• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

nurusima dualarım seninle.rabbim boş çıkarmasın tedavinin sonunda inş.meleğini hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin:16::16:

muhat seyyan kim ilgileniyo bilmiyorum ama benim dularım bitti rabbim kabul eder inşalalh:16:

selam arkadaşlar ben şu anda tüpbebek merkezindeyim kısmetse saat 2 gibi transferim var dualarınızı eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider bebişlerimi alır evime giderim ve 9 ay beni terk etmez inşallah:49::49::49::49::49::49:

Gözün aydın olsun canım:nazar: şu saatte büyük ihtimalle bol su içip transferi bekliyorsundur.Dualarımız seninle al üşümüş bebeklerini sıcak sıcak annleriyle birlikte bir 8 ay dinlensinler.Ordan çıktığında sen artık hamile sayılırsın çok iyi bak kendine...

kız dafni karşılaşamıyoruz ne zamandır:52::52:

kız bu internet benim ömrümü yedi bu gün..noluyor anlamdım ki ikide bir kopuyor..cevaplayana kadar 10dk geçti...cevap yazarken seni sona bırakıyorum uzun uzun geyik yaparız diye o arada bir bakıyrm sen kaçmışsın..:52::52::52: nassın bakem

kız bu internet benim ömrümü yedi bu gün..noluyor anlamdım ki ikide bir kopuyor..cevaplayana kadar 10dk geçti...cevap yazarken seni sona bırakıyorum uzun uzun geyik yaparız diye o arada bir bakıyrm sen kaçmışsın..:52::52::52: nassın bakem

kuzucum bu hafta böyleyim ne yazık ki patron fuarda ben burda bir aşağı bir yukarı fink atıyorum valla elmalar daha yeni gördü sandalyeyi yaniiii:52::52::52::52::52:
yorgun ve yoğunluk dışında iyiyim kuzucum sen nasılsınnnn:52::52:

iyiyim birtanem şükürler olsun beklenen gün geldi.miyomlar biraz küçülmüş fakat ben ameliyat olmak istemediğim için doktorda transfer yapmayı kabul etti.canım eşim saraçoğlunun kürlerini kullandı evet canım şükürler olsun mucize yaşadık:nazar::nazar::nazar: darısı bekleyen ve isteyen herkesin başına.inşallah canım bebeğime kavurum sonucu hayırlı olsun bunca çektiğim sıkıntılar son bulur
canım bebişlerinle aramıza dönmeni bekliyoruz dört gözle....herşey yolundadır inşallah.hakkında hayırlısı ne ise o olsun ..rabbim yardımcın olsun...evlatlarını sana bağışlasın....çabalarınızı boşa çıkarmasın ....aminnnnnnn...
kızlaaarrr sa.....
a.s. kays nasılsın ...
kızlar hepinize günaydın. akşam o kadar üzüldüm ki sizlerle paylaşmak istedim. kayınvalidemlerin eltisinin bebeği oldu. bizde şehir dışında olduğumuz için henüz görmeye gitmedik daha. dünde kv ler bize geldiler eşime demiş ki bebğin resmini telefondan size göndecektik ama sizin çocuğunuz yok ya o yüzden kıskanırsınız diye göndermedik demiş. bi anne evladına nasıl böyle bi söz söyler ya aklımalmıyor inanın. şimdi bu hafta sonuda bebek görmeye gidicez. nasıl davranıcam nasıl edicem bilmiyorum inanın. nolur bana yardım edin.fikirlerinize ihtiyacım var.
selam canım nasılsın...sıkma canını bazen bu tarz konulara ve ortamlara dahil oluyoruz....direk çocuğunuz yokmu diye soranlardan tutunda........neyse...allah büyük...bize sabır ve güç versin...bü günlerimizede şükür....
merhaba kızlarrrrrr ben geldimmmm:52:
a.s. nasılsın ......inşallah yakın zzamanda sendende iyi haberler alırız...
gunaydin kizlar nasilsiniz
iyi canım sen nasılsın....bebiş napıyor türkiyedemisin hala....ben uzak kaldım....Allahtan bu sıralar kimse konuşmuyorda sayfa okumakta zorlanmıyorum:1:
merhaba

uzun zamandır giremedim.Aşılama olacak arkadaşlar tedaviniz hayırlı olsun.inşallah pozitif olur bende aşılama yaptıracağım zeynep kamil de düşünüyorum hiç yaptıran varmı meraktayım.
tedavin hayırla sonuçlanır inşallah sende pozitifi görürsün ....:emir_bebek:
Selam fıstıklar nasılsınız :27:

Birkaç gündür sürekli uyuyorum,anlatamam öyle miskinleştim ki...Sürekli uykuluyum ve uyuyorum,sanırım gizli bi depresyon geçiriyorum hehe :27:

