kaldım....Allahtan bu sıralar kimse konuşmuyorda sayfa okumakta zorlanmıyorumgunaydin kizlar nasilsiniz
tedavin hayırla sonuçlanır inşallah sende pozitifi görürsün ....merhaba
uzun zamandır giremedim.Aşılama olacak arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun.inşallah pozitif olur bende aşılama yaptıracağım zeynep kamil de düşünüyorum hiç yaptıran varmı meraktayım.
a.s. canım iyi şükürr...sen nasılsın ....bende meteroloji gibiyim havam hiç yerinde değil bir açık bir kapalıı....ne olsun....içimizdeki sıkıntı zaman geçtikçe içimize yerleşti kaldııı...rabbim hepimizin içini ferahlatır...sıkıntılarımızı hayra çıkarır inşallah...Selam fıstıklar nasılsınız
Birkaç gündür sürekli uyuyorum,anlatamam öyle miskinleştim ki...Sürekli uykuluyum ve uyuyorum,sanırım gizli bi depresyon geçiriyorum hehe
İnşaallah herkes iyidir,dualarımdasınız![]()
![]()
ahhhhhh bir engel olabilsek ....bakarken gülerken ağlarken konuşurken uyurken hep aklımda...allah hepimziin kucağını doldursun tez zamanda..ikizlerimiz olsun...koşuşturmaktan göbekte yağ kalmasın....Ne Elinizden gidene
Ne de başınıza gelene üzülmeyin
Ali İmran / 153
selam canım ...nasılsın.....günaydın yüreği güzel arkadaşalrımmm![]()
bu topiğe ne oldu ya,kimse yok eskisi gibi.![]()
canım bebişlerinle aramıza dönmeni bekliyoruz dört gözle....herşey yolundadır inşallah.hakkında hayırlısı ne ise o olsun ..rabbim yardımcın olsun...evlatlarını sana bağışlasın....çabalarınızı boşa çıkarmasın ....aminnnnnnn...
a.s. kays nasılsın ...
selam canım nasılsın...sıkma canını bazen bu tarz konulara ve ortamlara dahil oluyoruz....direk çocuğunuz yokmu diye soranlardan tutunda........neyse...allah büyük...bize sabır ve güç versin...bü günlerimizede şükür....
a.s. nasılsın ......inşallah yakın zzamanda sendende iyi haberler alırız...
iyi canım sen nasılsın....bebiş napıyor türkiyedemisin hala....ben uzak kaldım....Allahtan bu sıralar kimse konuşmuyorda sayfa okumakta zorlanmıyorum
tedavin hayırla sonuçlanır inşallah sende pozitifi görürsün ....
a.s. canım iyi şükürr...sen nasılsın ....bende meteroloji gibiyim havam hiç yerinde değil bir açık bir kapalıı....ne olsun....içimizdeki sıkıntı zaman geçtikçe içimize yerleşti kaldııı...rabbim hepimizin içini ferahlatır...sıkıntılarımızı hayra çıkarır inşallah...
ahhhhhh bir engel olabilsek ....bakarken gülerken ağlarken konuşurken uyurken hep aklımda...allah hepimziin kucağını doldursun tez zamanda..ikizlerimiz olsun...koşuşturmaktan göbekte yağ kalmasın....
selam canım ...nasılsın.....
!!!!!!!!! bilmem canım bende giremiyorum...içimden hiçbişey yapmak gelmiyor....zaten fırsatta bulamıyorum...sen nasılsın....göbiş ne alemde![]()
kuzucum bu hafta böyleyim ne yazık ki patron fuarda ben burda bir aşağı bir yukarı fink atıyorum valla elmalar daha yeni gördü sandalyeyi yaniiii
yorgun ve yoğunluk dışında iyiyim kuzucum sen nasılsınnnn![]()
aynen canım yorgun ve de yoğunum sabahtan beri belge tara teklif yaz öldüm yahuuu..
canım bebişlerinle aramıza dönmeni bekliyoruz dört gözle....herşey yolundadır inşallah.hakkında hayırlısı ne ise o olsun ..rabbim yardımcın olsun...evlatlarını sana bağışlasın....çabalarınızı boşa çıkarmasın ....aminnnnnnn...
a.s. kays nasılsın ...
selam canım nasılsın...sıkma canını bazen bu tarz konulara ve ortamlara dahil oluyoruz....direk çocuğunuz yokmu diye soranlardan tutunda........neyse...allah büyük...bize sabır ve güç versin...bü günlerimizede şükür....
a.s. nasılsın ......inşallah yakın zzamanda sendende iyi haberler alırız...
iyi canım sen nasılsın....bebiş napıyor türkiyedemisin hala....ben uzak kaldım....Allahtan bu sıralar kimse konuşmuyorda sayfa okumakta zorlanmıyorum
tedavin hayırla sonuçlanır inşallah sende pozitifi görürsün ....
a.s. canım iyi şükürr...sen nasılsın ....bende meteroloji gibiyim havam hiç yerinde değil bir açık bir kapalıı....ne olsun....içimizdeki sıkıntı zaman geçtikçe içimize yerleşti kaldııı...rabbim hepimizin içini ferahlatır...sıkıntılarımızı hayra çıkarır inşallah...
ahhhhhh bir engel olabilsek ....bakarken gülerken ağlarken konuşurken uyurken hep aklımda...allah hepimziin kucağını doldursun tez zamanda..ikizlerimiz olsun...koşuşturmaktan göbekte yağ kalmasın....
selam canım ...nasılsın.....
!!!!!!!!! bilmem canım bende giremiyorum...içimden hiçbişey yapmak gelmiyor....zaten fırsatta bulamıyorum...sen nasılsın....göbiş ne alemde![]()
ben evime döndüm.annemin badana temizlik bitti çok şükür..çok yorgunum.ama güzel haberlerimiz varmış.
esmacvs canım Rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.
nurusima inşaallah seninde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmazlar
muhaaaaat sen yine yoksun...seni boş bırakmaya gelmiyo hemen ban yiyosun.
antikdenizcim sen nerelerdesin bakıyım..iyisindir inşaallah
kızlar hepiniz iyisinizdir inş.artık badana yok burdayııııııııııııım
dularını okuyanlar
kays
sumeyyab
melek181
dafniya(ihlas ve enbiya eksik,mazeretinden ötürü)
hayalot
sürpriz06
bildiklerim bunlar kaçırdığım varsa hatırlatırsa sevinirim.
yarın görüşmek üzere hepiniz öpüldünüz..
Esmacım hayırlı olsun,Rabbim analı babalı büyütsün,öpüyoruz meleğinle seniİsmi ne oldu prensesimizin
................
Nurusima aklımda dualarımdaydın,inşaallah meleklerin sana 9 boyunca tutunurlar ve hiç bırakmazlar,Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik,sonrasında da hayırlı sağlıklı salihlerden evlat nasip etsin canım![]()
![]()
...............
Emaa benim canım arkadaşım,şu saatte çok şaşkınım,tevafuk girdim foruma mesaj attım umarım burdasındır hala,Rabbim sıkıntılarınızı tez vakitte hayırlı şekilde gidersin canım,seni çok seviyorum,bizi habersiz bırakma,güzel haberlerle dön inşaallah canım![]()