İnşaallah herkes iyidir,dualarımdasınız :54: :54:
a.s. canım iyi şükürr...sen nasılsın ....bende meteroloji gibiyim havam hiç yerinde değil bir açık bir kapalıı....ne olsun....içimizdeki sıkıntı zaman geçtikçe içimize yerleşti kaldııı...rabbim hepimizin içini ferahlatır...sıkıntılarımızı hayra çıkarır inşallah...
Ne Elinizden gidene
Ne de başınıza gelene üzülmeyin

Ali İmran / 153
ahhhhhh bir engel olabilsek ....bakarken gülerken ağlarken konuşurken uyurken hep aklımda...allah hepimziin kucağını doldursun tez zamanda..ikizlerimiz olsun...koşuşturmaktan göbekte yağ kalmasın....:1:
günaydın yüreği güzel arkadaşalrımmm :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
selam canım ...nasılsın.....
bu topiğe ne oldu ya,kimse yok eskisi gibi. :43:

!!!!!!!!! bilmem canım bende giremiyorum...içimden hiçbişey yapmak gelmiyor....zaten fırsatta bulamıyorum...sen nasılsın....göbiş ne alemde:1::49:

kızım sen rahat durmazmısın yine kime laf yetiştirdin.....sonuçta sen haklısındır arkadaşımız yanlış yapmaz....nasılsın görüşmeyeli....neyse bandın açılınca cevaplarsın artık...bebişin olsunda laflarını ona yetiştirirsin....:52:oda senin gibiyse sonunuzu düşünemiyorum...ay neler ddiyorum yaa...:18:.kıb...rabbim göbişini doldursun..

canım 5 yasin 122 ihlas 100 ayeti bitirdim allah dualarımız kabul etsin...sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...nasılsın canım....temizlik yapıyodun en son görüştüğümüzde bitmiştir artık.....:21:evimizii dağıtan evlatlarımız olsun .....olduğunda kafayı sıyırırmıydık acaba...fazla rahata alıştık....:27::37:rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin ...işin şakası.....

canım bebişlerinle aramıza dönmeni bekliyoruz dört gözle....herşey yolundadır inşallah.hakkında hayırlısı ne ise o olsun ..rabbim yardımcın olsun...evlatlarını sana bağışlasın....çabalarınızı boşa çıkarmasın ....aminnnnnnn...

a.s. kays nasılsın ...

selam canım nasılsın...sıkma canını bazen bu tarz konulara ve ortamlara dahil oluyoruz....direk çocuğunuz yokmu diye soranlardan tutunda........neyse...allah büyük...bize sabır ve güç versin...bü günlerimizede şükür....

iyi canım sen nasılsın....bebiş napıyor türkiyedemisin hala....ben uzak kaldım....Allahtan bu sıralar kimse konuşmuyorda sayfa okumakta zorlanmıyorum:1:

a.s. canım iyi şükürr...sen nasılsın ....bende meteroloji gibiyim havam hiç yerinde değil bir açık bir kapalıı....ne olsun....içimizdeki sıkıntı zaman geçtikçe içimize yerleşti kaldııı...rabbim hepimizin içini ferahlatır...sıkıntılarımızı hayra çıkarır inşallah...

ahhhhhh bir engel olabilsek ....bakarken gülerken ağlarken konuşurken uyurken hep aklımda...allah hepimziin kucağını doldursun tez zamanda..ikizlerimiz olsun...koşuşturmaktan göbekte yağ kalmasın....:1:

!!!!!!!!! bilmem canım bende giremiyorum...içimden hiçbişey yapmak gelmiyor....zaten fırsatta bulamıyorum...sen nasılsın....göbiş ne alemde:1::49:

hafif çıktı göbiş :1: bende öyle.içimde sıkıntı var devamlı.bişey yapasım gelmiyor.ama böylede boş boş sıkıntı basıyor.ne yapacağımı şaşırdım.

kuzucum bu hafta böyleyim ne yazık ki patron fuarda ben burda bir aşağı bir yukarı fink atıyorum valla elmalar daha yeni gördü sandalyeyi yaniiii:52::52::52::52::52:
yorgun ve yoğunluk dışında iyiyim kuzucum sen nasılsınnnn:52::52:

aynen canım yorgun ve de yoğunum sabahtan beri belge tara teklif yaz öldüm yahuuu..

a.s. kays nasılsın ...

Sağolasın canım eve gidip ayaklarımı uzatabilirsem çok iyi olacağım inşallahhh amin canım aminnnnnn:16:

slm kızlar ben bu haftanın dualarını tamamladım allah kabul etsin...inş en kısa zamanda bebişlerimizi göndersin:49::49::emir_bebek::emir_bebek:...
kızlar bana dua edin ne olur bu ay ki adetimle birlikte tedaviye başlıcam inş bu tedavi benim son tedavim olur ve sonunda bebişime kavuşurum:5::5:

nasilsiniz? nurinnisa cnm tedavin insallah olumlu sonuclancak ve bebislerin seninle olcak cnm..
kizlar bende dun saat 4 te kizimi kucagima aldim sukurler olsun kendi sancimla dogurdum suni sanciya gerek kalmadi bugunde sabahtan eve geldik bebisimde bde iyiyiz sukurler olsun cok aci cektim ama bebegimi gorunce hepsini unuttum.. benim icin dua ettiniz Allah razi olsun..bende sanci aninda sizin icin cok dua ettim..rabbim insallah isteyen herkeze bu duygulari yasamayi nasip etsin

ben evime döndüm.annemin badana temizlik bitti çok şükür..çok yorgunum.ama güzel haberlerimiz varmış.
esmacvs canım Rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.
nurusima inşaallah seninde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmazlar
muhaaaaat sen yine yoksun...seni boş bırakmaya gelmiyo hemen ban yiyosun.
antikdenizcim sen nerelerdesin bakıyım..iyisindir inşaallah
kızlar hepiniz iyisinizdir inş.artık badana yok burdayııııııııııııım:21::21:

dularını okuyanlar
kays
sumeyyab
melek181
dafniya(ihlas ve enbiya eksik,mazeretinden ötürü)
hayalot
sürpriz06

bildiklerim bunlar kaçırdığım varsa hatırlatırsa sevinirim.
yarın görüşmek üzere hepiniz öpüldünüz..

Canım arkadaşlarım ben uzun süreliğine aranızda olamayacağım.Çok çok çooook büyük sorunlarımız var.Hayati denebilecek kadar büyük.
Hepiniz hakkınızı helal edin olur mu ?
Eğer tekrar aranıza dönersem iyi haberlerinizi okumayı nasip etsin Mevlam.
Lütfen beni dualarınızda unutmayın Allah'a emanet olun :(

Esmacım hayırlı olsun,Rabbim analı babalı büyütsün,öpüyoruz meleğinle seni :16: İsmi ne oldu prensesimizin :16:

................
Nurusima aklımda dualarımdaydın,inşaallah meleklerin sana 9 boyunca tutunurlar ve hiç bırakmazlar,Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik,sonrasında da hayırlı sağlıklı salihlerden evlat nasip etsin canım :emir_bebek: :emir_bebek: :16:

...............
Emaa benim canım arkadaşım,şu saatte çok şaşkınım,tevafuk girdim foruma mesaj attım umarım burdasındır hala,Rabbim sıkıntılarınızı tez vakitte hayırlı şekilde gidersin canım,seni çok seviyorum,bizi habersiz bırakma,güzel haberlerle dön inşaallah canım :29:

Son düzenleme:
ben evime döndüm.annemin badana temizlik bitti çok şükür..çok yorgunum.ama güzel haberlerimiz varmış.
esmacvs canım Rabbim kızına hayırlı uzun ömürler versin inşaallah.
nurusima inşaallah seninde bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve bırakmazlar
muhaaaaat sen yine yoksun...seni boş bırakmaya gelmiyo hemen ban yiyosun.
antikdenizcim sen nerelerdesin bakıyım..iyisindir inşaallah
kızlar hepiniz iyisinizdir inş.artık badana yok burdayııııııııııııım:21::21:

dularını okuyanlar
kays
sumeyyab
melek181
dafniya(ihlas ve enbiya eksik,mazeretinden ötürü)
hayalot
sürpriz06

bildiklerim bunlar kaçırdığım varsa hatırlatırsa sevinirim.
yarın görüşmek üzere hepiniz öpüldünüz..

Esmacım hayırlı olsun,Rabbim analı babalı büyütsün,öpüyoruz meleğinle seni :16: İsmi ne oldu prensesimizin :16:

................
Nurusima aklımda dualarımdaydın,inşaallah meleklerin sana 9 boyunca tutunurlar ve hiç bırakmazlar,Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik,sonrasında da hayırlı sağlıklı salihlerden evlat nasip etsin canım :emir_bebek: :emir_bebek: :16:

...............
Emaa benim canım arkadaşım,şu saatte çok şaşkınım,tevafuk girdim foruma mesaj attım umarım burdasındır hala,Rabbim sıkıntılarınızı tez vakitte hayırlı şekilde gidersin canım,seni çok seviyorum,bizi habersiz bırakma,güzel haberlerle dön inşaallah canım :29:

amin kizlar .Allh razi olsun rabbim her istiyene nasip etsin insallh eslemcim ismimiz elisa sude oldu cnm

Back
X